[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Lær engelsk med tekst og lyd

Diktater på engelsk 📝

Read this article in English: Dictations in English 📝.

Diktater på engelsk er en god måde at øve stavning og lytteforståelse på. Find vores liste over de bedste websteder!

Hvis du leder efter en måde at øve engelsk på, som er let, effektiv, ikke tager for meget tid og giver dig mulighed for at øve dig i at skrive, lytteforståelse og stave, så er diktater svaret på alle dine spørgsmål!

Du har utvivlsomt lavet nogle, da du gik i skole eller på universitetet, og du fandt dem højst sandsynligt smertefulde, svære og endda irriterende dengang, men nu er der intet, der forhindrer dig i at lave korte og interessante diktater. De vil hjælpe dig til bedre at forstå talt engelsk og til at skrive bedre.

I dag vil jeg præsentere dig for flere websteder til at lave diktater, De er gratis og har et ton af indhold.

Siderne er kategoriseret efter den indfødte talers accent, så vælg din yndlingsaccent (men prøv at skifte lidt ud, så du kan vænne dig til dem alle):

Amerikansk engelsk

English Club

At bruge dette site er uden tvivl en af de bedste måder at få mest muligt ud af de 10-15 minutter, du bruger i de offentlige transportmidler. Det fantastiske ved at lave diktater på engelsk er, at din indsats vil løbe op, og din stavning og forståelse vil blive forbedret dramatisk i løbet af en relativt kort tidsperiode.

Dictations in English

Øv dig i engelsk med diktater

Du kan vælge dit niveau, mellem begynderniveau (korte optagelser på en eller to linjer), mellemniveau (optagelser på en eller to sætninger) eller avanceret niveau med lange optagelser på et eller to afsnit.

Rong-Chang

Dette websted er ret nemt at bruge - du har adgang til 200 korte diktatøvelser! Fordelen ved dette websted er, at når du har indtastet din tekst i den lille firkant, får du øjeblikkelig feedback, så du kan se dine fejl og lære af dem.

Dictations in English

Rong-Chang - diktater på engelsk

English Express YES!

På trods af alle annoncerne tilbyder dette site en masse indhold, med fire niveauer, transskriptioner til diktaterne og en ordforrådsliste! Du har et bredt udvalg af emner, fra grundlæggende emner som beskrivelser af personer til avancerede emner som næringsværdien af jordnødder!

Her er hvordan du kan vælge et niveau:

Dictations in English

Engelsk diktatøvelser


Hvis du ligesom mig finder reklamer distraherende, er her en lille ting, som du måske vil finde nyttig - en Ad blocker!

Dette er en browserudvidelse. Her er nogle links til forskellige reklameblokkeprogrammer, som du kan installere afhængigt af den browser, du bruger:

Sig farvel til de irriterende reklamer!


Learn American English online

Niveau-systemet på denne side er lidt... usædvanligt!

I stedet for de sædvanlige niveauer beginner, intermediate, and advanced, har du niveauerne blue, red, osv. - som om du laver karate!

For at starte skal du vælge dit niveau. Derefter får du adgang til en lang liste af diktater. Du kan derefter vælge en titel, som du kan lide.

Dictations in English

Danske diktater online

Klik på play-knappen, lyt og... til dit tastatur. For at se transskriptionen/korrektionen af diktaterne skal du klikke på frugten til højre (afhængigt af niveauet kan det være et æble, en appelsin, en citron osv.).

Dictations in English

Diktattekster på engelsk

Du vil hurtigt vænne dig til de små særheder på dette websted. Derefter kan du nyde det rige indhold, som sitet har at byde på.

Britisk engelsk

Til alle fans af England, dem der planlægger at rejse dertil eller blot foretrækker den britiske version af engelsk, er her et par websteder, der hjælper dig med at forstå British English bedre:

Breaking News English

Dette websted tilbyder tekster om aktuelle begivenheder, så du kan øve dig i engelsk og samtidig orientere dig om, hvad der sker i verden. Desuden opdateres den regelmæssigt, så du finder en ny diktat hver anden eller tredje dag.

Dictations in English

ESL-diktater

learnenglish.de

Til begyndere og mellemliggende elever tilbyder dette websted interessante tekster, der ofte handler om engelsk kultur. Du kan endda vælge optagelsens hastighed. Det er ret praktisk, for du kan lytte til den langsommere version af lyden for at lave diktaterne, og når du så kender alle nyhedsordene og udtrykkene, kan du lytte til den som en podcast i normal hastighed for at kontrollere det.

Dictations in English

Nemme diktater på engelsk

Andre accenter

Victoria.ac.nz

Du kan se de forskellige niveauer øverst på siden:

Dictations in English

Diktater i forskellige engelske accenter

Når du har valgt dit niveau, kan du lytte til tekster af høj kvalitet om interessante emner som Stillehavet, truede arter eller gamle civilisationer.

Har du hørt Kiwi accent før? Det er det slangudtryk, som engelsktalende bruger til at sige New-Zealand. Dette er den perfekte mulighed for at opdage det ved at lave et par diktater på dette websted.

YouTube

Hvis du ikke rigtig kan lide nogen af disse websteder, kan du altid bare bruge gode gamle YouTube! Vi har samlet nogle af de bedste diktater på YouTube i afspilningslister:

Diktater på amerikansk engelsk

Diktater på britisk engelsk

Diktater i andre dialekter og accenter

Desværre kunne vi ikke finde diktater lavet af folk fra Australien, Skotland, Wales eller andre accenter, som er mindre populære. Hvis du kender nogen, så skriv en kommentar og hjælp os med at supplere vores liste!

For at gøre hurtige fremskridt skal du lave en eller to diktater om dagen. Vær konsekvent, og dit arbejde vil betale sig. Du vil aldrig høre engelsk på samme måde!

Se også

Ud over diktater på engelsk kan du også hurtigt forbedre din lytteforståelse med følgende ressourcer:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 4:46 pm