[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Онлайн курс по английски език

Как да използвате Click & Speak

Read this article in English: How to use Click & Speak .

Представяме ви CLICK & SPEAK, нашият курс по английски език, който ще ви позволи да овладеете говоримия език от 22 езика!

Искате ли да разберете всичко, което чувате на английски, както и да говорите свободно, без колебание, с правилното произношение? В този видеоклип Миша ви показва как изглежда курсът и как можете да го използвате, за да намерите точните думи на английски език! 🥰

👇 Кликнете тук, за да прочетете нашия курс по английски език:

🌎 Не забравяйте избор на език на субтитрите, като кликнете върху настройките на видеоклипа.

⏱️ Времеви кодове
0: 00-Влизане
0:37 - начална страница, категории съдържание
1: 25-монолози
5:34 - диалози
10: 08-граматичен показалец
11:45 - Как Click & Speak може да ви помогне да научите английски

📝 Пълен препис:

Здравейте, Миша е. И в този видеоклип бих искал да ви покажа как да използвате курсаClick & Speak, което ще ви помогне да комуникирате по-добре на английски език. Това означава по-добро разбиране на английския език по слух, така че да можете да започнете да разбирате майчините езици, когато говорят с естествена скорост, както и да започнете да разбирате филми и телевизионни предавания без субтитри. Но курсът се фокусира и върху намирането на думите ви на английски език. Това означава да се научите да изразявате по-добре мислите си с правилното произношение и акцент. Сега това е началната страницаClick & Speak, и първото нещо, което ще направя, е да вляза. Ето как изглежда началната страница. И както можете да видите, има няколко категории съдържание.

Първата категория са монолози, които са прости изречения, които можете да използвате, за да работите върху речника, граматиката и произношението си по разумен и прогресивен начин. Номер две са диалозите. В диалога имате прости разговори от ежедневието, които можете да използвате като образец, да знаете кои думи и изрази използвани в определени ситуации, което ще ви позволи да се подготви за тази ситуация. И ние също имаме граматическо съдържание. В категория граматика можете да научите как да използвате различни граматически структури в контекст. Така че ще започна, като ви покажа как изглеждат монолозите и как можете да ги използвате, за да подобрите възприятието си за слушане, разбиране и произношение.

Говорител 2:I'd like to say thank you.
Миша: така че веднага чувате изречение на английски език, изречено от майчин език. Можете да го чуете толкова пъти, колкото искате, като кликнете върху изречението.
Говорител 2:I'd like to say thank you. I'd like to say thank you. I'd like to say thank you.
Добре. Сега е време да анализираме малко произношението и изречението. Налице. Тук имате фонетични транскрипции на всяка дума, така че можете да кликнете върху всяка дума, за да я чуете да се произнася изолирано, за да можете да работите върху произношението на тази конкретна дума, ако трябва.
Говорител 2:Thank.
Миша.:Thank.
Говорител 2:Thank.
Миша.:Thank.
Говорител 2:Thank.
Миша.:Thank. Тук всеки звук е представен с различен цвят. Всичко е наред. И както можете да видите, примерни думи са същите примери за думи отAmerican IPA chart.По този начин наистина можете да се научите да произнасяте всеки звук в контекст. Тук имате кривата на интонацията и начина, по който интонацията на майчиния език се променя. Както видяхме в един от предишните видеоклипове, английската интонация не е плоска. Става така. И обикновено просто да чуем нещо не е достатъчно, за да се учим като възрастни, така че да имаме такова визуално представяне на интонацията е много полезно, за да можем да имитираме произношението и интонацията на майчиния език. Идеята е основно да слушате аудиозаписа и да повторите зад майчиния език, както и да се опитате да имитирате тяхното произношение и интонация.

Говорител 2:I'd like to say thank you.
Миша.:I'd like to say thank you.
Говорител 2:I'd like to say thank you.
Миша.:I'd like to say thank you. Ако имате проблеми с разбирането на изречението, можете да обърнете картата и ще получите превод на родния си език. Така че тук имаме превод на испански, ноClick & Speak в момента е на разположение на много други езици. По този начин можете да изберете родния си език, за да можете да разберете всяко изречение в курса. Преминаваме към следващото изречение.

