[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
 • Correct your pronunciation in English
 • Learn sentences from daily life
 • Memorize for good
 • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Melyek a legjobb angol hangforrások, és hol találja meg őket?

Angol hallgatási források 🎧

Read this article in English: English listening resources 🎧.

Gondjai vannak a beszélt angol nyelv megértésével? Íme néhány nagyszerű angol hallgatási erőforrás, amely segít javítani!

Az angol hallgatás elengedhetetlen része a tanulásnak ugyanolyan fontos, mint a beszédgyakorlat. A jó angol hangforrások megtalálása az egyik kulcsa nagyszerű kiejtés megszerzése Angolul.

És nagyra értékeljük a beszélt angol nyelv fontosságát! Mi érdekel tudni Angol fonetika, miután egy jó kiejtés, és jó megértés.

Ebben a szellemben, itt egy összeállítás a a legjobb angol hangforrások (gyakran támogató szöveggel), ahol angol nyelvű hangfájlokat hallgathat.

Angol kiejtési oldalak

Annak ellenére, hogy minden jó szótárnak tartalmaznia kell egy eszközt hallgassa meg a szavak kiejtését, Szeretném bemutatni neked, amit mi hívunk Angol kiejtési szótárak.

Ezek lehetővé teszik, hogy több példát hallgasson, mint a hagyományos online szótárakban. Lehetővé teszik, hogy felnézzen, és megtalálja a választott szavak kiejtését. Ezek olyan hangfelvételek, amelyeket angol hangszórók készítettek, különböző ékezetekkel, a világ minden tájáról. Az Ön feladata-utánozni őket, majd próbálja meg a lehető legközelebb az eredeti kiejtés!

Wiktionary Angolul

Az angol kiadás Wikiszótár, elérhető en.wiktionary.org természetesen az egyik legjobb online angol szótárak, mert magában foglalja:

 • kiejtés, egy vagy több hangfájllal, amelyet hallgatni kell;
 • egy vagy több fonetikus átirat annak érdekében, hogy segítsen megkülönböztetni azt, amit hall;
 • megjegyzések az egyik régiótól a másikig terjedő különbségekről (Amerikai Angol, Brit, vagy néha Ausztrál, Új-Zéland stb.);
 • és persze a szó definíciója.

Minden alkalommal, amikor kétségei vannak, keresse meg a Wikiszótár-a hallgatás megértése és kiejtés kétségtelenül javulni fog az idő múlásával!

Forvo

Forvo egy gazdag platform, amely egy hang bank által szervezett kategória, nyelv.

Az invazív hirdetések ellenére számos lehetséges ékezetet találhat ugyanarra a szóra, audio példákra, potenciálisan egy kis angol nyelvű meghatározásra (de nem mindig).

English listening resources

Forvo (kiejtési szótár)

Mi a nagyszerű Forvo ez az óriás adatbázis. Az angol, megtalálja 278,190 kiejtések 167,937 különböző szavak. Egyes szavaknak egyetlen felvétele van (ami már sokkal jobb, mint ha nincs!), míg más példák a felvételek széles választékát tartalmazzák. Íme egy példa a szóval awesome.

Röviden, ha meg akarja nézni egy szó kiejtését, akkor határozottan be van kapcsolva Forvo!

Kis bónuszként kérhet egy új szó kiejtését vagy egy további szót egy meglévő szóhoz, amely még nem tűnik elég meggyőzőnek. Önnek lehetősége van arra is, hogy segítsen a tanulóknak a anyanyelv a javasolt szavak és kifejezések rögzítésével.

Az egyetlen lehetséges hátránya-ezeknek a felvételeknek a minősége kiszámíthatatlan.

Projet Shtooka

Projet Shtooka felvételeket gyűjt 18 nyelven, beleértve az angol nyelvet is.

