Az angol anti-course-a legjobb módja annak, hogy legyen kétnyelvű angol tanulni, miközben szórakozik egy csomó tevékenység

Hogyan válhat folyékonyan angolul 🙋

Read this article in English: How to become fluent in English 🙋.

Hogyan válik folyékonyan angolul? Izgalmas források révén, amelyek lehetővé teszik, hogy angolul kétnyelvűvé váljon!

Képzeld el tíz évet töltött angol nyelvtanulással az iskolában, majd amikor végre kikerült az oktatási rendszerből, még mindig nem tud igazán angolul beszélni. Aztán, egy nap, úgy dönt, hogy újra felveszi az angolt, és mit csinál? Elkezded a hagyományos angol órákat, mintha visszamennél az iskolába. Őrült, nem gondolod?

Van egy híres mondat, amely tökéletesen illeszkedik ide:

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Csak talál Angol osztályok hasznos egy bizonyos pontig - segíthetnek megismerni a nyelvtant, talán néhány alapvető szókincset, de ez nagyjából így van. Az emberek ritkán beszélnek idegen nyelvóráik során, gyakran előfordul, hogy az angol nyelvtanulás bizonyos aspektusai, például a beszélt nyelv vagy az ékezeteket elhanyagolják. Nem is beszélve arról, hogy unalmas lehet! Mi gyakran maradt a úgy érzi, hogy dolgozunk, hogy mi muszáj csináld, mint egy házimunka-hogy nem akarsz megállni?

How to become fluent in English

Miért folytassa a hagyományos angol órákat, ha nem működnek az Ön számára?

Ma szeretnénk, ha felfedezné az angol nyelvtanulás más módjait. Nézd meg, mint a Angol anti-tanfolyam!

Hogyan lehet jobb a beszélt angolul

Itt vannak a legjobb technikák, hogy javítsa a Angol hallgatási megértési készségek:

How to become fluent in English

Milyen alternatívái vannak az angol óráknak?

Tanuljon angolul a zenén keresztül

Mindannyian szeretünk zenét hallgatni! Így, hogyan használja, hogy javítsa az angol hang neked? Élvezheti a zenét, hogy javítsa az angol bármilyen műfaj lehet inkább. Amikor hallgatsz és énekelsz a kedvenc dalaiddal együtt, te gyakorolják az akcentust, te a tanulás szókincs a nyelvtan fájdalommentesen, anélkül, hogy észrevennénk!

Először használhatja a dalszövegek kétnyelvű változatát, mind angolul, mind anyanyelvén. Ez lehetővé teszi, hogy megszokja az angol nyelven található különböző struktúrákat, elemezze a mondatok kialakulását, hogyan fejezze ki ötleteit Angolul stb.

Ha egyszer kap kényelmes, hogy, elkezd olvasni dalszöveg csak angolul annak érdekében, hogy teljes mértékben merüljön el a nyelv.

Ez egy nagyszerű technika, mert mindig lesz új zene felfedezni, így soha nem fog unatkozni!

Tanuljon angolul a TV-vel

Valaha is bűnösnek érzi magát, amikor bekapcsolja a TV-t, hogy megnézze kedvenc műsorát, hogy pihenjen a nap végén? Olyan sok produktív dolog van, amit megtehetünk az időnkkel, igaz? A jó hír az, hogy bűnös örömét angol gyakorlatba fordíthatja.

Olyan sok lehetőség van:

A televízió legnagyobb előnye a vizuális szempont. Még ha nem is érti az összes szót, kitalálhatja, mi történik a színészek arckifejezéseinek, a helyzetnek, sőt a hanghatásoknak köszönhetően.

Az egyik előnye, hogy sok TV-műsorok képest filmek egy egyszerű telek. Ez különösen igaz a sitcomokra. Általában egy vagy több karakter mindennapi életét követik, rövid és könnyen követhető párbeszédekkel.

Tanuljon angolul a YouTube-on

A televízió jó, de a nyelv, amit hallunk, általában egy kicsit... eltúlzott. Bizonyára észrevetted, hogy az anyanyelveden lévő filmekben és tévéműsorokban nem túl reálisak, és kicsit furcsa lenne, ha valaki így beszélne a való életben.

Tehát, annak érdekében, hogy menjen a következő szintre, akkor YouTube videók megtekintése! Ami ebben nagyszerű, az az, hogy láthatjuk, hogy valódi emberek ülnek a kamerájuk előtt,akik úgy beszélnek, ahogy a barátaiknak. A nyelv valódi, a jelenlegi Szleng és a természetes kifejezések.

