[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
 • Correct your pronunciation in English
 • Learn sentences from daily life
 • Memorize for good
 • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

A legjobb 67 filmek angolul tanulni-kultikus filmek, vígjátékok, drámák...

Tanuljon angolul a filmekkel 🎞️

Read this article in English: Learn English with movies 🎞️.

Szeretne angolul tanulni a filmekkel? Itt van a válogatás a legjobb 67 filmek segítségével lesz folyékonyan!

Helló kedves barátaim! Van egy csomó szabad ideje a hétvégén? Már megnézted az összes sitcomot és TV-műsorok angolul, amit ajánlottunk neked? Akarsz menni a következő szintre? Nos, izgatott vagyok, hogy felajánl egy új szórakozás forrása angolul tanulni szabad ideje alatt, sok erőfeszítés nélkül. Itt van egy listája 67 Filmek, hogy segítsen javítani az angol!

Felirattal vagy anélkül, kezdőknek, közbenső vagy haladó tanulóknak, biztosan megtalálja azt, amit keres.

Miért néz filmeket az eredeti nyelven?

Ha azt szeretné, hogy könnyedén beszélhessen Angolul, olvasás önmagában nem lesz elég, szüksége van egy csomó hallgatás bemenet. A filmek angol nyelvű megtekintése segít abban, hogy óriási előrelépés, szórakoztató módon:

 • Új perspektívából fedezheti fel a kívánt filmeket, a színészek valódi hangjaival, az igazi vonalak, az igazi idiomatikus kifejezések...
 • Elfelejti, hogy bűnösnek érzi magát a tévénézés miatt, mert javítani fogja az angol nyelvet! Ha valaki megkérdezi, hogy mit csinálsz, akkor azt is mondhatod, hogy a nyelvtudásodon dolgozol, és ez tényleg igaz lenne!
 • Számos angol nyelvű film hallgatása lehetővé teszi, hogy a beszélt nyelven dolgozzon. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy dolgozzon ki egy jó akcentust! Apránként észre fogod venni, hogy jobban és jobban megérted a párbeszédeket, és olyan izgalmas - úton vagy, hogy folyékonyan beszélhess Angolul!
 • Amikor angolul tanulsz filmekkel, új szókincset, új kifejezéseket, különböző intonációkat fogsz tanulni a kontextustól függően, jobb nyelvtan, hogyan kell használni a különböző feszültségeket stb.

Összefoglalva, egy film megtekintése az eredeti nyelven olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy merüljön el a nyelv szórakoztató tartalom élvezésével, ami elfelejti, hogy angolul tanulsz.

És mi lenne jobb, mint a legendás angol filmek listája?

Hol kezdjem...

Szóval eredeti nyelven fogsz filmeket nézni? Gratulálok!

Ez egy fontos lépés az angol nyelvtanulásban. Ez lehet megfélemlítő, mert gyakran félünk, hogy nem fog mindent megérteni. Ne aggódjon azonban, ha először nem érti az egész filmet!

A cél nem az, hogy mindent megértsünk, hanem az, hogy tegye ki magát Angolul! Gyakorolja a beszélt nyelvet, gyakorolja a már ismert szókincset (annak megerősítése érdekében)... Természetesen lesz szavak amit nem értesz, és azt akarod, hogy szünet, ismétlés, keresse meg a szavakat a szótárban... de próbáld meg keresse meg a megfelelő egyensúlyt. Ha felnézel túl sok szó fogsz kap kedvét, ha hagyja, hogy túl sok dolgot megússza, nem fogsz javítani.

Ne feledje, hogy azáltal, hogy ragaszkodik a céljához, ami kezdetben nehéznek tűnt, csak olyan egyszerűnek tűnik néhány héttel később. Kultikus vonalakkal rendelkező filmeket választottam, amelyeket újra és újra meg lehet nézni, tehát élvezze!

Néhány hónapos intenzív merítés, a haladás olyan nagy lesz, hogy úgy érzi, mintha egy filmet nézne az anyanyelvén... bár valójában angolul van! Tehát ne add fel, az erőfeszítéseid újrafogalmazásra kerülnek! Tedd ezt a cikket a kedvenceidbe, így könnyedén visszatérhetsz hozzá, és kiválaszthatod az új filmedet.

Annak érdekében, hogy segítsen, kategorizáltam a listát nehézségi sorrendben. Ez segít fenntartani a motiváció, koncentráció.

