[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Curs de limba engleza online

Cum să utilizați Click & Speak

Read this article in English: How to use Click & Speak .

Vă prezentăm CLICK & SPEAK, cursul nostru de engleză care vă va permite să stăpâniți limba vorbită din 22 de limbi!

Doriți să înțelegeți tot ceea ce auziți în limba engleză, precum și să vorbiți fluent, fără ezitare, cu o pronunție corectă? În acest videoclip, Misha vă arată cum arată cursul și cum îl puteți folosi pentru a vă găsi cuvintele în limba engleză! 🥰

👇 Click aici pentru o scurtă incursiune a cursului nostru de limba engleză:

🌎 Nu uitați să Alegeți limba subtitrărilor făcând clic pe setările videoclipului.

⏱️ Coduri de timp
0 : 00-Introducere
0:37-Pagina principala, categorii de continut
1: 25-monologuri
5: 34-Dialoguri
10:08-Indicele De Gramatică
11: 45 - cum Click & Speak vă poate ajuta să învățați limba engleză

📝 Transcriere completă:

Bună, sunt Misha. Și în acest videoclip, aș dori să vă arăt cum să utilizați cursul Click & Speak, care vă va ajuta să comunicați mai bine în limba engleză. Asta înseamnă îmbunătățirea înțelegerii dvs. de ascultare în limba engleză, astfel încât să puteți începe să înțelegeți vorbitorii nativi atunci când vorbesc cu viteză naturală și, de asemenea, să începeți să înțelegeți filmele și emisiunile TV fără subtitrări. Dar cursul se concentrează, de asemenea, pe găsirea cuvintelor dvs. în limba engleză. Asta înseamnă să înveți să te exprimi mai bine, cu pronunția și accentul corect. Acum, aceasta este pagina de pornire a Click & Speak și primul lucru pe care îl voi face este să mă conectez. Așa arată pagina principală. Și după cum puteți vedea, există câteva categorii de conținut.

Prima categorie sunt monologurile, care sunt propoziții simple pe care le puteți folosi, pentru a lucra la vocabularul, gramatica și pronunția dvs., într-un mod inteligent și progresiv. Numărul doi sunt dialogurile. În dialoguri aveți conversații simple din viața de zi cu zi, pe care le puteți folosi ca probă, pentru a ști ce cuvinte și expresii sunt folosite în anumite situații, ceea ce vă va permite să vă pregătiți pentru acea situație dată. Și avem și conținutul gramaticii. În categoria gramatică, puteți învăța cum să utilizați diferitele structuri gramaticale în context. Așa că voi începe prin a vă arăta cum arată monologurile și cum le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți ascultarea, înțelegerea și pronunția.

Vorbitor 2: I'd like to say thank you.
Misha: deci, imediat auziți o propoziție în limba engleză pronunțată de un vorbitor nativ. Puteți auzi de câte ori doriți, făcând clic pe propoziție.
Vorbitor 2: I'd like to say thank you. I'd like to say thank you. I'd like to say thank you.
Misha: bine. Acum este momentul să analizăm puțin pronunția și propoziția. Aici. Aici, aveți transcrieri fonetice ale fiecărui cuvânt, astfel încât să puteți face clic pe fiecare cuvânt pentru a-l auzi pronunțat într-un mod izolat, astfel încât să puteți lucra la pronunția dvs. pe acel cuvânt specific, dacă aveți nevoie.
Vorbitor 2: Thank.
Misha: Thank.
Vorbitor 2: Thank.
Misha: Thank.
Vorbitor 2: Thank.
Misha: Thank. Aici, aveți fiecare sunet reprezentat cu o culoare diferită. În regulă. Și după cum puteți vedea cuvintele de exemplu sunt aceleași cuvinte de exemplu din American IPA chart. Deci, puteți învăța cu adevărat cum să pronunți fiecare sunet în context. Aici aveți curba de intonație și modul în care se schimbă intonația vorbitorului nativ. După cum am văzut într-unul din videoclipurile anterioare, intonația engleză nu este plată. Merge așa. Și, de obicei, doar a auzi ceva nu este suficient pentru a învăța ca adulți, așa că a avea această reprezentare vizuală a intonației este foarte util, pentru a putea imita pronunția și intonația vorbitorului nativ. Ideea este în principal să ascultați înregistrarea audio și să repetați după vorbitorul nativ și să încercați tot posibilul să imitați pronunția și intonația lor.

Vorbitor 2: I'd like to say thank you.
Misha: I'd like to say thank you.
Vorbitor 2: I'd like to say thank you.
Misha: I'd like to say thank you. Dacă aveți probleme în înțelegerea propoziției, puteți întoarce cardul și veți primi o traducere în limba maternă. Acum, aici avem o traducere în limba spaniolă, dar Click & Speak este disponibil în prezent într-o grămadă de alte limbi. Deci, puteți alege limba maternă, pentru a putea înțelege fiecare propoziție din curs. Să continuăm cu următoarea propoziție.

