[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
 • Correct your pronunciation in English
 • Learn sentences from daily life
 • Memorize for good
 • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

De beste 67 films om Engels mee te leren - cultfilms, komedies, drama's...

Engels leren met films 🎞️

Read this article in English: Learn English with movies 🎞️.

Wil je Engels leren met films? Hier is onze selectie van de beste 67 films die je kunt gebruiken om vloeiend Engels te leren!

Hallo lieve vrienden! Hebben jullie veel vrije tijd in het weekend? Heb je alle sitcoms en tv-shows in het Engels al bekeken die we je hebben aanbevolen? Wil je naar het volgende niveau gaan? Nou, ik ben verheugd om u een nieuwe bron van vermaak aan te bieden om Engels te leren tijdens uw vrije tijd, zonder veel moeite. Hier is een lijst van 67 films die je helpen je Engels te verbeteren!

Met of zonder ondertitels, voor beginners, gemiddelde of gevorderde leerders, je zult zeker vinden wat je zoekt.

Waarom films in de originele taal bekijken?

Als je moeiteloos Engels wilt kunnen spreken, is lezen alleen niet genoeg, je hebt veel luisteren input nodig. Films kijken in het Engels zal je helpen om enorme vooruitgang te boeken , op een leuke manier:

 • U ontdekt films die u leuk vindt vanuit een nieuw perspectief, met de echte stemmen van de acteurs, de echte zinnen, de echte idiomatische uitdrukkingen...
 • U hoeft zich niet schuldig te voelen als u TV kijkt, want u verbetert uw Engels! Als iemand vraagt wat je aan het doen bent, kun je zelfs zeggen dat je aan je taalvaardigheid werkt, en dat zou echt waar zijn!
 • Door naar een groot aantal films in het Engels te luisteren, kunt u aan uw spreektaal werken. Dit is essentieel om een goed accent te ontwikkelen! Beetje bij beetje zul je merken dat je de dialogen steeds beter begrijpt en dat is zo spannend - je bent op weg om vloeiend Engels te leren spreken!
 • Als je Engels studeert met films, leer je nieuwe woordenschat, nieuwe zinnen, verschillende intonaties afhankelijk van de context, betere grammatica, hoe je de verschillende tijden moet gebruiken, enz.

Kortom, het kijken van een film in de originele taal is een oplossing die je in staat stelt om in de taal te duiken door te genieten van onderhoudende inhoud, die je doet vergeten dat je Engels aan het leren bent.

En wat is er beter dan een lijst van legendarische films in het Engels om mee te beginnen?

Waar te beginnen...

Dus, je gaat films kijken in de originele taal? Gefeliciteerd!

Dit is een belangrijke stap in je reis om Engels te leren. Het kan intimiderend zijn, omdat we vaak bang zijn dat we niet alles zullen begrijpen. Maak u echter geen zorgen als u niet de hele film van de eerste keer begrijpt!

Het doel is niet om alles te begrijpen, maar om jezelf bloot te stellen aan het Engels! Oefen de gesproken taal, oefen de woordenschat die je al kent (om die te versterken)... Natuurlijk zullen er woorden zijn die je niet begrijpt, en zul je willen pauzeren, herhalen, de woorden opzoeken in het woordenboek... maar probeer het juiste evenwicht te vinden. Als u te veel woorden opzoekt, zult u ontmoedigd raken, als u te veel dingen laat schieten, zult u niet verbeteren.

Merk op dat, door vast te houden aan je doel, wat in het begin moeilijk leek, er een paar weken later zo gemakkelijk uit zal zien. Ik heb films met cultlijnen gekozen, die je keer op keer kunt bekijken, dus geniet ervan!

Na een paar maanden van intensieve onderdompeling, zal je vooruitgang zo groot zijn dat je het gevoel zal hebben dat je naar een film in je moedertaal aan het kijken bent... terwijl het eigenlijk in het Engels is! Dus, geef niet op, uw inspanningen zullen worden geherformuleerd! Zet dit artikel bij je favorieten, zodat je er gemakkelijk naar terug kunt komen om je nieuwe film te kiezen.

Om je te helpen, heb ik de lijst gecategoriseerd in volgorde van moeilijkheidsgraad. Dit zal je helpen om je motivatie en concentratie te behouden.

