[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
 • Correct your pronunciation in English
 • Learn sentences from daily life
 • Memorize for good
 • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

De 67 bedste 67 film til at lære engelsk med - kultfilm, komedier, dramaer...

Lær engelsk med film 🎞️

Read this article in English: Learn English with movies 🎞️.

Vil du lære engelsk med film? Her er vores udvalg af de 67 bedste 67 film, som du kan bruge til at blive flydende!

Hej kære venner! Har I en masse fritid i weekenden? Har du allerede set alle de sitcoms og tv-serier på engelsk, som vi har anbefalet dig? Ønsker du at gå til det næste niveau? Nå, men jeg er glad for at kunne tilbyde dig en ny kilde til underholdning, så du kan lære engelsk i din fritid, uden at det kræver en stor indsats. Her er en liste med 67 film, der kan hjælpe dig med at forbedre dit engelsk!

Med eller uden undertekster, for begyndere, mellemliggende eller avancerede elever, vil du helt sikkert finde det, du leder efter.

Hvorfor se film på originalsproget?

Hvis du ønsker at kunne tale engelsk ubesværet, er det ikke nok at læse i sig selv, du har brug for en masse lytte input. At se film på engelsk vil hjælpe dig med at gøre enorme fremskridt på en sjov måde:

 • Du vil opdage film, du kan lide, fra et nyt perspektiv, med skuespillernes rigtige stemmer, de rigtige replikker, de rigtige idiomatiske udtryk ...
 • Du vil glemme alt om at have dårlig samvittighed over at se tv, fordi du forbedrer dit engelsk! Hvis nogen spørger dig, hvad du laver, kan du endda sige, at du arbejder på dine sprogfærdigheder, og det ville virkelig være sandt!
 • Hvis du lytter til et stort antal film på engelsk, kan du arbejde på dit talesprog. Dette er vigtigt for at udvikle en god accent! Lidt efter lidt vil du bemærke, at du forstår dialogerne bedre og bedre, og det er så spændende - du er på vej til at blive flydende på engelsk!
 • Når du studerer engelsk med film, kommer du til at lære nyt ordforråd, nye vendinger, forskellige intonationer afhængigt af konteksten, bedre grammatik, hvordan man bruger de forskellige tider osv.

Kort sagt er det at se en film på originalsproget en løsning, som giver dig mulighed for at dykke ned i sproget ved at nyde et underholdende indhold, som får dig til at glemme, at du er ved at lære engelsk.

Og hvad er bedre end en liste over legendariske film på engelsk til at starte med?

Hvor skal man starte...

Så du vil se film på originalsproget? Tillykke med det!

Dette er et vigtigt skridt på din rejse til engelskundervisning. Det kan være skræmmende, fordi vi ofte er bange for, at vi ikke vil forstå alting. Men du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke forstår hele filmen fra første gang!

Målet er ikke at forstå alt, men at udsætte dig selv for engelsk! Øv dig i det talte sprog, øv dig i det ordforråd, du allerede kender (for at styrke det) ... Selvfølgelig vil der være ord, som du ikke forstår, og du vil have lyst til at holde en pause, gentage, kigge efter ordene i ordbogen... men prøv at finde den rette balance. Hvis du slår for mange ord op, bliver du modløs, og hvis du lader for mange ting slippe væk, bliver du ikke bedre.

Bemærk, at hvis du holder fast i dit mål, vil det, der virkede svært i begyndelsen, se så let ud blot et par uger senere. Jeg har valgt film med kultlinjer, som du kan se igen og igen, så nyd dem!

Efter et par måneders intensiv fordybelse vil dine fremskridt være så store, at du vil føle, at du ser en film på dit modersmål ... mens den faktisk er på engelsk! Så giv ikke op, dine anstrengelser vil blive omformuleret! Læg denne artikel i dine favoritter, så du nemt kan komme tilbage til den og vælge din nye film.

For at hjælpe dig har jeg kategoriseret listen i rækkefølge efter sværhedsgrad. Dette vil hjælpe dig med at bevare din motivation og koncentration.

