[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Opi englantia YouTuben avulla

Parhaat YouTube-kanavat englannin oppimiseen 📸

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Etsitkö hauskaa tapaa oppia englantia? Tässä on lista parhaista opetuksellisista YouTube-kanavista, joilla voit oppia englantia!

Kaikki ovat kuulleet YouTubesta - valtavasta alustasta, jolla julkaistaan päivittäin yli 300 tuntia videoita! Mutta miten voisit käyttää kaikkea sitä englannin kielen parantamiseen?

Olemme valinneet sinulle parhaat kanavat, joilla voit oppia englantia, parantaa aksenttiasi (olipa se sitten amerikkalainen tai brittiläinen) sekä kanavia, joilla on vinkkejä ja tekniikoita, jotka auttavat sinua englannin opiskelussa, olitpa sitten aloittelija tai edistynyt!

Valitse tasosi ja löydä itsellesi parhaat kanavat!

Kanavat aloittelijoille

Jos haluat tutustua englannin kieleen alusta alkaen, nämä kanavat ovat täydellisiä aloittelijoille ja valealoittelijoille:

Speak English with Christina

Christinan videot kattavat monenlaisia aiheita kieliopista (kuten infinitiivin ja -ing muodon käytön eroista) sekä videoita, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin puhuttua englantia ja jopa aloittamaan ajattelun englanniksi!

Miten parantaa puhutun englannin ymmärtämistä

Daily English Conversation

Jos pidät enemmän perinteisistä menetelmistä, tämä kanava on sinulle! Se tarjoaa videoita, joissa on tavallisia lauseita ja sanastoa, sekä ääntä, jota voit kuunnella missä tahansa. Tämä auttaa sinua tottumaan englannin kielen äänteisiin ja ymmärtämään englantia paremmin asiayhteydessä. Melkein kuin kuuntelisit podcasteja!

Opi tavallisia lauseita ja sanastoa englanniksi

Keskitason kanavat

Jos puhut keskitasoa, suosittelen, että katsot kokonaan englanninkielisiä videoita. Olen varma, että tasosi on jo tarpeeksi hyvä ymmärtämään niitä - älä ole vaatimaton!

Brittiläinen englanti

Easy English

Aloitetaan yhdestä suosikkikanavastani kielten harjoitteluun. Pidätkö autenttisesta sisällöstä? Kuuntelet oikeita ihmisiä puhumassa englantia kadulla? Jos näin on, suosittelen kanavaa Easy English! Se on loistava tapa oppia aitoa englantia YouTuben avulla!

Kulje Englannin kaduilla ja ota selvää, mitä ihmiset ajattelevat ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Kuuntelet oikeita keskusteluja, puhumattakaan siitä, että saatavilla on tekstitys, joka tukee sinua, jos et ymmärrä jotain!

Mitä yorkilaiset rakastavat eniten kaupungissaan?

Speak English with Misterduncan

Huumorillaan, persoonallisuudellaan ja tietysti brittiläisellä aksentillaan Misterduncan pitää kaikkien oppijoiden huomion!

Hän käsittelee videoillaan suhteellisen perusasioita, kuten englantilaisia aakkosia ja englanninkielisiä tervehdyksiä ja hyvästejä, mutta myös aiheita, jotka voivat kiinnostaa keskitason oppijoita, kuten englantilaista slangia:

Puhu englantia Misterduncan

English with Lucy

Opi puhumaan kauniilla brittiaksentilla, aivan kuten Lucy! Hän jakaa tekniikoita, joiden avulla voit oppia tehokkaasti sanastoa, miten voit keskustella englanniksi helpommin ja ennen kaikkea hän tekee paljon videoita, joissa keskitytään brittienglannin ääntämiseen.

Opi englannin ääntämistä YouTubessa

BBC Learning English

Englannin oppiminen BBC kuulostaa hyvältä idealta, eikö? BBC YouTube-kanavalla on monia videoita mielenkiintoisista ja aidoista aiheista, joissa on kysymyksiä, joilla voit testata ymmärtämystäsi!

Jos olet jo edistyneemmällä tasolla, voit tutustua myös News Review, jossa analysoidaan uutisissa käytettyä kieltä ja selitetään, miten edistyneempiä aiheita voi ymmärtää paremmin:

Opi käyttämään uutiskieltä jokapäiväisessä elämässä!

British Council | LearnEnglish Kids

Onko sinulla lapsia? Haluaisitko opettaa heille englantia jo pienestä pitäen? Tällä British Council-kanavalla voit tutustuttaa lapsesi englannin ki eleen jännittävien, mielenkiintoisten ja opettavaisten videoiden avulla! Ja jos sinua kiinnostaa, voit myös parantaa omaa englannin kielen taitoasi yhdessä lasten kanssa - satujen tai lastenlaulujen kuunteleminen englanniksi on loistava tapa harjoitella englantia muutama tunti lisää!