De beste films om Engels mee te leren (op moeilijkheidsgraad)

De beste films om Engels mee te leren zijn de cultfilms, met hun rijke en interessante dialogen. Het zijn het soort films waar je uren naar kunt kijken zonder er moe van te worden!

In die geest nodig ik je uit om de lijst van 67 beste films om Engels mee te leren te ontdekken. Deze films zullen je avonden leuk maken, je kennis over de Engelse cinema verrijken en je helpen om in de zeer nabije toekomst vloeiend Engels te leren spreken.

Gelukkig binge-kijken!

Films in het Engels voor beginners

Hier is een selectie van de beste films om Engels te leren voor beginners - de personages spreken niet "te" snel, de uitspraak is vrij duidelijk en de taal is niet te technisch, meestal gewoon (niet te casual, niet te formeel).

Back to the Future (Trilogy - 1985-1989-1990)

Uittreksel van Back to the Future

Doc, I'm from the future, I came here in a time machine that you invented!

Als er één saga in deze lijst is die eigenlijk niet gepresenteerd hoeft te worden, dan is het deze wel! Geef toe, DeLorean, het toekomstbeeld lijkt ons nu helemaal te gek, en Doc lijkt een beetje gek... Dat maakt zeker dat je hem nog eens wil zien, maar deze keer in het Engels!

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Uittreksel van The Secret Life of Walter Mitty

Hey, Todd. I can't really talk right now. I'm on my way to a volcano.

Van ongezellig tot ongelooflijk. Dit is het uiterst inspirerende verhaal van een man die voor zijn werk op avontuur gaat. Maar buiten deze reis, is het vooral een verhaal van een verlegen man, die zijn leven riskeert in de hoop het te veranderen. Waar bestaat deze ware verandering uit? Dat laat ik aan jou over om te ontdekken!

The Simpsons Movie (2007)

Engels leren met The Simpsons

If you ask me, everybody in this theater is a giant sucker, especially YOU!

Ja, dat is een beetje nep... Ja, dat is groteske humor... maar ze maken grapjes, amuseren zich, en omdat we het over The Simpsonshebben we nog geen tien seconden zonder een gekke zin (precies op de juiste plaats!) in het Engels.

From Paris With Love (2010)

Checkmate, Motherfucker!

Een geweldige spionagefilm waarin een diplomaat een spion ontmoet, die behendig is, die goed is in zijn werk, maar die ook arrogant, onbeschoft en bluffend is. Zeker, ze verpesten misschien de charme van Parijs, maar we worden voortdurend blootgesteld aan actie, de acteurs maken vaak grapjes, die voor het grootste deel heel duidelijk zijn.

The Seven Year Itch (1955)

Uittreksel uit The Seven Year Itch

I'm in serious trouble. I'm married. I've been married for seven years.

In de jaren '50 zit een welvarende man twee weken zonder zijn vrouw en zijn kind. Dan ontmoet hij een mooie dame die eigenlijk zijn nieuwe buurvrouw is(de beeldschone Marilyn Monroe!). Maar deze man voelt zich schuldig omdat hij een nauwere band met zijn buurvrouw wil. Moet hij vreemdgaan of niet?

New York I Love You (2008)

Uittreksel uit New York I love You

I'm single now, so... dinner?

Een film die er duidelijk uitspringt - verschillende kleine verhalen na elkaar die ons de ongewone persoonlijkheid van de inwoners van een van de grootste steden ter wereld laten ontdekken. Je luistert naar hen, kijkt naar hen en probeert hen te begrijpen... Een film die poëtisch en fascinerend is!

When Harry Met Sally (1989)

Uittreksel uit When Harry Met Sally

No man can be friends with a woman he finds attractive, he always wants to have sex with her.

Heb je toevallig een filmfragment gezien waarin een jonge vrouw in een overvol restaurant op een totaal overdreven manier een orgasme simuleert? Yep, dat is deze film!

Een grote vriendschap, die probeert iets meer te worden, maar zonder succes.

Tien jaar lang blijft er maar één vraag hangen: zijn ze voor elkaar gemaakt of niet?

Friends with Benefits (2011)

Uittreksel uit Friends with Benefits

No emotions, just sex.

