[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
 • Correct your pronunciation in English
 • Learn sentences from daily life
 • Memorize for good
 • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Cele mai bune 67 de filme cu care să înveți limba engleză - filme de cult, comedii, drame...

Învață limba engleză cu filme 🎞️

Read this article in English: Learn English with movies 🎞️.

Vrei să înveți limba engleză cu filme? Iată selecția noastră cu cele mai bune 67 de filme pe care le puteți utiliza pentru a deveni fluent!

Buna ziua dragi prieteni! Aveți mult timp liber în weekend? Ați urmărit deja toate sitcom-urile și Emisiuni TV în limba engleză pe care v-am recomandat-o? Doriți să mergeți la nivelul următor? Ei bine, eu sunt încântat să vă oferim un nou sursă de divertisment pentru a învăța limba engleză în timpul liber, fără prea mult efort. Iată un listă de 67 de filme pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză!

Cu sau fără subtitrări, pentru începători, cursanți intermediari sau avansați, veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.

De ce să vizionați filme în limba originală?

Dacă doriți să puteți vorbi engleza fără efort, lectură pe cont propriu nu va fi de ajuns, aveți nevoie de o mulțime de ascultare intrare. Vizionarea de filme în limba engleză vă va ajuta să faceți progres extraordinar, într-un mod distractiv:

 • Vei descoperi filmele care îți plac dintr-o perspectivă nouă, cu vocile reale ale actorilor, liniile reale, expresiile idiomatice reale...
 • Vei uita despre sentimentul vinovat despre vizionarea TV pentru că vă va fi îmbunătățirea limba engleză! Dacă cineva vă întreabă ce faceți, puteți spune chiar că lucrați la abilitățile lingvistice și ar fi adevărat!
 • Ascultarea unui număr mare de filme în limba engleză vă va permite să lucrați în limba dvs. vorbită. Acest lucru este esențial pentru a dezvoltați un accent bun! Încetul cu încetul, veți observa că înțelegeți dialogurile din ce în ce mai bine și este atât de interesant - ești pe cale de a deveni fluent în limba engleză!
 • Când studiați limba engleză cu filme, veți învăța vocabular nou, fraze noi, intonații diferite în funcție de context, o gramatică mai bună, cum să folosiți diferitele timpuri etc.

Pentru a rezuma, vizionarea unui film în limba originală este o soluție care vă permite să se arunca cu capul în limba bucurându-se de conținut distractiv, ceea ce te face să uiți că înveți engleza.

Și ce mai bine decât o listă de filme legendare în limba engleză pentru a începe cu?

De unde să încep...

Deci, ai de gând să te uiți la filme în limba originală? Felicitări!

Acesta este un pas important în călătoria dvs. de învățare a limbii engleze. Poate fi intimidant, pentru că de multe ori ne temem că noi nu va înțelege totul. Cu toate acestea, nu vă faceți griji dacă nu înțelegeți întregul film de la prima dată!

Scopul nu este de a înțelege totul, ci de a expune-te la engleză! Practicați limba vorbită, practicați vocabularul pe care îl cunoașteți deja (pentru a-l consolida)... Desigur, vor exista cuvinte ceea ce nu înțelegi, și vei dori să întrerupeți, repetați, căutați cuvintele din dicționar... dar încercați să găsiți echilibrul potrivit. Dacă căutați prea multe cuvinte, vă veți descuraja, dacă lăsați prea multe lucruri să scape, nu vă veți îmbunătăți.

Rețineți că, lipindu-vă de obiectivul dvs., ceea ce părea greu la început va părea atât de ușor câteva săptămâni mai târziu. Am ales filme cu linii de cult, pe care le puteți viziona din nou și din nou, așa că bucurați-vă!

După câteva luni de intensiv imersiune, progresul tău va fi atât de mare încât veți simți că vizionați un film în limba maternă... în timp ce este de fapt în limba engleză! Deci, nu renunta, eforturile tale vor fi reformulate! Pune acest articol în Favorite, astfel încât să puteți veni cu ușurință înapoi la ea și alege noul film.

Pentru a vă ajuta, am clasificat lista în ordinea dificultății. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți motivația și concentrarea.

