[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Lär dig engelska med YouTube

De bästa YouTube-kanalerna för att lära sig engelska

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Letar du efter ett roligt sätt att lära sig engelska? Här är en lista över de bästa pedagogiska YouTube-kanalerna för att lära sig engelska!

Alla har hört talas om YouTube - en enorm plattform med mer än 300 timmars värde av videoklipp som publiceras varje dag! Men hur kan du använda allt detta för att förbättra din engelska?

Vi har valt ut för dig de bästa kanalerna för att lära sig engelska, förbättra din accent (vare sig det är amerikanska eller Brittiska), samt kanaler med tips och tekniker för att hjälpa till i dina engelska studier, oavsett om du är nybörjare eller avancerad!

Välj din nivå och hitta de bästa kanalerna för dig!

Kanaler för nybörjare

Om du vill utsätta dig för engelska från början, är dessa kanaler perfekta för nybörjare och falska nybörjare:

Speak English with Christina

Christinas videor täcker ett brett spektrum av ämnen, från grammatik (som skillnaderna mellan att använda infinitiv och -ing form), samt videor som hjälper dig bättre förstå talat engelska och till och med börja tänka på engelska!

Hur man förbättrar din förståelse av talat engelska

Daily English Conversation

Om du föredrar mer traditionella metoder är det här kanalen för dig! Det erbjuder videor med vanliga meningar och ordförråd, med ljud, som du kan lyssna på var som helst. Detta kommer att hjälpa dig att vänja sig vid ljudet av det engelska språket och att bättre förstå engelska i sitt sammanhang. Nästan som om du lyssnar på podcasts!

Lär dig vanliga meningar och ordförråd på engelska

Mellanliggande kanaler

Om du är en mellanhögtalare rekommenderar jag att du tittar på videor helt på engelska. Jag är säker på att din nivå är redan tillräckligt bra för att förstå dem - var inte blygsam!

Brittisk Engelska

Easy English

Låt oss börja från en mina favoritkanaler för att öva språk. Gillar du autentiskt innehåll? Lyssna på riktiga människor talar engelska på gatan? Om så är fallet rekommenderar jag kanalen Easy English! Det är ett bra sätt att lära sig riktig engelska med YouTube!

Gå runt på gatorna i England och ta reda på vad folk tycker om ämnen som är aktuella och intressanta. Du kommer att lyssna på riktiga samtal, för att inte tala om att det finns undertexter tillgängliga för att stödja dig om du inte förstår något!

Vad älskar människor från York mest om sin stad?

Speak English with Misterduncan

Med hans humor, personlighet, och, naturligtvis, hans brittiska accent, Misterduncan håller uppmärksamheten hos alla elever!

I hans filmer täcker han ämnen som är relativt grundläggande, som det engelska alfabetet, hur man säger Hej och adjö på engelska, men också ämnen som kan vara av intresse för mellanliggande elever, såsom engelska slang:

Tala Engelska med Misterduncan

English with Lucy

Lär dig att tala med en vacker Brittisk accent precis som Lucy! Hon delar tekniker för att lär ordförråd effektivt, hur man håller konversationer på engelska lättare och framför allt gör hon många videoklipp fokuserade på uttal på Brittisk engelska.

Learn English uttal på YouTube

BBC Learning English

Lära sig engelska med BBC låter som en bra idé, eller hur? Den BBCs YouTube-kanal erbjuder många videor på ämnen som är intressanta och autentiska, med frågor att testa din förståelse!

Om du redan är på avancerad nivå kan du också kolla in rubriken News Review, där de analyserar språket som används i nyheter och förklara hur man bättre förstå mer avancerade ämnen:

Lär dig hur du använder nyheter-språk i det dagliga livet!

Brittiska Rådet / LearnEnglish Barn

Har du barn? Vill du lära dem engelska från en tidig ålder? Med den här kanalen från British Council du kan exponera dina barn till engelska Med videor som är spännande, intressanta och pedagogiska! Och om du är intresserad kan du också förbättra din engelska tillsammans med de små-lyssna på sagor eller barnvisor på engelska är ett bra sätt att smyga in några extra timmar av träning!