Laten we het eens afwisselen met een beetje komedie! Twee mensen besluiten dat ze niet gemaakt zijn voor een romantische relatie en besluiten vrienden te zijn... met een beetje pit! Maar als twee vrienden samenwonen, een leven delen, en hun geheimen... Hebben we het dan nog wel over vriendschap?

The Italian Job (1969/2003)

Uittreksel van The Italian Job (2003)

Je wordt alleen verondersteld de deuren eraf te blazen!
Ik wil de blik op die man zijn gezicht zien als zijn goud weg is. Hij nam mijn vader van mij, ik neem dit.

Beide versies bieden veel vermaak en spanning. In een leven van misdaad, word je niet snel vergeven. Nadat hij verraden is, zint Michael Caine, of Mark Wahberg in de recentere versie, op wraak. Het gaat niet meer om moorden, maar om beroven...

The Great Gatsby (2013)

Uittreksel uit The Great Gatsby

But Mr. Gatsby doesn't exist. [...] I cannot find anyone who knows anything real about Mr. Gatsby.

Een gokker, enkele extravagante avonden, een intrigerende buurman, alles wat het geheime leven van een rijk man uitmaakt. De oorsprong van de rijkdom van deze man is echter onbekend. Dus, wat is deze buitensporige levensstijl in de jaren 1920, geleid door Grand Gatsby, die we zien gedurende de hele film?

Bourne (5 films)

Uittreksel uit The Bourne Identity (2002)

Een uitstekende saga waarin elke film ons meeneemt naar Jason Bourne (belichaamd door de briljante Matt Damon), een zeer getalenteerde spion, die weet hoe te ontsnappen, ongeacht het risico, hoe te vechten zonder genade, en die zich nooit in de val laat lokken. Na een ongeluk voelt hij zich echter volledig verloren - hij vergeet zijn identiteit en wordt gevolgd door de CIA.

Films voor gemiddeld Engels lerenden

Voordat u een van deze fantastische films afspeelt om Engels te leren, is dit wat u kunt verwachten van deze categorie - personages die sneller spreken en (een beetje) minder articuleren, een uitspraak die minder duidelijk wordt, en zelfs enkele vulgaire uitdrukkingen. Dit is echter de natuurlijke manier waarop mensen spreken, dus het is geweldig om jezelf er aan bloot te stellen en het te kunnen begrijpen!

Viva Las Vegas (1964)

Uittreksel van Viva Las Vegas

^Kun je me een auto lenen tot je de mijne weer hebt rijden?
- We zullen het beter doen. Ik zal je graag brengen waar je maar heen wilt.^

Met prachtige decors, sensationele acteurs( o.a.Elvis Presley!), aanstekelijke muziek, is dit een meeslepend verhaal. Dit is wat je noemt een geweldige cocktail, geconcentreerd in een ouderwetse film, die je gewoon laat glimlachen!

Rebel Without a Cause (1955)

Uittreksel uit Rebel Without a Cause

I got the bullets!

We gaan van Vegas naar Los Angeles, van Presley naar Dean, James Dean. Een jongeman in het midden van een tienercrisis, op zoek naar een reden om te leven. Sommigen zullen houden van het feit dat hij er goed uitziet, terwijl anderen zijn ruwe karakter zullen appreciëren.

Bond, James Bond (24 films)

Uittreksel uit James Bond

Vodka Martini, shaken, not stirred.

De meest aangrijpende saga. We zeggen dat we elke film slechts één keer zullen bekijken, maar na een paar dagen (of weken) wil je ze allemaal opnieuw bekijken, alle 24 films (en nog meer). En waarom zou je niet - het is een stijlvol personage met een prachtig Brits accent!

U kunt alle films van de saga hier vinden.

In Time (2011)

Uittreksel uit In Time

Time is now the currency. We earn it and spend it. The rich can live forever. And the rest of us?

Een duik in de toekomst, een toekomst waarin mensen niet oud worden, maar hun dagen worden geteld (letterlijk), en je betaalt voor je tijd. Hoe kun je overleven?

Terminator 2: Judgement Day (1991)

Uittreksel uit Terminator 2: Judgement Day

Come with me if you want to live.

Een klassiek vervolg onder de oudere science fiction films. Het speelt zich af in een hedendaagse wereld waar door de mens gemaakte kunstmatige intelligentie (AI) via tijdreizen terugkeren uit een apocalyptische toekomst om de jonge mensen te vernietigen die trachten te voorkomen dat die toekomstige opkomst van de machines ooit plaatsvindt. Tot nadenken stemmend, gewelddadig, maar toch ontroerend!