Cele mai bune filme pentru a învăța limba engleză cu (de nivel de dificultate)

Cele mai bune filme cu care să înveți limba engleză sunt cele de cult, cu dialogurile lor bogate și interesante. Este genul de filme pe care le puteți viziona ore întregi fără să vă obosiți de ele!

În acest spirit, vă invit să descoperiți lista celor mai bune 67 de filme cu care să înveți limba engleză. Aceste filme vă vor face serile distractive, vă vor îmbogăți cunoștințele despre cinematografia engleză și vă vor ajuta să deveniți fluent în limba engleză în viitorul apropiat.

Fericit binge-vizionarea!

Filme în limba engleză pentru începători

Iată o selecție a celor mai bune filme pentru a învăța limba engleză pentru începători - personajele nu vorbesc "prea" repede, pronunția este destul de clară, iar limba nu este prea tehnică, mai ales obișnuită (nu prea casual, nici prea formală).

Back to the Future (Trilogy - 1985-1989-1990)

Extract de Back to the Future

Doc, I'm from the future, I came here in a time machine that you invented!

Dacă există o saga în această listă care nu trebuie să fie prezentată, este aceasta! Recunoaște, DeLorean, viziunea viitoare ni se pare absolut nebună acum, iar Doc pare puțin nebun... Asta cu siguranță te face să vrei să-l urmărești din nou, dar de data aceasta în engleză!

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Extract de The Secret Life of Walter Mitty

Hey, Todd. I can't really talk right now. I'm on my way to a volcano.

De la nesociabil la incredibil. Aceasta este povestea extrem de inspirată a unui bărbat care merge într-o aventură pentru muncă. Dar dincolo de această călătorie, este mai ales o poveste a unui om timid, care își riscă viața în speranța de ao schimba. În ce constă această schimbare adevărată? Voi lăsa asta pentru tine să descoperi!

The Simpsons Movie (2007)

Învățați limba engleză cu The Simpsons

If you ask me, everybody in this theater is a giant sucker, especially YOU!

Da, e un pic fals... Da, e un umor grotesc... dar ei glumesc, având un moment bun, și pentru că vorbim despre The Simpsons, nu am rămas nici măcar zece secunde fără o linie nebună (Exact la locul potrivit!) în engleză.

From Paris With Love (2010)

Checkmate, Motherfucker!

Un mare film spion în care un diplomat întâlnește un spion, care este agil, care e bun la locul de muncă, dar care este, de asemenea, arogant, nepoliticos, și cacealma. Sigur, s-ar putea să distrugă farmecul Parisului, dar suntem expuși constant la acțiune, actorii fac adesea glume, care sunt în mare parte destul de clare.

The Seven Year Itch (1955)

Extras din The Seven Year Itch

I'm in serious trouble. I'm married. I've been married for seven years.

În anii 50, un om prosper se găsește fără soția și copilul său timp de două săptămâni. Apoi, el întâlnește o doamnă frumoasă, care este de fapt noul său vecin (superba Marilyn Monroe!). Dar acest om se simte vinovat din cauza dorinței sale de a avea o relație mai strânsă cu vecinul său. Deci, ar trebui să trișeze sau nu?

New York I Love You (2008)

Extras din New York I love You

I'm single now, so... dinner?

Un film care iese clar în evidență - câteva povești mici, una după alta, care ne permit să descoperim personalitatea neobișnuită a cetățenilor unuia dintre cele mai mari orașe din lume. Trebuie să-i asculți, să-i privești și să încerci să-i înțelegi... Un film care este poetic și fascinant!

When Harry Met Sally (1989)

Extras din When Harry Met Sally

No man can be friends with a woman he finds attractive, he always wants to have sex with her.

Se întâmplă să fi văzut un extras de film în care o femeie tânără simulează un orgasm într-un mod total exagerat într-un restaurant aglomerat? Da, e filmul ăsta!

O mare prietenie, care încearcă să devină ceva mai mult, dar fără succes.

Timp de 10 ani, există doar o singură întrebare marionetă - sunt făcute unul pentru celălalt sau nu?

Friends with Benefits (2011)

Extras din Friends with Benefits

No emotions, just sex.

