[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Opi englantia tekstin ja äänen avulla

Sanelut englanniksi 📝

Read this article in English: Dictations in English 📝.

Englanninkieliset sanelut ovat hyvä tapa harjoitella oikeinkirjoitusta ja kuullun ymmärtämistä. Löydä lista parhaista sivustoista!

Jos etsit tapaa harjoitella englantia, joka on helppo, tehokas, ei vie liikaa aikaa ja jonka avulla voit harjoitella kirjoittamista, kuullun ymmärtämistä ja oikeinkirjoitusta, sanelut ovat vastaus kaikkiin kysymyksiisi!

Olet epäilemättä tehnyt niitä koulussa tai yliopistossa, ja todennäköisesti pidit niitä silloin tuskallisina, vaikeina ja jopa ärsyttävinä, mutta nyt mikään ei estä sinua tekemästä lyhyitä ja mielenkiintoisia saneluja. Ne auttavat sinua ymmärtämään paremmin puhuttua englantia ja kirjoittamaan paremmin.

Tänään esittelen sinulle useita sivustoja, joilla voit tehdä saneluja, Ne ovat ilmaisia ja niissä on paljon sisältöä.

Sivustot on luokiteltu äidinkielisen puhujan aksentin mukaan, joten voit valita suosikkiaksenttisi (mutta yritä vaihtaa asioita, jotta voit tottua niihin kaikkiin):

Amerikkalainen englanti

English Club

Tämän sivuston käyttäminen on epäilemättä yksi parhaista tavoista ottaa kaikki irti niistä 10-15 minuutista, jotka vietät julkisessa liikenteessä. Englanninkielisten sanelujen tekemisessä on se hieno puoli, että ponnistelut lisääntyvät ja oikeinkirjoituksesi ja ymmärtämisesi paranevat huomattavasti suhteellisen lyhyessä ajassa.

Dictations in English

Harjoittele englantia sanelujen avulla

Voit valita tasosi aloittelijan (lyhyet yhden tai kahden rivin nauhoitukset), keskitason (yhden tai kahden lauseen nauhoitukset) tai edistyneen tason, jolloin nauhoitukset ovat pitkiä, yhden tai kahden kappaleen mittaisia.

Rong-Chang

Tätä sivustoa on melko helppo käyttää - käytössäsi on 200 lyhyttä saneluharjoitusta! Sivuston etuna on se, että kun olet syöttänyt tekstisi pieneen neliöön, saat välittömästi palautetta, joten voit nähdä virheesi ja oppia niistä.

Dictations in English

Rong-Chang - sanelut englanniksi

English Express YES!

Kaikista mainoksistaan huolimatta tämä sivusto tarjoaa paljon sisältöä, sillä siinä on neljä tasoa, sanelujen transkriptiot ja sanastoluettelo! Sinulla on laaja valikoima aiheita, perusaiheista, kuten ihmisten kuvauksista, edistyneisiin aiheisiin, kuten maapähkinöiden ravintoarvoon!

Näin voit valita tason:

Dictations in English

Englanninkieliset saneluharjoitukset


Jos olet kuten minä ja pidät mainoksia häiritsevinä, tässä on pieni asia, joka saattaa olla sinulle hyödyllinen - an Ad blocker!

Tämä on selainlaajennus. Tässä on joitakin linkkejä erilaisiin mainosten estolaitteisiin, joita voit asentaa käyttämästäsi selaimesta riippuen:

Sano hyvästit ärsyttäville mainoksille!


Learn American English online

Tämän sivuston tasojärjestelmä on hieman... epätavallinen!

Tavallisten tasojen beginner, intermediate, and advanced sijasta on tasot blue, red, jne. - ikään kuin harrastaisit karatea!

Aloittaaksesi valitse tasosi. Sitten saat käyttöösi pitkän luettelon saneluista. Voit sitten valita haluamasi otsikon.

Dictations in English

Englanninkieliset sanelut verkossa

Klikkaa play-painiketta, kuuntele ja... näppäimistöäsi. Nähdäksesi sanelujen transkription/korjauksen sinun on klikattava oikealla olevaa hedelmää (tasosta riippuen se voi olla omena, appelsiini, sitruuna jne.).

Dictations in English

Sanelutekstit englanniksi

Totut nopeasti tämän sivuston pieniin omituisuuksiin. Sen jälkeen voit nauttia sivuston runsaasta sisällöstä.

Brittiläinen englanti

Kaikille Englannin faneille, niille, jotka aikovat matkustaa sinne tai yksinkertaisesti pitävät enemmän englannin brittiläisestä versiosta, tässä on muutama sivusto, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin British English:

Breaking News English

Tämä sivusto tarjoaa tekstejä ajankohtaisista tapahtumista, joten voit harjoitella englantia ja saada samalla tietoa siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Lisäksi sitä päivitetään säännöllisesti, joten löydät uuden sanelun kahden tai kolmen päivän välein.

Dictations in English

ESL sanelut

learnenglish.de

Aloittelijoille ja keskitason oppijoille tämä sivusto tarjoaa mielenkiintoisia tekstejä, joissa puhutaan usein englantilaisesta kulttuurista. Voit jopa valita nauhoituksen nopeuden. Se on varsin käytännöllistä, koska voit kuunnella hitaampaa versiota äänitteestä sanelujen tekemistä varten, ja sitten kun osaat kaikki uutissanat ja ilmaisut, voit kuunnella sitä podcastin tapaan normaalinopeudella tarkistaaksesi.

Dictations in English

Helppoja saneluja englanniksi

Muut aksentit

Victoria.ac.nz

Näet eri tasot sivun yläosassa:

Dictations in English

Sanelut eri englannin aksenteilla

Kun olet valinnut tasosi, voit kuunnella laadukkaita tekstejä mielenkiintoisista aiheista, kuten Tyynenmeren alueesta, uhanalaisista lajeista tai muinaisista sivilisaatioista.

Oletko kuullut Kiwi accent jo aiemmin? Tämä on slangitermi, jolla englanninkieliset puhujat sanovat Uusi-Seelanti. Tämä on täydellinen tilaisuus tutustua siihen tekemällä muutama sanelu tällä sivustolla.

YouTube

Jos et oikein pidä mistään näistä sivustoista, voit aina käyttää vanhaa kunnon YouTubea! Olemme keränneet joitakin YouTuben parhaita saneluita soittolistoiksi:

Sanelut amerikanenglanniksi

Brittiläisen englannin sanelut

Saneluja muilla murteilla ja aksenteilla.

Valitettavasti emme löytäneet saneluja, joita ovat tehneet australialaiset, skotlantilaiset, walesilaiset tai muut vähemmän suositut aksentit. Jos tiedät sellaisia, jätä kommentti ja auta meitä täydentämään listaa!

Jotta etenisit nopeasti, tee yksi tai kaksi sanelua päivässä. Ole johdonmukainen, ja työsi tuottaa tulosta. Et tule koskaan kuulemaan englantia samalla tavalla!

Katso myös

Englanninkielisten sanelujen lisäksi voit myös parantaa nopeasti kuullun ymmärtämistäsi seuraavien resurssien avulla:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 6:41 pm