The Thomas Crown Affair (1968-1999)

Uittreksel van The Thomas Crown Affair (1999)

^(1999) Spijt is meestal tijdverspilling. Heb je al bedacht wat je tegen je bestuur gaat zeggen als ze erachter komen dat je me 30 miljoen meer hebt betaald dan anderen boden?
Het is een grappig smerig baantje.

Overval en mysterie. Twee magische woorden die je laten denken dat je je niet zult vervelen Met Steve McQueen (die in de eerdere versie speelde) of Pierce Bronsman in de hoofdrol.

Indiana Jones (Quadrilogy)

Extract from ^Indiana Jones and the Last Crusade

^Ik ga achter die truck aan.
- Hoe?
- Ik weet het niet. Ik verzin dit terwijl ik bezig ben.

Tochten, grote vondsten, grappige momenten, maar vooral een flinke dosis actie door de hele film heen. Een soort spionagefilm in de vorm van archeologische expedities.

Je kunt alle films uit de Indiana Jones saga hier vinden.

Clerks (1994)

Fragmenten van Clerks

You'd feel a lot better if you'd just rip into the occasional customer. - Why? I don't bother them, and they don't bother me.

Een jonge kruidenier wordt geconfronteerd met een reeks uitdagingen, zowel in zijn privé-leven als in zijn beroepsleven. Je kunt genieten van de talrijke filosofische dialogen, afkomstig uit de mond van jonge mensen die net de 20 gepasseerd zijn. Een juweeltje in de onafhankelijke Amerikaanse cinema, dat het verhaal vertelt van jonge mensen die hun weg in het leven willen vinden. En niet te vergeten een flinke dosis spreektaal en jargon!

Fight Club (1999)

Uittreksel uit Fight Club

You’re not your job, you’re not the car you drive, you’re not the content of your wallet…

Een psychologische klap die vanaf de release 20 jaar geleden meteen als een grote klassieker werd beschouwd. In de film strijden ze (in de letterlijke zin) om de ijdelheid van de consumptiemaatschappij te verslaan en komen ze samen om een wereldwijde verandering te leiden. Is dit echt een schadelijke samenleving voor de burgers?

Goodfellas (1990)

Uittreksel uit Goodfellas

As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster.

Loyaliteit en familiegeest, dat is het enige wat zeker is. Goodfellas, een van de grootste gangsterfilms, is een klassieker die door de mensen gewaardeerd en aanbeden wordt! Sommige scènes zijn nogal bloederig, maar dit familiebedrijf en de reflecties op het grote fortuin laten ons, als kijker, toe te reizen in een parallelle wereld, die nogal verontrustend is, maar toch bestond.

Er is geen minuut in deze film waarin je geen spreektaal hoort, rijkelijk gestrooid door de brutale lijnen!

Films voor gevorderde Engels lerenden

Hier vind je gedempte taal, een dialoogstroom die 10 keer sneller is dan in de vorige films, woordenschat die casual, wetenschappelijk of zelfs juridisch kan zijn. Deze sectie is niet voor iedereen, gezien de taalkundige techniciteit van deze Engelse films, maar na een paar maanden oefenen, zal het eindelijk tijd zijn om de grote sprong te maken!

En laat een kleine reactie achter onder dit artikel om me te vertellen hoe dat voelde!

Pulp Fiction (1994)

Uittreksel uit Pulp Fiction

En weet je hoe ze een Quarter Pounder met kaas noemen in Parijs?
- Noemen ze het niet een Quarter Pounder met kaas?
- Nah, man, ze hebben het metrische systeem. Ze zouden niet weten wat verdomme een Quarter Pounder is.
- Hoe noemen ze het dan?
- Ze noemen het een "Royal met kaas.Nog een gangsterfilm, net zo populair, zij het om zijn geraffineerde dialogen of zijn cultscènes, die soms humor met gore vermengen. Het hyperactieve leven van verschillende personages in deze film laat ons nooit verveeld achter.

The Social Network (2010)

Extract from ^The Social Network

He developed the site in one night and he did it while he was drunk.