Să-l schimbe cu un pic de comedie! Doi oameni decid că nu sunt făcuți să fie într-o relație romantică și decid să fie prieteni... cu un pic de condiment! Dar când doi prieteni trăiesc împreună, împărtășesc o viață și secretele lor... Mai vorbim despre prietenie?

The Italian Job (1969/2003)

Extras din The Italian Job (2003)

^(1969) tu ar trebui doar să arunce în aer ușile sângeroase off!
(2003) vreau să văd privirea de pe fața acelui om când aurul său a dispărut. El mi-a luat tatăl de lângă mine, eu iau asta.^

Ambele versiuni oferă o mare parte din divertisment și suspans. Într-o viață de crimă, nu ești iertat ușor. După ce a fost trădat, Michael Caine, sau Mark Wahberg în versiunea mai recentă, caută răzbunare. Chestia e că nu mai e vorba de ucidere, ci de jefuire...

The Great Gatsby (2013)

Extras din The Great Gatsby

But Mr. Gatsby doesn't exist. [...] I cannot find anyone who knows anything real about Mr. Gatsby.

Un jucător, unele seri extravagante, un vecin intrigant, tot ceea ce face viața secretă a unui om bogat. Originea bogăției acestui om este însă necunoscută. Deci, care este acest stil de viață excesiv în anii 1920, condus de Grand Gatsby, pe care îl vedem în timpul întregului film?

Bourne (5 filme)

Extras din The Bourne Identity (2002)

O saga excelentă în care fiecare film ne duce Jason Bourne (întruchipat de genial Matt Damon), un spion foarte talentat, care știe cum să scape indiferent de risc, cum să lupte fără milă și care nu se lasă niciodată prins. Cu toate acestea, după un accident, se simte complet pierdut - își uită identitatea și se găsește urmat de CIA.

Filme pentru cursanții intermediari de engleză

Înainte de a juca unul dintre aceste filme fantastice pentru a învăța limba engleză, iată ce vă puteți aștepta de la această categorie - personaje care vorbesc mai repede și articulează (puțin) mai puțin, pronunție care devine mai puțin clară și chiar unele expresii vulgare. Acesta este, totuși, modul natural în care oamenii vorbesc, așa că este minunat să te expui la ea și să o poți înțelege!

Viva Las Vegas (1964)

Extras din Viva Las Vegas

^Poți să-mi împrumuți o mașină până când ai mea rulează din nou?
- Ne vom descurca mai bine. Voi fi fericit să te conduc oriunde vrei să mergi.^

Cu peisaje superbe, actori senzaționali (Elvis Presley printre altele!), muzică captivantă, aceasta este o poveste convingătoare. Iată ceea ce numiți un cocktail minunat, concentrat într-un film de modă veche, care vă lasă doar zâmbind!

Rebel Without a Cause (1955)

Extras din Rebel Without a Cause

I got the bullets!

Mergem de la Vegas la Los Angeles, de la Presley la Decan, James Dean. Un tânăr în mijlocul unei crize adolescente, în căutarea unui motiv de a trăi. Unii vor iubi faptul că el este un tip bine, în timp ce alții vor aprecia caracterul său brut.

Bond, James Bond (24 filme)

Extras din James Bond

Vodka Martini, shaken, not stirred.

Cea mai captivantă saga. Spunem că vom viziona fiecare film o singură dată, dar după câteva zile (sau săptămâni), te găsești pe moarte să le urmărești din nou, toate cele 24 de filme (și numărarea). Și de ce nu ai - este un personaj clasic, cu un accent britanic frumos!

Puteți găsi toate filmele din saga aici.

In Time (2011)

Extras din In Time

Time is now the currency. We earn it and spend it. The rich can live forever. And the rest of us?

O scufundare în viitor, un viitor în care oamenii nu îmbătrânesc, dar zilele lor sunt numărate (literalmente), iar tu plătești pentru timpul tău. Cum poți supraviețui?

Terminator 2: Judgement Day (1991)

Extras din Terminator 2: Judgement Day

Come with me if you want to live.

O continuare clasic printre filmele science fiction mai vechi. Are loc într-o lume actuală în care inteligența artificială artificială (AI) se întoarce prin călătoria în timp dintr-un viitor apocaliptic pentru a distruge acei tineri care încearcă să împiedice apariția viitoare a mașinilor să se întâmple vreodată. Provocator de gânduri, violent, dar emoționant!

