[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Научете английски с YouTube

Най-добрите канали в YouTube за изучаване на английски 📸

Read this article in English: The best YouTube channels to learn English 📸.

Търсите забавен начин да научите английски? Ето списък на най-добрите образователни канали в YouTube за изучаване на английски език!

Всички са чували за YouTube - огромна платформа, на която ежедневно се публикуват повече от 300 часа видео! Но как бихте могли да използвате всичко това, за да подобрите английския си език?

Ние избрахме за вас най-добрите канали за изучаване на английски езикезик , подобряване на фокуса (независимо дали са американски или британски), както и канали със съвети и техники, които ще ви помогнат в изучаването на английски език, независимо от това дали сте начинаещ или напреднал!

Изберете нивото си и намерете най-добрите канали за вас!

Канали за начинаещи

Ако искате да откриете английски от самото начало, тези канали са идеални за начинаещи и фалшиви начинаещи:

Speak English with Christina

Видеоклиповете на Кристина обхващат широк спектър от теми, вариращи от граматика (напр. разликите между използването на инфинитив и -ing форма), както и видеоклипове, които да ви помогнат по-добро разбиране на говоримия английски и дори започнете да мислите на английски!

Как да подобрите разбирането си за говоримия английски език

Daily English Conversation

Ако предпочитате по-традиционни методи, това е каналът за вас! Той предлага Видеоклипове от общи изречения и речникзапас , както и аудио, което можете да слушате навсякъде. Това ще ви помогне да свикнете със звуците на английски език и да разберете по-добре английския език в контекста. Почти като че ли слушате подкасти!

Научете общи изречения и речник на английски език

Междинни канали

Ако сте носител на средно ниво, тогава бих ви препоръчал да гледате видеоклипове напълно на английскиезик . Сигурен съм, че вашето ниво вече е достатъчно добро, за да ги разбере - не скромничете!

Британски английски

Easy English

Нека започнем с един от любимите ми канали, за да практикуваме езици. Харесва ли ти автентично съдържание? Да слушам истински хора да говорят английски на улицата? Ако е така, аз препоръчвам този канал Easy English Това е чудесен начин да научите истински английски с YouTube!

Разходете се по улиците на Англия и разберете какво мислят хората по актуални и интересни теми. Ще слушате истински разговори, да не говорим, че има субтитри, които да ви помогнат, ако не разбирате нещо!

Какво хората от Йорк обичат най-много в своя град?

Speak English with Misterduncan

С неговата хумор, характери, разбира се, британски акцент, Misterduncan държи вниманието на всички ученици!

В своите видеоклипове той подчертава теми, които са сравнително основни, като английската азбука, как да кажа "поздрав" или "довиждане."на английски език, както и теми, които могат да представляват интерес за учениците от средното ниво, като например английски жаргон:

Говорете английски с Misterduncan

English with Lucy

Научете се да говорите с красив британски акцент, като Луси! Тя споделя методите ефективно изучаване на речникасъстав като по-лесно да водят разговори на английски език и преди всичко прави много видеоклипове, посветени на произношение на английски.

Научете английското произношение в YouTube

BBC Learning English

Изучаване на английски език чрез BBC звучи добре, нали? То BBCканалът в YouTube предлага много видеоклипове на интересни и автентични теми, свъпроси, за да проверите разбиране!

Ако вече сте на напреднало ниво, можете също да проверите рубриката News Review, където те анализират език, използван в новините, и обясняват как по-добро разбиране на по-напреднали теми:

Научете се да използвате езика на новините в ежедневието!

British Council | LearnEnglish Kids

Имате ли деца? Бихте ли искали да ги научи английски от ранна възраст? С този канал от British Council, можете да Запознай децата си с английски език чрез видеоклипове, които са вълнуващи, интересни и образователни! И ако се интересувате, можете също да подобрите английския си заедно с малките деца - слушайте приказка или детски песни на английски език е чудесен начин да прекарате няколко допълнителни часа практика незабелязано!

Английски за начинаещи YouTube

Американски английски

Ние продължаваме нашия списък с най-добрите канали в YouTube за изучаване на американски английски език:

Rachel's English

Представяме ви Рейчъл, кралицата на американското произношение! Ако искате подобрете американския си акцент, силно ви препоръчваме да гледате видеоклиповете й, посветени на произношението, позицията на устата, за да произвеждате всеки звук на американски английски и как подобрете разбирането си за американски английски. Например, в най-популярния си видеоклип тя обяснява разликата между произношението на думите six или sex.. Можете да си представите, че е добра идея да се научите да разграничавате тези две понятия!

Ако намерите видеоклипа на Рейчъл за произношение интересен, сигурен съм, че ще ви хареса нашата интерактивна инфография, която ще ви помогне да овладеят всички 39 американски английски звуци!

Accent's Way English with Hadar

Хадар идва от Израел, но говори английски с перфектен американски акцент. В видеоклиповете си тя споделя тайните си произнасяне на звуци на американски английски и учи, как да произнася сложни думи на английски език. Ако тя може да го е направила, защо и ти да не го направиш?

5 трудни думи за произношение в американски английски

engVid

Този канал обхваща граматика, лексика, учене акцент, жаргон, идиоматични изрази, култура и много други! Насладя ясни обяснения, структурирани уроци или 11 различни учители от цял свят!

Най-добрият канал в YouTube за изучаване на английска граматика?

JenniferESL

Трябва отново Научете основите на английскиезик ? Можете да направите това с видеото на Дженифър! Тя спокойна учителка, позитивна и приветлива. Това създава перфектна учебна атмосфера! Тя прави видеоклипове с английско произношение, структурирани уроци по основите, но и по-напреднали теми като идиоматични изрази или жаргон, например!

Научете светски разговор на английски!

Business English Pod

Ако трябва да научите английски език за работа или да се води бизнес на английскиезик, тогава вие със сигурност ще намерите този канал много полезно! Тя обхваща специализирани теми, като създаване на изречение или финансов речник на английски език!

Как да изразя мнението си по време на работна среща?

VOA Learning English

Искате да гледате видеоклипа на английски език, но може би все още го намирате малко трудно за разбиране? Ако е така, този канал е идеален за вас! Тези видеоклипове бавно, и високоговорители по-добре артикулират! Това може да ви служи като стъпка към постигане на по-напреднало ниво!

Какво прави а stereotype значи?

Австралийски английски

Aussie English

Интересувате ли се от Австралия или австралийски акцент? Пийт ни показва как се произнасят австралийски гласни звуци, показва различни австралийски акценти и ни учи на жаргонни термини от родната си страна!

Различни вариации на австралийския акцент

Новозеландски английски

За съжаление, все още няма канали, посветени изцяло на новозеландския акцент, но сме събрали най-добрите видеоклипове в YouTube, за да ви покажем как звучи този акцент, как да го възприемете и някои общи черти. Kiwi жаргон!

Най-добрите видеоклипове за изучаване на английски език в YouTube

Разширени канали

Ако имате напреднало ниво на английски език, ние ви препоръчваме да гледате неподходящо съдържание! Видеоклиповете, които са направени от майчин език за майчин език. Това е най-добрият начин да се запознаете с естествения начин на говорене и да придобиете отличен акцент на английски език! Ученето и практикуването с видеоклипове в YouTube е един от любимите ми начини да подобря езиковите си умения! Всъщност ние също планирахме скоро да публикуваме статия със списък на най-добрите канали в YouTube за практикуване на английски език. Така че останете настроени!

Вижте също

Ако сте харесали тази статия на най-добрите канали в YouTube за изучаване на английски език, тогава със сигурност ще харесате тези:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: March 25, 2021, 9:53 am