[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Tanuljon angolul a YouTube-on

A legjobb YouTube-csatornák angolul tanulni 📸

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Keresek egy szórakoztató módja annak, hogy angolul tanulni? Itt van egy lista a legjobb oktatási YouTube-csatornákról, hogy angolul tanuljanak!

Mindenki hallott róla YouTube - egy hatalmas platform, több mint 300 órás videókkal, amelyeket minden nap közzétesznek! De hogyan lehetne használni mindezt, hogy javítsa az angol?

Mi választottuk ki az Ön számára a legjobb csatornák angolul tanulni, javítja az akcentust (legyen az amerikai vagy brit), valamint a csatornák tippeket, technikákat, hogy segítsen az angol tanulmányok, hogy te egy kezdő vagy haladó!

Válassza ki a szintet, és keresse meg a legjobb csatornákat az Ön számára!

Csatornák kezdőknek

Ha azt szeretnénk, hogy ki magát az angol a kezdetektől, ezek a csatornák tökéletesek a kezdők, hamis kezdők:

Speak English with Christina

Christina videói a témák széles skáláját fedik le, a nyelvtantól kezdve (például a főnévi igenév és a főnévi igenév közötti különbségek -ing forma), valamint a videók, amelyek segítenek jobban megérteni beszélt angol még angolul is gondolkodni kezd!

Hogyan lehet javítani a megértés beszélt angol

Daily English Conversation

Ha inkább a hagyományos módszereket részesíti előnyben, akkor ez a csatorna az Ön számára! Videókat kínál közös mondatok és szókincs, hanggal, amelyet bárhol meghallgathat. Ez segít megszokni az angol nyelv hangjait, valamint jobban megérteni az angol nyelvet a kontextusban. Majdnem olyan, mintha podcastokat hallgatna!

Tanuljon meg közös mondatokat és szókincset Angolul

Köztes csatornák

Ha közbenső hangszóró vagy, akkor azt javaslom, hogy nézzen videókat teljes egészében angol nyelven. Biztos vagyok benne, hogy a szinted már elég jó ahhoz, hogy megértsd őket - ne légy szerény!

Brit Angol

Easy English

Kezdjük az egyik kedvenc csatornámról a nyelvek gyakorlására. Tetszik hiteles tartalom? Valódi emberek hallgatása angolul beszél az utcán? Ha ez a helyzet, ajánlom a csatornát Easy English! Ez egy nagyszerű módja annak, hogy valódi angol nyelvet tanuljon a YouTube-on!

Sétáljon Anglia utcáin, és derítse ki, mit gondolnak az emberek aktuális és érdekes témákról. Valódi beszélgetéseket fog hallgatni, nem is beszélve arról, hogy vannak feliratok, amelyek támogatják Önt, ha nem értesz valamit!

Mit szeretnek a York-i emberek a legjobban a városukban?

Speak English with Misterduncan

Az ő humor, személyiség, és természetesen a brit akcentusa, Misterduncan tartja a figyelmet az összes tanuló!

Videóiban olyan témákat fed le, amelyek viszonylag alapvetőek, mint például az angol ábécé, hogyan kell mondani Helló és viszlát angolul, de olyan témák is, amelyek érdekesek lehetnek a közbenső tanulók számára, mint például az angol szleng:

Beszélj angolul Misterduncan

English with Lucy

Tanulj meg beszélni egy gyönyörű Brit akcentus mint Lucy! Ő osztja technikák hatékonyan tanulja meg a szókincset, hogyan lehet könnyebben tartani az angol nyelvű beszélgetéseket, mindenekelőtt sok videót összpontosít kiejtése angol nyelven British English.

Tanuljon angol kiejtést a YouTube-on

BBC Learning English

Angol nyelvtanulás az BBC jó ötletnek hangzik, nem? Az BBCa YouTube-csatorna számos videót kínál érdekes és hiteles témák, kérdésekkel, hogy tesztelje a megértés!

Ha már haladó szinten vagy, akkor nézd meg a rubrikát is News Review, ahol elemzik a hírekben használt nyelv és magyarázza el, hogyan kell jobb megérteni a fejlettebb témákat:

Ismerje meg, hogyan kell használni a hírek-nyelv a mindennapi életben!

British Council / LearnEnglish Kids

Vannak gyerekeid? Szeretné, hogy tanítani őket angol Korán? Ezzel a csatornával a British Council, akkor tegye ki a gyerekek angol izgalmas, érdekes és tanulságos videókkal! Ha pedig érdekel, akkor a kicsik mellett az angol nyelvet is javíthatja - hallgatva mesék vagy gyermek dalok az angol egy nagyszerű módja annak, hogy besurranó néhány extra órát a gyakorlatban!

