[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Tanuljon angolul szöveggel és hanggal

Diktációk Angolul 📝

Read this article in English: Dictations in English 📝.

Az angol nyelvű diktálás remek módja a helyesírás és a hallás megértésének gyakorlására. Keresse meg a legjobb webhelyek listáját!

Ha olyan módszert keres az angol nyelv gyakorlására, amely könnyű, hatékony, nem igényel túl sok időt, lehetővé teszi az írás, a megértés és a helyesírás gyakorlását, akkor diktációk a válasz az összes kérdésre!

Már kétségtelenül tett néhány amikor az iskolában vagy az egyetemen, akkor valószínűleg megtalálta őket fájdalmas, nehéz, sőt bosszantó, de most már semmi akadálya, hogy a rövid, érdekes súgóban. Ők segítenek, hogy jobban megérteni beszélt angol és írni jobb.

Ma fogok bemutatni, hogy több helyszínen, hogy nem diktálás, ők szabad, és egy csomó tartalom.

A webhelyek az anyanyelvi akcentus szerint vannak kategorizálva, ezért válassza ki a kedvenc akcentus (de ne próbálja megváltoztatni a dolgokat, így lehet szokni mindet):

Amerikai Angol

English Club

A webhely használata kétségtelenül az egyik legjobb módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki ezekből 10-15 perc a tömegközlekedésben töltöd. Az angol nyelvű diktálásban az a nagy dolog, hogy az erőfeszítéseid összeadódnak, és a helyesírásod és megértésed drámaian javul, viszonylag rövid idő alatt.

Dictations in English

Gyakorold az angol nyelvet diktálással

Kiválaszthatja a szintet, Kezdő (egy vagy két sor rövid felvétele), közbenső (egy vagy két kifejezés felvétele) vagy haladó, egy vagy két bekezdés hosszú felvételeivel.

Rong-Chang

Ez az oldal nagyon könnyen használható - van hozzáférése 200 rövid diktálási gyakorlat! Ennek az oldalnak az az előnye, hogy miután beírta a szöveget a kis négyzetbe, kapsz azonnali visszajelzés így láthatod a hibáidat és tanulhatsz tőlük.

Dictations in English

Rong-Chang - diktációk Angolul

Angol expressz igen!

Annak ellenére, hogy az összes hirdetések, ezen az oldalon kínál sok tartalom, négy szinten, átiratok a diktálásokhoz és egy szókincs lista! A témák széles választéka áll rendelkezésre, az alapoktól kezdve, mint például az emberek leírása a fejlettekig, mint például a földimogyoró tápértéke!

Itt van, hogyan lehet kiválasztani a szintet:

Dictations in English

Angol diktálási gyakorlatok


Ha olyan vagy, mint én, és zavarónak találod a hirdetéseket, itt van egy kis dolog, amit hasznosnak találhatsz-egy Ad blocker!

Ez egy böngésző kiterjesztés. Íme néhány link a különböző hirdetési blokkolókhoz, amelyeket a használt böngészőtől függően telepíthet:

Búcsúzz el a bosszantó hirdetésektől!


Learn American English online

A szintrendszer ezen az oldalon egy kicsit... szokatlan!

A szokásos szintek helyett beginner, intermediate, and advanced, megvan a szint blue, red, stb. - mintha karatéznál!

Annak érdekében, hogy indítsa el, válassza ki a szintet. Akkor hozzáférhet a diktációk hosszú listájához. Ezután kiválaszthatja a kívánt címet.

Dictations in English

Angol diktációk online

Kattintson a lejátszás gombra, hallgassa meg... a billentyűzetre. A diktációk átírásának/ korrekciójának megtekintéséhez kattintson a jobb oldali gyümölcsre (a szinttől függően, amely lehet alma, narancs, citrom stb.).

Dictations in English

Diktálási szövegek Angolul

Gyorsan megszokja a webhely apró furcsaságait. Ezután élvezheti a gazdag tartalmat, amelyet a webhely kínál.

Brit Angol

Anglia minden rajongója számára, azok számára, akik oda akarnak menni, vagy egyszerűen inkább az angol angol angol változatot részesítik előnyben, íme néhány oldal, amelyek segítenek jobban megérteni British English:

Breaking News English

Ez az oldal szövegeket kínál az aktuális eseményekről, így gyakorolhatja az angol nyelvet, valamint tájékoztathatja magát arról, hogy mi történik a világon egyszerre. Sőt, rendszeresen frissítik, így két-három naponként új diktálást talál.

Dictations in English

ESL diktál

learnenglish.de

A kezdő és középfokú tanulók, ezen az oldalon kínál érdekes szövegek, gyakran beszél angol kultúra. A felvétel sebességét is kiválaszthatja. Ez elég praktikus, mert meg lehet hallgatni a lassabb változata a hang, hogy nem a diktálás, akkor, ha tudod, hogy az összes hír szavak és kifejezések, meg lehet hallgatni, mint egy podcast Normál sebességgel, hogy ellenőrizze.

Dictations in English

Egyszerű diktációk Angolul

Egyéb ékezetek

Victoria.ac.nz

Az oldal tetején láthatja a különböző szinteket:

Dictations in English

Diktációk különböző angol akcentussal

Miután kiválasztotta a szintet, kiváló minőségű szövegeket hallgathat olyan érdekes témákról, mint a Csendes-óceán, a veszélyeztetett fajok vagy az ősi civilizációk.

Hallottál már a Kiwi accent korábban? Ez az angol nyelvű szleng kifejezés, amelyet Új-Zéland mond. Ez a tökéletes lehetőség arra, hogy felfedezzék azt néhány diktálással ezen az oldalon.

YouTube

Ha nem igazán szereti ezeket a webhelyeket, akkor mindig csak a jó öreg YouTube-ot használhatja! Összegyűjtöttük a YouTube legjobb diktációit a lejátszási listákba:

Diktációk amerikai angol nyelven

Diktációk angol nyelven

Más dialektusok és ékezetek diktálása

Sajnos nem találtunk olyan diktátumokat, amelyeket Ausztráliából, Skóciából, Walesből vagy más kevésbé népszerű ékezetekből készítettek. Ha tudod, hogy bármilyen, hagy egy megjegyzést, hogy segítsen nekünk befejezni a listát!

A gyors előrehaladás érdekében naponta egy vagy két diktálást végezzen. Légy következetes, és a munkád kifizetődik. Soha nem fog hallani Angolul ugyanúgy!

Lásd még

Az angol nyelvű diktációk mellett gyorsan javítsa a hallgatási megértést, a következő erőforrásokkal:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 4, 2021, 10:52 am