De bedste film til at lære engelsk med (efter sværhedsgrad)

De bedste film til at lære engelsk med er de kultiske film med deres rige og interessante dialoger. Det er den slags film, som du kan se i timevis uden at blive træt af dem!

I den ånd inviterer jeg dig til at gå på opdagelse i listen over de 67 bedste film til at lære engelsk med. Disse film vil gøre dine aftener sjove, vil berige din viden om den engelske film og vil hjælpe dig med at blive flydende på engelsk i en meget nær fremtid.

God fornøjelse med binge-watching!

Film på engelsk for begyndere

Her er et udvalg af de bedste film til at lære engelsk for begyndere - karaktererne taler ikke "for" hurtigt, udtalen er ret klar, og sproget er ikke for teknisk, for det meste almindeligt (ikke for afslappet, ikke for formelt).

Back to the Future (Trilogy - 1985-1989-1990)

Uddrag af Back to the Future

Doc, I'm from the future, I came here in a time machine that you invented!

Hvis der er én saga på denne liste, som ikke rigtig behøver at blive præsenteret, er det denne! Indrøm det, DeLorean, fremtidsvisionen virker helt vanvittig på os nu, og Doc virker lidt skør ... Det giver helt sikkert lyst til at se den igen, men denne gang på engelsk!

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Uddrag af The Secret Life of Walter Mitty

Hey, Todd. I can't really talk right now. I'm on my way to a volcano.

Fra usocialt til utroligt. Dette er den ekstremt inspirerende historie om en mand, der tager på eventyr for at arbejde. Men ud over denne tur er det mest af alt en historie om en genert mand, der risikerer sit liv i håb om at ændre det. Hvad består denne sande forandring i? Det vil jeg overlade til dig at opdage!

The Simpsons Movie (2007)

Lær engelsk med The Simpsons

If you ask me, everybody in this theater is a giant sucker, especially YOU!

Jep, det er lidt falsk... Ja, det er noget grotesk humor ... men de laver sjov, har det sjovt, og fordi vi taler om The Simpsons, er der ikke engang ti sekunder uden en skør replik (præcis på det rigtige sted!) på engelsk.

From Paris With Love (2010)

Checkmate, Motherfucker!

En god spionfilm, hvor en diplomat møder en spion, som er smidig, som er god til sit job, men som også er arrogant, uhøflig og bluffende. Selvfølgelig ødelægger de måske charmen i Paris, men vi bliver konstant udsat for action, skuespillerne laver ofte vittigheder, som for det meste er helt klare.

The Seven Year Itch (1955)

Uddrag fra The Seven Year Itch

I'm in serious trouble. I'm married. I've been married for seven years.

I 50'erne befinder en velhavende mand sig uden sin kone og sit barn i to uger. Så møder han en dejlig dame, som faktisk er hans nye nabo(den smukke Marilyn Monroe!). Men manden føler sig skyldig på grund af sit ønske om at have et tættere forhold til sin nabo. Så skal han være utro eller ej?

New York I Love You (2008)

Uddrag fra New York I love You

I'm single now, so... dinner?

En film, der klart skiller sig ud - flere små historier efter hinanden, som giver os mulighed for at opdage den usædvanlige personlighed hos borgerne i en af verdens største byer. Man får lov til at lytte til dem, se dem og forsøge at forstå dem... En film, der er poetisk og fascinerende!

When Harry Met Sally (1989)

Uddrag fra When Harry Met Sally

No man can be friends with a woman he finds attractive, he always wants to have sex with her.

Har du tilfældigvis set et filmuddrag, hvor en ung kvinde simulerer en orgasme på en totalt overdreven måde i en overfyldt restaurant? Jep, det er denne film!

Et stort venskab, som forsøger at blive til noget mere, men uden held.

I 10 år er der kun ét dinglende spørgsmål - er de skabt for hinanden eller ej?

Friends with Benefits (2011)

Uddrag fra Friends with Benefits

No emotions, just sex.