Englantia aloittelijoille osoitteessa YouTube

Amerikkalainen englanti

Jatkamme listaamme parhailla YouTube-kanavilla amerikanenglannin oppimiseen:

Rachel's English

Esittelemme teille Rachelin, amerikkalaisen ääntämisen kuningattaren! Jos haluat parantaa amerikkalaista aksenttiasi, suosittelemme lämpimästi katsomaan hänen videoitaan, jotka on omistettu ääntämiselle, suun asennolle jokaisen amerikanenglannin äänteen tuottamiseksi ja sille, miten voit parantaa amerikanenglannin ymmärtämistäsi. Esimerkiksi hänen suosituimmassa videossaan hän selittää sanojen six ja sex ääntämisen eron ... Voit kuvitella, että on hyvä idea oppia erottamaan nuo kaksi toisistaan!

Jos Rachelin ääntämisvideot kiinnostavat sinua, pidät varmasti myös interaktiivisesta infografiikastamme, joka auttaa sinua hallitsemaan kaikki amerikanenglannin 39 äännettä!

Accent's Way English with Hadar

Hadar on kotoisin Israelista, mutta hän puhuu englantia täydellisellä amerikkalaisella aksentilla. Hän jakaa videoillaan salaisuutensa amerikanenglannin äänteiden ääntämiseen ja opettaa , miten äännetään hankalat sanat englanniksi. Jos hän pystyy siihen, mikset sinäkin pystyisi?

5 vaikeaa sanaa, jotka on vaikea lausua amerikanenglanniksi

engVid

Tällä kanavalla käsitellään kielioppia, sanastoa, aksentin harjoittelua, slangia, idiomaattisia ilmaisuja, kulttuuria ja paljon muuta! Nauti selkeistä selityksistä, jäsennellyistä oppitunneista ja 11 eri opettajasta eri puolilta maailmaa!

Paras YouTube-kanava englannin kieliopin oppimiseen?

JenniferESL

Onko sinun tarpeen opetella uudelleen englannin kielen perusasiat? Se onnistuu Jenniferin videoiden avulla! Hän on rauhallinen opettaja, joka on positiivinen ja vastaanottavainen. Se luo täydellisen oppimisilmapiirin! Hän tekee videoita englannin ääntämisestä, jäsenneltyjä oppitunteja perusasioista, mutta myös edistyneempiä aiheita, kuten esimerkiksi idiomaattisia ilmaisuja tai slangia!

Opettele puhumaan englanniksi!

Business English Pod

Jos sinun täytyy oppia englantia työtä varten tai tehdäksesi bisnestä englanniksi, löydät varmasti tämän kanavan erittäin hyödylliseksi! Se kattaa erikoistuneita aiheita, kuten tarjouksen tekemistä tai taloudellista sanastoa englanniksi!

Miten ilmaista mielipiteesi työpalaverissa?

VOA Learning English

Haluatko katsoa videoita englanniksi, mutta ehkä vielä hieman vaikeasti ymmärrettäväksi? Jos näin on, tämä kanava on täydellinen sinulle! Nämä videot ovat hitaampia ja puhujat artikuloivat enemmän! Tämä voi toimia ponnahduslautana, jonka avulla pääset edistyneemmälle tasolle!

Mitä tarkoittaa stereotype?

Australialainen englanti

Aussie English

Oletko kiinnostunut Australiasta tai Australian aksentista? Pete näyttää, miten australialaiset vokaaliäänteet äännetään, esittelee erilaisia australialaisia aksentteja ja opettaa meille kotimaansa slangisanoja!

Australian aksentin eri variaatiot

Uuden-Seelannin englanti

Valitettavasti ei ole vielä olemassa kokonaan uusiseelantilaiselle aksentille omistettuja kanavia, mutta olemme keränneet YouTubesta parhaat videot, joilla näytämme, miltä aksentti kuulostaa, miten se omaksutaan ja joitakin yleisiä Kiwi slangisanoja!

Parhaat videot englannin oppimiseen YouTubessa

Edistyneet kanavat

Jos englannin kielesi on edistynyttä tasoa, suosittelemme katsomaan ei-sovitettua sisältöä! Videoita, jotka ovat syntyperäisten puhujien tekemiä syntyperäisille puhujille. Se on paras tapa altistua luonnolliselle puhetavalle ja hankkia loistava aksentti englanniksi! YouTube-videoiden avulla oppiminen ja harjoittelu on yksi ehdottomista suosikkitavoistani kielitaidon parantamiseksi! Olemme itse asiassa myös suunnitelleet julkaisevamme pian artikkelin, jossa on luettelo parhaista YouTube-kanavista englannin harjoitteluun. Pysy siis kuulolla!

Katso myös

Jos pidit tästä artikkelista parhaista YouTube-kanavista englannin oppimiseen, tulet varmasti pitämään myös näistä:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 6:39 pm