Het waargebeurde verhaal achter de creatie van Facebook. De geniale demonstratie van Mark Zuckerberg en zijn partner Eduardo - de invloeden van buitenaf, het dagelijkse leven van de middenklasse Harvard-studenten en vooral de ondernemersfascinatie die we gedurende de hele film zien om de kracht van dit product te laten zien dat de hele wereld vandaag de dag gebruikt. Maar waarom begon alles met een ernstig schandaal?

Ocean's (1960 + Trilogie 2001-2004-2007)

Uittreksel van Ocean's 11 (2001)

Verwacht je dat we gewoon het casino uitlopen met miljoenen dollars bij ons?
- Yeah.^

Iedereen met zijn eigen specialiteit op het gebied van overvallen! Met een dromerige setting (het begint allemaal in Las Vegas!) en voortdurende spitsvondigheden, zul je nooit genoeg krijgen van het kijken en herbekijken van deze drie films. Hoe gaan ze het doen om de best beveiligde casino's en paleizen ter wereld te beroven?

Inception (2010)

Engels oefenen met films - Inception

Well, dreams, they feel real while we're in them, right? It's only when we wake up that we realize something was actually strange.

Je zult deze film minstens drie keer moeten zien om hem van het begin tot het einde te kunnen volgen. Het is 2u30 van beelden en dialogen die de kijker verwarren (op een stimulerende en interessante manier) waar de realiteit achterhaald is en de kracht van onze dromen de impact op het lot van verschillende mensen domineert. Maar wie zijn zij?

Some Like It Hot (1959)

Uittreksel uit Some Like It Hot

^Twee MANNEN die praten:
Ik heb je wat te vertellen! Wat is er gebeurd?
- Ik ben verloofd.
- Gefeliciteerd!
- Wie is het gelukkige meisje?
- Ik!
Twee wanhopige artiesten besluiten zich als vrouw te vermommen om in een muziekgroep te spelen, die volledig uit vrouwen bestaat in Miami. En dat allemaal om weg te komen van een groep gangsters. Het resultaat zijn enkele absurde dialogen, vindingrijkheid en nogal wat humor over de verleidingen van deze twee mannen die echt hun ware identiteit proberen te verbergen. En, als bonus, de nooit aflatende charme van Marilyn Monroe.

Glengarry Glen Ross (1992)

Uittreksel uit Glengarry Glen Ross

You stupid fucking cunt. You, Williamson, I'm talking to you, shithead. You just cost me $6,000. Six thousand dollars, and one Cadillac.

In een formaat dat vanuit moreel oogpunt een beetje brutaal is, vinden we in deze film een groot aantal alledaagse uitdrukkingen en diepgaande gesprekken. Economische crisis, een buitensporige hiërarchie, hartstochtelijke verkopers, die zelfs misdaden zouden plegen om te krijgen wat ze willen... wie is de schuldige?

The A Team (2010)

Uittreksel uit The A Team

Give me a minute, I'm good. Give me an hour, I'm great. Give me six months, I'm unbeatable.

Een kwartet met een onvolwassen uiterlijk, maar met de werkelijke intenties om de schurken te overwinnen met de meest onwaarschijnlijke middelen, de meest explosieve en de meest vindingrijke! De beste van de speciale eenheden, die echter in de gevangenis zullen eindigen... Wat is er gebeurd?

Good Will Hunting (1997)

Uittreksel uit Good Will Hunting

One day, I'm gonna wake up and I'm gonna be 50. And I'll still be doing this shit.

Een ontroerend verhaal over een jongen uit de buitenwijken, een rebel die extreem begaafd is, maar in een achterstandswijk woont. Op een dag ziet een bekende professor wiskunde zijn potentieel. Dankzij een van zijn vrienden probeert hij deze jonge tiener weer op het rechte pad te krijgen, zodat hij zijn uitzonderlijke potentieel kan benutten, alleen om te ontdekken dat de adolescent zich niet zo gemakkelijk laat ringeloren.

Scarface (1983)

Uittreksel van Scarface

Who put this thing together? Me, that’s who! Who do I trust? Me!

Hier is een voorbeeld van een rags to riches verhaal. Zeker, dit is niet de meest morele film over dit onderwerp, maar je kunt het hele avontuur volgen van een Cubaanse migrant die onderaan de ladder begint en op een duizelingwekkende manier opklimt, tot hij uiteindelijk de leiding krijgt over een van de grootste Amerikaanse drugskartels, die het alleen van vertrouwen moet hebben. Maar wat zou er gebeuren als dat vertrouwen wordt geschonden.

