[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Engels leren met YouTube

De beste YouTube-kanalen om Engels te leren 📸

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Op zoek naar een leuke manier om Engels te leren? Hier is een lijst met de beste educatieve YouTube-kanalen om Engels te leren!

Iedereen heeft wel eens van YouTube gehoord - een enorm platform met meer dan 300 uur aan video's die elke dag worden gepubliceerd! Maar hoe kun je dat allemaal gebruiken om je Engels te verbeteren?

Wij hebben voor jou de beste kanalen uitgezocht om Engels te leren, je accent te verbeteren (of het nu Amerikaans of Brits is), maar ook kanalen met tips en technieken om je te helpen bij je studie Engels, of je nu beginner of gevorderd bent!

Kies je niveau en vind de beste kanalen voor jou!

Kanalen voor beginners

Als je jezelf vanaf het begin aan het Engels wilt blootstellen, zijn deze kanalen perfect voor beginners en valse beginners:

Speak English with Christina

Christina's video's behandelen een breed scala aan onderwerpen, van grammatica (zoals de verschillen tussen het gebruik van de infinitief en de -ing vorm), maar ook video's die je zullen helpen om gesproken Engels beter te begrijpen en zelfs te beginnen met denken in het Engels!

Hoe kunt u uw begrip van gesproken Engels verbeteren

Daily English Conversation

Als je de voorkeur geeft aan meer traditionele methoden, dan is dit het kanaal voor jou! Het biedt video's met veelgebruikte zinnen en woordenschat, met audio, die je overal kunt beluisteren. Dit zal je helpen om te wennen aan de klanken van de Engelse taal en om Engels beter te begrijpen in een context. Bijna alsof u naar podcasts luistert!

Leer veelgebruikte zinnen en woordenschat in het Engels

Tussenliggende kanalen

Als je een gemiddelde spreker bent, dan zou ik je aanraden om video's te bekijken die volledig in het Engels zijn. Ik weet zeker dat je niveau al goed genoeg is om ze te begrijpen - wees niet bescheiden!

Brits Engels

Easy English

Laten we beginnen bij een van mijn favoriete kanalen om talen te oefenen. Hou je van authentieke inhoud? Luisteren naar echte mensen die Engels spreken op straat? Als dat het geval is, raad ik je het kanaal Easy English aan! Het is een geweldige manier om echt Engels te leren met YouTube!

Loop rond in de straten van Engeland en kom te weten wat mensen denken over onderwerpen die actueel en interessant zijn. Je luistert naar echte gesprekken, en niet te vergeten dat er ondertitels beschikbaar zijn om je te helpen als je iets niet begrijpt!

Wat vinden mensen uit York het leukst aan hun stad?

Speak English with Misterduncan

Met zijn humor, persoonlijkheid en, natuurlijk, zijn Britse accent houdt Misterduncan de aandacht van alle leerlingen vast!

In zijn video's behandelt hij onderwerpen die relatief eenvoudig zijn, zoals het Engelse alfabet, hoe je hallo en tot ziens zegt in het Engels, maar ook onderwerpen die interessant kunnen zijn voor gevorderde leerders, zoals Engelse slang:

Spreek Engels met Misterduncan

English with Lucy

Leer spreken met een prachtig Brits accent, net als Lucy! Ze deelt technieken om woordenschat efficiënt te leren, hoe je gemakkelijker gesprekken in het Engels kunt voeren en bovenal maakt ze veel video's gericht op de uitspraak in het Brits Engels.

Leer Engels uitspreken op YouTube

BBC Learning English

Engels leren met de BBC klinkt als een goed idee, toch? Het BBC's YouTube-kanaal biedt veel video's over onderwerpen die interessant en authentiek zijn, met vragen om je begrip te testen!

Als je al op gevorderd niveau bent, kun je ook kijken naar de rubriek News Review, waar ze de taal die in het nieuws wordt gebruikt analyseren en uitleggen hoe je meer gevorderde onderwerpen beter kunt begrijpen:

Leer hoe je de nieuwstaal in het dagelijks leven gebruikt!

British Council | LearnEnglish Kids

Heeft u kinderen? Wilt u ze Engels leren vanaf jonge leeftijd? Met dit kanaal van de British Council, kunt u uw kinderen kennis laten maken met het Engels met video's die spannend, interessant en leerzaam zijn! En als u geïnteresseerd bent, kunt u ook uw Engels verbeteren samen met de kleintjes - luisteren naar sprookjes of kinderliedjes in het Engels is een geweldige manier om stiekem een paar extra uurtjes te oefenen!

