[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Lær engelsk med YouTube

De bedste YouTube-kanaler til at lære engelsk 📸

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Leder du efter en sjov måde at lære engelsk på? Her er en liste over de bedste uddannelsesmæssige YouTube-kanaler til at lære engelsk!

Alle har hørt om YouTube - en enorm platform med mere end 300 timers videoer, der offentliggøres hver eneste dag! Men hvordan kan du bruge alt det til at forbedre dit engelsk?

Vi har udvalgt de bedste kanaler til at lære engelsk, forbedre din accent (uanset om den er amerikansk eller britisk) samt kanaler med tips og teknikker, der kan hjælpe dig i dine engelskstudier, uanset om du er nybegynder eller avanceret!

Vælg dit niveau og find de bedste kanaler for dig!

Kanaler for begyndere

Hvis du ønsker at udsætte dig selv for engelsk fra starten, er disse kanaler perfekte for begyndere og falske begyndere:

Speak English with Christina

Christinas videoer dækker en lang række emner, fra grammatik (f.eks. forskellene mellem at bruge infinitivformen og -ing formen), samt videoer, som vil hjælpe dig med at forstå talt engelsk bedre og endda begynde at tænke på engelsk!

Sådan forbedrer du din forståelse af talt engelsk

Daily English Conversation

Hvis du foretrækker mere traditionelle metoder, så er dette kanalen for dig! Den tilbyder videoer med almindelige sætninger og ordforråd med lyd, som du kan lytte til hvor som helst. Dette vil hjælpe dig med at vænne dig til det engelske sprogs lyde og til bedre at forstå engelsk i en sammenhæng. Næsten som om du lytter til podcasts!

Lær almindelige sætninger og ordforråd på engelsk

Mellemliggende kanaler

Hvis du er en mellemliggende taler, vil jeg anbefale, at du ser videoer udelukkende på engelsk. Jeg er sikker på, at dit niveau allerede er godt nok til at forstå dem - vær ikke beskeden!

Britisk engelsk

Easy English

Lad os starte fra en af mine yndlingskanaler til at øve sprog. Kan du lide autentisk indhold? Lytte til rigtige mennesker, der taler engelsk på gaden? Hvis det er tilfældet, så anbefaler jeg kanalen Easy English! Det er en fantastisk måde at lære ægte engelsk med YouTube på!

Gå rundt i Englands gader og find ud af, hvad folk mener om emner, som er aktuelle og interessante. Du vil lytte til rigtige samtaler, for ikke at nævne at der er undertekster til rådighed til at støtte dig, hvis du ikke forstår noget!

Hvad elsker folk fra York mest ved deres by?

Speak English with Misterduncan

Med sin humor, personlighed og selvfølgelig sin britiske accent holder Misterduncan opmærksomheden fanget hos alle elever!

I sine videoer behandler han emner, der er relativt grundlæggende, som f.eks. det engelske alfabet, hvordan man siger goddag og farvel på engelsk, men også emner, der kan være af interesse for elever på mellemniveau, som f.eks. engelsk slang:

Tale engelsk med Misterduncan

English with Lucy

Lær at tale med en smuk britisk accent, ligesom Lucy! Hun deler teknikker til at lære ordforråd effektivt, hvordan man nemmere kan føre samtaler på engelsk, og frem for alt laver hun en masse videoer med fokus på udtale på britisk engelsk.

Lær engelsk udtale på YouTube

BBC Learning English

At lære engelsk med BBC lyder som en god idé, ikke? BBC 's YouTube-kanal tilbyder mange videoer om interessante og autentiske emner med spørgsmål til at teste din forståelse!

Hvis du allerede er på et avanceret niveau, kan du også tjekke rubrikken News Review, hvor de analyserer sproget i nyheder og forklarer, hvordan du bedre kan forstå mere avancerede emner:

Lær at bruge nyhedssproget i dagligdagen!

British Council | LearnEnglish Kids

Har du børn? Kunne du tænke dig at lære dem engelsk fra en tidlig alder? Med denne kanal fra British Council kan du sætte dine børn i kontakt med engelsk med videoer, som er spændende, interessante og lærerige! Og hvis du er interesseret, kan du også forbedre dit engelsk sammen med de små - at lytte til eventyr eller børnesange på engelsk er en god måde at snige et par ekstra timers øvelse ind!