Fedezze fel a a legjobb YouTube-csatornák az angol nyelv gyakorlásához!

How to become fluent in English

Angol órákat találhat még a YouTube-on is!

Tanuljon angolul hangoskönyvekkel

Érezted már úgy, hogy nincs elég időd angolul tanulni?

Az angol nyelvű hangoskönyvek hallgatása nagyszerű módja annak, hogy bárhol és bármikor gyakorolhasson. Csak tedd be a fülhallgatót, és nézd meg, hogy a napi feladatok alakulnak lehetőségek gyakorolni az angol!

Tanuljon angolul podcastokkal

Gyakran van az az érzésem, te vagy pazarolja az idejét? Séta, vásárlás, várakozás a buszra, ingázás... Ha nem a matematikai, hogy összead akár több óra holtidő naponta!

Podcastok egy kiváló módja annak, hogy jó hasznát ebben az időben találsz podcastok mindenféle témák, különböző hosszúságú, és ők többnyire ingyenes.

A nagy podcastok gyors listája az angol nyelv gyakorlásához:

De a jövőben visszatérünk a podcastokhoz egy dedikált cikkben!

Tanuljon angolul stand-up komikusok figyelésével

Az Egyesült Államok a stand-up szülőhelye, más néven one-(wo)man-show. Több évtizedes angol nyelvű műsor vár rád, és biztos lehetsz benne, hogy a termés krémje ott lesz.

Fedezze fel a legjobb angol nyelvű humoristák a világ minden tájáról, valamint a gyakorlatban az angol szórakoztató módon:

Tanuljon angolul főzés közben

Ha a memória vizuális és haptikus (emlékszel érintéssel és manipuláció), és ha tetszik főzés, miért nem indul el néhány érdekes ételek angol? Merüljön el a több ezer recept angol elérhető a vásznon, majd hagyja, hogy az ízlése egy világkörüli turné! Ez lenne a tökéletes alkalom, hogy megtanulják a szókincs kapcsolódó konyha, étel, és soha nem lesz baj rendelés egy étteremben Angolul újra!

Tudtad, hogy átlagosan, pazaroljuk Napi 2 óra napi feladatok elvégzése, ingázás, vásárlás stb. Mindez időt tudunk használni, hogy gyakorolni angol az általunk felsorolt módszerek használatával!

How to become fluent in English

Hallgassa meg az angol nyelvet mindenhol, hogy folyékonyan beszéljen angolul!

Hogyan lehet jobban megérteni az írott angol nyelvet

Olvassa el képregények

Ha szeretné kezdeni olvasás angolul, de a regények még mindig túl kihívásnak tűnnek, akkor képregények kiváló kezdet, hogy belevetik magukat a világ írott angol! A vizuális támogatás sokat segít (ha egy szót sem értesz, akkor az illusztrációk segítenek), a párbeszédek rövidek, a plota pedig izgalmas!

Olvassa el a híreket angolul

A következő lépés az, hogy tájékoztassa magát Angolul. Ha belegondolsz, a híreket sokkal könnyebb megérteni, mint a fikciót, mert a nyelv világos és egyedi. Gyakran olvas olyan témákról is, amelyekről már hallott, így nem merülne ismeretlen vizekbe.

El tudod képzelni, hogy van egy nagy mennyiségű angol nyelvű média, és akkor mindig hozzáférhet a legfrissebb híreket, ha keresni őket angolul.

Olvassa el a Wikipédiát Angolul

A világ legnagyobb enciklopédiája-minden olyan információ, amelyet az ujjaid csúcsán kérhetsz!

Olvassa el az érdeklődő témákat a A Wikipédia angol változata. A cikkek teljesebbek és rendszeresebben frissülnek, mint más nyelveken.

Olvassa el a fikciót Angolul

Mi jobb, mint élvezni kedvenc munkáit az eredeti nyelven? Ezzel, akkor nem csak tanulni az új szókincs, de az új nyelvtani konstrukciók, kifejezések!