Говорител 2:Would you like to drive?
Миша.:Would you like to drive? Всичко е наред. И ще го прослушам отново.
Говорител 2:Would you like to drive?
Миша.:Would you like to drive? Това, което е интересно, е интонацията му.
Говорител 2:Would you like to drive?
Миша.:Would you like to drive? Всичко е наред. И виждам как интонацията се променя, благодарение на тази крива интонация. Would you like to drive? Същото нещо, мога да кликна върху всяка дума, за да я чуя да се произнася индивидуално, за да мога да работя върху произношението на тази конкретна дума. Например, бих искал.
Говорител 2:Would.
Миша.:Would.
Докладчик 2: бих искал.
Миша.:Would.
Говорител 2:Would.
Миша.:Would.
Говорител 2:Drive.
Миша.:Drive.
Говорител 2:Drive.
Миша.:Drive. Мога да слушам действителното изречение няколко пъти, за да практикувам произношението и акцента, докато произнасям това конкретно изречение.
Говорител 2:Would you like to drive?
Миша.:Would you like to drive?
Говорител 2:Would you like to drive?
Миша.:Would you like to drive? И мога да видя превода на изречението, като обърна картата.

Говорител 2:We would like to build our own house.
Миша.:We would like to build our own house.
Говорител 2:We would like to build our own house.
Миша.:We would like to build our own house. Така че имате над 7000 монолози или прости изречения като тези, които ще ви позволят да научите 5000 от най-често използваните думи на английски език в контекст със звук. По този начин можете да се научите да ги произнасяте и да ги разбирате на разговорен език. Както и усвояването на граматическите структури чрез контекст.

Преминаваме към втората категория съдържание, която включва диалози. Това е просто разговор, които ви позволяват да проучи ежедневието на английски език, как да изразя себе си, и кои думи, кои изрази можете да чуете и, може би искате да използвате в различни ситуации от ежедневието. Има 365 диалога, между които можете да избирате и те са категоризирани по теми. Така че, както можете да видите, първият е на почивка в чужбина. , Имаме среща с роден език, представяне на себе си на групова среща, чат и запознаване с някого и така нататък. По този начин има 365 диалога, което означава един диалог на ден за цяла година. Затова ви препоръчваме да работите по един диалог на ден, за да можете да видите същите монолози, на които работите, в контекста на разговора, което наистина помага да се закрепи ситуацията. Диалозите са лесни, забавни, интересни и естествени. Те са записани от носители на езика от Съединените щати и звучат като ситком. Така че това ще задържи вниманието ви.

Ако знаете, че ще използвате английски в определена ситуация, може да искате да слушате и анализирате един от диалозите, за да се подготвите предварително. Да речем, че знаете, че ще се срещнете с майчин език или с англоговорящ като цяло и искате да се сприятелите с тях. Можете да намерите тази тема в нашето меню и да я разгледате. По този начин можете първо да слушате целия диалог, като кликнете върху "Play all".

Говорител 1:Imagine you're chatting and making friends with someone.
Говорител 2:Hey, what kind of music do you like?
Говорител 1:Oh, you know, I listen to all kinds of music.
Говорител 2:All kinds, hey?
Говорител 1:Yes, really.
Говорител 2:Do you listen to Britney Spears?
Говорител 1:No, I don't listen to Britney.
Говорител 2:Never?
Говорител 1:Never. Do you?
Говорител 2:Yes, I do.
Говорител 1:Are you kidding me?
Говорител 2:No, I'm serious. I listen to her all the time.
Говорител 1:Really?
Говорител 2:Really.
Говорител 1:I don't believe you. You're kidding.
Говорител 2:Oops, I did it again.

Добре. Така че, както можете да видите, диалозите всъщност са забавни. И това е идеята за това как можете да провеждате светски разговор на английски език, включително с връзки към поп културата, филмите, музиката, които са популярни в Съединените щати и в англоезичния свят. Чрез слушане на диалога можете да работите по всяко изречение поотделно, докато работите с монолози. Ако искате да работите върху едно конкретно изречение, можете да кликнете върху него, за да го чуете да се произнася индивидуално.