The Thomas Crown Affair (1968-1999)

Extras din The Thomas Crown Affair (1999)

^(1999) regretul este de obicei o pierdere de timp. Ți-ai dat seama ce vei spune Consiliului tău când vor afla că mi-ai plătit cu 30 de milioane mai mult decât oferă alții?
(1968) este o slujbă amuzantă și murdară.^

Jaf și mister. Două cuvinte magice care te lasă să te gândești că nu te vei plictisi Despre Noi (cine a jucat în versiunea anterioară) sau Pierce Bronsman în rolul principal.

Indiana Jones (Cvadrilogie)

Extract from ^Indiana Jones and the Last Crusade

^Mă duc după Camion.
- Cum?
- Nu știu. Inventez asta pe parcurs.^

Călătorii, descoperiri mari, momente amuzante, dar mai ales o doză bună de acțiune pe tot parcursul filmului. Un fel de film spion sub formă de expediții arheologice.

Puteți găsi toate filmele din Indiana Jones saga aici.

Clerks (1994)

Extracte din Clerks

You'd feel a lot better if you'd just rip into the occasional customer. - Why? I don't bother them, and they don't bother me.

Un tânăr băcan se confruntă cu o serie de provocări atât în viața sa privată, cât și în cea profesională. Vă puteți bucura de numeroasele dialoguri filosofice, provenind din buzele tinerilor care tocmai au trecut de 20 de ani. o bijuterie în cinematografia americană independentă care spune povestea tinerilor care caută să-și găsească drumul în viață. Să nu mai vorbim de o doză bună de limbaj colocvial și argou!

Fight Club (1999)

Extras din Fight Club

You’re not your job, you’re not the car you drive, you’re not the content of your wallet…

O palmă psihologică care a fost imediat considerată ca un mare clasic de la lansarea sa în urmă cu 20 de ani. În film, ei luptă (în sensul literal) pentru a învinge vanitatea societății consumerismului și se adună pentru a conduce o schimbare globală. Este într-adevăr o societate dăunătoare pentru cetățeni?

Goodfellas (1990)

Extras din Goodfellas

As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster.

Loialitatea și spiritul de familie, asta e singurul lucru sigur. Goodfellas, unul dintre cele mai mari filme cu gangsteri, este un clasic pe care oamenii l-au apreciat și adorat! Anumite scene sunt destul de sângeroase, dar această afacere de familie și reflecțiile sale asupra marii averi ne permit, ca spectatori, să călătorim într-o lume paralelă, care este destul de deranjantă, totuși a făcut există.

Nu există nici un minut în acest film în care să nu auziți niște colocvializări sau argou, stropite generos de-a lungul liniilor brutale!

Filme pentru cursanții avansați de engleză

Aici puteți găsi un limbaj înăbușit, un flux de dialog care este de 10 ori mai rapid în comparație cu filmele anterioare, vocabular care poate fi casual, științific sau chiar juridic. Această secțiune nu este pentru nimeni dat tehnicitatea lingvistică a acestor filme în limba engleză, dar după câteva luni de practică, va fi în sfârșit timpul să faceți saltul mare!

Și lasă-mi un mic comentariu sub acest articol pentru a-mi spune cum s-a simțit asta!

Pulp Fiction (1994)

Extras din Pulp Fiction

^Și știi ce se numește un sfert de kilogram cu brânză în Paris?
- Ei nu-l numesc un sfert de kilogram cu brânză?
- Nu, omule, au sistemul metric. Ei nu ar ști ce dracu ' un sfert Pounder este.
- Cum i se spune?
- I se spune "regal cu brânză.^

Un alt film cu gangsteri, la fel de popular, fie pentru dialogurile sale rafinate, fie pentru scenele sale de cult, care uneori amestecă umorul cu gore. Viața hiperactivă a mai multor personaje din acest film nu ne lasă niciodată plictisiți.

The Social Network (2010)

Extract from ^The Social Network

He developed the site in one night and he did it while he was drunk.