A legjobb filmek angolul tanulni (nehézségi szint szerint)

A legjobb filmek, amelyekkel Angolul tanulhatnak, a kultuszok, gazdag és érdekes párbeszédeikkel. Ez az a fajta film, amelyet órákig nézhet anélkül, hogy megunná őket!

Ebben a szellemben Felkérem Önt, hogy fedezze fel a listája 67 a legjobb filmek angolul tanulni. Ezek a filmek teszik az estéket szórakoztató, gazdagítja a tudás az angol mozi segít folyékonyan beszél angolul a közeljövőben.

Boldog mértéktelen figyeli!

Filmek angolul kezdőknek

Itt van egy válogatás a legjobb filmek angolul tanulni kezdőknek - a karakterek nem beszélnek "túl" gyorsan, a kiejtés meglehetősen világos, a nyelv nem túl technikai, többnyire rendes (nem túl alkalmi, nem túl formális).

Back to the Future (Trilogy - 1985-1989-1990)

Kivonat Back to the Future

Doc, I'm from the future, I came here in a time machine that you invented!

Ha van egy saga ebben a listában, amelyet nem igazán kell bemutatni, akkor ez az! Ismerd be, DeLorean a jövőkép teljesen őrültnek tűnik számunkra, a Doki pedig kissé őrültnek tűnik... Ez minden bizonnyal arra készteti, hogy újra meg akarja nézni, de ezúttal Angolul!

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Kivonat The Secret Life of Walter Mitty

Hey, Todd. I can't really talk right now. I'm on my way to a volcano.

A barátságtalantól a hihetetlenig. Ez egy rendkívül inspiráló történet egy emberről, aki kalandra megy a munkához. De ezen az utazáson túl, ez többnyire egy félénk ember története, aki életét kockáztatja abban a reményben, hogy megváltoztatja. Miből áll ez a valódi változás? Ezt magára hagyom, hogy felfedezze!

The Simpsons Movie (2007)

Tanuljon angolul The Simpsons

If you ask me, everybody in this theater is a giant sucker, especially YOU!

Igen, ez egy kicsit hamis... Igen, ez valami groteszk humor... de viccelnek, jól érzik magukat, és mert arról van szó, hogy The Simpsons, még tíz másodperc sem maradt őrült vonal nélkül (pontosan a megfelelő helyen!) angol nyelven.

From Paris With Love (2010)

Checkmate, Motherfucker!

Egy nagyszerű kémfilm, amelyben egy diplomata találkozik egy kémmel, aki agilis, aki jó a munkájában, de aki szintén arrogáns, durva és blöfföl. Persze, lehet, hogy tönkreteszik Párizs varázsát, de folyamatosan ki vagyunk téve a cselekvésnek, a színészek gyakran viccelődnek, ami nagyrészt teljesen világos.

The Seven Year Itch (1955)

Kivonat The Seven Year Itch

I'm in serious trouble. I'm married. I've been married for seven years.

Az 50-es években egy jómódú férfi felesége és gyermeke nélkül találja magát két hétig. Azután, találkozik egy szép hölgy, aki valójában az új szomszéd (a gyönyörű Marilyn Monroe!). De ez az ember bűnösnek érzi magát, mert szeretne szorosabb kapcsolatot létesíteni a szomszédjával. Tehát csalnia kell vagy sem?

New York I Love You (2008)

Kivonat New York I love You

I'm single now, so... dinner?

Egy film, amely egyértelműen kiemelkedik - több apró történet egymás után, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy felfedezzük a világ egyik legnagyobb városának polgárainak szokatlan személyiségét. Hallgathatsz rájuk, figyelhetsz rájuk, és megpróbálhatod megérteni őket... Egy film, ami költői és lenyűgöző!

When Harry Met Sally (1989)

Kivonat When Harry Met Sally

No man can be friends with a woman he finds attractive, he always wants to have sex with her.

Véletlenül láttál egy film kivonatot, ahol egy fiatal nő teljesen eltúlzott módon szimulálja az orgazmust egy zsúfolt étteremben? Igen, ez a film!

Egy nagy barátság, amely valami többre törekszik, de siker nélkül.

Mert 10 évek, csak egy lógó kérdés van-egymásnak készültek-e vagy sem?

Friends with Benefits (2011)

Kivonat Friends with Benefits

No emotions, just sex.