Говорител 2:Hey, what kind of music do you like?
Миша: можете да кликнете върху тази малка бележка тук, за да видите фонетичната транскрипция и можете да работите върху изречения по същия начин, по който работите върху монолози. Така че можете да кликнете върху това изречение и тук толкова пъти, колкото искате.
Говорител 2: хей, каква музика ти харесва? Каква музика харесваш?
Миша: можете да видите превода на родния си език тук и можете да анализирате всеки звук във всяка дума.
Говорител 2:Hey.
Миша.:Hey.
Говорител 2:Hey.
Миша.:Hey.
Говорител 2:What.
Миша.:What.
Говорител 2:Kind.
Миша.:Kind.
Говорител 2:Of.
Миша.:Of.
Говорител 2:Music.
Миша.:Music. Интересното е, че това също е ударение на думата. Следователно, в думи, съдържащи повече от една сричка, е очевидно, че един от тях трябва да бъде подчертан. И във фонетичната транскрипция това се обозначава с коя сричка е по-голяма.
Говорител 2:Music.
Миша.:Music.
Говорител 2:Music.
Миша.:Music. И можете да продължите в същия дух с всички предложения.
Говорител 2:Oh, you know, I listen to all kinds of music.
Миша.:Oh, you know, I listen to all kinds of music. Можете също така да видите целия диалог, преведен на родния Ви език, за да можете наистина да разберете какво се случва. Както споменах, има 365 диалога като този, които можете да използвате, за да се научите да се изразявате в ежедневни ситуации на английски език.

Третата категория съдържание е граматичен показалец. И това е чудесен начин да научите всички различни граматически структури, от които се нуждаете в контекста. Ето как изглежда. Можете да работите върху граматиката на определено ниво. Така че, да предположим, че понастоящем сте на ниво А2 и искате да научите всички граматични структури, които са необходими, за да преминете към следващото ниво. Така че кликнете върху A2. И можете да видите, че това са граматичните структури, които трябва да знаете, за да достигнете ниво А2. Така че, един пример е да давате съвети, за да достигнете ниво А2, трябва да знаете как да давате съвети на английски език. И можете да кликнете върху тази категория, за да видите няколко примера.

You should see a doctor. You should ask someone. You should take that job. We could ask your mom. We could always Google it. You could start with this book, и така нататък. Така че, ние даваме съвети. Така че, да предположим, че искате да работите върху вашите притежателни местоимения. Можете да ги намерите в граматичния индекс и да проучите различни примери. Whose phone is this? Is it yours? Yes, that's mine. No, it's not mine. I think it's, Lauren's. Работата по граматиката в контекста е много по-добър начин за усвояване и разбиране на начина, по който тя работи, отколкото изучаването на правила и просто конюгиране на глаголи без контекст.

Така че това беше кратък видео урок за това как да използватеClick & Speak.Както споменах, курсът е гигантски. Той съдържа повече от 7000 монолози, или кратки изречения, и 365 диалози, или прости разговори, в които можете да работите върху изразяването и разбирането на ежедневния английски език. Това, което е чудесно за него, е, че ви позволява да работите върху английския си език по свое собствено темпо. Някои от нашите потребители прекарват най-малко 20 минути на ден, докато други, които имат повече време или които са по-гъвкави, прекарват до три часа на ден в изучаване на английски език за цяла година.

След като приключитеClick & Speak разбира се, ще научите всичките 5000 най-често използвани думи на английски език, което ще ви позволи да разберете и използвате до 96% от езика. Ще научите 86 граматически структури, от които се нуждаете, за да се изразявате на английски език. И вие ще владеете английски, което означава, че ще разберете всичко, или думите, които не разбирате, ще можете да отгатнете въз основа на контекста. И ще можете свободно да изразявате мислите си. Дори и да не знаете нито дума, ще имате достатъчно думи, за да обясните какво имате предвид. Ще можете да работите, да учите и да живеете в англоезична страна и да правите каквото искате на английски език. Благодаря, че гледахте. И се надявам да видя как използватеClick & Speak скоро.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 4:36 pm