Engelska för nybörjare YouTube

Amerikansk Engelska

Vi fortsätter vår lista med de bästa YouTube-kanalerna för att lära oss Amerikansk Engelska:

Rachel's English

Vi presenterar för dig Rachel, drottningen av amerikanskt uttal! Om du vill förbättra din Amerikanska accent, vi rekommenderar starkt att du tittar på hennes videor dedikerade till uttal, munnen position att producera varje ljud av amerikansk engelska, och hur man förbättra din förståelse av amerikansk engelska. Till exempel, i hennes mest populära video, förklarar hon skillnaden mellan uttalandena av orden six och sex... Du kan Bild Det är en bra idé att lära sig att berätta skillnaden mellan dessa två!

Om du hittar Rachels Videor på uttal intressant, Jag är säker på att du kommer att älska vår interaktiv infografik vilket hjälper dig att behärska alla 39 ljud av amerikansk engelska!

Accent's Way English with Hadar

Hadar kommer från Israel, men hon talar engelska med en perfekt Amerikansk accent. I hennes videor delar hon sina hemligheter till uttala ljud på Amerikansk Engelska och lär hur att uttala knepigt ord på engelska. Om hon kunde göra det, varför skulle du inte göra det?

5 difficult words to uttala på amerikanska engelska

engVid

Denna kanal täcker grammatik, ordförråd, accentutbildning, slang, idiomatiska uttryck, kultur och mycket mer! Njut av tydliga förklaringar, strukturerade lärdomar och 11 olika lärare från hela världen!

Den bästa YouTube-kanalen för att lära sig engelsk grammatik?

JenniferESL

Behöver du lära dig grunderna på engelska? Du kan göra det med Jennifers videor! Hon är en läraren som är positiv och välkomnande. Det skapar den perfekta inlärnings atmosfär! Hon gör Videor på engelska uttal, strukturerade lektioner på grunderna, men också mer avancerade ämnen som idiomatiska uttryck eller slang, till exempel!

Lär dig att småprata på engelska!

Business English Pod

Om du behöver lära dig engelska för arbete eller för att göra företag på engelska, då hittar du säkert den här kanalen mycket användbar! Den täcker specialiserade ämnen, som att göra ett erbjudande eller ekonomiskt ordförråd på engelska!

Hur uttrycker du din åsikt under ett arbetsmöte?

VOA Learning English

Vill du titta på videor på engelska, men kanske fortfarande hitta det lite svårt att förstå? Om så är fallet är den här kanalen perfekt för dig! Dessa videor är långsammare och högtalarna formulera mer! Detta kan tjäna dig som en språngbräda för att nå en mer avancerad nivå!

Vad gör en stereotype elak?

Svenska

Aussie English

Är du intresserad av Australien eller den australiska accent? Pete visar oss hur man uttalar den australiska vokal ljud, visar de olika australiska accenter och lär oss slang termer från sitt hemland!

De olika variationerna av den australiska accenten

Nya Zeeland Engelska

Tyvärr finns det fortfarande inga kanaler dedikerade helt till nyzeeländska accent, men vi har samlat de bästa videorna på YouTube för att visa dig hur accentet låter, hur man antar det och några vanliga Kiwi slang!

Bästa filmer att lära sig engelska på YouTube

Avancerade kanaler

Om du har en avancerad nivå på engelska, rekommenderar vi att du tittar på icke anpassat innehåll! Videor som gjordes av infödda talare för infödd. Det är det bästa sättet att bli utsatt för ett naturligt sätt att tala och få en stor accent på engelska! Att lära och öva med YouTube-videor är ett av mina absoluta favorit sätt att förbättra mina språkkunskaper! Vi har faktiskt också planerat att publicera en artikel med en lista över de bästa YouTube-kanalerna för att träna engelska snart. Så, håll ögonen öppna!

Se även

Om du gillade den här artikeln på de bästa YouTube-kanalerna för att lära sig engelska, kommer du säkert att älska dessa också:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: March 25, 2021, 9:54 am