[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Englannin kurssi verkossa

Click & Speakin käyttö

Read this article in English: How to use Click & Speak .

Esittelemme teille CLICK & SPEAK, englannin kurssimme, jonka avulla voit hallita puhuttua kieltä 22 kielellä!

Haluatko ymmärtää kaiken, mitä kuulet englanniksi, sekä puhua sujuvasti, epäröimättä ja oikealla ääntämisellä? Tällä videolla Misha näyttää, miltä kurssi näyttää ja miten voit käyttää sitä löytämään sanoja englanniksi! 🥰

👇 Klikkaa tästä kurkistus englannin kurssillemme:

🌎 Muista valita tekstityksen kieli klikkaamalla videon asetuksia.

⏱️ Aikataulut
0:00 - Intro
0:37 - Kotisivu, sisältöluokat
1:25 - Monologit
5:34 - Dialogit
10:08 - Kielioppi Indeksi
11:45 - Miten Click & Speak voi auttaa SINUA oppimaan englantia

.

📝 Täydellinen transkriptio:

Hei, tässä on Misha. Ja tällä videolla haluan näyttää sinulle, miten voit käyttää kurssia Click & Speak, joka auttaa sinua kommunikoimaan paremmin englanniksi. Se tarkoittaa, että parannat kuullun ymmärtämistäsi englanniksi, jotta voit alkaa ymmärtää äidinkielisiä puhujia, kun he puhuvat luonnollisella nopeudella, ja voit myös alkaa ymmärtää elokuvia ja TV-ohjelmia ilman tekstitystä. Mutta kurssilla keskitytään myös sanojen löytämiseen englanniksi. Se tarkoittaa, että opit ilmaisemaan itseäsi paremmin, oikealla ääntämisellä ja aksentilla. Tämä on nyt Click & Speak-sivuston etusivu, ja ensimmäisenä aion kirjautua sisään. Kotisivu näyttää tältä. Ja kuten näet, siellä on muutama sisältöluokka.

Ensimmäinen kategoria ovat monologit, jotka ovat yksinkertaisia lauseita, joita voit käyttää sanaston, kieliopin ja ääntämisen kehittämiseen älykkäällä ja edistyksellisellä tavalla. Toinen luokka ovat dialogit. Dialogeissa on yksinkertaisia keskusteluja jokapäiväisestä elämästä, joita voit käyttää esimerkkinä tietäessäsi, mitä sanoja ja ilmaisuja käytetään tietyissä tilanteissa, jolloin voit valmistautua kyseiseen tilanteeseen. Ja meillä on myös kielioppisisältöä. Kielioppi-kategoriassa voit oppia käyttämään erilaisia kieliopillisia rakenteita asiayhteyksissä. Aloitan siis näyttämällä, miltä monologit näyttävät ja miten voit käyttää niitä parantaaksesi kuuntelua, ymmärtämistä ja ääntämistäsi.

Puhuja 2: I'd like to say thank you.
Misha: Heti kuulet lauseen englanniksi äidinkielisen puhujan lausumana. Voit kuulla sen niin monta kertaa kuin haluat klikkaamalla lausetta.
Puhuja 2 I'd like to say thank you. I'd like to say thank you. I'd like to say thank you.:


Misha

:

Misha: Hyvä on. Nyt on aika analysoida hieman ääntämistä ja lausetta. Tässä. Täällä on jokaisen sanan ääntämys, joten voit klikata jokaista sanaa kuullaksesi sen äännettävän erillisenä, jotta voit tarvittaessa harjoitella kyseisen sanan ääntämistä.
Puhuja 2 Thank.:


Misha Thank.:
Puhuja 2 Thank.:


Misha Thank.:
Puhuja 2 Thank.:


Misha: Thank. Täällä jokainen äänne on esitetty eri värillä. Hyvä on. Ja kuten näet, esimerkkisanat ovat samoja esimerkkisanoja kuin American IPA chart. Voit siis todella oppia, miten kukin äänne lausutaan asiayhteydessä. Tässä on intonaatiokäyrä ja se, miten äidinkielisen puhujan intonaatio muuttuu. Kuten näimme yhdessä edellisistä videoista, englannin intonaatio ei ole tasainen. Se menee näin. Ja yleensä pelkkä kuuleminen ei riitä aikuisina oppimiseen, joten tämä visuaalinen esitys intonaatiosta on erittäin hyödyllinen, jotta voimme matkia äidinkielen puhujan ääntämistä ja intonaatiota. Ajatuksena on lähinnä kuunnella äänitallennetta ja toistaa äidinkielenään puhuvan puhujan jälkeen ja yrittää parhaansa mukaan jäljitellä hänen ääntämystään ja intonaatiotaan.
Puhuja 2: I'd like to say thank you.
Misha I'd like to say thank you.:


Puhuja 2 I'd like to say thank you.:
Misha: I'd like to say thank you. Jos sinulla on vaikeuksia lauseen ymmärtämisessä, voit kääntää korttia, jolloin saat käännöksen äidinkielelläsi. Tässä meillä on espanjankielinen käännös, mutta Click & Speak on tällä hetkellä saatavilla monilla muilla kielillä. Voit siis valita äidinkielesi, jotta ymmärrät kurssin jokaisen lauseen. Siirry seuraavaan lauseeseen.


Puhuja 2: Would you like to drive?
Misha: Would you like to drive? Hyvä on. Ja kuuntelen sen uudestaan.
Puhuja 2 Would you like to drive?:


Misha: Would you like to drive? Tässä mielenkiintoista on hänen intonaationsa.
Puhuja 2 Would you like to drive?:


Misha: Would you like to drive? Hyvä on. Ja voin nähdä, miten intonaatio muuttuu, kiitos tämän intonaatiokäyrän. Would you like to drive? Sama juttu, voin klikata jokaista sanaa, jotta voin kuulla sen ääntämisen erikseen, jotta voin harjoitella ääntämistäni kyseisessä sanassa. Esimerkiksi olisi. Puhuja
2 Would.:


Misha Would.:
Puhuja 2: olisi.
Misha Would.:
Puhuja 2 Would.:


Misha Would.:
Puhuja 2 Drive.:


Misha Drive.:
Puhuja 2 Drive.:


Misha: Drive. Voin kuunnella varsinaista lausetta toistuvasti, jotta voin harjoitella ääntämistäni ja aksenttiani, ääntämällä juuri tämän lauseen.
Puhuja 2 Would you like to drive?:


Misha Would you like to drive?:
Puhuja 2 Would you like to drive?:


Misha: Would you like to drive? Ja näen lauseen käännöksen kääntämällä korttia.


Puhuja 2: We would like to build our own house.
Misha We would like to build our own house.:


Puhuja 2 We would like to build our own house.:
Misha: We would like to build our own house. Sinulla on siis yli 7000 tällaista monologia tai yksinkertaista lausetta, joiden avulla voit oppia 5 000 yleisimmin käytettyä englannin kielen sanaa asiayhteydessä äänen kanssa. Voit siis oppia, miten ne lausutaan ja miten ne ymmärretään myös puhutussa kielessä. Ja myös omaksumaan kieliopillisia rakenteita asiayhteyden kautta.


