[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Haluatko oppia englantia? Tästä voit aloittaa.

Seitsemän asiaa, jotka sinun pitäisi lopettaa, jos haluat oppia englantia 🤫

Haluatko oppia englantia? Sinun ei pitäisi aina lisätä uusia asioita opiskelutottumuksiisi. Usein sinun on poistettava joitakin.

Tai kuten englanninkieliset sanovat:

Sometimes, less is more.

Mitä teet, kun et työskentele tavoitteidesi saavuttamiseksi? Mitä sinä sovit tekeväsi, mikä tulee menestyksesi tielle englannin oppimisessa?

Tässä tulee lista seitsemästä asiasta, joita sinun pitäisi lopettaa tekemästä, jotta voisit alkaa edistyä englannin kielessä aidosti. Jotkut näistä toiminnoista on helpompi lopettaa kuin toiset, mutta sitä kannattaa yrittää.

1. Lopeta television katselu

Television päälle laittaminen on helppo valinta. Kanavahyppely aiheuttaa riippuvuutta ja tekee meistä passiivisia, pelkkiä oman elämämme katsojia. Jokainen minuutti ruudun edessä on 60 menetettyä sekuntia, jotka olisit voinut käyttää tavoitteidesi saavuttamiseen.

Ironista on, että katsomalla itse valitsemiasi englanninkielisiä televisio-ohjelmia, joissa ei ole mainoksia, voit helposti muuttaa hukkaamasi ajan arvokkaaksi ja älykkääksi englannin harjoitteluksi. Se tarkoittaa, että television katsominen omalla kielelläsi on ajanhukkaa, kun taas englanninkielisen television katsominen voi todella parantaa englannin tasoasi!

Lopeta Facebookin käyttö

Facebook on uusi tissiputki (televisio). Se käyttää hyväkseen ihmisten välisen kontaktin tarvetta, puhumattakaan henkilökohtaisista tiedoistamme.

Lukuun ottamatta sitä, että se tarjoaa sinulle hetken aikaa vessataukoa varten, mainokset eivät ole jotain, mitä haluat elämääsi. Toisin kuin television katselussa, jossa tiedät, että on aika mennä nukkumaan, koska suosikkiohjelmasi on ohi, olet jatkuvasti alttiina siniselle valolle, joka pilaa unesi laadun.

Jos voisit ottaa kaiken tuon kuolleen ajan takaisin, voisit käyttää sen englannin kielen harjoitteluun.

Voit tavata ystäviäsi tosielämässä. Mitä tulee uusien ihmisten tapaamiseen, voit tehdä sen sellaisilla sivustoilla kuin esim. Meetup.

3. Lopeta myrkylliset ihmissuhteet

On aina helpompaa arvostella kuin toimia. Englantia puhuvien ulkomaalaisten pilkkaaminen on helppoa, mutta heitä paremmin puhuminen on vaikeaa.

Ihmiset, jotka kertovat sinulle jatkuvasti, ettet onnistu englannin oppimisessa (kun he eivät koskaan kokeile mitään uutta), eivät ansaitse ystävyyttäsi.

Se on aina vaikea valinta, mutta heidän hirvittävien kommenttiensa sietäminen on heille sellaisen kunnian antamista, jota he eivät ansaitse. Jos ympärilläsi on ihmisiä, jotka heikentävät moraaliasi ja imevät sinusta energiaa kuin iilimatot, anna heidän vain mennä. Se on energiaa, jonka voisit sijoittaa muualle, joten etäänny heistä.

Näin jätät tilaa paremmille ystäville ja suhteille, niin englanniksi kuin äidinkielelläkin.

4. Lopeta muiden kielten työstäminen

Jotta voisit todella edistyä englannin kielessä, keskity vain englannin kieleen.

Haluatko harrastaa myös hieman saksaa ja espanjaa? Eikö sujuvan englannin kielen oppiminen ole jo tarpeeksi monimutkaista? Lakkaa tekemästä vähän kaikkea, koska et lopulta saavuta mitään. Anna kaikkesi englannin oppimiseen ja saavuta mahdollisimman paljon. Ei enää tekosyitä!

Englannin oppimisen jälkeen on vielä aikaa uusille kielille. Ja kun olet saavuttanut mukavan tason ensimmäisessä vieraassa kielessäsi, muiden kielten lisääminen on paljon helpompaa.

5. Lopeta rahan tuhlaaminen

Et tarvitse sitä kuuden dollarin lattea aloittaaksesi päiväsi. Egomme ja mainosstrategiat eivät tee meille palvelusta ja saavat meidät tuhlaamaan rahaa, jonka eteen olemme tehneet niin kovasti töitä.

Ole harkitsevainen ennen kuin kulutat. Minimoi tuhlaaminen. Investoi itseesi.

Säästämäsi rahat antavat sinulle mahdollisuuden tehdä mielekkäämpiä asioita ja harjoitella englantia pidempään ja parantaa kielitaitoasi entisestään.

6. Lopeta lukeminen lausumatta

Englantia ei äännetä niin kuin se kirjoitetaan, eikä sitä kirjoiteta niin kuin se äännetään.

Englannin lukeminen on ääntämisen kuvittelemista sen sijaan, että tietäisit sen . Tämä jättää sinulle todennäköisesti käsittämättömän vieraan aksentin.

Tee itsellesi palvelus ja panosta ääntämisen parantamiseen. Opettele englannin fonetiikan perusteet, tarkista opiskelemiesi sanojen ääntäminen ja opettele käyttämällä korviasi. Puhutun englannin maailma avautuu sinulle.

7. Lopeta äidinkielesi käyttäminen

Äidinkielesi on tielläsi, kun haluat saavuttaa täyden potentiaalisi vieraiden kielten oppimisessa.

Lopeta äidinkielesi käyttäminen. Päästä irti ankkurista. Harjoittele englantia kaikkialla ja koko ajan, olipa nykyinen taitotasosi mikä tahansa.

Kun olet ulkomailla, vältä kotimaasi ihmisiä kuin ruttoa. Kun olet omassa maassasi, minimoi äidinkielelläsi puhumiseen käyttämäsi aika mahdollisimman paljon, alkaen omista ajatuksistasi ja sisäisistä monologeistasi.

Näinä äidinkielestäsi poissa olevina aikoina sinulla on edelleen tarve ilmaista itseäsi ja kuluttaa uutta tietoa, mutta sinun on pakko tehdä se englantia käyttäen.

Jotta oppisit sanomaan kyllä, sinun on myös osattava sanoa ei.

Ryhdy toimeen!

Jos haluat parantaa englannin kielen taitojasi ja vihdoinkin tuntea olosi helpoksi puhuessasi, tutustu kurssiimme nimeltä Klikkaa ja puhu.

One last thing

Jos pidit tästä artikkelista ja pidit sitä hyödyllisenä, harkitse sen jakamista tutuillesi!


Kuittaus

Tämän artikkelin muoto on saanut inspiraationsa englanninkielisestä artikkelista osoitteessa Medium, nimeltään 13 Things You Should Give Up If You Want To Be Successful.

Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 6:41 pm