Íme néhány tipp, hogy a legtöbbet hozza ki az olvasás angol:

 • Nem javasoljuk, hogy keressen fel minden ismeretlen szót a szótárban. Azt kockáztatja, hogy gyorsan elveszíti érdeklődését az olvasás iránt!
 • Ne csinálj szókincslistákat! Kétlem, hogy minden egyes szót megértettél, amikor az első regényedet anyanyelveden olvastad. Nem kerestél szavakat a szótárban, és ez nem a tanulás útjába került, ugye? Hasonlóképpen természetesen emlékezni fog a fontos szavakra angolul is.
 • Ha nem értesz azonnal egy szót, próbálja meg azonosítani a gyökerét. Ez is lehet egy ismeretlen formája a szó már tudja.

Kill two birds with one stone! Olvassa el hangosan, hogy gyakorold a kiejtést és az akcentusod, miközben élvezed az izgalmas cselekményt.

How to become fluent in English

E-könyvek egy nagyszerű módja annak, hogy angolul tanulni ingyen!

Hogyan lehet javítani az angol írás

Amikor írsz, valójában több készséget gyakorolsz - kifejezed az ötleteidet, olyan mondatokat alkotsz, amelyek nyelvtanilag helyesek, gazdagítják a szókincsedet, és javítják a helyesírást. Mindez végül lehetővé teszi, hogy jobban lefordítsa angolul is!

Íme néhány jó hely, ahol gyakorolhatja az írott angol nyelvet:

Hol lehet gyakorolni az írott angol másokkal?

 • Fórumokon - ha meg akarja osztani ötleteit vagy gondolatait egy bizonyos témában, írjon fórumokra! A fórumok korszerűbb megfelelője, amelyet biztosan tudsz, a Facebook vagy a Telegram csoportok. Könnyen talál egy angol nyelvű csoportot olyan emberekkel, akik megosztják az Ön érdekeit és szenvedélyeit.

 • A chat szobák - könnyedén keressen egy angol nyelvű levelezőpartnert és e-maileket cserél velük.

 • A Twitteren - ez nem pontosan az első hely, ami eszébe jut, amikor gyakorolni szeretné az írott angol nyelvet, de rövid üzeneteket küldeni a Twitteren, függetlenül a témától, nagyszerű gyakorlat lehet, amely kihívást jelent, hogy világos és tömör legyen. Beszélhet egy politikai kérdésről vagy arról, amit éppen megrendelt egy étteremben. Ne feledje, hogy az emberek használják a sok összehúzódások, SMS nyelv a Twitteren! Íme néhány példa:

  • OMG = Oh my God
  • Ikr = I know, right?
  • Irl = In real life
  • LOL = Laugh out loud

  A közösségi média az első olyan helyek közé tartozik, ahol új szleng kifejezéseket fedezhet fel.

 • A Lang-8-On - Lang-8 egy weboldal, amely lehetővé teszi, hogy írjon rövid szövegeket a témában az Ön által választott, anyanyelvi fogja kijavítani őket az Ön számára. Cserébe, akkor lehetősége van arra, hogy helyes szövegeket a tanulók a saját nyelvén.

Ne feledje, hogy ezen webhelyek mindegyikének saját nyelvi nyilvántartása van, amely különféle köszöntéseket igényel! Nagyon semleges üdvözlet, amelyet szinte bárki használhat:

Best (regards),
[AZ ÖN NEVE]

Hogyan lehet gyakorolni az írott angol egyedül?

Ha még nem érzi magát készen arra, hogy angolul kommunikáljon valakivel, néhány gyakorlattal kezdheti, hogy bizalmat szerezzen az írási készségeiben:

 • Diktáljanak. Segítenek a helyesírásra és a nyelvtanra összpontosítani, anélkül, hogy aggódnia kellene a mondatok kialakítása miatt. Ez egy jó módja annak, hogy megtanulják az új módszereket, hogy kifejezzék magukat, ami hasznos lesz, ha megteszi a lépést az írás megkezdéséhez. Sok oldalak, amelyek kínálnak csinálni diktációk. Ennek az az előnye, hogy bármilyen szinten élvezheti ezt a gyakorlatot, nem igényel sok időt!

 • Írja le napi feladatait Angolul. Szervezd meg és gyakorold az angolt egyszerre. Írja meg, mi van minden nap. Ez a gyakorlat nem igényel fejlett szintet, segít emlékezni a napi mondatokra. A kérdés megválaszolása What did you do today? lesz egy szelet tortát!

How to become fluent in English

Nem érti, amit írt, nem jó ok arra, hogy ne tegye az ételeket!

Nagyon félelmetes lehet idegen nyelven írni, tudjuk, ezért javasoljuk, hogy használja a helyesírás-ellenőrző!