Siirrymme toiseen sisältöluokkaan, joka on dialogit. Nämä ovat yksinkertaisia keskusteluja, joiden avulla voit tutustua jokapäiväiseen elämään englanniksi, siihen, miten ilmaista itseäsi ja mitä sanoja ja ilmaisuja saatat kuulla ja mitä haluat käyttää eri tilanteissa jokapäiväisessä elämässä. Valittavana on 365 dialogia, jotka on luokiteltu aihepiireittäin. Kuten näet, ensimmäinen niistä käsittelee lomaa ulkomailla. ,Meillä on äidinkielisen puhujan tapaaminen, esittäytyminen ryhmätapaamisessa, jutteleminen ja ystävystyminen jonkun kanssa ja niin edelleen. Eli 365 dialogia, mikä tarkoittaa yhtä dialogia päivässä koko vuoden ajan. Suosittelemme siis, että työskentelet yhden dialogin parissa päivässä, jotta näet samat monologit, joita työstät, keskustelun yhteydessä, mikä todella auttaa asioiden tarttumista. Dialogit ovat kevyitä, hauskoja, mielenkiintoisia ja luonnollisia. Ne on nauhoitettu yhdysvaltalaisten äidinkielisten puhujien toimesta, ja ne kuulostavat komediasarjakuvilta. Se pitää siis huomiosi yllä.

Jos tiedät, että aiot käyttää englantia tietyssä tilanteessa, voit ehkä kuunnella ja analysoida jonkin dialogin valmistautuaksesi siihen etukäteen. Oletetaan, että tiedät tapaavasi äidinkielisen puhujan tai yleensä englantia puhuvan henkilön ja haluat ystävystyä hänen kanssaan. Löydät kyseisen aiheen valikostamme ja voit tutkia sitä. Voit siis kuunnella koko dialogin ensin klikkaamalla play all.

Puhuja 1: Imagine you're chatting and making friends with someone.
Puhuja 2 Hey, what kind of music do you like?:


Puhuja 1 Oh, you know, I listen to all kinds of music.:
Puhuja 2 All kinds, hey?:


Puhuja 1 Yes, really.:
Puhuja 2 Do you listen to Britney Spears?:


Puhuja 1 No, I don't listen to Britney.:
Puhuja 2 Never?:


Puhuja 1 Never. Do you?:
Puhuja 2 Yes, I do.:


Puhuja 1 Are you kidding me?:
Puhuja 2 No, I'm serious. I listen to her all the time.:


Puhuja 1 Really?:
Puhuja 2 Really.:


Puhuja 1 I don't believe you. You're kidding.:
Puhuja 2:

Oops, I did it again.


Misha: Misha: Hyvä on. Kuten näette, dialogit ovat itse asiassa hauskoja. Ja tämä on ajatus siitä, miten englanniksi voi käydä small talkia, jossa on viittauksia myös pop-kulttuuriin, elokuviin ja musiikkiin, jotka ovat suosittuja Yhdysvalloissa ja englanninkielisessä maailmassa. Kun olet kuunnellut dialogin, voit työstää jokaista lausetta erikseen, kuten työskentelet monologien kanssa. Jos haluat työstää jotakin tiettyä lausetta, voit klikata sitä ja kuulla, miten se lausutaan erikseen.

Puhuja 2: Hey, what kind of music do you like?
Misha: Voit klikata tätä pientä huomautusta tässä nähdäksesi foneettisen transkription, ja voit työstää lauseita samalla tavalla kuin monologeja. Voit siis klikata niitä lauseita, ja tässä niin monta kertaa kuin haluat.
Puhuja 2: Hei, millaisesta musiikista pidät? Hei, millaisesta musiikista sinä pidät?
Misha
:
Voit nähdä käännöksen äidinkielelläsi tässä, ja voit analysoida jokaisen sanan jokaisen äänteen.
Puhuja 2 Hey.:


Misha Hey.:
Puhuja 2 Hey.:


Misha Hey.:
Puhuja 2 What.:


Misha What.:
Puhuja 2 Kind.:


Misha Kind.:
Puhuja 2 Of.:


Misha Of.:
Puhuja 2 Music.:


Misha: Music. Tässä on jotain mielenkiintoista, on myös sanan painotus. Eli sanoissa, joissa on useampi kuin yksi tavu, ilmeisesti yhtä niistä on korostettava. Ja foneettisessa transkriptiossa se on merkitty sillä, mikä on isompi tavu.
Puhuja 2 Music.:


Misha Music.:
Puhuja 2 Music.:


Misha: Music. Ja voit jatkaa näin kaikkien lauseiden kanssa.
Puhuja 2 Oh, you know, I listen to all kinds of music.:


Misha: Oh, you know, I listen to all kinds of music. Voit myös nähdä koko dialogin käännettynä omalle kielellesi, jotta todella ymmärrät, mistä on kyse. Kuten mainitsin, on olemassa 365 tällaista dialogia, joita voit käyttää oppiaksesi ilmaisemaan itseäsi päivittäisissä tilanteissa englanniksi.
Kolmas sisältöluokka on kielioppi-indeksi. Tämä on loistava tapa tutustua kaikkiin eri kielioppirakenteisiin, joita tarvitset asiayhteydessä. Tältä se näyttää. Voit työstää kielioppia tietyllä tasolla. Oletetaan siis, että olet tällä hetkellä A2-tasolla ja haluat oppia kaikki kielioppirakenteet, joita tarvitaan, jotta pääset seuraavalle tasolle. Klikkaa siis A2-tasoa. Näet, että nämä ovat kielioppirakenteet, jotka sinun on osattava A2-tasolle pääsemiseksi. Yksi esimerkki on neuvojen antaminen, ja A2-tasolle pääsemiseksi sinun on osattava antaa neuvoja englanniksi. Voit klikata tuota luokkaa nähdäksesi useita esimerkkejä.

You should see a doctor. You should ask someone. You should take that job. We could ask your mom. We could always Google it. You could start with this book, ja niin edelleen. Se on siis, me annamme neuvoja. Sanotaan, että haluat harjoitella possessiivipronomineja. Löydät ne kielioppihakemistosta ja voit tutustua eri esimerkkeihin. Whose phone is this? Is it yours? Yes, that's mine. No, it's not mine. I think it's, Lauren's. Kieliopin työstäminen asiayhteydessä on paljon parempi tapa omaksua ja ymmärtää, miten se toimii, kuin sääntöjen opettelu ja pelkkä verbien konjugointi ilman asiayhteyttä.

Tämä oli siis lyhyt opetusvideo siitä, miten käyttää Click & Speak. Kuten mainitsin, kurssi on jättimäinen. Se sisältää yli 7000 monologia eli lyhyttä lausetta ja 365 dialogia eli yksinkertaista keskustelua, joissa voit harjoitella ilmaisua ja ymmärrystä päivittäisessä englannin kielessä. Hienoa siinä on se, että voit harjoitella englantia omaan tahtiisi. Jotkut käyttäjistämme käyttävät vähintään 20 minuuttia päivässä, kun taas toiset, joilla on enemmän aikaa tai jotka ovat joustavampia, käyttävät jopa kolme tuntia päivässä työskennellessään englannin kielen parissa koko vuoden ajan.

Kun olet suorittanut Click & Speak -kurssin loppuun, olet oppinut kaikki 5 000 yleisimmin käytettyä englannin kielen sanaa, minkä ansiosta ymmärrät ja käytät jopa 96 % kielestä. Olet omaksunut 86 kieliopillista rakennetta, joita tarvitset ilmaistaksesi itseäsi englanniksi. Ja sinusta on tullut sujuva englannin kielen taitaja, mikä tarkoittaa, että ymmärrät kaiken, tai sanat, joita et ymmärrä, pystyt arvaamaan asiayhteyden perusteella. Ja pystyt ilmaisemaan itseäsi sujuvasti. Vaikka et osaisikaan jotain sanaa, sinulla on tarpeeksi sanoja selittääksesi, mitä tarkoitat. Pystyt työskentelemään, opiskelemaan ja asumaan englanninkielisessä maassa ja tekemään kaiken haluamasi englanniksi. Kiitos, että katsoit. Toivottavasti näet pian käyttämässä Click & Speak.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 6:44 pm