[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Învățați limba engleză cu text și audio

Dictări în limba engleză 📝

Read this article in English: Dictations in English 📝.

Dictările în limba engleză sunt o modalitate excelentă de a practica ortografia și înțelegerea ascultării. Găsiți lista noastră cu cele mai bune site-uri!

Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a practica limba engleză, care este ușor, eficient, nu ia prea mult timp, vă permite să practice scris, ascultare înțelegere, și ortografie, apoi dictări sunt răspunsul la toate întrebările tale!

Ați făcut, fără îndoială, unele când ați fost la școală sau la universitate și cel mai probabil le-ați găsit dureroase, grele și chiar enervante la acea vreme, dar acum, nimic nu vă oprește să faceți dictări scurte și interesante. Acestea vă vor ajuta să înțelegeți mai bine limba engleză vorbită și pentru a scrie mai bine.

Astăzi vă voi prezenta mai multe site-uri pentru a face dictare, sunt gratuite și au o tonă de conținut.

Site-urile sunt clasificate în funcție de accentul vorbitorului nativ, deci alegeți-vă accentul preferat (dar încercați să schimbați lucrurile, astfel încât să vă puteți obișnui cu toate acestea):

Română Americană

English Club

Utilizarea acestui site este fără îndoială una dintre cele mai bune modalități de a profita la maximum de acestea 10-15 minute petreceți în transportul public. Mare lucru despre a face dictări în limba engleză este că eforturile tale se vor adăuga și ortografie și înțelegere va îmbunătăți dramatic, într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Dictations in English

Practicați limba engleză cu dictări

Puteți alege nivelul dvs., între începător (înregistrări scurte de una sau două linii), intermediar (înregistrări de una sau două fraze) sau avansat, cu înregistrări lungi de unul sau două paragrafe.

Rong-Chang

Acest site este destul de ușor de utilizat - aveți acces la 200 de exerciții de dictare scurte! Avantajul acestui site este că, odată ce ați introdus textul în Piața Mică, veți obține feedback instantaneu, astfel încât să puteți vedea greșelile dvs. și să învățați de la ei.

Dictations in English

Rong-Chang - dictări în limba engleză

Engleză Express da!

În ciuda tuturor anunțurilor sale, acest site oferă o mulțime de conținut, cu patru niveluri, transcrieri pentru dictări și o listă de vocabular! Aveți o gamă largă de subiecte, de la cele de bază, cum ar fi descrierile oamenilor până la cele avansate, cum ar fi valoarea nutritivă a arahidelor!

Iată cum puteți alege un nivel:

Dictations in English

Exerciții de dictare engleză


Dacă sunteți ca mine și veți găsi anunțuri distrage atenția, iată un lucru mic s - ar putea găsi util-un Ad blocker!

Aceasta este o extensie de browser. Iată câteva linkuri către diferite blocante de anunțuri pe care le puteți instala în funcție de browserul pe care îl utilizați:

Spuneți la revedere reclamelor enervante!


Learn American English online

Sistemul de nivel de pe acest site este un pic... neobișnuit!

În loc de nivelurile obișnuite beginner, intermediate, and advanced, aveți nivelurile blue, red,etc. - ca și cum ai face karate!

Pentru a începe, alegeți nivelul. Apoi, veți avea acces la o listă lungă de dictări. Puteți alege apoi un titlu care vă place.

Dictations in English

Dictări englezești online

Faceți clic pe butonul De redare, asculta și... la tastatură. Pentru a vedea transcrierea / corectarea dictărilor, trebuie să faceți clic pe fructul din dreapta (în funcție de nivel, care poate fi un măr, o portocală, o lămâie etc.).

Dictations in English

Texte dictare în limba engleză

Te vei obișnui repede cu micile ciudățenii ale acestui site. Vă puteți bucura apoi de conținutul bogat site-ul are de oferit.

Română

Pentru toți fanii Angliei, cei care intenționează să meargă acolo sau pur și simplu preferă versiunea britanică a limbii engleze, iată câteva site-uri care să vă ajute să înțelegeți mai bine British English:

Breaking News English

Acest site oferă texte despre evenimentele curente, astfel încât să puteți practica limba engleză și să vă informați despre ceea ce se întâmplă în lume în același timp. Mai mult, este actualizat periodic, așa că veți găsi o nouă dictare la fiecare două-trei zile.

Dictations in English

Dictări ESL

learnenglish.de

Pentru elevii începători și intermediari, acest site oferă texte interesante, adesea vorbind despre cultura engleză. Puteți alege chiar și viteza înregistrării. Este destul de practic, pentru că puteți asculta versiunea mai lentă a sunetului pentru a face dictările, apoi, odată ce cunoașteți toate cuvintele și expresiile de știri, îl puteți asculta ca un podcast în viteză normală, pentru a verifica.

Dictations in English

Dictări ușoare în engleză

Alte accente

Victoria.ac.nz

Puteți vedea diferitele niveluri din partea de sus a paginii:

Dictations in English

Dictări în diferite accente engleze

După ce vă alegeți nivelul, puteți asculta texte de înaltă calitate pe teme interesante precum Pacificul, speciile pe cale de dispariție sau civilizațiile antice.

Ați auzit Kiwi accent înainte? Acesta este termenul de argou vorbitorii de limba engleză folosesc pentru a spune Noua Zeelandă. Aceasta este ocazia perfectă de a o descoperi făcând câteva dictări pe acest site.

YouTube

Dacă nu vă place foarte mult oricare dintre aceste site-uri, puteți utiliza întotdeauna doar bun vechi YouTube! Am adunat unele dintre cele mai bune dictări de pe YouTube în liste de redare:

Dictări în Engleză Americană

Dictări în Engleză Britanică

Dictări în alte dialecte și accente

Din păcate, nu am putut găsi dictări făcute de oameni din Australia, Scoția, țara Galilor sau alte accente care sunt mai puțin populare. Dacă știți vreunul, lăsați un comentariu pentru a ne ajuta să completăm lista noastră!

Pentru a progresa rapid, faceți una sau două dictări pe zi. Fii consecvent și munca ta va plăti. Nu veți auzi niciodată engleza la fel!

Vezi și

În plus față de dictările în limba engleză, puteți, de asemenea îmbunătățiți rapid înțelegerea dvs. de ascultare, cu următoarele resurse:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 4, 2021, 10:53 am