Engelsk for begyndere på YouTube

amerikansk engelsk

Vi fortsætter vores liste med de bedste YouTube-kanaler til at lære amerikansk engelsk:

Rachel's English

Vi præsenterer dig Rachel, dronningen af amerikansk udtale! Hvis du ønsker at forbedre din amerikanske accent, anbefaler vi stærkt, at du ser hendes videoer, der er dedikeret til udtale, mundpositionen for at producere hver lyd på amerikansk engelsk, og hvordan du forbedrer din forståelse af amerikansk engelsk. I hendes mest populære video forklarer hun f.eks. forskellen mellem udtalen af ordene six og sex... Du kan forestille dig, at det er en god idé at lære at kende forskel på de to!

Hvis du finder Rachels videoer om udtale interessante, er jeg sikker på, at du vil elske vores interaktive infografik, som vil hjælpe dig med at mestre alle 39 lyde i amerikansk engelsk!

Accent's Way English with Hadar

Hadar kommer fra Israel, men hun taler engelsk med en perfekt amerikansk accent. I sine videoer deler hun sine hemmeligheder om at udtale lyde på amerikansk engelsk og lærer, hvordan man udtaler vanskelige ord på engelsk. Hvis hun kunne gøre det, hvorfor skulle du så ikke kunne det?

5 svære ord at udtale på amerikansk engelsk

engVid

Denne kanal dækker grammatik, ordforråd, accenttræning, slang, idiomatiske udtryk, kultur og meget mere! Nyd de klare forklaringer, de strukturerede lektioner og 11 forskellige lærere fra hele verden!

Den bedste YouTube-kanal til at lære engelsk grammatik?

JenniferESL

Har du brug for at genlære det grundlæggende i engelsk? Det kan du gøre med Jennifers videoer! Hun er en rolig lærer, som er positiv og imødekommende. Det skaber den perfekte læringsatmosfære! Hun laver videoer om engelsk udtale, strukturerede lektioner om det grundlæggende, men også om mere avancerede emner som for eksempel idiomatiske udtryk eller slang!

Lær at smalltalke på engelsk!

Business English Pod

Hvis du har brug for at lære engelsk for at arbejde eller for at gøre forretninger på engelsk, så vil du helt sikkert finde denne kanal meget nyttig! Den dækker specialiserede emner, såsom at give et tilbud eller finansielt ordforråd på engelsk!

Hvordan udtrykker man sin mening under et arbejdsmøde?

VOA Learning English

Vil du gerne se videoer på engelsk, men synes måske stadig, at det er lidt svært at forstå? Hvis det er tilfældet, er denne kanal perfekt for dig! Disse videoer er langsommere, og talerne artikulerer mere! Dette kan tjene dig som et springbræt til at nå et mere avanceret niveau!

Hvad betyder en stereotype?

Australsk engelsk

Aussie English

Er du interesseret i Australien eller den australske accent? Pete viser os, hvordan man udtaler de australske vokallyde, demonstrerer de forskellige australske accenter og lærer os slangudtryk fra sit hjemland!

De forskellige variationer af den australske accent

New Zealandsk engelsk

Desværre er der stadig ingen kanaler, der udelukkende er dedikeret til den newzealandske accent, men vi har samlet de bedste videoer på YouTube, der viser dig, hvordan accenten lyder, hvordan man tager den til sig, og nogle almindelige Kiwi slang!

De bedste videoer til at lære engelsk på YouTube

Avancerede kanaler

Hvis du har et avanceret niveau i engelsk, så vil vi anbefale, at du ser ikke-tilpasset indhold! Videoer, som er lavet af modersmålstalere til modersmålstalere. Det er den bedste måde at blive udsat for en naturlig måde at tale på og få en god accent på engelsk! At lære og øve sig med YouTube-videoer er en af mine absolut yndlingsmetoder til at forbedre mine sprogfærdigheder! Vi har faktisk også planlagt at offentliggøre en artikel med en liste over de bedste YouTube-kanaler til at øve engelsk på snart. Så, stay tuned!

Se også

Hvis du kunne lide denne artikel om de bedste YouTube-kanaler til at lære engelsk, så vil du helt sikkert også elske disse kanaler:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 4:44 pm