English listening resources

Project Shtooka (kiejtési szótár)

A platform működésének módja meglehetősen egyszerű:

 • Válasszon egy nyelvet, majd keressen fel egy szót a képernyő jobb felső sarkában;
 • kattintson Keresés,
 • hallgassa meg a szó kiejtését a szó melletti hangszóróra kattintva.

Végül, annak ellenőrzéséhez, hogy milyen akcentust használ, kattintson a lejátszási sáv jobb oldalán található Kék pontra, hogy megtalálja, honnan származik a hangszóró.

Nagyon praktikus és könnyen használható!

Oké, ez szép, el fogod mondani, de az egyéni szavakon dolgozni lassú és nem elég. Nem tanulhatunk kiejtés mondatokon keresztül, gyakori példák, vett valódi tartalom, mint a YouTube vagy film kivonatok, például?! Well, I'm glad you asked!

Keressen angol nyelvű szövegeket

Itt van az egyik legjobb módja annak, hogy megkönnyítsük a beszélt angol nyelvet, ha már tudsz olvassa el - hallgassa meg az angol nyelvű hangforrásokat a megfelelő szöveggel.

RhinoSpike

Azt tanácsolom, hogy kap egy profilt Rhinospike.com amely hozzáférést biztosít az új angol audio erőforrásokhoz, valamint sok más nyelvhez.

English listening resources

RhinoSpike (Audio szövegek angol tanulók számára)

Ezután kattintson a tetején található fülre Böngészés nyelv szerint és válassz Angol aztán Átiratok.

Aztán-menj vadul!

Általában kétféle formátum létezik:

 • vagy a YouTube videó az alábbi átirattal,
 • vagy egy szöveg audio fájlja (gyakran kitalált vagy talán egy regény kivonata).

A téma itt nem olyan fontos. Annak ellenére, hogy igaz, hogy egy olyan téma megismerésével, amelyet szeretünk, általában hajlamosak vagyunk élvezni az búvárkodás Angol tartalom még inkább, egy angol hangszóró hangja rázta meg. A legfontosabb dolog az, hogy megismerjük a beszélt angol nyelvet.

Örömmel mutatom be ezt a platformot különösen neked, mert összeköti az olyan embereket, mint te és én az egész világból. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy körülbelül negyven nyelvet tanuljunk, és hozzáférhetünk egy csomó audio erőforráshoz angolul vagy a legtöbb nyelven, amire gondolhat.

Mint általában, az angol a legnagyobb mennyiségű tartalommal rendelkezik, de ez még jobb számunkra! Tehát használja a webhelyet, és vegye ki a legtöbbet belőle-kattintson, beszéljen, majd ismételje meg!

Kattint, hallgat, ismétlődő, és a tanulás angol, mint egy módja annak, hogy folyékonyan. Ezek a titkos összetevők az angol online képzés sikeréhez Click & Speak amely több mint 17 óra párbeszédek, a 5000 leggyakrabban használt szó amely lehetővé teszi a beszélt angol nyelv 96% - ának elsajátítását, részletes munka fonetika, és még sok más! [További információ...]

Youglish

Az előző erőforrás, Rhinospike, kétféle formátumot kínál, nevezetesen YouTube videók átiratokkal az alábbiakban egy másik fantasztikus webhely, amelyet kifejezetten erre terveztek, az úgynevezett Youglish.

Youglish megvan az előnye a méret - akkor keressen egy szót angolul, majd hallgassa meg a youtube-videó összefüggésében. Ez az Ön számára az kontextus és minőség (ékezetek, különböző hangok). A tökéletes kombináció egy szó kiejtésének ellenőrzésére, miközben néhány perc érdekes tartalmat élvez (például sok TEDTalks gyakran megjelenik az eredményekben).

English listening resources

Youglish egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy elemezze az amerikai angol szövegek audio!

