[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Vrei să înveți limba engleză? Iată de unde să începeți.

Șapte lucruri pe care ar trebui să le opriți dacă doriți să învățați limba engleză 🤫

Vrei să înveți engleza? Nu trebuie să adăugați întotdeauna lucruri noi la obiceiurile dvs. de studiu. De multe ori trebuie să eliminați unele.

Sau, așa cum spun vorbitorii de engleză:

Sometimes, less is more.

Deci, ce faci când nu lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele? Ce sunteți de acord să faceți ceea ce vine în calea succesului dvs. în învățarea limbii engleze?

Aici vine o listă de șapte lucruri pe care ar trebui să le opriți pentru a începe să faceți progrese reale în limba engleză. Unele dintre aceste activități sunt mai ușor de renunțat decât altele, dar merită încercat.

1. Nu te mai uita la televizor

Pornirea televizorului este o alegere ușoară. Canalul de salt este captivant și ne face pasivi, simpli spectatori ai propriei noastre vieți. Fiecare minut în fața ecranului este pierdut de 60 de secunde, pe care l-ai fi putut folosi pentru a-ți atinge obiectivele.

Ironia este că vizionarea programelor TV în limba engleză, care sunt alese de dvs. și care sunt fără reclame, poate transforma cu ușurință timpul pe care îl pierdeți în practică engleză prețioasă și inteligentă. Înțeles, vizionarea TV în propria limbă este o pierdere de timp, în timp ce vizionarea TV limba engleză poate stimula într-adevăr nivelul de limba engleză!

Nu mai folosi Facebook

Facebook este noul tub boob (televiziune). Acesta profită de nevoia noastră de contact uman și să nu mai vorbim de datele noastre personale.

Cu excepția oferindu-vă cu un minut de rezervă pentru o pauză de baie, reclame nu sunt ceva ce vrei in viata ta. Spre deosebire de vizionarea TV, unde știi că este timpul să te culci, deoarece emisiunea ta preferată s-a terminat, ești expus constant la lumina albastră, care îți strică calitatea somnului.

Dacă puteți lua înapoi tot acest timp mort, ai putea folosi pentru a practica mai mult limba engleză.

Îți poți întâlni prietenii în viața reală. În ceea ce privește întâlnirea cu oameni noi, puteți face acest lucru pe site-uri precum Meetup.

3. Nu mai avea relații toxice

Este întotdeauna mai ușor să critici decât să acționezi. A te distra de străinii care vorbesc engleza este ușor, dar a vorbi mai bine decât ei este greu.

Oamenii care continuă să vă spună că nu veți reuși să învățați limba engleză (în timp ce nu încearcă niciodată nimic nou) nu merită prietenia voastră.

Este întotdeauna o alegere greu de făcut, dar tolerarea comentariilor lor atroce le oferă credit pe care nu îl merită. Dacă există oameni în jurul tău care îți subminează moralul și suge energia din tine ca niște lipitori, atunci ar trebui să-i lași să plece. Aceasta este energia pe care ai putea să o investești în altă parte, așa că distanțează-te de ele.

Acest lucru va lăsa loc pentru prieteni și relații mai bune, în limba engleză și în limba maternă deopotrivă.

4. Nu mai lucrați la alte limbi

Pentru a progresa cu adevărat în limba engleză, concentrați-vă doar pe limba engleză.

Vrei să se ocupe în unele germană și unele spaniolă, de asemenea? Ce, învățați să vorbiți fluent limba engleză nu este deja destul de complicat? Nu mai faceți puțin din toate, pentru că veți ajunge să nu obțineți nimic. Dă tot ce ai pentru a învăța limba engleză și pentru a obține cât de mult poți. Gata cu scuzele!

Va mai fi timp pentru noi limbi după învățarea limbii engleze. Și, după ce ați atins un nivel confortabil în prima limbă străină, adăugarea altora va fi mult mai ușoară.

5. Nu mai pierde banii

Nu aveți nevoie de latte de șase dolari pentru a începe ziua. Ego - ul și strategiile noastre de publicitate nu ne fac o favoare și ne fac să pierdem banii pentru care am muncit atât de mult.

Fii atent înainte de a cheltui. Minimizați deșeurile. Investește în tine.

Banii economisiți vă vor permite să faceți lucruri care sunt mai semnificative și să vă exersați limba engleză mai mult și să vă îmbunătățiți în continuare abilitățile lingvistice.

6. Opriți citirea fără a pronunța

Engleza nu este pronunțată așa cum este scrisă și nu este scrisă așa cum este pronunțată.

Citirea în limba engleză este imaginarea pronunția, spre deosebire de cunoașterea ei. Acest lucru vă va lăsa cel mai probabil cu un accent străin incomprehensibil.

Fă-ți o favoare și investește în îmbunătățirea pronunției. Aflați elementele de bază ale foneticii engleze, verificați pronunția cuvintelor pe care le studiați și învățați folosind urechile. Lumea limbii engleze vorbite se va deschide pentru tine.

7. Nu mai folosiți limba maternă

Limba dvs. maternă vă împiedică să vă atingeți întregul potențial în învățarea limbilor străine.

Nu mai folosi limba maternă. Dă drumul ancorei. Practicați engleza peste tot și tot timpul, indiferent de nivelul dvs. actual.

Când în străinătate, evita oameni din tara ta ca ciuma. Când vă aflați în propria țară, minimizați cât mai mult timpul pe care îl petreceți vorbind limba maternă, pornind de la propriile gânduri și monologuri interioare.

În aceste perioade absente din limba dvs. maternă, veți avea în continuare nevoia de a vă exprima și de a consuma informații noi, dar veți fi obligați să faceți acest lucru folosind limba engleză.

Pentru a învăța să spui da, trebuie să știi să spui nu.

Ia măsuri!

Dacă doriți să vă îmbunătățiți limba engleză și, în sfârșit, să vă simțiți în largul dvs. atunci când vorbiți, consultați cursul nostru numit Faceți Clic Pe & Vorbește.

One last thing

Dacă ți-a plăcut acest articol și ți s-a părut util, te rugăm să iei în considerare să-l împărtășești cu persoane pe care le cunoști!


Confirmare

Formatul acestui articol a fost inspirat de un articol în limba engleză pe Medium, numit 13 Things You Should Give Up If You Want To Be Successful.

Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 17, 2021, 11:41 am