Vorbitor 2: Would you like to drive?
Misha: Would you like to drive? În regulă. Și o voi asculta din nou.
Vorbitor 2: Would you like to drive?
Misha: Would you like to drive? Iată ce este interesant, este intonația lui.
Vorbitor 2: Would you like to drive?
Misha: Would you like to drive? În regulă. Și pot vedea cum se schimbă intonația, datorită acestei curbe de intonație. Would you like to drive? Același lucru, pot să fac clic pe fiecare cuvânt, astfel încât să îl aud pronunțat individual, astfel încât să pot lucra la pronunția mea pe acel cuvânt specific. De exemplu, ar fi.
Vorbitor 2: Would.
Misha: Would.
Vorbitor 2: Ar.
Misha: Would.
Vorbitor 2: Would.
Misha: Would.
Vorbitor 2: Drive.
Misha: Drive.
Vorbitor 2: Drive.
Misha: Drive. Pot asculta propoziția propriu-zisă în mod repetat, așa că îmi pot exersa pronunția și accentul, pronunțând acea propoziție specifică.
Vorbitor 2: Would you like to drive?
Misha: Would you like to drive?
Vorbitor 2: Would you like to drive?
Misha: Would you like to drive? Și pot vedea traducerea propoziției prin răsturnarea cardului.

Vorbitor 2: We would like to build our own house.
Misha: We would like to build our own house.
Vorbitor 2: We would like to build our own house.
Misha: We would like to build our own house. Deci, aveți peste 7.000 de monologuri sau propoziții simple ca acestea, ceea ce vă va permite să învățați primele 5.000 de cuvinte cele mai frecvent utilizate în limba engleză, în context cu audio. Deci, puteți învăța cum să le pronunți și cum să le înțelegeți și în limba vorbită. Și, de asemenea, asimilarea structurilor gramaticale prin context.

Trecerea la a doua categorie de conținut, care sunt dialogurile. Acestea sunt conversații simple, care vă permit să explorați viața de zi cu zi în limba engleză, cum să vă exprimați și ce cuvinte, ce expresii ați putea auzi și ați putea dori să utilizați în diferite situații din viața de zi cu zi. Există 365 de dialoguri dintre care puteți alege și sunt clasificate în funcție de subiect. Deci, după cum puteți vedea, primul este într-o vacanță în străinătate. , Avem întâlnire cu un vorbitor nativ, vă prezentăm la o întâlnire de grup, chat și de a face prieteni cu cineva, et cetera. Deci sunt 365 de dialoguri, ceea ce înseamnă un dialog pe zi pentru un an întreg. Așa că vă recomandăm să lucrați la un dialog pe zi, astfel încât să puteți vedea aceleași monologuri la care lucrați, în contextul unei conversații, care într-adevăr ajută lucrurile să se mențină. Dialogurile sunt ușoare, amuzante, interesante și naturale. Sunt înregistrate de vorbitori nativi din Statele Unite și sună ca un sit-com. Deci, vă va păstra atenția.

Dacă știți că veți folosi limba engleză într-o anumită situație, ați putea dori să ascultați și să analizați unul dintre Dialoguri, pentru a vă pregăti în prealabil. Să presupunem că știți că veți întâlni un vorbitor nativ sau un vorbitor de engleză în general și doriți să vă împrieteniți cu ei. Puteți găsi acest subiect în meniul nostru și îl puteți explora. Deci, puteți asculta mai întâi întregul dialog făcând clic pe Redați toate.

Vorbitor 1: Imagine you're chatting and making friends with someone.
Vorbitor 2: Hey, what kind of music do you like?
Vorbitor 1: Oh, you know, I listen to all kinds of music.
Vorbitor 2: All kinds, hey?
Vorbitor 1: Yes, really.
Vorbitor 2: Do you listen to Britney Spears?
Vorbitor 1: No, I don't listen to Britney.
Vorbitor 2: Never?
Vorbitor 1: Never. Do you?
Vorbitor 2: Yes, I do.
Vorbitor 1: Are you kidding me?
Vorbitor 2: No, I'm serious. I listen to her all the time.
Vorbitor 1: Really?
Vorbitor 2: Really.
Vorbitor 1: I don't believe you. You're kidding.
Vorbitor 2: Oops, I did it again.

Misha: bine. Deci, după cum puteți vedea, dialogurile sunt de fapt amuzante. Și aceasta este o idee despre cum poți avea mici discuții în engleză, cu referințe și la cultura pop, la filme, la muzică care sunt populare în Statele Unite și în lumea vorbitoare de engleză. După ce ați ascultat dialogul, puteți lucra la fiecare propoziție individual, în timp ce lucrați cu monologurile. Dacă doriți să lucrați în special la o propoziție, puteți face clic pe ea pentru a o auzi pronunțată individual.