Adevărata poveste din spatele creării Facebook. Demonstrația genială a lui Mark Zuckerberg și a partenerului său Eduardo - influențele exterioare, viața de zi cu zi a studenților de la Harvard din clasa de mijloc și, mai ales, fascinația antreprenorială pe care o vedem pe tot parcursul filmului pentru a arăta puterea acestui produs pe care întreaga lume îl folosește astăzi. Cu toate acestea, de ce a început totul cu un scandal serios?

Ocean's (1960 + trilogie 2001-2004-2007)

Extras din Ocean's 11 (2001)

^Te aștepți să ieșim din cazinou cu milioane de dolari pe noi?
- Da.^

Toată lumea cu propria lor specialitate în domeniul jafului! Cu un cadru de vis (totul începe în Las Vegas!) și inteligență constantă, nu te vei obosi niciodată să vizionezi și să revezi aceste trei filme. Cum vor jefui cele mai securizate cazinouri și palate din lume?

Inception (2010)

Practica limba engleză cu filme - Inception

Well, dreams, they feel real while we're in them, right? It's only when we wake up that we realize something was actually strange.

Va trebui să vedeți acest film de cel puțin trei ori pentru a-l putea urmări de la început până la sfârșit. Este 2h30 de imagini și dialoguri care confundă privitorul (într-un mod stimulativ și interesant) în care realitatea este depășită, iar puterea viselor noastre domină impactul asupra destinului mai multor oameni. Dar cine sunt ei?

Some Like It Hot (1959)

Extras din Some Like It Hot

^Doi bărbați vorbesc :
Am lucruri să-ți spun! Ce s-a întâmplat?
- Sunt logodită.
- Felicitări!
- Cine e norocoasa?
- Eu sunt!^

Doi artiști disperați decid să se deghizeze ca femei pentru a juca într-un grup de muzică, format în întregime din femei Din Miami. Toate acestea sunt pentru a scăpa de un grup de gangsteri. Rezultatul sunt câteva dialoguri absurde, inventivitate și un pic de umor asupra ispitelor acestor doi bărbați care încearcă cu adevărat să-și ascundă adevărata identitate. Și, ca un bonus, farmecul fără sfârșit al Marilyn Monroe.

Glengarry Glen Ross (1992)

Extras din Glengarry Glen Ross

You stupid fucking cunt. You, Williamson, I'm talking to you, shithead. You just cost me $6,000. Six thousand dollars, and one Cadillac.

Într-un format care este un pic brutal din punct de vedere moral, găsim în acest film un număr mare de expresii colocviale și conversații profunde. Criza economică, o ierarhie excesivă, vânzători pasionați, care ar comite chiar crime pentru a obține ceea ce își doresc... cine e vinovat?

The A Team (2010)

Extras din The A Team

Give me a minute, I'm good. Give me an hour, I'm great. Give me six months, I'm unbeatable.

Un cvartet cu un aspect imatur, dar cu intenții reale de a depăși huligani prin mijloacele cele mai improbabile, cel mai exploziv și cel mai plin de resurse! Cele mai bune dintre unitățile speciale, care vor ajunge totuși în închisoare... Ce s-a întâmplat?

Good Will Hunting (1997)

Extras din Good Will Hunting

One day, I'm gonna wake up and I'm gonna be 50. And I'll still be doing this shit.

O poveste emoționantă a unui copil din suburbii, un rebel care este extrem de talentat, dar trăiește într-un cartier lipsit. Într-o zi, un cunoscut profesor de matematică își vede potențialul. Mulțumită unuia dintre prietenii săi, el va încerca să-l readucă pe acest tânăr adolescent pe drumul cel bun, astfel încât să-și poată folosi potențialul excepțional, doar pentru a afla că adolescentul nu se va lăsa împins atât de ușor.

Scarface (1983)

Extras din Scarface

Who put this thing together? Me, that’s who! Who do I trust? Me!

Iată un exemplu de rags to riches poveste. Sigur, acesta nu este cel mai moral film pe această temă, dar puteți urmări întreaga aventură a unui migrant cubanez care începe în partea de jos a scării și urcă într-un mod orbitor, până când ajunge să fie responsabil de unul dintre cele mai mari carteluri americane de droguri, care deține doar încredere. Dar ce s-ar întâmpla dacă încrederea este ruptă.