Változtassuk meg egy kis komédia! Két ember úgy dönt, hogy nem egy romantikus kapcsolat, és úgy dönt, hogy barátok... egy kis fűszerrel! De amikor két barát együtt él, osztoznak az életükön és a titkaikon... Még mindig barátságról beszélünk?

The Italian Job (1969/2003)

Kivonat The Italian Job (2003)

(1969) csak a véres ajtókat kell felrobbantani!
(2003) látni akarom annak az embernek az arcát, amikor az aranya eltűnt. Elvette tőlem az apámat, ezt elveszem.^

Mindkét változat nagy szórakozást és feszültséget kínál. Egy bűnözői életben nem bocsátanak meg könnyen. Miután elárulták, Michael Caine, vagy Mark Wahberg a legújabb verzióban bosszút áll. A helyzet az, hogy már nem a gyilkolásról van szó, hanem a rablásról...

The Great Gatsby (2013)

Kivonat The Great Gatsby

But Mr. Gatsby doesn't exist. [...] I cannot find anyone who knows anything real about Mr. Gatsby.

Egy szerencsejátékos, néhány extravagáns este, egy érdekes szomszéd, minden, ami egy gazdag ember titkos életét alkotja. Ennek az embernek a vagyonának eredete azonban ismeretlen. Szóval, mi ez a túlzott életmód az 1920-as években, a Grand Gatsby vezetésével, amelyet az egész film során látunk?

Bourne (5 film)

Kivonat The Bourne Identity (2002)

Kiváló saga, ahol minden film elvisz minket Jason Bourne (megtestesült a ragyogó Matt Damon), egy nagyon tehetséges kém, aki tudja, hogyan kell elmenekülni a kockázatoktól, hogyan kell könyörület nélkül harcolni, és aki soha nem hagyja magát csapdába esni. Egy baleset után azonban teljesen elveszettnek érzi magát - elfelejti személyazonosságát, majd a CIA követi.

Filmek Középfokú angol tanulók számára

Mielőtt egy ilyen fantasztikus filmet játszana, hogy angolul Tanuljon, itt van, amit elvárhat ebből a kategóriából - olyan karakterek, akik gyorsabban beszélnek, kevésbé artikulálnak (egy kicsit), a kiejtés kevésbé világos, sőt néhány vulgáris kifejezés. Ez azonban a természetes módja az emberek beszélnek, így jó, hogy ki magát, hogy képes legyen megérteni!

Viva Las Vegas (1964)

Kivonat Viva Las Vegas

Hvg. hu: miért nem ad kölcsön egy autót, amíg újra nem fut az enyém?
- Jobb lesz. Örömmel elviszlek oda, ahova akarsz.^

Gyönyörű tájakkal, szenzációs színészekkel (Elvis Presley többek között!), fülbemászó zene, ez egy lenyűgöző történet. Itt van, amit nagy koktélnak hívsz, egy régimódi filmbe koncentrálva, ami csak mosolyogva hagy téged!

Rebel Without a Cause (1955)

Kivonat Rebel Without a Cause

I got the bullets!

Mi megy Vegas Los Angeles, tól től Presley hogy Dékán, James Dean. Egy fiatal férfi a közepén egy tizenéves válság, keres egy ok arra, hogy élni. Néhányan imádni fogják azt a tényt, hogy jó megjelenésű srác, míg mások értékelni fogják nyers karakterét.

Bond, James Bond (24 film)

Kivonat James Bond

Vodka Martini, shaken, not stirred.

A legizgalmasabb saga. Azt mondjuk, hogy minden filmet csak egyszer fogunk megnézni, de néhány nap (vagy hét) után úgy találja magát, hogy újra meg akarja nézni őket, mind a 24 filmet (és számít). És miért ne - ez egy klasszikus karakter, gyönyörű brit akcentussal!

Megtalálható az összes filmet a saga itt.

In Time (2011)

Kivonat In Time

Time is now the currency. We earn it and spend it. The rich can live forever. And the rest of us?

Egy merülés a jövőbe, egy olyan jövőbe, ahol az emberek nem öregszenek meg, de a napjaikat számolják (szó szerint), és te fizeted az idődet. Hogyan lehet túlélni?

Terminator 2: Judgement Day (1991)

Kivonat Terminator 2: Judgement Day

Come with me if you want to live.