Minden szó, a platform kínál egy szép listát a videó eredmények annak érdekében, hogy hallgassa meg a szót kérdéses... ezután szabadon folytathatja a videó megtekintését szórakozásból, élvezve néhány gazdag, természetes, kiváló minőségű angol nyelvet-csak úgy, ahogy tetszik!

YouTube

Mivel beszélünk YouTube, hadd osszam meg veled egy másik megoldást az angol hallgatási erőforrások megtalálására, valamint a megértés és kiejtés... és mindez egyszerű MP3 hangfájlok angol nyelven. Ez nagyon egyszerű:

Ha talál egy YouTube-videót, amit szeretsz, kapcsolja be egy audio erőforrás angolul tanulni!

Tetszik a YouTube? Itt van a mi válogatás a legjobb angol nyelvű YouTubers!

Használjon egy weboldalt töltse le az Ön által élvezett YouTube-videókat, mint https://www.y2mate.com/en68 amely lehetővé teszi a video-vagy hangforrások MP3 fájlokká történő konvertálását. A mi esetünkben, válasszunk hangot.

Ez lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy tartalék audio fájlokat használni újra és újra, valamint, hogy a munka a hangsúly a mi technika. Egy kicsit lejjebb a cikkben elmagyarázzuk neked, hogyan lehet könnyen dolgozz a kiejtéseden és az akcentusodon Angolul MP3 fájlokkal.

Addig is, mit szólnál egy filmnézéshez? Adjunk hozzá egy filmes kapcsolatot az angol hangforrások kereséséhez!

Keresse kivonatok filmek angol

You amuse me, Mr Bond! - A View to a Kill

I'm gonna make him an offer he can't refuseThe Godfather

You're only supposed to blow the bloody doors off!The Italian Job

Meglepetés! Mielőtt megnézne egy teljes cikket hogyan lehet angolul tanulni a filmekkel (ami hamarosan jön), lesz egy kis előnézet néhány film kivonatok.

Még egyszer, az ötlet az, hogy maradjon koncentrálva a szavak valódi Angol kiejtésére, amikor egy mondat része.

A kiválasztott kivonatok többnyire nem több, mint 10 másodperc hosszú, így lehetővé teszi, hogy a munka minőségére összpontosítson, nem pedig a mennyiségre. :)

Moviesoundclip

Moviesoundclip.net a kedvenc platformom, hogy megtaláljam a filmkivonatokat, és meghallgassam őket.

Ez az online platform kínálja a legjobb a minőség és a mennyiség közötti egyensúly. Valójában több tucat ilyen oldal van, de a felvételek minősége gyakran rossz, a kivonatok kiválasztása meglehetősen szűk.

English listening resources

Tanuljon angolul film idézetekkel

A legjobb az egészben az, hogy még akkor is, ha nem ismeri a filmet (vagy talán anélkül, hogy felismerné a címet Angolul), akkor jó szórakozást csak hallgat angol hang, a tiszta angol valódi hangja, amely egy színész ajkából származik, egy szellemes idézetben. És két-három meghallgatás után tényleg érdemes megnézni az egész filmet!

Erről hamarosan egy teljesebb cikkben fogok beszélni, de addig:

 • válasszon egy filmet, függetlenül attól, hogy mi az,
 • két lehetősége van: vagy hallgassa meg a kivonatot letöltés nélkül, vagy letöltheti. A második lehetőség ajánlott, hatékonyabb Egy perc és elmondom, miért.
 • És tessék, van egy kivonatod, ami csak néhány másodperc hosszú, amit annyit hallgathatsz, amennyit csak akarsz, amíg képes vagy rá ismételje meg, amit a színész mond ugyanolyan sebességgel, mint ők.

Wavelist

Wavelist olyan webhely, amely nagyon hasonlít az előzőhöz.

Annak ellenére, hogy a felvételek száma egy kicsit alacsonyabb, ez a platform is van egy szép választéka film kivonatok. Ez egy jó alternatíva Moviesoundclip ha nem talál egy adott filmet, vagy ha csak egy kicsit meg akarja változtatni a dolgokat.

