[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Învață limba engleză cu YouTube

Cele mai bune canale YouTube pentru a învăța limba engleză 📸

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Căutați un mod distractiv de a învăța limba engleză? Iată o listă cu cele mai bune canale YouTube educaționale pentru a învăța limba engleză!

Toată lumea a auzit despre YouTube - o platformă enormă cu mai mult de 300 de ore de videoclipuri publicate în fiecare zi! Dar cum ai putea folosi toate astea pentru a-ți îmbunătăți engleza?

Am ales pentru tine cele mai bune canale pentru a învăța limba engleză, îmbunătățește-ți accentul (fie American sau britanic), precum și canale cu sfaturi și tehnici care să te ajute în studiile tale de engleză, indiferent dacă ești începător sau avansat!

Alege-ți nivelul și găsește cele mai bune canale pentru tine!

Canale pentru începători

Dacă doriți să vă expuneți la limba engleză încă de la început, aceste canale sunt perfecte pentru începători și începători falsi:

Speak English with Christina

Videoclipurile Christinei acoperă o gamă largă de subiecte, de la gramatică (cum ar fi diferențele dintre utilizarea infinitivului și -ing formular), precum și videoclipuri care vă vor ajuta înțelegeți mai bine limba engleză vorbită și chiar începe să gândești în engleză!

Cum să vă îmbunătățiți înțelegerea limbii engleze vorbite

Daily English Conversation

Dacă preferați metode mai tradiționale, atunci acesta este canalul pentru dvs.! Oferă videoclipuri cu propoziții și vocabular comune, cu audio, pe care îl puteți asculta oriunde. Acest lucru vă va ajuta să vă obișnuiți cu sunetele limbii engleze și să înțelegeți mai bine limba engleză în context. Aproape ca și cum ai asculta podcast-uri!

Aflați propoziții și vocabular comune în limba engleză

Canale intermediare

Dacă sunteți un vorbitor intermediar, atunci aș recomanda să vizionați videoclipuri în întregime în limba engleză. Sunt sigur că nivelul tău este deja suficient de bun pentru a le înțelege - nu fi modest!

Română

Easy English

Să începem de la unul canalele mele preferate pentru a practica limbi străine. Îți place conținut autentic? Să asculți oameni adevărați vorbind engleza pe stradă? Dacă acesta este cazul, recomand canalul Easy English! Este o modalitate excelentă de a învăța engleza reală cu YouTube!

Plimbare pe străzile din Anglia și de a afla ce cred oamenii despre subiecte care sunt actuale și interesante. Veți asculta conversații reale, ca să nu mai vorbim de faptul că există subtitrări disponibile pentru a vă sprijini dacă nu înțelegeți ceva!

Ce iubesc oamenii din York cel mai mult despre orașul lor?

Speak English with Misterduncan

Cu a lui umor, personalitate, și, desigur, accentul său britanic, Misterduncan păstrează atenția tuturor cursanților!

În videoclipurile sale, el acoperă subiecte care sunt relativ de bază, cum ar fi alfabetul englez, cum să spun Alo și la revedere în limba engleză, dar și subiecte care pot fi de interes pentru elevii intermediari, cum ar fi argoul englez:

Vorbiți engleza cu Misterduncan

English with Lucy

Învață să vorbești cu un frumos Accent britanic, la fel ca Lucy! Ea împărtășește tehnici pentru a învățați vocabularul eficient. cum să ții conversații în engleză mai ușor și, mai ales, face o mulțime de videoclipuri concentrate pe pronunție în Engleză Britanică.

Aflați Pronunția în limba engleză pe YouTube

BBC Learning English

Învățarea limbii engleze cu BBC pare a fi o idee bună, nu? În BBCcanalul YouTube oferă multe videoclipuri pe subiecte interesante și autentice, cu întrebări pentru a vă testa înțelegere!

Dacă sunteți deja la un nivel avansat, puteți consulta și rubrica News Review, unde analizează limba folosită în știri și explicați cum să înțelegeți mai bine subiectele mai avansate:

Aflați cum să utilizați limba de știri în viața de zi cu zi!

Consiliul Britanic / LearnEnglish Kids

Ai copii? Doriți să le învățați limba engleză de la o vârstă fragedă? Cu acest canal de la British Council, puteți expune-ți copiii la engleză cu videoclipuri care sunt interesante, interesante și educative! Și dacă sunteți interesat, vă puteți îmbunătăți și engleza alături de cei mici-ascultând povești sau cântece pentru copii în limba engleză este o modalitate foarte bună de a se strecoare în câteva ore suplimentare de practică!

