[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Faceți prieteni vorbitori de limba engleză 🤗

Cum de a găsi un penpal vorbitor de limba engleză ✍️

Read this article in English: How to find an English-speaking penpal ✍️.

De ce să înveți engleza de ani de zile dacă nu o vei folosi niciodată? Descoperiți cum și unde să găsiți penpals vorbitori de limba engleză!

Cu siguranță ați învățat limba engleză de ani de zile și totuși, rareori vă aflați vorbind. Știați că la școală, jumătate din toți elevii ajunge să vorbească limba engleză pentru doar o oră? O oră pe săptămână? O oră pe lună? Nu! O oră în timpul lor întreg educație.

Cu toate acestea, cu siguranță ați auzit și asta practice makes perfect!. Trebuie să vă întâlniți cu partenerii de conversație, să găsiți penpals, să practicați limba engleză cu oameni reali. Asta va face diferența pentru dvs. în limba vorbită și vă va ajuta să vă simțiți confortabil vorbind engleza. Engleză Vorbită nu este la fel ca limba scrisă și este esențial să vorbești cu vorbitori nativi, chiar dacă este doar pentru un pic la un moment dat.

Din fericire, nu a fost niciodată atât de ușor să găsești prieteni vorbitori de limbă engleză. Puteți face asta folosind site-uri web pentru a găsi penpals vorbitori de limba engleză.

Găsirea vorbitori de limba engleză pen pals-site-urile bine stabilite

Iată o selecție a site-urilor pe care le-am descoperit de-a lungul anilor, care s-au dovedit a fi utile.

ConversationExchange

Mai întâi de toate, să vorbim despre ConversationExchange - un site gratuit, care vă permite să găsiți penpals vorbitori de limba engleza. Interfața este curată și nu vă copleșește cu anunțuri.

Site-ul vă permite să căutați persoane cu care să discutați și vă permite să căutați în funcție de limbă, evident, dar și în funcție de țară în cazul în care persoana este în prezent (mai ales util dacă sunteți de planificare pentru a vizita țara!).

Ce e mai mult, puteți alege dacă doriți să aveți Face to face conversations (întâlniți persoane în persoană), dacă preferați să comunicați prin scrisori (Correspondence (Pen-Pal)) sau dacă vrei vorbeste online (Using a chat software). Pentru ultima opțiune, aveți posibilitatea de a alege între Skype și tone de alte software-uri.

CouchSurfing

CouchSurfing este un site celebru, deoarece vă permite să găsi oameni pentru a vă găzdui peste tot în lume. Acesta vă permite să economisiți niște bani în timpul călătoriilor și, mai presus de toate, este mult mai primitoare decât un hotel.

Nu știu exact de ce, dar este extrem de ușor să spargi gheața CouchSurfing. Tot trebuie să fii atent unde dai clic (site-ul are un sistem de rating care să te ajute cu asta), dar nimic nu se compară cu a ajunge într-un oraș nou și a întâlni imediat vorbitori nativi pentru a-ți arăta împrejurimile, în timp ce exersezi noua ta limbă. Este minunat!

Dar CouchSurfing nu te ajută doar să găsești cazare. Puteți să-l utilizați pentru a găsi noi contacte cu vorbitori nativi locali pentru a merge au o ceașcă de cafea cu (puteți lua legătura cu ei înainte sau în timpul călătoriei dvs.-vă sfătuiesc să faceți ambele). Pur și simplu căutați pe site persoane care au fost recent active sau care au interese similare și le oferă să meargă la o băutură și să discute. Oameni pe CouchSurfing sunt de obicei open-minded (ei nu ar fi acolo altfel!).

În sfârșit, Couchsurfers deseori organizați evenimente (întâlniri, picnicuri). Evident, nu toate evenimentele sunt la fel de bune, dar este încă o modalitate excelentă de a găsi vorbitori nativi atunci când sunteți în țară sau chiar străini care trăiesc în țara dvs.

MeetUp

În mod similar cu CouchSurfing dar orientat mai mult spre muncă și hobby-uri, spre deosebire de petreceri, există MeetUp.com.