Lad os skifte det ud med lidt komedie! To mennesker beslutter sig for, at de ikke er skabt til et romantisk forhold og beslutter sig for at være venner ... med lidt krydderi! Men når to venner bor sammen, deler et liv og deres hemmeligheder... Taler vi stadig om venskab?

The Italian Job (1969/2003)

Uddrag fra The Italian Job (2003)

^(1969) Det er kun meningen, at man skal blæse de skide døre af! (
2003) Jeg vil se den mands ansigtsudtryk, når hans guld er væk. Han tog min far fra mig, jeg tager dette.^

Begge versioner byder på en stor mængde underholdning og spænding. I et liv med kriminalitet bliver man ikke let tilgivet. Efter at være blevet forrådt søger Michael Caine, eller Mark Wahberg i den nyere version, hævn. Sagen er den, at det ikke længere handler om at dræbe, men om at røve...

The Great Gatsby (2013)

Uddrag fra The Great Gatsby

But Mr. Gatsby doesn't exist. [...] I cannot find anyone who knows anything real about Mr. Gatsby.

En gambler, nogle ekstravagante aftener, en spændende nabo, alt det, der udgør en rig mands hemmelige liv. Oprindelsen til denne mands rigdom er dog ukendt. Så hvad er denne overdrevne livsstil i 1920'erne, som Grand Gatsby fører, og som vi ser i hele filmen?

Bourne (5 film)

Uddrag fra The Bourne Identity (2002)

En fremragende saga, hvor hver film tager os med til Jason Bourne (legemliggjort af den geniale Matt Damon), en meget talentfuld spion, der ved hvordan man undslipper uanset risikoen, hvordan man kæmper uden nåde, og som aldrig lader sig fange. Efter en ulykke føler han sig imidlertid fuldstændig fortabt - han glemmer sin identitet og bliver forfulgt af CIA.

Film for mellemliggende engelsksprogede elever på mellemniveau

Inden du spiller en af disse fantastiske film for at lære engelsk, kan du her se, hvad du kan forvente af denne kategori - karakterer, der taler hurtigere og artikulerer (lidt) mindre, udtale, der bliver mindre tydelig, og endda nogle vulgære udtryk. Dette er dog den naturlige måde, folk taler på, så det er fantastisk at udsætte sig selv for det og være i stand til at forstå det!

Viva Las Vegas (1964)

Uddrag fra Viva Las Vegas

^Kan du låne mig en bil, indtil du har fået min til at køre igen
- Vi skal nok klare os bedre. Jeg vil gerne køre dig hvorhen du vil.^

Med smukke scenerier, sensationelle skuespillere( bl.a.Elvis Presley!) og fængende musik er dette en overbevisende historie. Her er hvad man kalder en god cocktail, koncentreret i en gammeldags film, som bare efterlader dig smilende!

Rebel Without a Cause (1955)

Uddrag fra Rebel Without a Cause

I got the bullets!

Vi går fra Vegas til Los Angeles, fra Presley til Dean, James Dean. En ung mand midt i en teenagekrise, der leder efter en grund til at leve. Nogle vil elske det faktum, at han er en flot fyr, mens andre vil sætte pris på hans grove karakter.

Bond, James Bond (24 film)

Uddrag fra James Bond

Vodka Martini, shaken, not stirred.

Den mest gribende saga. Vi siger, at vi kun vil se hver film én gang, men efter et par dage (eller uger) vil du dø af lyst til at se dem igen, alle 24 film (og det bliver ved med at tælle). Og hvorfor skulle man ikke det - det er en stilfuld karakter med en smuk britisk accent!

Du kan finde alle filmene fra sagaen her.

In Time (2011)

Uddrag fra In Time

Time is now the currency. We earn it and spend it. The rich can live forever. And the rest of us?

Et dyk ind i fremtiden, en fremtid, hvor mennesker ikke bliver gamle, men hvor deres dage tælles (bogstaveligt talt), og hvor man betaler for sin tid. Hvordan kan du overleve?

Terminator 2: Judgement Day (1991)

Uddrag fra Terminator 2: Judgement Day

Come with me if you want to live.

