[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Učenje angleščine z YouTubom

Najboljši kanali na YouTubu za učenje angleščine 📸

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Iščete zabaven način učenja angleščine? Tukaj je seznam najboljših izobraževalnih kanalov na YouTubu za učenje angleščine!

Vsi so že slišali za YouTube - ogromno platformo, na kateri je vsak dan objavljenih več kot 300 ur videoposnetkov! Toda kako bi lahko vse to uporabili za izboljšanje svoje angleščine?

Za vas smo izbrali najboljše kanale za učenje angleščine, izboljšanje naglasa (ameriškega ali britanskega) ter kanale z nasveti in tehnikami, ki vam bodo pomagali pri učenju angleščine, ne glede na to, ali ste začetnik ali nadaljevalec!

Izberite svojo raven in poiščite najboljše kanale za vas!

Kanali za začetnike

Če se želite z angleščino seznaniti od samega začetka, so ti kanali kot nalašč za začetnike in lažne začetnike:

Speak English with Christina

Christinini videoposnetki pokrivajo široko paleto tem, od slovnice (kot so razlike med uporabo nedoločnika in oblike -ing ), do videoposnetkov, ki ti bodo pomagali bolje razumeti govorjeno angleščino in celo začeti razmišljati v angleščini!

Kako izboljšati razumevanje govorjene angleščine

Daily English Conversation

Če imate raje bolj tradicionalne metode, potem je to kanal za vas! Ponuja videoposnetke s pogostimi stavki in besediščem, opremljene z zvočnimi posnetki, ki jih lahko poslušate kjer koli. To vam bo pomagalo, da se navadite na zvoke angleškega jezika in bolje razumete angleščino v kontekstu. Skoraj tako, kot da bi poslušali podcaste!

Učenje pogostih stavkov in besedišča v angleščini

Kanali za nadaljevalce

Če ste srednji govorec, vam priporočam, da si ogledate videoposnetke v celoti v angleščini. Prepričan sem, da je vaša raven že dovolj dobra, da jih boste razumeli - ne bodite skromni!

Britanska angleščina

Easy English

Začnimo z enim od mojih najljubših kanalov za vadbo jezikov. So vam všeč avtentične vsebine? Poslušate resnične ljudi, ki na ulici govorijo angleško? V tem primeru vam priporočam kanal Easy English! To je odličen način za učenje prave angleščine z YouTubom!

Sprehodite se po angleških ulicah in izvedite, kaj ljudje menijo o aktualnih in zanimivih temah. Poslušali boste prave pogovore, da ne omenjam, da so na voljo podnapisi, ki vam bodo v pomoč, če česa ne boste razumeli!

Kaj imajo prebivalci Yorka najraje v svojem mestu?

Speak English with Misterduncan

S svojim humorjem, osebnostjo in seveda britanskim naglasom Misterduncan ohranja pozornost vseh učencev!

V svojih videoposnetkih obravnava teme, ki so razmeroma osnovne, kot so angleška abeceda, kako pozdraviti in se posloviti v angleščini, pa tudi teme, ki so lahko zanimive za srednje zahtevne učence, na primer angleški sleng:

Govori angleško z Misterduncan

English with Lucy

Naučite se govoriti s čudovitim britanskim naglasom, tako kot Lucy! Z vami deli tehnike za učinkovito učenje besedišča, kako se lažje pogovarjati v angleščini, predvsem pa veliko videoposnetkov posveča izgovarjavi v britanski angleščini.

Učenje angleške izgovorjave na YouTubu

BBC Learning English

Učenje angleškega jezika na spletni strani BBC se zdi dobra ideja, kajne? Na kanalu BBC's na YouTubu je na voljo veliko videoposnetkov o zanimivih in avtentičnih temah z vprašanji, s katerimi lahko preverite svoje razumevanje!

Če ste že na napredni ravni, si lahko ogledate tudi rubriko News Review, kjer analizirajo jezik, uporabljen v novicah, in pojasnjujejo, kako bolje razumeti naprednejše teme:

Naučite se uporabljati jezik novic v vsakdanjem življenju!

British Council | LearnEnglish Kids

Imate otroke? Bi jih radi že od zgodnjega otroštva učili angleščine? S tem kanalom s spletne strani British Council lahko svoje otroke seznanite z angleščino z videoposnetki, ki so vznemirljivi, zanimivi in poučni! In če vas zanima, lahko poleg najmlajših izboljšate tudi svojo angleščino - poslušanje pravljic ali otroških pesmic v angleščini je odličen način, da se prikradete v nekaj dodatnih ur vadbe!