A meetup în limba engleză înseamnă o întâlnire informală. Site-ul MeetUp vă permite să participați sau organizați evenimente în jurul unor subiecte specifice. Dacă doriți să întâlniți un grup de persoane implicate în yoga sau poate schimburi de limbi, drumeții, afaceri, tehnologie (care este foarte populară pe site) sau chiar creșterea caprelor în munți... Ei bine, există șanse mari ca un astfel de grup să existe deja.

Aproximativ jumătate dintre evenimente sunt gratuite, iar cealaltă jumătate solicită o taxă de participare modestă, de obicei în jur de $5 pentru a acoperi taxele evenimentului.

Site-ul are aproximativ 100 de milioane de membri localizați în 181 de țări și, indiferent de țară, există o mulțime de evenimente în limba engleză. Dacă există un subiect în jurul căruia doriți să întâlniți oameni, acesta este cel mai bun site web pentru a face acest lucru.

italki

italki (pronunțat /ˈaɪ·tɔk·i/) este o platformă **care conectează cursanții și profesorii (professional teachers) sau tutori (community tutors). Mai exact, asta înseamnă că îl puteți folosi fie pentru a lua cursuri tradiționale de engleză, fie pentru a vă exersa abilitățile de conversație.

Profesorii și tutorii comunității vă taxează, evident, pentru că, la fel ca noi toți, trebuie să plătim chiria! Există, de asemenea, o opțiune gratuită, și anume găsirea unui penpal sau a unui partener de schimb de limbi (în acest caz, veți plăti cu timpul).

Acest site este extrem de popular printre persoanele care învață limbi moderne, inclusiv poligloți.

Nu este întotdeauna ușor să găsești pe cineva cu care să vorbești și acest site oferă o soluție simplă și practică. Majoritatea schimburilor au loc pe Skype.

Site-uri noi pentru a face prieteni vorbitori de limba engleză

Iată o listă rapidă cu alte site-uri pe care nu le-am folosit la fel de mult, dar despre care oamenii au vorbit și par să le placă. După aceea, voi împărtăși cu voi sfaturile mele despre găsirea unui bun penpal vorbitor de limba engleză.

  • HelloTalk este o aplicație de telefon mobil, care vă permite să obțineți cu ușurință în contact cu vorbitori nativi. Acest lucru vă permite să faceți schimb într-un format text, printr-un chat, dar dacă preferați, puteți apela întotdeauna partenerul de conversație.
  • Tandem vă permite să schimbați mesaje pe telefonul mobil.

Voi extinde această listă când voi primi sugestiile dvs. și când voi descoperi altele noi.

Cum de a găsi dreptul de limbă engleză penpal

Întâlnirea cu oameni noi, în special cu cei care vorbesc o altă limbă, vă poate schimba viața și vă poate face să trăiți multe aventuri extraordinare. Personal, acest lucru m-a ajutat să-mi fac prieteni pe mai multe continente, să vizitez orașe și chiar țări întregi și să am și câteva relații.

Dar pentru toate acestea, trebuie să întâlnești oamenii potriviți. Deci, iată câteva sfaturi și exemple de mesaje pe care le puteți trimite reciproc.

Sfaturi pentru a începe

Învățarea limbii engleze este într-o mare măsură o experiență socială și cu cât ne simțim mai confortabil să întâlnim oameni noi, cu atât este mai simplu. (Aceasta este o abilitate pe care o puteți lucra nu numai pentru Engleza dvs. - cu cât sunteți mai sociabili, cu atât veți obține mai multe oportunități).

Așadar, iată câteva sfaturi simple pentru a găsi și păstra penpalele de limbă engleză.

  • Fii interesat de oameni, fii curios, fii un bun ascultător. Cu cât vă interesează mai mult, cu atât vor găsi mai mult tu interesant.
  • Vorbește despre ceea ce iubești. Entuziasmul este contagios!
  • Fii pozitiv. Învățarea limbii engleze este ocazia perfectă de a uita de propriile probleme.
  • În loc să vorbești despre ceea ce faci (nimeni nu are o viață perfectă), poți vorbi despre ceea ce faci ar face și încurajați-vă partenerii să facă același lucru. Vorbind despre visele și proiectele tale este o modalitate buna de a sparge gheata.

