[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Κάντε αγγλόφωνους φίλους 🤗

Πώς να βρείτε ένα αγγλόφωνο penpal ✍ ️

Read this article in English: How to find an English-speaking penpal ✍️.

Γιατί να μάθουν αγγλικά για χρόνια, αν δεν πρόκειται ποτέ να το χρησιμοποιήσετε; Ανακαλύψτε πώς και πού θα βρείτε αγγλόφωνο αλληλογραφία!

Σίγουρα έχετε μάθει αγγλικά εδώ και χρόνια και όμως, σπάνια βρίσκεστε να το μιλάτε. Γνωρίζατε ότι στο σχολείο, οι μισοί από όλους τους μαθητές παίρνουν να μιλούν αγγλικά για μία μόνο ώρα? Μία ώρα την εβδομάδα; Μία ώρα το μήνα; Όχι! Μια ώρα κατά τη διάρκεια τους ολόκληρο εκπαίδευση.

Ωστόσο, σίγουρα έχετε ακούσει επίσης ότι practice makes perfect!. Θα πρέπει να συναντηθούμε με τους εταίρους συνομιλία, βρείτε αλληλογραφία, πρακτική αγγλικά με πραγματικούς ανθρώπους. Αυτό θα κάνει τη διαφορά για εσάς στην ομιλούμενη γλώσσα και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε άνετα μιλώντας αγγλικά. Ομιλούμενα Αγγλικά δεν είναι το ίδιο με τη γραπτή γλώσσα και είναι απαραίτητο να μιλήσετε με τους γηγενείς ομιλητές, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγο κάθε φορά.

Ευτυχώς, ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε αγγλόφωνους φίλους. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ιστοσελίδες για να βρείτε αγγλόφωνο αλληλογραφία.

Η εύρεση αγγλόφωνο αλληλογραφία - οι καθιερωμένες τοποθεσίες

Εδώ είναι μια επιλογή από τις τοποθεσίες που έχω ανακαλύψει όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία έχουν αποδειχθεί χρήσιμα.

ConversationExchange

Πρώτα απ ' όλα, ας μιλήσουμε για ConversationExchange - μια δωρεάν ιστοσελίδα, η οποία σας επιτρέπει να βρείτε αγγλόφωνο αλληλογραφία. Η διεπαφή είναι καθαρή και δεν σας κατακλύζει με διαφημίσεις.

Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να ψάξουν για τους ανθρώπους να συνομιλήσετε με και σας επιτρέπει να αναζήτηση σύμφωνα με τη γλώσσα, προφανώς, αλλά και σύμφωνα με τη χώρα όπου το άτομο είναι σήμερα (ιδιαίτερα χρήσιμο αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη χώρα!).

Αυτό που είναι περισσότερος, εσείς μπορεί να επιλέξει εάν θέλετε να έχετε Face to face conversations (Γνωρίστε τους ανθρώπους αυτοπροσώπως), αν προτιμάτε την επικοινωνία μέσω επιστολών (Correspondence (Pen-Pal)) ή αν θέλετε να συζήτηση σε απευθείας σύνδεση (Using a chat software). Για την τελευταία επιλογή, Έχετε την επιλογή μεταξύ Skype και τόνου άλλων λογισμικών.

CouchSurfing

CouchSurfing είναι ένας διάσημος ιστότοπος επειδή σας επιτρέπει να βρείτε ανθρώπους για να σας φιλοξενήσουν σε όλο τον κόσμο. Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας και, πάνω απ ' όλα, είναι πολύ πιο φιλόξενο από ένα ξενοδοχείο.

Δεν ξέρω ακριβώς γιατί, αλλά είναι εξαιρετικά εύκολο να σπάσει ο πάγος CouchSurfing. Πρέπει ακόμα να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε κλικ (ο ιστότοπος έχει ένα σύστημα βαθμολόγησης για να βοηθήσει με αυτό), αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν να φτάνετε σε μια νέα πόλη και να συναντάτε αμέσως τους γηγενείς ομιλητές για να σας δείξουμε, ενώ ασκείτε τη νέα σας γλώσσα. Είναι απλά υπέροχο!