Angleščina za začetnike na YouTube

Ameriška angleščina

Naš seznam nadaljujemo z najboljšimi kanali na YouTubu za učenje ameriške angleščine:

Rachel's English

Predstavljamo vam Rachel, kraljico ameriške izgovarjave! Če želite izboljšati svoj ameriški naglas, vam priporočamo, da si ogledate njene videoposnetke, posvečene izgovarjavi, položaju ust za tvorbo vsakega zvoka ameriške angleščine in temu, kako izboljšati razumevanje ameriške angleščine. V svojem najbolj priljubljenem videoposnetku na primer razloži razliko med izgovarjavo besed six in sex... Lahko si predstavljate, da se je dobro naučiti razlikovati med tema dvema besedama!

Če so vam Rachelini videoposnetki o izgovarjavi zanimivi, sem prepričan, da vam bo všeč naša interaktivna infografika, ki vam bo pomagala osvojiti vseh 39 zvokov ameriške angleščine!

Accent's Way English with Hadar

Hadar prihaja iz Izraela, vendar govori angleško s popolnim ameriškim naglasom. V svojih videoposnetkih deli svoje skrivnosti o izgovarjavi zvokov v ameriški angleščini in uči, kako izgovoriti zapletene besede v angleščini. Če je to zmogla ona, zakaj ne bi zmogli tudi vi?

5 težkih besed, ki jih je treba izgovoriti v ameriški angleščini

engVid

Ta kanal zajema slovnico, besedišče, učenje naglasa, sleng, idiomatske izraze, kulturo in še veliko več! Uživajte v jasnih razlagah, strukturiranih lekcijah in 11 različnih učiteljih z vsega sveta!

Najboljši kanal na YouTubu za učenje angleške slovnice?

JenniferESL

Se morate ponovno naučiti osnov angleščine? To lahko storite z Jenniferinimi videoposnetki! Je umirjena učiteljica, ki je pozitivna in prijazna. To ustvarja popolno vzdušje za učenje! Posnela je videoposnetke o angleški izgovorjavi, strukturirane lekcije o osnovah, pa tudi naprednejše teme, kot so na primer idiomatski izrazi ali sleng!

Naučite se pogovarjati v angleščini!

Business English Pod

Če se morate naučiti angleščine za delo ali za poslovanje v angleščini, potem vam bo ta kanal zagotovo zelo koristil! Obravnava specializirane teme, kot so priprava ponudbe ali finančno besedišče v angleščini!

Kako izraziti svoje mnenje na delovnem sestanku?

VOA Learning English

Želite gledati videoposnetke v angleščini, vendar vam je morda še vedno nekoliko težko razumeti? Če je tako, je ta kanal kot nalašč za vas! Ti videoposnetki so počasnejši, govorci pa bolje artikulirajo! To vam lahko služi kot odskočna deska za doseganje naprednejše ravni!

Kaj pomeni stereotype?

Avstralska angleščina

Aussie English

Vas zanima Avstralija ali avstralski naglas? Pete nam pokaže, kako izgovoriti avstralske samoglasnike, predstavi različne avstralske naglase in nas nauči slengovskih izrazov iz svoje domovine!

Različne različice avstralskega naglasa

Novozelandska angleščina

Žal še vedno ni kanalov, ki bi bili v celoti posvečeni novozelandskemu naglasu, vendar smo na YouTubu zbrali najboljše videoposnetke, ki vam bodo pokazali, kako zveni naglas, kako ga posvojiti, in nekaj pogostih Kiwi slengov!

Najboljši videoposnetki za učenje angleščine na YouTubu

Kanali za napredne

Če imate napredno raven znanja angleščine, vam priporočamo, da si ogledate vsebine, ki niso prilagojene! Videoposnetke, ki so jih ustvarili rojeni govorci za rojene govorce. To je najboljši način, da se izpostavite naravnemu načinu govorjenja in pridobite odličen naglas v angleščini! Učenje in vadba z videoposnetki na YouTubu je eden od mojih absolutno najljubših načinov za izboljšanje znanja jezika! Pravzaprav smo načrtovali, da bomo kmalu objavili tudi članek s seznamom najboljših kanalov YouTube za vadbo angleščine. Zato ostanite z nami!

Oglejte si tudi

Če vam je bil všeč ta članek o najboljših kanalih YouTube za učenje angleščine, potem vam bodo zagotovo všeč tudi ti:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 7:32 pm