Természetesen az idézeteket mindig MP3 formátumban töltheti le, hogy olyan idézetek gyűjteményét hozza létre, amelyeket tudni fog más kiejtéssel? könnyen.

Most szeretném megmutatni a technika, hogy azonnal alkalmazni annak érdekében, hogy működjön együtt ezeket a hangfájlokat, majd megszerezni egy hiteles akcentussal.

A módszer, hogy javítsa a kiejtés Angolul

Szóval...

 • Úgy döntött, hogy letölti egy hangfájl Rhinospike hogy javítsa a kiejtés?
 • Vagy talán van egy hangfájl egy nagy YouTube videó?
 • Vagy talán egy válogatás film kivonatok letöltötte a számítógépére?

Zseniális!

Most szeretnék bemutatni Önnek egy olyan szoftvert, amely segít élvezze a legtöbbet az angol hallgatási erőforrásokbólaz Ön által választott, így szerez egy jó akcentussal, helyes kiejtés Angolul.

Audacity

Audacity egy egyszerű ingyenes szoftver, amely akkor letöltés innen. Ez lehetővé teszi, hogy összpontosítson egy részét egy hang angol, amely úgy döntött, annak érdekében, hogy ismételje meg csak azt a részt, amely érdekli Önt.

Ezzel már nem függ az audiofájltól, amikor hallgatja és megismétli : a hangfájl tőled függ, te vagy az, aki ellenőrzi, hogy hol kezdje, hol fejezze be, mikor játsszon vagy szüneteltesse stb... Ez tökéletes (sőt elengedhetetlen) annak érdekében, hogy ugyanaz a kiejtés, mint az MP3 fájlokban.

Az eddig látott források mind eljutottak idáig. Megvan a források, Ez most rajtad múlik, hogy használja őket annak érdekében, hogy javítsa! Ebben a cikkben van egy igazi nyelvi labor az Ön rendelkezésére!

Hallgassa meg több angol javítása érdekében

Tessék, felfedezted az egész arzenálomat a webhelyekről és platformokról, ami segít neked angol hangforrások keresése és így, élvezze az angol tartalmat Angolul aktívabban, használja őket, irányítsa őket, és dolgozzon a beszélt angolul!

Podcastok és Hangoskönyvek

Van egy másik típusú audio források, kiváló, hogy javítsa a a beszélt angol nyelv megértése (és a szókincs), és ezek a következők podcastok és Hangoskönyvek. Természetesen fejlettebbek (hosszabbak, több szókincset tartalmaznak), amikor figyelembe vesszük azokat a technikákat, amelyeket felfedeztünk, ezért később, a jövőbeli cikkekben beszélünk róluk.

Angol képzés kiejtéssel / audio

Szeretné, hogy hallgassa meg az angol nyelvet annak érdekében, hogy javítsa? Ez jó... de talán el akarja kerülni az idő pazarlását, ha folyamatosan oda-vissza megy több erőforrás között, angolul keresi a hangot, letöltve... érdemes megnézni az érdekes részeket, megnézni, hogy jól értetted-e, keresni a szavak fonetikáját, fordításokat, aggódni a nyelvtan miatt stb.

Ha eddig olvastad, igazán tehetsz magadnak egy szívességet, ha megnézsz minket. Létrehoztunk egy angol tanfolyamot az interneten, amely megtestesíti az összes jó dolgot, amit említettem, sőt még többet is. Ez hozza a fent említett előnyeit angol audio források, időt takarít meg, a szerkezet, valamint a gyakorlati szempont a tetején, hogy. Jelentkezzen be, és gyakoroljon-ez minden! Hagyom, hogy felfedezd a tanfolyamot magadnak: Click & Speak.

Audio resources in English

Profile picture for Sébastien Milhomme

Sébastien Milhomme

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: April 26, 2021, 10:54 am