Klasszikus folytatás a régebbi sci - fi filmek között. Egy mai világban zajlik, ahol az ember által készített mesterséges intelligencia (AI) visszatér időutazás útján egy apokaliptikus jövőből, hogy elpusztítsa azokat a fiatal embereket, akik meg akarják akadályozni a gépek jövőbeli felemelkedését. Gondolatébresztő, erőszakos, mégis megható!

The Thomas Crown Affair (1968-1999)

Kivonat The Thomas Crown Affair (1999)

^(1999) Bánom, csak időpocsékolás. Kitaláltad már, mit fogsz mondani a vezetőségnek, amikor megtudták, hogy 30 millióval többet fizetsz nekem, mint mások?
(1968) ez egy vicces piszkos kis munka.^

Rablás és rejtély. Két mágikus szó, amely azt gondolja, hogy nem fog unatkozni Steve McQueen (aki a korábbi verzióban játszott) vagy Pierce Bronsman a vezető szerepben.

Indiana Jones (Quadrilogy)

Extract from ^Indiana Jones and the Last Crusade

^Megyek után, hogy a teherautó.
- Hogyan?
- Nem tudom. Ezt most kitalálom.^

Utazások, nagy találatok, vicces pillanatok, de többnyire jó adag akció az egész filmben. Egyfajta kémfilm régészeti expedíciók formájában.

Megtalálható az összes filmet a Indiana Jones saga itt.

Clerks (1994)

Kivonatok Clerks

You'd feel a lot better if you'd just rip into the occasional customer. - Why? I don't bother them, and they don't bother me.

Egy fiatal fűszeres számos kihívással szembesül mind a magán -, mind a szakmai életében. Élvezheti a számos filozófiai párbeszédek, jön az ajkak a fiatalok, akik éppen telt el a 20-as évek. A gyöngyszem a független amerikai mozi, amely történetét meséli el a fiatalok, akik keresik, hogy megtalálják az utat az életben. Nem is beszélve egy jó adag köznyelvi nyelvről és szlengről!

Fight Club (1999)

Kivonat Fight Club

You’re not your job, you’re not the car you drive, you’re not the content of your wallet…

Egy pszichológiai pofon, amelyet azonnal nagy klasszikusnak tekintettek a 20 évvel ezelőtti kiadásából. A filmben (szó szerinti értelemben) harcolnak, hogy legyőzzék a fogyasztói társadalom hiúságát, és összegyűlnek, hogy globális változást vezessenek. Ez valóban káros társadalom a polgárok számára?

Goodfellas (1990)

Kivonat Goodfellas

As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster.

Hűség és családi szellem, ez az egyetlen dolog, ami biztos. Goodfellas, az egyik legnagyobb gengszter filmek, egy klasszikus, hogy az emberek értékelik, imádták! Bizonyos jelenetek meglehetősen borúsak, de ez a családi vállalkozás és a nagy vagyonra vonatkozó gondolatai lehetővé teszik számunkra, hogy nézőként egy párhuzamos világban utazzunk, ami meglehetősen zavaró, mégis volt létezik.

Nincs egy perc ebben a filmben, ahol nem fog hallani néhány köznyelvi vagy szleng, nagylelkűen megszórva az egész brutális vonalak!

Filmek Haladó angol tanulók számára

Itt előfordulhat, hogy elfojtott nyelv, a párbeszéd áramlása, amely 10-szer gyorsabb az előző filmekhez képest, szókincs, amely lehet alkalmi, tudományos vagy akár jogi. Ez a szakasz nem az, aki a az angol filmek nyelvi technikája, de néhány hónapos gyakorlat után végre ideje lesz a nagy ugrásra!

Hagyjon egy kis megjegyzést a cikk alatt, hogy elmondja nekem, milyen érzés volt!

Pulp Fiction (1994)

Kivonat Pulp Fiction

Hvg. hu: És tudod, hogy hívják azt a negyeddolláros sajtot Párizsban?
- Nem hívják negyed fontnak sajttal?
- Nem, ember, megvan a metrikus rendszer. Nem tudnák, mi a fasz az A negyed Font.
- Hogy hívják?
- "Királyi sajtos" - nak hívják.^

Egy másik gengszter film, ugyanolyan népszerű, legyen az kifinomult párbeszédek vagy kultikus jelenetek, amelyek néha összekeverik a humort gore-val. A film több karakterének hiperaktív élete soha nem hagy unatkozni.

The Social Network (2010)

Extract from ^The Social Network

He developed the site in one night and he did it while he was drunk.