En klassisk efterfølger blandt ældre science fiction film. Den foregår i en nutidsverden, hvor menneskeskabte kunstige intelligenser (AI) vender tilbage via tidsrejser fra en apokalyptisk fremtid for at ødelægge de unge mennesker, der forsøger at forhindre, at denne fremtidige maskinernes fremkomst nogensinde sker. Tankevækkende, voldelig, men alligevel rørende!

The Thomas Crown Affair (1968-1999)

Uddrag fra The Thomas Crown Affair (1999)

^(1999) Fortrydelse er som regel spild af tid. Har du fundet ud af, hvad du vil sige til din bestyrelse, når de får at vide, at du betalte mig 30 millioner mere end andre tilbød?
(1968) Det er et sjovt beskidt lille job.^

Røveri og mystik. To magiske ord, som gør, at man ikke kommer til at kede sig Med Steve McQueen (som spillede med i den tidligere version) eller Pierce Bronsman i hovedrollen.

Indiana Jones (Quadrilogi)

Extract from ^Indiana Jones and the Last Crusade

^Jeg går efter den lastbil.
- Hvordan?
- Det ved jeg ikke. Jeg finder på det undervejs.^

Trips, store fund, sjove øjeblikke, men mest af alt en god dosis action gennem hele filmen. En slags spionfilm i form af arkæologiske ekspeditioner.

Du kan finde alle filmene fra Indiana Jones sagaen her.

Clerks (1994)

Uddrag fra Clerks

You'd feel a lot better if you'd just rip into the occasional customer. - Why? I don't bother them, and they don't bother me.

En ung købmand står over for en række udfordringer både i sit private og professionelle liv. Du kan nyde de mange filosofiske dialoger, der kommer fra unge mennesker, som lige har passeret 20'erne. En perle i den uafhængige amerikanske film, der fortæller historien om unge mennesker, der søger at finde deres vej i livet. For ikke at nævne en god dosis dagligsprog og slang!

Fight Club (1999)

Uddrag fra Fight Club

You’re not your job, you’re not the car you drive, you’re not the content of your wallet…

En psykologisk slap, der straks blev betragtet som en stor klassiker fra sin udgivelse for 20 år siden. I filmen kæmper de (i bogstaveligste forstand) for at besejre forbrugersamfundets forfængelighed, og de samles for at føre an i en global forandring. Er dette virkelig et skadeligt samfund for borgerne?

Goodfellas (1990)

Uddrag fra Goodfellas

As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster.

Loyalitet og familieånd, det er det eneste, der er sikkert. Goodfellas, en af de største gangsterfilm, er en klassiker, som folk værdsatte og forgudede! Visse scener er ret blodige, men denne familievirksomhed og dens overvejelser om den store formue giver os som seere mulighed for at rejse i en parallelverden, som er ret foruroligende, men som alligevel eksisterede.

Der er ikke et eneste minut i denne film, hvor du ikke hører nogle talemåder eller slang, generøst strøet ud over de brutale replikker!

Film for avancerede engelsklærere

Her kan du måske finde dæmpet sprog, et flow af dialog, der er 10 gange hurtigere sammenlignet med de foregående film, ordforråd, der kan være afslappet, videnskabeligt eller endda juridisk. Denne sektion er ikke for alle i betragtning af den sproglige teknikalitet i disse engelske film, men efter et par måneders øvelse vil det endelig være tid til at tage det store spring!

Og efterlad mig en lille kommentar under denne artikel for at fortælle mig, hvordan det føltes!

Pulp Fiction (1994)

Uddrag fra Pulp Fiction

^Og ved du, hvad de kalder en Quarter Pounder med ost i Paris?
- De kalder det ikke en Quarter Pounder med ost?
- Næh, mand, de har fået det metriske system. De ville ikke vide, hvad fanden en Quarter Pounder er.
- Hvad kalder de det?
- De kalder det en "Royal med ost. ^Endnu en gangsterfilm, der er lige så populær, hvad enten det er for sine raffinerede dialoger eller sine kultiske scener, der til tider blander humor med gore. Det hyperaktive liv, som flere karakterer i denne film lever, keder os aldrig.