Waar vind je films in het Engels?

Als je wilt genieten van een gigantische selectie films om Engels mee te leren en er zeker van wilt zijn dat je elke titel van deze lijst hebt gevonden, kun je de volgende sites (online platforms) ontdekken, die je kunt gebruiken om films te streamen of te downloaden.

De belangrijkste platforms om films te bekijken zijn :

Deze sites bieden bepaalde voordelen die je niet kunt negeren - ze zijn legaal, met ondertitels, full HD en vaak bieden ze de mogelijkheid om de film te downloaden en een onbeperkt aantal keren te bekijken.

Er is ook een grote activiteit geweest op het gebied van het delen van films in de originele taal op sociale media, zoals op peer2peer of de piraten-streamingsites. Fans nemen allerlei films op en bieden ze later aan om te downloaden... Dit is echter niet legaal en kan juridische gevolgen hebben.

Dus, voor minder populaire films of films die ouder zijn, die je niet kunt vinden op de klassieke platforms, is je enige alternatief het vinden van de VHS of de DVD!

Films of TV shows?

Elke film is goed als je er gepassioneerd door bent, maar ik hoop dat deze zorgvuldige selectie je uren vermaak en oefening in het Engels zal brengen.

Even ter herinnering, de ideale volgorde voor het kijken naar inhoud in het Engels is:

 1. Begin met sitcoms in het Engels - ze zijn kort, visueel en grappig.
 2. Dan, draai je naar TV-programma's in het Engels - dezelfde acteurs en plot gedurende de afleveringen, je hebt de tijd om aan hen te wennen.
 3. En tot slot, speel wat films in het Engels - met een verscheidenheid aan acteurs, onderwerpen en accenten.

Met of zonder ondertitels?

Ik hoor vaak mensen die bewondering hebben voor degenen die films in de oorspronkelijke taal begrijpen en de ondertitels niet hoeven te lezen. Ik durf te wedden dat u al eens geprobeerd hebt om een film in het Engels te bekijken zonder de ondertitels te lezen en dat u waarschijnlijk tot de conclusie bent gekomen dat het op dat moment te moeilijk of te vermoeiend voor u was.

Het is duidelijk dat de beste manier om Engels te oefenen met films is om ze in de originele taal te bekijken , zonder ondertitels.

Maar als u toch tekstondersteuning nodig hebt om een film in het Engels te kunnen volgen, probeer dan ondertitels in het Engels te zetten, NIET in uw moedertaal! Vaak is het zo dat als je moeite hebt om Engels te verstaan terwijl je naar iets kijkt, dat niet per se komt door een nieuw woord, maar vooral door het feit dat acteurs niet genoeg articuleren, hun tekst te snel is, of door achtergrondlawaai! Dus, door de ondertitels in het Engels te lezen, heb je een goed hulpmiddel om de filmscènes te volgen, omdat je in staat zult zijn om te lezen wat ze zeggen zonder te vertalen. Dit is een uiterst doeltreffende manier om je gehoor te verbeteren, zodat je ondertitels kunt vergeten!

Ik moedig u aan om films in de oorspronkelijke taal te bekijken, zonder ondertitels om een specifiek gebied te verbeteren - het begrijpen van accenten. Als je ze eenmaal hebt leren herkennen, associeer je ze met een streek, een land, een sociale klasse, je verrijkt je algemene kennis en je zult deze films niet meer op dezelfde manier zien als voorheen. Geniet ervan om de dingen wat af te wisselen, verken verschillende filmgenres, zodat je de universums en de contexten kunt vermenigvuldigen. U zult ontdekken dat films realistischer lijken dan TV-programma's, wat in feite van nature een goede voorbereiding is op gesproken Engels.

Veel kijkplezier!

Hoe zit het met jou...

Hoe zit het met jou - wat is jouw favoriete film in het Engels? Hoe was de eerste keer dat je een film in de oorspronkelijke taal keek? Wat vind je van ondertitels bij het kijken van een film? Ik lees graag jouw mening over dit onderwerp in de comments!

Profile picture for Sébastien Milhomme

Sébastien Milhomme

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: May 20, 2021, 11:06 am