How to become fluent in English

Írja, hogy javítsa az angol

Hogyan lehet jobban beszélni angolul

Az összes említett technika segít Önnek beszélj Angol jobb én is!

Hogyan kell dolgozni az angol akcentussal

Hol kell kezdeni, ha azt szeretné, hogy javítsa angol akcentusát?

Hallgassa meg a sok tartalom angol, szokni sajátos hangjai. A különböző hangok azonosításának és megkülönböztetésének megtanulása az első lépés a megfogalmazás megtanulásához. Ne csüggedj, tényleg lehetséges, hogy minden nem anyanyelvi beszélő elveszíti a külföldi akcentussal, és tanulni angolul (vagy bármely más nyelven) kifogástalan akcentussal!

Ha nehéz kiejteni egy hangot angolul, figyeljen arra, hogy az anyanyelvűek hogyan mondják ki - hogyan mozgatják az ajkukat, a szájukat, a nyelvüket, hogy kifejezzék, és megpróbálják azonosítani, honnan származnak a hangok. Ezek néhány kiváló módja annak, hogy ellenőrizze a kiejtést.

Azt is meg kell választani egy adott akcentussal szeretné megszerezni. Például a tanfolyamunk, Kattints & Beszélj, amerikai angol nyelvet használ, de rajtad múlik, hogy melyik akcentust választja a legjobban. Ha egy angol nyelvű országba költözik, akkor a legtöbb értelme lenne megtanulni a helyi akcentust, de ha bármilyen más okból szeretne angolul tanulni (utazáshoz, munkához vagy csak szórakozáshoz), az amerikai akcentus az egyik legkönnyebben megfogalmazható.

Mi különbözteti meg az ékezeteket? Ez egy jó kérdés, hogy kérdezd meg magadtól. Ha rájössz, hogy miért különböző ékezetek hangzik más, ez lesz sokkal könnyebb utánozni, artikulálni őket.

Néhány kulcsfontosságú pont:

 • Magánhangzók - az ékezetek közötti fő különbség a használt magánhangzókban rejlik. Ők azok, amelyek a nyelv dallamát hordozzák.
 • Szó stressz - néha dialektusról dialektusra változik.
 • Szleng és szókincs általában.

Ha felnézel egy szót a szótárban, ne felejtsd el, hogy ne csak nézd meg a jelentését, hanem a fonetikus átírását is, lehetőleg IPA! Ez lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a hangokat, hogy használják a szót, és hol helyezze az akcentust.

How to become fluent in English

Hogyan válhat folyékonyan angolul anélkül, hogy elhagyná az országot

Meetups angol nyelven

Jó akcentussal angolul nagyszerű, de ahhoz, hogy folyékonyan beszélhessen a nyelven, Meg kell tennie beszélj! Nem lehet megkerülni.

Ha olyan nagyvárosban él, mint például Párizs, Berlin, Tokió vagy Mexikóváros, rendkívül könnyű megtalálni az angol beszélőket, akikkel találkozhat. Amikor meghallja, hogy valaki angolul beszél, kérdezze meg tőlük, honnan származik, Ha élvezi a várost/ régiót, ha segítségre van szüksége. Mindannyian emberek vagyunk, és mindannyian szeretünk új emberekkel találkozni és új barátokat szerezni.

És igen, természetesen mindig lesznek olyan emberek, akik figyelmen kívül hagynak téged, vagy akik durvaak lesznek, de soha többé nem fogod látni őket. Ahogy Jackson Brown anyja mondta (és nem Mark Twain, mint sokan hiszik):

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.

How to become fluent in English

Keres egy angol tanfolyam a városban? Miért nem csak, hogy néhány barát ott!

Gondolj Angolul

A legtöbb gondolatunk nem igazán igényel fejlett szintet. Ha belegondolsz, ez többnyire hétköznapi dolgok - mit kell vásárolnunk a szupermarketből, a napi feladatainkból, akiket fel kell hívnunk stb. Próbálja meg vagy gondoljon arra, hogy mit kell tennie Angolul vagy fordítsd le angolra a fejedben. Ez egy nagyon hatékony gyakorlat, mert képes lesz azonosítani a hiányzó szavakat, hogy egy bizonyos témáról beszéljen. Ez is hasznos, mert ha valamire gondolsz, akkor valószínű, hogy másokkal is beszélni akarsz róla! Nézd meg ezt a gyakorlatot, mint egy módja annak, hogy felkészülj a jövőbeli beszélgetésekre angolul a való életben!

