[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Μάθετε αγγλικά με κείμενο και ήχο

Υπαγορεύσεις στα αγγλικά 📝

Read this article in English: Dictations in English 📝.

Οι υπαγορεύσεις στα αγγλικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκηθείτε στην ορθογραφία και την κατανόηση της ακρόασης. Βρείτε τη λίστα με τις καλύτερες τοποθεσίες!

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να εξασκηθείτε στα αγγλικά που είναι εύκολο, αποτελεσματικό, δεν παίρνει πάρα πολύ χρόνο, σας επιτρέπει να ασκείτε γραφή, κατανόηση ακρόασης και ορθογραφία, τότε υπαγόρευση είναι η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Έχετε κάνει αναμφισβήτητα κάποια όταν ήσασταν στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο και πιθανότατα τα βρήκατε επώδυνα, σκληρά και ακόμη και ενοχλητικά εκείνη την εποχή, αλλά τώρα, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να κάνετε σύντομες και ενδιαφέρουσες υπαγορεύσεις. Θα σας βοηθήσουν να κατανοήστε καλύτερα τα ομιλούμενα αγγλικά και να γράψω καλύτερα.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω αρκετές τοποθεσίες για να κάνετε υπαγόρευση, είναι δωρεάν και έχουν έναν τόνο περιεχομένου.

Οι ιστότοποι κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την προφορά του φυσικού ομιλητή, οπότε επιλέξτε το δικό σας αγαπημένη προφορά (αλλά προσπαθήστε να αλλάξετε τα πράγματα, ώστε να μπορείτε να τα συνηθίσετε όλα αυτά):

Αμερικανικά Αγγλικά

English Club

Η χρήση αυτού του ιστότοπου είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά 10-15 λεπτά ξοδεύετε στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το μεγάλο πράγμα για να κάνετε υπαγορεύσεις στα αγγλικά είναι ότι οι προσπάθειές σας θα προστεθούν και η ορθογραφία και η κατανόησή σας θα βελτιωθούν δραματικά, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Dictations in English

Πρακτική αγγλικά με υπαγορεύσεις

Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδό σας, μεταξύ αρχαρίων (σύντομες ηχογραφήσεις μιας ή δύο γραμμών), ενδιάμεσων (ηχογραφήσεις μιας ή δύο φράσεων) ή προχωρημένων, με μεγάλες ηχογραφήσεις μιας ή δύο παραγράφων.

Rong-Chang

Αυτός ο ιστότοπος είναι αρκετά εύκολος στη χρήση - έχετε πρόσβαση 200 σύντομες ασκήσεις υπαγόρευσης! Το πλεονέκτημα αυτού του ιστότοπου είναι ότι μόλις εισαγάγετε το κείμενό σας στη μικρή πλατεία, παίρνετε άμεση ανατροφοδότηση, έτσι μπορείτε να δείτε τα λάθη σας και να μάθετε από αυτά.

Dictations in English

Rong-Chang - υπαγορεύσεις στα αγγλικά

English Express Ναι!

Παρά όλες τις διαφημίσεις του, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει πολύ περιεχόμενο, με τέσσερα επίπεδα, μεταγραφές για τις υπαγορεύσεις και μια λίστα λεξιλογίου! Έχετε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, από βασικά, όπως περιγραφές ανθρώπων σε προχωρημένους, όπως η θρεπτική αξία των φιστικιών!

Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε ένα επίπεδο:

Dictations in English

Αγγλικές ασκήσεις υπαγόρευσης


Εάν είστε σαν εμένα και βρίσκετε διαφημίσεις που αποσπούν την προσοχή, εδώ είναι ένα μικρό πράγμα που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο-ένα Ad blocker!

Αυτή είναι μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης. Ακολουθούν ορισμένοι σύνδεσμοι σε διαφορετικούς αποκλειστές διαφημίσεων που μπορείτε να εγκαταστήσετε ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε:

Πείτε αντίο στις ενοχλητικές διαφημίσεις!


Learn American English online

Το σύστημα στάθμης σε αυτόν τον ιστότοπο είναι λίγο... ασυνήθιστο!

Αντί για τα συνήθη επίπεδα beginner, intermediate, and advanced, έχετε τα επίπεδα blue, red, κ. λπ. - λες και κάνεις καράτε!

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το επίπεδό σας. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση σε μια μακρά λίστα υπαγορεύσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε έναν τίτλο που σας αρέσει.