Angol kezdőknek YouTube

Amerikai Angol

Folytatjuk a listát a legjobb YouTube-csatornákkal, hogy megtanuljuk az amerikai angol nyelvet:

Rachel's English

Bemutatjuk Önnek Rachel, az amerikai kiejtés királynője! Ha akarod javítsa az amerikai akcentust, javasoljuk, hogy nézze meg a kiejtésre szánt videóit, a száj helyzetét az Amerikai Angol minden hangjának előállításához, valamint hogyan kell javítsa az amerikai angol nyelv megértését. Például a legnépszerűbb videójában elmagyarázza a szavak kiejtésének különbségét six és sex... Akkor kép ez egy jó ötlet, hogy megtanulják, hogy elmondja a különbséget a kettő között!

Ha érdekesnek találja Rachel videóit a kiejtésről, biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja a interaktív infografika amely segít elsajátítani az amerikai angol 39 hangját!

Accent's Way English with Hadar

Hadar Izraelből származik, de tökéletes amerikai akcentussal beszél angolul. Az ő videók, ő osztja titkait, hogy hangok kiejtése amerikai angol nyelven és tanít hogyan kell mondani ezt a szót: tricky words angol nyelven?. Ha képes lenne rá, akkor miért ne tennéd?

5 nehéz szó az amerikai angol nyelven

engVid

Ez a csatorna magában foglalja a nyelvtan, szókincs, akcentus képzés, szleng, idiomatikus kifejezések, kultúra, és még sok más! Élvezze a világos magyarázatok, strukturált tanulságok és 11 különböző tanár a világ minden tájáról!

A legjobb YouTube-csatorna az angol nyelvtan megtanulásához?

JenniferESL

Újra kell tanulnia a alapjai angol nyelven? Meg tudod csinálni Jennifer videóival! Ő egy nyugodt tanár, aki pozitív és barátságos. Ez megteremti a tökéletes tanulási légkört! Videókat készít az angol kiejtésről, strukturált leckéket az alapokról, de fejlettebb témákat is, mint például az idiomatikus kifejezések vagy a szleng!

Tanulj meg angolul beszélni!

Business English Pod

Ha Angolul kell tanulnia a munkához, vagy ehhez üzleti angol nyelven, akkor biztosan nagyon hasznosnak találja ezt a csatornát! Ez magában foglalja speciális témák, mint például ajánlat vagy pénzügyi szókincs angol nyelven!

Hogyan fejezheti ki véleményét egy munkaértekezlet során?

VOA Learning English

Szeretné nézni a videókat angolul, de talán még mindig talál egy kicsit nehéz megérteni? Ha ez a helyzet, ez a csatorna tökéletes az Ön számára! Ezek a videók lassabban és a hangszórók artikuláljon többet! Ez szolgálhat, mint egy lépcsőfok, hogy elérje a fejlettebb szintet!

Mit jelent a stereotype gonosz?

Ausztrál Angol

Aussie English

Érdekli Ausztrália vagy az ausztrál akcentus? Pete megmutatja, hogyan kell kiejteni az Ausztrál magánhangzó hangokat, bemutatja a különböző Ausztrál akcentusokat, és megtanít nekünk szleng kifejezéseket hazájából!

Az ausztrál akcentus különböző változatai

Új-Zéland Magyar

Sajnos még mindig nincsenek olyan csatornák, amelyek teljes egészében az Új-zélandi akcentussal foglalkoznak, de összegyűjtöttük a legjobb videókat a YouTube-on, hogy megmutassuk, milyen az akcentus, hogyan kell elfogadni, és néhány közös Kiwi szleng!

A legjobb videók angolul tanulni a YouTube-on

Speciális csatornák

Ha van egy fejlett szinten angolul, akkor azt javasoljuk, hogy néz nem adaptált tartalom! Videók, amelyeket anyanyelvűek készítettek a anyanyelvűek. Ez a legjobb módja annak, hogy ki vannak téve a természetes módon beszél, és megszerezni egy nagy akcentussal angolul! A YouTube videókkal való tanulás és gyakorlás az egyik abszolút kedvenc módszerem a nyelvtudásom javítására! Valójában azt is terveztük, hogy hamarosan közzéteszünk egy cikket a legjobb YouTube-csatornák listájával az angol nyelv gyakorlására. Tehát maradjon velünk!

Lásd még

Ha tetszett ez a cikk a legjobb YouTube-csatornákon angolul tanulni, akkor biztosan szeretni fogja ezeket is:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: March 25, 2021, 9:53 am