The Social Network (2010)

Extract from ^The Social Network

He developed the site in one night and he did it while he was drunk.

Den sande historie bag skabelsen af Facebook. Mark Zuckerbergs og hans partner Eduardo's geniale demonstration - de ydre påvirkninger, dagligdagen for de middelklasse Harvard-studerende og frem for alt den iværksætterfascination, som vi ser gennem hele filmen for at vise kraften i dette produkt, som hele verden bruger i dag. Men hvorfor startede alting med en alvorlig skandale?

Ocean's (1960 + Trilogi 2001-2004-2007)

Uddrag fra Ocean's 11 (2001)

^Forventer du, at vi bare skal gå ud af kasinoet med millioner af dollars på os?
- Ja.^

Alle med deres eget speciale inden for røveri! Med en drømmende kulisse (det hele starter i Las Vegas!) og konstant snilde bliver du aldrig træt af at se og gense disse tre film. Hvordan vil de gå til værks for at røve de mest sikrede kasinoer og paladser i verden?

Inception (2010)

Øv dig i engelsk med film - Inception

Well, dreams, they feel real while we're in them, right? It's only when we wake up that we realize something was actually strange.

Du bliver nødt til at se denne film mindst tre gange for at kunne følge den fra start til slut. Det er 2h30 med billeder og dialoger, der forvirrer seeren (på en stimulerende og interessant måde), hvor virkeligheden er forældet og vores drømmes magt dominerer påvirkningen af flere personers skæbne. Men hvem er de?

Some Like It Hot (1959)

Uddrag fra Some Like It Hot

^To MÆND taler:
Jeg har noget at fortælle dig! Hvad er der sket?
- Jeg er forlovet
- Tillykke!
- Hvem er den heldige pige?
- Det er mig! ^
To desperate kunstnere beslutter sig for at forklæde sig som kvinder for at kunne spille i en musikgruppe, der udelukkende består af kvinder i Miami. Alt dette for at slippe væk fra en gruppe gangstere. Resultatet er nogle absurde dialoger, opfindsomhed og en hel del humor om de to mænds fristelser, som virkelig forsøger at skjule deres sande identitet. Og som bonus den uendelige charme fra Marilyn Monroe.

Glengarry Glen Ross (1992)

Uddrag fra Glengarry Glen Ross

You stupid fucking cunt. You, Williamson, I'm talking to you, shithead. You just cost me $6,000. Six thousand dollars, and one Cadillac.

I et format, der er lidt brutalt set fra et moralsk synspunkt, finder vi i denne film en lang række dagligdags udtryk og dybe samtaler. Økonomisk krise, et overdrevent hierarki, lidenskabelige sælgere, som endda ville begå forbrydelser for at få det, de vil have ... hvem er den skyldige?

The A Team (2010)

Uddrag fra The A Team

Give me a minute, I'm good. Give me an hour, I'm great. Give me six months, I'm unbeatable.

En kvartet med et umodent udseende, men med reelle intentioner om at overvinde bøllerne med de mest usandsynlige midler, de mest eksplosive og de mest opfindsomme! De bedste af de specielle enheder, som dog ender i fængsel... Hvad er der sket?

Good Will Hunting (1997)

Uddrag fra Good Will Hunting

One day, I'm gonna wake up and I'm gonna be 50. And I'll still be doing this shit.

En rørende historie om en dreng fra forstæderne, en rebel, der er ekstremt begavet, men bor i et dårligt kvarter. En dag opdager en kendt matematikprofessor hans potentiale. Takket være en af sine venner vil han forsøge at få den unge teenager tilbage på rette spor, så han kan udnytte sit ekstraordinære potentiale, blot for at finde ud af, at teenageren ikke lader sig skubbe så let rundt.

Scarface (1983)

Uddrag fra Scarface

Who put this thing together? Me, that’s who! Who do I trust? Me!