How to become fluent in English

Meg kell kezdeni az egyszerű gondolatok!

Sorry, I don't understand you!

Nem talál anyanyelvi beszélőket a régióban? Ha bátornak érzi magát, és szeretné kipróbálni más emberek szintjét Angolul, próbáljon meg rendelni egy étteremben vagy kávézóban angolul, vagy esetleg kérjen angol nyelvű utasításokat (még akkor is, ha ez a saját városa!).

Képzelje el, hogy nem érti az anyanyelvét! Ez egy kevéssé ismert technika, amely segít az angol nyelv javításában, de hasznos, ha nincs "on you"anyanyelvű.

Merüljön el angolul

Íme néhány más módja annak, hogy körül magát az angol, hogy hozzon létre egy kis angol nyelvű buborék, bárhol is lehet!

Állítsa be az összes eszközt Angolul

Átlagosan 12 percenként nézzük a telefonjainkat. Ez lehet időpazarlás online vagy értékes angol gyakorlat-ez rajtad múlik!

Állítsa be a számítógépet, a telefont, a táblagépet stb. Angolul. Meg lennél lepve a szavak száma emlékezni fogsz!

Használja az internetet az angol nyelv gyakorlásához

Az internetet mindig használjuk, tehát ha használja Angolul ez egy extra gyakorlat! Itt van miért, hogyan válhat az Internet olyan platformmá, ahol angolul gyakorolhat:

 • Könnyen elérhető és használható. Ha elolvassa ezt a cikket, akkor már hozzáférhet az internethez, így használhatja az összes általunk lefedett technikát.
 • Végtelen információ és lehetőségek. A legtöbb technika, amiről beszéltünk, elérhető az Interneten.
 • Közlemény - a világ tényleg egy kis hely lett. Beszélhetünk egy olyan személlyel, aki a világ másik oldalán van valós időben. Nagy kár lenne, ha nem élnél ezzel!
 • A nyelv kiválasztása - biztosan már élvezheti ezeket a lehetőségeket, amelyeket az Internet kínál. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen megváltoztatja a nyelvet!

How to become fluent in English

Élvezze az angol nyelvtanfolyamokat online!

Szótárak

Kíváncsi, hogy melyik angol szótárt kell választania? Ha a szint lehetővé teszi, próbáljon meg egynyelvű szótárakat használni, amikor egy szót keres - ez segít abban, hogy még jobban körülvegye magát Angolul. Apránként, akkor már nem kell lefordítani mindent az egyik nyelvről a másikra a fejedben, és akkor tényleg elkezd gondolkodni Angolul!

Videojátékok Angolul

Bármi legyen is a hobbija (Tánc, Főzés, rajz stb.) angol nyelven talál egy szimulációs játékot! Ez segít megtanulni konkrét szókincs kapcsolódik, hogy a területen, akkor új barátokat, akik megosztják az Ön érdekeit, és akkor is képes lesz arra, hogy élvezze a vizuális szempontból. Például, ha játszik Sims, az összes objektum angol nyelvű címkével rendelkezik, amely segít a szókincs memorizálásában. Mi több, annyira szórakoztató - órákat tölthet ezzel, ezúttal anélkül, hogy bűntudatot érezne!

How to become fluent in English

Videojátékok-az angol nyelvtanfolyamok alternatívája minden korosztály számára!

Az angol nyelv gyakorlásának lehetőségei valóban a következők körülötted! Meg tudod csinálni szinte bármit akarsz angolul, anélkül, hogy egy angol nyelvű országban. Az angol nyelvtanulásnak nem kell valami unalmasnak lennie. Éppen ellenkezőleg, minél jobban élvezed, annál több időt töltesz ezzel, így annál többet fogsz javítani!

Reméljük, hogy talált néhány érdekes technikákat, amelyek segítenek kombinálni öröm, haladás!

Lásd még

Ha tetszett az angol nyelvtanfolyamunk, valamint a technikáink, hogy folyékonyan beszéljenek angolul, akkor érdemes megnézni:

 • Az Kattints & Beszélj módszer - a saját teljes képzési program, amely segít, hogy végre megérteni, beszélni igazi angol könnyedén. 7,066 Monológhoz és 365 párbeszédhez férhetsz hozzá, amelyek élénkek, izgalmasak, és lehetővé teszik, hogy folyékonyan beszélhess.
Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 10, 2021, 10:54 am