Unde găsiți filme în engleză

Dacă doriți să vă bucurați de o selecție uriașă de filme cu care să învățați limba engleză și asigurați-vă că ați găsit fiecare titlu al acestei liste, puteți descoperi următoarele site-uri (platforme online), pe care le puteți utiliza pentru a transmite sau descărca filme.

Principalele platforme pentru a viziona filme sunt :

Aceste site-uri oferă anumite avantaje pe care nu le puteți ignora - sunt juridic, cu subtitrari, full HD și destul de des, acestea oferă posibilitatea de a descărca filmul și urmăriți-l un număr nelimitat de ori.

A existat, de asemenea, o mare activitate privind partajarea filmelor în limba originală pe social media, cum ar fi pe peer2peer sau site-urile de streaming pirat. Fanii înregistrează tot felul de filme și le oferă ulterior pentru descărcare... Totuși, acest lucru nu este legal și ar putea avea consecințe juridice.

Deci, pentru filmele mai puțin populare sau cele mai vechi, pe care nu le puteți găsi pe platformele clasice, singura dvs. alternativă este să găsiți VHS sau DVD-ul!

Filme sau emisiuni TV?

Orice film va face treaba daca esti pasionat de ea, dar sper că această selecție atentă vă va aduce ore de divertisment și practică engleză.

Doar un memento, ordinea ideală pentru vizionarea conținutului în limba engleză este:

 1. Începeți cu sitcom-uri în limba engleză - sunt scurte, vizuale și amuzante.
 2. Apoi, întoarceți-vă la Emisiuni TV în limba engleză - aceiași actori și complot pe parcursul episoadelor, aveți timp să vă obișnuiți cu ei.
 3. Și, în sfârșit, juca unele filme în limba engleză - cu o varietate de actori, subiecte și accente.

Cu sau fără subtitrări?

Aud adesea oameni care îi admiră pe cei care înțeleg filmele în limba originală și care nu trebuie să citească subtitrările. Pun pariu că ați încercat deja să vizionați un film în engleză și să evitați citirea subtitrărilor și probabil ați ajuns la concluzia că este prea greu sau obositor pentru dvs. în acest moment.

Evident, cel mai bun mod de a practica limba engleză cu filme ar fi să le urmăriți în limba originală fără subtitrări.

Cu toate acestea, dacă mai aveți nevoie de asistență text pentru a urmări un film în engleză, încercați punerea subtitrări în limba engleză, nu în limba maternă! Cel mai adesea, dacă aveți probleme în înțelegerea limbii engleze în timp ce vizionați ceva, nu este neapărat din cauza unui cuvânt nou, ci mai ales a faptului că actorii nu articulează suficient, fluxul lor este prea rapid sau din cauza zgomotului de fond! Deci, citind subtitrările în limba engleză, veți avea un bun ajutor pentru a urmări scenele de film, pentru că veți putea citi ceea ce spun ei fără traducere. Acesta este un mod extrem de eficient, vă veți îmbunătăți cu adevărat urechea, care, ulterior, vă va permite să uitați totul despre subtitrări!

Vă încurajez să vizionați filme în limba originală, fără subtitrări pentru a îmbunătăți un anumit domeniu - înțelegerea accentelor. Odată ce ați învățat să le recunoașteți, le veți asocia pe fiecare într-o regiune, o țară, o clasă socială, vă veți îmbogăți cunoștințele generale și nu veți vedea aceste filme la fel ca înainte. Bucurați-vă de ele pentru a schimba lucrurile un pic, explora mai multe genuri diferite de film, astfel încât să puteți multiplica universurile și contextele. Veți descoperi că filmele dau impresia de a fi mai reale decât emisiunile TV, care, de fapt, prin natura lor, este o pregătire bună pentru limba engleză vorbită.

Vizionare plăcută!

Dar tu...

Dar tu - care este filmul tău preferat în engleză? Care a fost prima dată când ați vizionat un film în limba originală? Ce părere aveți despre subtitrări când vizionați un film? Aș fi bucuros să citesc despre opinia dvs. pe această temă în comentarii!

Profile picture for Sébastien Milhomme

Sébastien Milhomme

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: May 20, 2021, 11:06 am