Μα CouchSurfing δεν σε βοηθάει μόνο να βρεις καταλύματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε νέες επαφές με οι τοπικοί γηγενείς ομιλητές για να πάνε να έχουν ένα φλιτζάνι καφέ με (μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας - θα σας συμβούλευα να κάνετε και τα δύο). Απλά κοιτάξτε στην ιστοσελίδα για τους ανθρώπους που έχουν πρόσφατα ενεργό ή αυτοί που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και να τους προσφέρουν για να πάει για ένα ποτό και να συνομιλήσετε. Άνθρωποι σε CouchSurfing είναι συνήθως ανοιχτόμυαλοι (δεν θα ήταν εκεί αλλιώς!).

Τέλος, Couchsurfers συχνά οργανώνουν εκδηλώσεις (συναντήσεις, πικνίκ). Προφανώς δεν είναι όλα τα γεγονότα εξίσου καλά, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε φυσικούς ομιλητές όταν βρίσκεστε στη χώρα ή ακόμα και αλλοδαπούς που ζουν στη χώρα σας.

MeetUp

Με παρόμοιο τρόπο με CouchSurfing αλλά προσανατολισμένη περισσότερο προς την εργασία και τα χόμπι, σε αντίθεση με τα κόμματα, υπάρχει MeetUp.com.

A meetup στα αγγλικά σημαίνει άτυπη συνάντηση. Ιστοσελίδα MeetUp σας επιτρέπει να συμμετέχετε ή οργανώνετε εκδηλώσεις γύρω από συγκεκριμένα θέματα. Αν θέλετε να συναντήσετε μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με τη γιόγκα ή ίσως γλωσσικές ανταλλαγές, πεζοπορία, επιχειρήσεις, τεχνολογία (η οποία είναι πολύ δημοφιλής στην περιοχή), ή ακόμα και εκτροφή αιγών στα βουνά... Λοιπόν, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μια τέτοια ομάδα υπάρχει ήδη.

Περίπου τα μισά από τα γεγονότα είναι δωρεάν και το άλλο μισό ζητά ένα μέτριο τέλος συμμετοχής, συνήθως περίπου $5 για να καλύψει τα τέλη εκδήλωσης.

Η περιοχή έχει περίπου 100 εκατομμύρια μέλη που βρίσκονται σε 181 χώρες και, ανεξάρτητα από τη χώρα, υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στα αγγλικά. Αν υπάρχει ένα θέμα γύρω από το οποίο θα θέλατε να συναντηθούν οι άνθρωποι, αυτή είναι η καλύτερη ιστοσελίδα για να το κάνουμε αυτό.

italki

italki (προφέρονται /ˈaɪ·tɔk·i/) είναι μια * * πλατφόρμα που συνδέει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς (professional teachers) ή καθηγητές (community tutors). Πιο συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε παραδοσιακά μαθήματα αγγλικών είτε για να εξασκήσετε τις δεξιότητες συνομιλίας σας.

Οι δάσκαλοι και οι δάσκαλοι της κοινότητας προφανώς σας χρεώνουν επειδή, όπως όλοι μας, πρέπει να πληρώσετε το ενοίκιο! Υπάρχει επίσης μια δωρεάν Επιλογή, και συγκεκριμένα βρίσκοντας έναν φίλο αλληλογραφίας ή έναν συνεργάτη ανταλλαγής γλωσσών (σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσετε με το χρόνο σας).

Αυτός ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους ανθρώπους που μαθαίνουν σύγχρονες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των πολύγλωσσων.

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε κάποιον να μιλήσει και αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει μια απλή και πρακτική λύση. Οι περισσότερες ανταλλαγές πραγματοποιούνται στο Skype.