Vorbitor 2: Hey, what kind of music do you like?
Misha: puteți face clic pe această notă mică aici pentru a vedea transcrierea fonetică și puteți lucra la propoziții în același mod în care lucrați la monologuri. Deci, puteți face clic pe aceste propoziții, și aici de câte ori doriți.
Speaker 2: Hei, ce fel de muzică îți place? Hei, ce fel de muzică îți place?
Misha: puteți vedea traducerea în limba maternă aici și puteți analiza fiecare sunet în fiecare cuvânt.
Vorbitor 2: Hey.
Misha: Hey.
Vorbitor 2: Hey.
Misha: Hey.
Vorbitor 2: What.
Misha: What.
Vorbitor 2: Kind.
Misha: Kind.
Vorbitor 2: Of.
Misha: Of.
Vorbitor 2: Music.
Misha: Music. Iată ceva interesant, este și cuvântul stres. Deci, în cuvinte care au mai mult de o silabă, evident, una dintre ele trebuie subliniată. Și în transcrierea fonetică, este marcată de ceea ce silaba mai mare.
Vorbitor 2: Music.
Misha: Music.
Vorbitor 2: Music.
Misha: Music. Și puteți continua așa cu toate propozițiile.
Vorbitor 2: Oh, you know, I listen to all kinds of music.
Misha: Oh, you know, I listen to all kinds of music. Puteți vedea, de asemenea, întregul dialog tradus în propria limbă, astfel încât să puteți înțelege cu adevărat ce se întâmplă. După cum am menționat, există 365 de dialoguri de genul acesta, pe care le puteți folosi pentru a învăța cum să vă exprimați în situații zilnice în limba engleză.

A treia categorie de conținut este indicele gramatic. Și aceasta este o modalitate excelentă de a explora toate structurile gramaticale diferite de care aveți nevoie în context. Uite cum arată. Puteți lucra la gramatică la nivelul specific. Deci, să presupunem că sunteți în prezent la un nivel A2, și doriți să învețe toate structurile gramaticale care sunt necesare, în scopul de a ajunge la nivelul următor. Deci, faceți clic pe A2. Și puteți vedea că acestea sunt structurile gramaticale pe care trebuie să le cunoașteți, pentru a ajunge la nivelul A2. Deci, un exemplu este oferirea de sfaturi, pentru a ajunge la nivelul A2, trebuie să știți cum să oferiți sfaturi în limba engleză. Și puteți face clic pe acea categorie pentru a vedea mai multe exemple.

You should see a doctor. You should ask someone. You should take that job. We could ask your mom. We could always Google it. You could start with this book etc. Deci asta e, noi oferim sfaturi. Deci, să presupunem că doriți să lucrați la pronumele dvs. posesive. Le puteți găsi în indexul gramatic și puteți explora diferitele exemple. Whose phone is this? Is it yours? Yes, that's mine. No, it's not mine. I think it's, Lauren's. Lucrul la gramatică în context este o modalitate mult mai bună de asimilare și înțelegere a modului în care funcționează, decât învățarea regulilor și doar conjugarea verbelor fără context.

Deci, acesta a fost un scurt tutorial video despre cum să utilizați Click & Speak. După cum am menționat, cursul este uriaș. Acesta conține mai mult de 7.000 de monologuri, sau propoziții scurte, și 365 de dialoguri, sau conversații simple, în care vă permit să lucreze la expresia și înțelegerea ta de zi cu zi limba engleză. Ceea ce este minunat este că vă permite să lucrați la limba engleză în propriul ritm. Unii dintre utilizatorii noștri petrec cel puțin 20 de minute pe zi, în timp ce alții care au mai mult timp sau sunt mai flexibili, petrec până la trei ore pe zi lucrând la limba engleză într-un an întreg.

Odată ce ați terminat Click & Speak desigur, veți fi învățat toate cele 5.000 de cuvinte cele mai frecvent utilizate în limba engleză, ceea ce vă va permite să înțelegeți și să utilizați până la 96% din limbă. Veți fi asimilat cele 86 de structuri gramaticale de care aveți nevoie pentru a vă exprima în limba engleză. Și veți fi fluent în limba engleză, ceea ce înseamnă că veți înțelege totul, sau cuvintele pe care nu le înțelegeți, veți putea ghici în funcție de context. Și veți putea să vă exprimați fluent. Chiar dacă nu știi un cuvânt, vei avea suficiente cuvinte pentru a explica ce vrei să spui. Veți fi capabil să lucreze, și de studiu, și de a trăi, într-o țară vorbitoare de limba engleză, și de a face tot ce vrei în limba engleză. Vă mulțumim pentru vizionarea. Și sper să te văd folosind Click & Speak curând.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 4:58 pm