Az igazi történet a teremtés mögött Facebook. Mark Zuckerberg és társa, Eduardo zseniális bemutatója-a külső hatások , a középosztály harvardi diákjainak mindennapi élete, és mindenekelőtt a vállalkozói vonzalom, amelyet a film során látunk, hogy megmutassuk ennek a terméknek az erejét, amelyet az egész világ ma használ. Azonban miért kezdődött minden komoly botránnyal?

Ocean's (1960 + trilógia 2001-2004-2007)

Kivonat Ocean's 11 (2001)

^Azt várják tőlünk, hogy csak kisétálni a kaszinó millió dollárt ránk?
- Igen.^

Mindenki, akinek saját szakterülete van a rablás területén! Álmodozó környezetben (minden Las Vegasban kezdődik!) és az állandó okosság, soha nem unod meg ezt a három filmet nézni és újra nézni. Hogyan fogják kirabolni a világ legbiztosabb kaszinóit és palotáit?

Inception (2010)

Gyakorlat angol filmek - Inception

Well, dreams, they feel real while we're in them, right? It's only when we wake up that we realize something was actually strange.

Legalább háromszor meg kell látnod ezt a filmet, hogy az elejétől a végéig követhesd. Ez 2h30 képek, párbeszédek, amelyek megzavarják a nézőt (egy stimuláló és érdekes módon), ahol a valóság elavult, és a hatalom álmaink uralja a hatása a sors több ember. De kik ők?

Some Like It Hot (1959)

Kivonat Some Like It Hot

^Két férfi beszél :
Mondanom kell valamit! Mi történt?
- Eljegyeztek.
- Gratulálok!
- Ki a szerencsés lány?
- Az vagyok!^

Két kétségbeesett művész úgy dönt, hogy álcázza magát, mint a nők annak érdekében, hogy játsszon egy zenei csoport, alkotják teljes egészében a nők Miami. Mindez az, hogy távol egy csoport gengszterek. Az eredmény néhány abszurd párbeszéd, találékonyság és egy kis humor a két férfi kísértéseire, akik valóban megpróbálják elrejteni valódi identitásukat. Bónuszként pedig az Marilyn Monroe.

Glengarry Glen Ross (1992)

Kivonat Glengarry Glen Ross

You stupid fucking cunt. You, Williamson, I'm talking to you, shithead. You just cost me $6,000. Six thousand dollars, and one Cadillac.

Egy morális szempontból kissé brutális formában ebben a filmben számos köznyelvi kifejezést és mély beszélgetést találunk. Gazdasági válság, túlzott hierarchia, szenvedélyes eladók, akik még bűncselekményeket is elkövetnének, hogy megkapják, amit akarnak... ki a bűnös?

The A Team (2010)

Kivonat The A Team

Give me a minute, I'm good. Give me an hour, I'm great. Give me six months, I'm unbeatable.

Egy éretlen megjelenésű kvartett, de tényleges szándékkal, hogy legyőzze a gengsztereket a valószínűtlen eszközökkel, a leginkább robbanásveszélyes a leg leleményesebb! A legjobb a különleges egységek, amely azonban a végén a börtönben... Mi történt?

Good Will Hunting (1997)

Kivonat Good Will Hunting

One day, I'm gonna wake up and I'm gonna be 50. And I'll still be doing this shit.

Megható történet egy külvárosi gyerekről, egy lázadóról, aki rendkívül tehetséges, de egy hátrányos környéken él. Egy nap egy jól ismert matematikai professzor észreveszi a potenciálját. Az egyik barátjának köszönhetően megpróbálja visszaszerezni ezt a fiatal tinédzsert a helyes úton, hogy kihasználhassa kivételes potenciálját, csak hogy megtudja, hogy a serdülő nem engedi, hogy ilyen könnyen tolja magát.

Scarface (1983)

Kivonat Scarface

Who put this thing together? Me, that’s who! Who do I trust? Me!

Íme egy példa a rags to riches történet. Persze, ez nem a leginkább erkölcsi film a témában, de követheti egy kubai migráns egész kalandját, aki a skála alján kezdődik, és káprázatos módon mászik fel, amíg végül az egyik legnagyobb amerikai kábítószer-kartellért felel, amely csak a bizalmat tartja fenn. De mi történne, ha ez a bizalom megszakad.