Νέες τοποθεσίες για να κάνουν αγγλόφωνους φίλους

Εδώ είναι μια γρήγορη λίστα με άλλες ιστοσελίδες που δεν έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ, αλλά ότι οι άνθρωποι έχουν μιλήσει για και φαίνεται να αρέσει. Μετά από αυτό, θα μοιραστώ μαζί σας τις συμβουλές μου για την εύρεση ενός καλού αγγλόφωνου φίλου αλληλογραφίας.

  • HelloTalk είναι μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου που σας επιτρέπει να έρθετε εύκολα σε επαφή με τους φυσικούς ομιλητές. Αυτό σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε σε μορφή κειμένου, μέσω συνομιλίας, αλλά αν προτιμάτε, μπορείτε πάντα να καλέσετε τον συνεργάτη συνομιλίας σας.
  • Tandem σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα στο κινητό σας τηλέφωνο.

Θα επεκτείνω αυτόν τον κατάλογο όταν λαμβάνω τις προτάσεις σας και όταν ανακαλύπτω νέες.

Πώς να βρείτε το σωστό αγγλόφωνο penpal

Η συνάντηση νέων ανθρώπων, ειδικά εκείνων που μιλούν άλλη γλώσσα, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας και να σας κάνει να ζήσετε πολλές εξαιρετικές περιπέτειες. Προσωπικά, αυτό με βοήθησε να κάνω φίλους σε διάφορες ηπείρους, να επισκεφθώ πόλεις και ακόμη και ολόκληρες χώρες και επίσης να έχω μερικές σχέσεις.

Αλλά για όλα αυτά, πρέπει να συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους. Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές και παραδείγματα μηνυμάτων που μπορείτε να στείλετε ο ένας στον άλλο.

Συμβουλές για να ξεκινήσετε

Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας είναι σε μεγάλο βαθμό μια κοινωνική εμπειρία και όσο περισσότερο αισθανόμαστε άνετα να συναντάμε νέους ανθρώπους, τόσο πιο απλό είναι. (Αυτή είναι μια δεξιότητα στην οποία μπορείτε να εργαστείτε όχι μόνο για τα αγγλικά σας - όσο πιο κοινωνικός είστε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα πάρετε).

Έτσι, εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για να βρείτε και να κρατήσει αγγλόφωνο αλληλογραφία σας.

  • Να ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους, να είστε περίεργοι, να είστε καλός ακροατής. Τα περισσότερα μπορείτε να πάρετε το ενδιαφέρον τους, τόσο περισσότερο θα βρείτε εσύ. ενδιαφέρον.
  • Μιλήστε για αυτό που αγαπάτε. Ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός!
  • Να είστε θετικοί. Η εκμάθηση αγγλικών είναι η τέλεια ευκαιρία να ξεχάσετε τα δικά σας προβλήματα.
  • Αντί να μιλάτε για αυτό που κάνετε (κανείς δεν έχει μια τέλεια ζωή), μπορείτε να μιλήσετε για αυτό που κάνετε θα έκανα και ενθαρρύνετε τους συνεργάτες σας να κάνουν το ίδιο. Μιλώντας για τα όνειρα και τα έργα σας είναι ένας καλός τρόπος για να σπάσει ο πάγος.

Τελικά, κύριοι, παρακαλούμε να αποφύγετε την εξέταση αυτών των χώρων για τις ανταλλαγές γλωσσών, όπως χρονολόγηση εφαρμογές. Αν πάρετε μαζί καλά με κάποιον και η έλξη είναι αμοιβαία, τα πράγματα θα αναπτυχθούν φυσικά. Δεν χρειάζεται να είναι μια έλξη και να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από τη χρήση αυτών των χώρων.

Ένα μεγάλο βιβλίο για την επικοινωνία, το οποίο είναι εύκολο να Διαβάστε ή ακούσετε στα αγγλικά, είναι How to Win Friends and Influence People από τον Ντέιλ Κάρνεγκι. Είναι ένα κλασικό, ακόμη και ένα βασικό στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Ο τίτλος μπορεί να φαίνεται λίγο ανόητος, αλλά το βιβλίο είναι γεμάτο καλές συμβουλές.