Her er et eksempel på en historie fra rags to riches. Det er ganske vist ikke den mest moralske film om emnet, men man kan følge hele eventyret om en cubansk migrant, der starter i bunden af skalaen og klatrer opad på en blændende måde, indtil han ender med at stå i spidsen for et af de største amerikanske narkokarteller, som kun holder på tillid. Men hvad vil der ske, hvis den tillid bliver brudt.

Hvor finder man film på engelsk

Hvis du vil nyde et kæmpe udvalg af film til at lære engelsk med og være sikker på at have fundet hver enkelt titel på denne liste, kan du opdage følgende websteder (onlineplatforme), som du kan bruge til at streame eller downloade film.

De vigtigste platforme til at se film er :

Disse websteder har visse fordele, som du ikke kan ignorere - de er lovlige, med undertekster, i fuld HD, og ofte giver de mulighed for at downloade filmen og se den et ubegrænset antal gange.

Der har også været stor aktivitet med at dele film på originalsproget på de sociale medier, f.eks. på peer2peer eller på piratstreamingstederne. Fans optager alle slags film og tilbyder dem senere til downloading... Dette er dog ikke lovligt og kan få juridiske konsekvenser.

Så for mindre populære film eller ældre film, som du ikke kan finde på de klassiske platforme, er dit eneste alternativ at finde VHS'en eller dvd'en!

Film eller tv-serier?

Enhver film vil gøre jobbet, hvis du brænder for den, men jeg håber, at dette omhyggelige udvalg vil give dig timevis af underholdning og engelskøvelse.

Bare en påmindelse: Den ideelle rækkefølge for at se indhold på engelsk er:

 1. Start med sitcoms på engelsk - de er korte, visuelle og sjove.
 2. Derefter skal du vende dig til Tv-serier på engelsk - de samme skuespillere og det samme plot i alle episoderne, du har tid til at vænne dig til dem.
 3. Og til sidst skal du afspille nogle film på engelsk - med forskellige skuespillere, emner og accenter.

Med eller uden undertekster?

Jeg hører ofte folk, der beundrer dem, der forstår film på originalsproget, som ikke behøver at læse underteksterne. Jeg vil vædde med, at du allerede har prøvet at se en film på engelsk og undgå at læse underteksterne, og du har sikkert konkluderet, at det var for svært eller trættende for dig i øjeblikket.

Det er klart, at den bedste måde at øve engelsk med film på er at se dem på originalsproget uden undertekster.

Men hvis du stadig har brug for tekststøtte for at kunne følge med i en film på engelsk, så prøv at sætte undertekster på engelsk, IKKE på dit modersmål! Oftest er det sådan, at hvis du har problemer med at forstå engelsk, mens du ser noget, er det ikke nødvendigvis på grund af et nyt ord, men mest fordi skuespillerne ikke artikulerer nok, deres flow er for hurtigt, eller fordi der er baggrundsstøj! Så ved at læse underteksterne på engelsk får du en god hjælp til at følge med i filmscenerne, fordi du kan læse, hvad de siger, uden at oversætte. Dette er en yderst effektiv måde, du vil virkelig forbedre dit øre, hvilket efterfølgende vil gøre det muligt for dig at glemme alt om undertekster!

Jeg opfordrer dig til at se film på originalsproget uden undertekster for at forbedre et specifikt område - forståelsen af accenter. Når du først har lært at genkende dem, vil du forbinde hver af dem med en region, et land, en social klasse, du vil berige din almene viden, og du vil ikke se disse film på samme måde som før. Nyd dem for at ændre lidt på tingene, udforsk flere forskellige filmgenrer, så du kan mangedoble universerne og konteksterne. Du vil opdage, at film giver indtryk af at være mere virkelige end tv-serier, hvilket i virkeligheden i sagens natur er en god forberedelse til talt engelsk.

God fornøjelse med at se!

Hvad med dig...

Hvad med dig - hvad er din yndlingsfilm på engelsk? Hvordan var det første gang, du så en film på originalsproget? Hvad synes du om undertekster, når du ser en film? Jeg vil være glad for at læse om din mening om emnet i kommentarerne!

Profile picture for Sébastien Milhomme

Sébastien Milhomme

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 4:45 pm