Engleză pentru începători pe YouTube

Română Americană

Continuăm lista noastră cu cele mai bune canale YouTube pentru a învăța engleza americană:

Rachel's English

Vă prezentăm Rachel, Regina pronunției americane! Dacă vrei îmbunătățește-ți accentul American, vă recomandăm să urmăriți videoclipurile sale dedicate pronunției, poziția gurii de a produce fiecare sunet de engleză americană și cum să îmbunătățește-ți înțelegerea limbii engleze americane. De exemplu, în cel mai popular videoclip, ea explică diferența dintre pronunțiile cuvintelor six și sex... Vă puteți imagina că este o idee bună să învățați să faceți diferența dintre cei doi!

Dacă găsiți interesante videoclipurile lui Rachel despre pronunție, sunt sigur că veți iubi infografic interactiv ceea ce vă va ajuta să stăpâniți toate cele 39 de sunete ale limbii engleze americane!

Accent's Way English with Hadar

Hadar vine din Israel, dar vorbește engleza cu un accent American perfect. În videoclipurile ei, ea împărtășește secretele ei pronunțarea sunetelor în engleza americană și învață cum se pronunță cuvinte dificile în engleză. Dacă ea ar putea s-o facă, atunci tu de ce n-ai face-o?

5 cuvinte dificile de pronunțat în Engleză Americană

engVid

Acest canal acoperă gramatica, vocabularul, formarea accentului, argoul, expresiile idiomatice, cultura și multe altele! Bucurați-vă de explicații clare, lecții structurate și 11 profesori diferiți din întreaga lume!

Cel mai bun canal YouTube pentru a învăța gramatica engleză?

JenniferESL

Aveți nevoie să reluați Noțiuni de bază în limba engleză? Puteți face asta cu videoclipurile lui Jennifer! Ea este o profesor calm, care este pozitiv și primitor. Asta creează atmosfera perfectă de învățare! Ea face videoclipuri despre Pronunția în limba engleză, lecții structurate pe elementele de bază, dar și subiecte mai avansate, cum ar fi expresii idiomatice sau argou, de exemplu!

Învață să vorbești în engleză!

Business English Pod

Dacă trebuie să înveți limba engleză pentru muncă sau pentru a face afaceri în limba engleză, atunci veți găsi cu siguranță acest canal foarte util! Acesta acoperă subiecte de specialitate, cum ar fi a face o ofertă sau vocabular financiar în limba engleză!

Cum să vă exprimați opinia în timpul unei întâlniri de lucru?

VOA Learning English

Doriți să vizionați videoclipuri în limba engleză, dar poate totuși găsiți un pic greu de înțeles? Dacă acesta este cazul, acest canal este perfect pentru tine! Aceste videoclipuri sunt mai lent și vorbitorii articulează mai mult! Acest lucru vă poate servi ca o piatră de temelie pentru a ajunge la un nivel mai avansat!

Ce face un stereotype Rea?

Australian Engleză

Aussie English

Vă interesează Australia sau accentul Australian? Pete ne arată cum se pronunță sunetele vocale australiene, demonstrează diferitele accente australiene și ne învață termeni de argou din țara sa natală!

Diferitele variații ale accentului Australian

Noua Zeelandă Română

Din păcate, încă nu există canale dedicate în întregime accentului din Noua Zeelandă, dar am adunat cele mai bune videoclipuri de pe YouTube pentru a vă arăta cum sună accentul, cum să îl adoptați și unele comune Kiwi argou!

Cele mai bune videoclipuri pentru a învăța limba engleză pe YouTube

Canale avansate

Dacă aveți un nivel avansat în limba engleză, atunci vă recomandăm să urmăriți conținut neadaptat! Videoclipuri realizate de vorbitori nativi pentru vorbitori nativi. Acesta este cel mai bun mod de a vă expune la un mod natural de a vorbi și de a dobândi un accent deosebit în limba engleză! Învățarea și practicarea videoclipurilor YouTube este una dintre modalitățile mele preferate de a-mi îmbunătăți abilitățile lingvistice! De asemenea, am planificat să publicăm un articol cu o listă cu cele mai bune canale YouTube pentru a practica engleza în curând. Deci, rămâneți aproape!

Vezi și

Dacă ți-a plăcut acest articol pe cele mai bune canale YouTube pentru a învăța limba engleză, atunci cu siguranță le vei iubi și pe acestea:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: March 25, 2021, 9:54 am