Engels voor beginners op YouTube

Amerikaans Engels

We vervolgen onze lijst met de beste YouTube kanalen om Amerikaans Engels te leren:

Rachel's English

We presenteren je Rachel, de koningin van de Amerikaanse uitspraak! Als je je Amerikaanse accent wilt verbeteren, raden we je ten zeerste aan om haar video's te bekijken die gewijd zijn aan uitspraak, de positie van de mond om elke klank van het Amerikaans Engels te produceren, en hoe je je begrip van Amerikaans Engels kunt verbeteren. In haar populairste video, bijvoorbeeld, legt ze het verschil uit tussen de uitspraak van de woorden six en sex... Je kunt je voorstellen dat het een goed idee is om te leren het verschil tussen die twee te zien!

Als je Rachels video's over uitspraak interessant vindt, vind je vast ook onze interactieve infographic leuk, die je helpt om alle 39 klanken van het Amerikaans Engels onder de knie te krijgen!

Accent's Way English with Hadar

Hadar komt uit Israël, maar ze spreekt Engels met een perfect Amerikaans accent. In haar video's deelt ze haar geheimen voor het uitspreken van klanken in het Amerikaans Engels en leert ze je hoe je lastige woorden in het Engels uitspreekt. Als zij het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen?

5 moeilijke woorden om uit te spreken in het Amerikaans Engels

engVid

Dit kanaal behandelt grammatica, woordenschat, accent training, slang, idiomatische uitdrukkingen, cultuur, en nog veel meer! Geniet van de duidelijke uitleg, gestructureerde lessen en 11 verschillende leraren van over de hele wereld!

Het beste YouTube-kanaal om Engelse grammatica te leren?

JenniferESL

Moet je de basis van het Engels opnieuw leren? Dat kan met de video's van Jennifer! Ze is een rustige lerares, die positief en gastvrij is. Dat creëert de perfecte leersfeer! Ze maakt video's over de Engelse uitspraak, gestructureerde lessen over de basis, maar ook meer geavanceerde onderwerpen zoals idiomatische uitdrukkingen of slang, bijvoorbeeld!

Leer small-talk in het Engels!

Business English Pod

Als je Engels moet leren voor je werk of om zaken te doen in het Engels, dan zul je dit kanaal zeker erg nuttig vinden! Het behandelt gespecialiseerde onderwerpen, zoals het maken van een offerte of financiële woordenschat in het Engels!

Hoe spreek je je mening uit tijdens een werkoverleg?

VOA Learning English

Wil je video's in het Engels bekijken, maar vind je het misschien nog een beetje moeilijk te begrijpen? Als dat het geval is, is dit kanaal perfect voor jou! Deze video's zijn langzamer en de sprekers articuleren meer! Dit kan dienen als een opstapje naar een meer gevorderd niveau!

Wat betekent een stereotype?

Australisch Engels

Aussie English

Bent u geïnteresseerd in Australië of het Australische accent? Pete toont ons hoe we de Australische klinkers uitspreken, demonstreert de verschillende Australische accenten en leert ons slang-termen uit zijn thuisland!

De verschillende variaties van het Australisch accent

Nieuw-Zeelands Engels

Helaas zijn er nog steeds geen kanalen die volledig gewijd zijn aan het Nieuw-Zeelandse accent, maar we hebben de beste video's op YouTube verzameld om je te laten zien hoe het accent klinkt, hoe je het kunt overnemen, en wat veelgebruikte Kiwi slang!

Beste video's om Engels te leren op YouTube

Gevorderde kanalen

Als je een gevorderd niveau in het Engels hebt, dan raden we je aan om niet-aangepaste inhoud te bekijken! Video's die zijn gemaakt door moedertaalsprekers voor moedertaalsprekers. Dat is de beste manier om blootgesteld te worden aan een natuurlijke manier van spreken en een geweldig accent in het Engels te krijgen! Leren en oefenen met YouTube video's is een van mijn absolute favoriete manieren om mijn taalvaardigheden te verbeteren! We zijn eigenlijk ook van plan om binnenkort een artikel te publiceren met een lijst van de beste YouTube-kanalen om Engels te oefenen. Dus, blijf op de hoogte!

Zie ook

Als je dit artikel over de beste YouTube-kanalen om Engels te leren leuk vond, dan zul je deze zeker ook leuk vinden:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: March 25, 2021, 9:54 am