În cele din urmă, domnilor, vă rugăm să evitați uita la aceste site-uri pentru schimburi de limbi Ca datare aplicații. Dacă vă înțelegeți bine cu cineva și atracția este reciprocă, lucrurile se vor dezvolta în mod natural. Nu este nevoie să fie un drag și pentru a descuraja oamenii de la utilizarea acestor site-uri.

O carte minunată despre comunicare, care este ușor de citește sau ascultați în limba engleză, este How to Win Friends and Influence People de Dale Carnegie. Este un clasic, chiar și un discontinue în domeniul dezvoltării personale. Titlul ar putea părea un pic prostesc, dar cartea este plină de sfaturi bune.

Exemple de mesaje de trimis

Iată câteva exemple de mesaje pe care le-am trimis și le-am folosit cu succes pentru a-mi face prieteni vorbitori de engleză și pentru a începe schimburi de limbi pentru diferite limbi (l-am folosit pentru a învăța limba maghiară și pentru a practica spaniola, dar am adaptat exemplele la engleză).

Mesaj pe Couchsurfing în limba engleză (cazare 1):

Hello [NUMELE PERSOANEI]!

If you feel like traveling without leaving [ORAȘUL TĂU], let meet sleep on your couch! :) I'll be in [ȚARA DUMNEAVOASTRĂ] for [X LUNI/X SĂPTĂMÂNI] and I would like to CouchSurf a little in [ORAȘUL TĂU] because I definitely want to spend time with locals. I'm here to learn English.

Ciao

[NUMELE TAU]

Mesaj pe Couchsurfing în limba engleză (cazare 2):

Hi [THE PERSON'S NAME],

My name is [YOUR NAME]. I'm from France and started a little trip around the world two weeks ago. Right now I'm in [CITY A] and next week I'll be in [YOUR CITY]. I'd like to couchsurf with someone chill with who I could speak English, because I'm learning this nice language. I only know a few words (this sucks!), but I'm trying my best. I would only need a couch to sleep on for 2-3 nights, or whatever is most convenient for you, of course.

Have a nice day!

[YOUR NAME]

Mesaj pe Couchsurfing în limba engleză (pentru a avea o băutură):

Hi girls, (un mesaj pe care l-am trimis unui grup de prieteni pe CouchSurfing)

I've just moved to [CITY] and I am looking to make friends around a drink, chatting in English or French. I have been learning English for a few months and now have the chance to practice and make faster progress!

[YOUR NAME]

Pentru celelalte site-uri, nu am un exemplu de unul dintre mesajele mele, dar ceva de genul asta ar trebui să facă truc:

Hi [THE PERSON'S NAME]!

My name is [YOUR NAME]. I'm from [YOUR COUNTRY] and am planning to travel and see the world. Right now, I'd like to find someone cool to practice my English with. In exchange, I'll be happy to help you with your [YOUR LANGUAGE]. I definitely want to spend time chatting with [AMERICANS / ENGLISH / AUSTRALIANS OR WHEREVER YOU WANT TO GO]. I love [HOBBY 1], [HOBBY 2] and just to talk to people and make friends.

All the best,

[YOUR NAME]

Acestea sunt mesaje destul de generice care au funcționat, dar dacă doriți, le puteți adapta sau personaliza în mod evident în funcție de propriile interese și de cele ale persoanei pe care o contactați (mai ales atunci când aveți ceva în comun). Acest lucru vă va pregăti să vorbiți despre lucruri interesante în limba engleză!

Distreaza-te întâlni oameni noi!

P. S. Am ratat orice site-uri bune pentru a găsi penpals vorbitori de limba engleză? Și cum rămâne cu tine, cum ai găsit oameni cu care să vorbești în engleză? Împărtășiți-vă informații și vă anecdote în comentarii!

P. P. S. Dacă vrei să faci vorbitoare de limba engleză prieteni, vă rugăm să utilizați una din cele de mai sus-menționat resurse și nu secțiunea de comentarii.

Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 4, 2021, 10:53 am