Dictations in English

Αγγλικά υπαγορεύσεις σε απευθείας σύνδεση

Κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής, Ακούστε και... στο πληκτρολόγιό σας. Για να δείτε τη μεταγραφή / διόρθωση των υπαγορεύσεων, πρέπει να κάνετε κλικ στο φρούτο στα δεξιά (ανάλογα με το επίπεδο, που μπορεί να είναι ένα μήλο, ένα πορτοκάλι, ένα λεμόνι κλπ.).

Dictations in English

Κείμενα υπαγόρευσης στα αγγλικά

Θα συνηθίσετε γρήγορα στις μικρές ιδιορρυθμίες αυτού του ιστότοπου. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε το πλούσιο περιεχόμενο που έχει να προσφέρει ο ιστότοπος.

Βρετανικά Αγγλικά

Για όλους τους οπαδούς της Αγγλίας, εκείνους που σκοπεύουν να πάνε εκεί ή απλά προτιμούν τη βρετανική έκδοση της αγγλικής γλώσσας, εδώ είναι μερικές τοποθεσίες για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα British English:

Breaking News English

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει κείμενα σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα, ώστε να μπορείτε να εξασκηθείτε στα αγγλικά και να ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει στον κόσμο ταυτόχρονα. Επιπλέον, ενημερώνεται τακτικά, έτσι θα βρείτε μια νέα υπαγόρευση κάθε δύο έως τρεις ημέρες.

Dictations in English

ΠΕΣ υπαγορεύσεις

learnenglish.de

Για αρχάριους και ενδιάμεσους μαθητές, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει ενδιαφέροντα κείμενα, συχνά μιλώντας για την αγγλική κουλτούρα. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την ταχύτητα της εγγραφής. Αυτό είναι πολύ πρακτικό, επειδή μπορείτε να ακούσετε την πιο αργή έκδοση του ήχου για να κάνετε τις υπαγορεύσεις, τότε, μόλις μάθετε όλες τις λέξεις και τις εκφράσεις ειδήσεων, μπορείτε να το ακούσετε σαν ένα podcast σε κανονική ταχύτητα, για να ελέγξετε.

Dictations in English

Εύκολες υπαγορεύσεις στα αγγλικά

Άλλες προφορές

Victoria.ac.nz

Μπορείτε να δείτε τα διαφορετικά επίπεδα στο επάνω μέρος της σελίδας:

Dictations in English

Υπαγορεύσεις σε διάφορες αγγλικές προφορές

Μόλις επιλέξετε το επίπεδό σας, μπορείτε να ακούσετε κείμενα υψηλής ποιότητας σε ενδιαφέροντα θέματα όπως ο Ειρηνικός, τα απειλούμενα είδη ή οι αρχαίοι πολιτισμοί.

Έχετε ακούσει το Kiwi accent πριν; Αυτός είναι ο όρος αργκό που χρησιμοποιούν οι αγγλόφωνοι για να πουν τη Νέα Ζηλανδία. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να το ανακαλύψετε κάνοντας μερικές υπαγορεύσεις σε αυτόν τον ιστότοπο.

YouTube

Αν δεν σας αρέσει πραγματικά κάποιο από αυτά τα sites, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μόνο το παλιό καλό YouTube! Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες υπαγορεύσεις στο YouTube σε λίστες αναπαραγωγής:

Υπαγορεύσεις στα αμερικανικά αγγλικά

Υπαγορεύσεις στα βρετανικά αγγλικά

Υπαγορεύσεις σε άλλες διαλέκτους και τόνους

Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να βρούμε υπαγορεύσεις από ανθρώπους από την Αυστραλία, τη Σκωτία, την Ουαλία ή άλλες προφορές που είναι λιγότερο δημοφιλείς. Αν γνωρίζετε κάποιο, αφήστε ένα σχόλιο για να μας βοηθήσετε να ολοκληρώσουμε τη λίστα μας!

Για να προχωρήσετε γρήγορα, κάντε μία ή δύο υπαγορεύσεις την ημέρα. Να είστε συνεπείς και η εργασία σας θα αποπληρωθεί. Ποτέ δεν θα ακούσετε αγγλικά με τον ίδιο τρόπο!

Δείτε επίσης

Εκτός από τις υπαγορεύσεις στα αγγλικά, Μπορείτε επίσης βελτιώστε γρήγορα την κατανόηση ακρόασης, με τους ακόλουθους πόρους:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 4, 2021, 10:52 am