Παραδείγματα μηνυμάτων προς αποστολή

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα μηνυμάτων που έχω στείλει και έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία για να φτιάξω αγγλόφωνους φίλους και να ξεκινήσω ανταλλαγές γλωσσών για διαφορετικές γλώσσες (Το έχω χρησιμοποιήσει για να μάθω ουγγρικά και να εξασκήσω ισπανικά, αλλά έχω προσαρμόσει τα παραδείγματα στα αγγλικά).

Μήνυμα στο Couchsurfing στα αγγλικά (διαμονή 1):

Hello [ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΤΌΜΟΥ]!

If you feel like traveling without leaving [Η ΠΌΛΗ ΣΑΣ], let meet sleep on your couch! :) I'll be in [Η ΧΏΡΑ ΣΑΣ] for [Χ ΜΉΝΕΣ / Χ ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ] and I would like to CouchSurf a little in [Η ΠΌΛΗ ΣΑΣ] because I definitely want to spend time with locals. I'm here to learn English.

Ciao

[ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΣΑΣ]

Μήνυμα στο Couchsurfing στα αγγλικά (accommodation 2):

Hi [THE PERSON'S NAME],

My name is [YOUR NAME]. I'm from France and started a little trip around the world two weeks ago. Right now I'm in [CITY A] and next week I'll be in [YOUR CITY]. I'd like to couchsurf with someone chill with who I could speak English, because I'm learning this nice language. I only know a few words (this sucks!), but I'm trying my best. I would only need a couch to sleep on for 2-3 nights, or whatever is most convenient for you, of course.

Have a nice day!

[YOUR NAME]

Μήνυμα στο Couchsurfing στα αγγλικά (για να πιείτε ένα ποτό):

Hi girls, (ένα μήνυμα που έστειλα σε μια ομάδα φίλων CouchSurfing)

I've just moved to [CITY] and I am looking to make friends around a drink, chatting in English or French. I have been learning English for a few months and now have the chance to practice and make faster progress!

[YOUR NAME]

Για τους άλλους ιστότοπους, δεν έχω ένα παράδειγμα ενός από τα μηνύματά μου, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να κάνει το τέχνασμα:

Hi [THE PERSON'S NAME]!

My name is [YOUR NAME]. I'm from [YOUR COUNTRY] and am planning to travel and see the world. Right now, I'd like to find someone cool to practice my English with. In exchange, I'll be happy to help you with your [YOUR LANGUAGE]. I definitely want to spend time chatting with [AMERICANS / ENGLISH / AUSTRALIANS OR WHEREVER YOU WANT TO GO]. I love [HOBBY 1], [HOBBY 2] and just to talk to people and make friends.

All the best,

[YOUR NAME]

Αυτά είναι μηνύματα που είναι αρκετά γενικά και έχουν δουλέψει, αλλά αν θέλετε, μπορείτε προφανώς να τα προσαρμόσετε ή να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τα δικά σας συμφέροντα και εκείνα του ατόμου που επικοινωνείτε (ειδικά όταν έχετε κάτι κοινό). Αυτό θα σας προετοιμάσει για να μιλήσετε για ενδιαφέροντα πράγματα στα αγγλικά!

Καλή διασκέδαση συνάντηση των νέων ανθρώπων!

Υ. γ. έχω χάσει καμία καλή τοποθεσίες για να βρείτε αγγλόφωνο αλληλογραφία; Και τι γίνεται με εσάς, πώς βρήκατε ανθρώπους για να μιλήσετε στα αγγλικά; Μοιραστείτε τις πληροφορίες σας και τα ανέκδοτα στα σχόλια!

P. P. S. Αν θέλετε να κάνετε αγγλόφωνους φίλους, Χρησιμοποιήστε έναν από τους προαναφερθέντες πόρους και όχι. το τμήμα σχόλιο.

Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 4, 2021, 10:52 am