Hol találhat filmeket Angolul

Ha azt szeretnénk, hogy élvezze a hatalmas választéka filmek angolul tanulni, és biztos, hogy megtalálta az egyes cím a lista, akkor fedezze fel a következő oldalakon (online platformok), amelyek segítségével patak vagy letölthető filmek.

A filmek nézésének fő platformjai a következők :

Ezek a webhelyek bizonyos előnyöket kínálnak, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni - ők jogi, a feliratok, full HD és elég gyakran, kínálnak a lehetőséget, hogy töltse le a filmet, és nézni, hogy korlátlan számú alkalommal.

Nagy tevékenység volt a filmek eredeti nyelven történő megosztása a közösségi médiában, mint például peer2peer vagy a kalóz streaming oldalak. A rajongók mindenféle filmet rögzítenek, majd később letölthetik őket... Ez azonban nem törvényes, és jogkövetkezményekkel járhat.

Tehát kevésbé népszerű filmek vagy régebbi filmek esetében, amelyeket nem talál a klasszikus platformokon, az egyetlen alternatíva a VHS vagy a DVD megtalálása!

Filmek vagy TV-műsorok?

Bármely film elvégzi a munkát, ha szenvedélyes vagy, de remélem, hogy ez a gondos válogatás órányi szórakozást és angol gyakorlatot fog hozni.

Csak egy emlékeztető, az ideális sorrend A tartalom angol nyelvű megtekintéséhez:

 1. Kezdje a sitcoms angol nyelven - rövidek, látványosak és viccesek.
 2. Ezután forduljon TV-műsorok Angolul - ugyanazok a színészek és a cselekmény az epizódok során, van ideje megszokni őket.
 3. És végül, játszani néhány filmek angol nyelven - a különböző szereplők, témák, ékezetek.

Felirattal vagy anélkül?

Gyakran hallom azokat az embereket, akik csodálják azokat, akik eredeti nyelven értik a filmeket, akiknek nem kell olvasniuk a feliratokat. Fogadok, hogy már megpróbáltál megnézni egy filmet angolul, és elkerülni a feliratok olvasását, és valószínűleg arra a következtetésre jutottál, hogy jelenleg túl nehéz vagy fárasztó.

Magától értetődően, a legjobb módja annak, hogy a gyakorlatban az angol filmek lenne nézni őket az eredeti nyelven feliratok nélkül.

Ha azonban továbbra is szüksége van szöveges támogatásra egy angol nyelvű film követéséhez, próbálja meg feliratok elhelyezése angolul, nem az anyanyelvén! Gyakrabban, mint nem, ha van baj megértése angol miközben néz valamit, ez nem feltétlenül egy új szó miatt van, hanem leginkább az a tény, hogy a színészek nem eléggé artikulálnak, áramlásuk túl gyors, vagy a háttérzaj miatt! Tehát, ha elolvassa a feliratokat angolul, akkor jó segítséget kap a film jelenetek követéséhez, mert el tudja olvasni, amit mondanak fordítás nélkül. Ez egy rendkívül hatékony módja, akkor tényleg javítja a fülét, amely később, lehetővé teszi, hogy elfelejtsen mindent a feliratokról!

Azt javasoljuk, hogy filmeket nézni az eredeti nyelven, feliratok nélkül, hogy javítsa egy adott területen - a megértés ékezetek. Ha megtanulod felismerni őket, akkor mindegyiket egy régióhoz, egy országhoz, egy társadalmi osztályhoz társítod, gazdagítod az általános ismereteidet, és nem fogod ugyanúgy látni ezeket a filmeket, mint korábban. Élvezze őket, hogy változtatni a dolgokat egy kicsit, felfedezni több különböző film műfajok, így szaporodnak a világegyetemek és a kontextusban. Rájössz, hogy a filmek azt a benyomást keltik, hogy valóságosabbak, mint a TV-műsorok, ami valójában természeténél fogva jó előkészítés a beszélt angol nyelvhez.

Boldog nézés!

És veled mi lesz?..

Mi van veled? - mi a kedvenc filmed Angolul? Mi volt az első alkalom, hogy nézett egy filmet az eredeti nyelven, mint? Mit gondolsz a feliratokról, amikor filmet nézel? Örömmel olvasom a témával kapcsolatos véleményét a megjegyzésekben!

Profile picture for Sébastien Milhomme

Sébastien Milhomme

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: May 20, 2021, 11:05 am