[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Legyen angol nyelvű barátok 🤗

Hogyan lehet megtalálni egy angol nyelvű penpal ✍️

Read this article in English: How to find an English-speaking penpal ✍️.

Miért Tanuljon angolul évekig, ha soha nem fogja használni? Fedezze fel, hogyan és hol talál angolul beszélő penpals!

Évek óta tanulsz angolul, mégis ritkán találod magad beszélni. Tudtad, hogy az iskolában, a diákok fele csak egy órán keresztül beszél angolul? Heti egy óra? Egy óra havonta? Ne! Egy óra alatt teljes oktatás.

Azonban, akkor biztosan azt is hallottam, hogy practice makes perfect!. Találkoznia kell a beszélgetőpartnerekkel, meg kell találnia a penpals-t, gyakorolnia kell az angol nyelvet valódi emberekkel. Ez teszi a különbséget az Ön számára a beszélt nyelven, és segít abban, hogy kényelmesen beszél angolul. Beszélt Angol nem ugyanaz, mint az írott nyelv, és elengedhetetlen, hogy beszéljen anyanyelvi, akkor is, ha ez csak egy kicsit egy időben.

Szerencsére még soha nem volt ilyen könnyű megtalálni az angol nyelvű barátokat. Meg tudod csinálni, hogy segítségével weboldalak találni angolul beszélő penpals.

Angol nyelvű levelezőtársak keresése - a jól megalapozott webhelyek

Itt van egy válogatás az évek során felfedezett webhelyekről, amelyek hasznosnak bizonyultak.

ConversationExchange

Először is beszéljünk ConversationExchange - egy ingyenes weboldal, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja az angol nyelvű penpals. A felület tiszta, nem terheli meg a hirdetéseket.

A webhely lehetővé teszi, hogy keressen az emberek beszélgetni, lehetővé teszi, hogy keresés a nyelv szerint természetesen, de az ország szerint ahol a személy jelenleg (különösen hasznos, ha azt tervezi, hogy látogassa meg az országot!).

Mi több, akkor választhat, ha azt szeretné, hogy Face to face conversations (találkozzon az emberekkel személyesen), ha inkább leveleken keresztül szeretne kommunikálni (Correspondence (Pen-Pal)) vagy ha szeretné beszélj online (Using a chat software). Az utolsó lehetőség, akkor a választás között Skype tonna más szoftverek.

CouchSurfing

CouchSurfing egy híres webhely, mert lehetővé teszi, hogy keressen embereket, hogy befogadja Önt az egész világon. Ez lehetővé teszi, hogy pénzt takaríthat meg az utazás során, és mindenekelőtt sokkal barátságosabb, mint egy szálloda.

Nem tudom pontosan, miért, de rendkívül könnyű megtörni a jeget CouchSurfing. Még mindig kell, hogy legyen óvatos, ahol kattintással (az oldalon van egy minősítési rendszer segíteni), de semmi sem érkezik egy új városba, azonnal találkozó anyanyelvi mutatni körül, míg a gyakorlás az új nyelvet. Ez nagyszerű!

De CouchSurfing nem csak segít megtalálni a szállást. Használhatja, hogy megtalálja az új kapcsolatok helyi anyanyelvűek, hogy menjen egy csésze kávét (az utazás előtt vagy alatt kapcsolatba léphet velük - azt tanácsolom, hogy mindkettőt tegye meg). Egyszerűen nézd meg az oldalon az emberek, akik a közelmúltban aktív, vagy azok, akik hasonló érdeklődésű, és felajánlja nekik, hogy menjen egy italra, chat. Emberek CouchSurfing általában nyitottak (egyébként nem lennének ott!).

Végül, Couchsurfers gyakran szerveznek eseményeket (találkozók, piknikek). Nyilvánvalóan nem minden esemény egyformán jó, de ez még mindig egy nagyszerű módja annak, hogy anyanyelvi beszélőket találjunk, ha az országban vagy akár az Ön országában élő külföldiek.

MeetUp

Hasonló módon CouchSurfing de inkább a munka és a hobbi felé orientált, szemben a pártokkal, van MeetUp.com.

A meetup Angolul informális találkozót jelent. A honlap MeetUp lehetővé teszi, hogy vegyen részt vagy szervezzen eseményeket bizonyos témák körül. Ha azt szeretnénk, hogy megfeleljen egy csoport ember vesz részt a jóga, vagy talán nyelvi cserék, túrázás, üzleti, technológia (ami nagyon népszerű a helyszínen), vagy akár kecske tenyésztés a hegyekben... Nos, jó esély van arra, hogy egy ilyen csoport már létezik.

Az események körülbelül fele ingyenes, a másik fele szerény részvételi díjat kér, általában 5 dollár körül, hogy fedezze az esemény díját.

A webhelynek körülbelül 100 millió tagja van 181 országban, függetlenül az országtól, rengeteg esemény van angolul. Ha van egy téma, amely körül szeretne találkozni az emberekkel, ez a legjobb weboldal erre.

italki

italki (ejtsd: /ˈaɪ·tɔk·i/) egy * * platform, amely összeköti a tanulókat és a tanárokat (professional teachers) vagy oktatók (community tutors). Pontosabban, ez azt jelenti, hogy vagy használhatja a hagyományos angol órák elvégzésére, vagy a beszélgetési készségek gyakorlására.

A tanárok és a közösségi oktatók nyilván azért számítanak fel, mert mint mindannyiunknak, nekünk is ki kell fizetnünk a lakbért! Van egy ingyenes lehetőség is, nevezetesen penpal vagy nyelvváltó partner megtalálása (ebben az esetben fizetni fog az idejével).

Ez az oldal rendkívül népszerű azok körében, akik modern nyelveket tanulnak, beleértve a poliglotokat is.

Ez nem mindig könnyű találni valakit, hogy beszéljen, és ez az oldal kínál egy egyszerű, praktikus megoldás. A legtöbb csere a Skype-on történik.

Új oldalak, hogy angolul beszélő barátok

Itt van egy gyors lista más weboldalak, amelyek még nem használt annyi, de hogy az emberek már beszélt, és úgy tűnik, hogy tetszik. Ezt követően megosztom veled a tippeimet egy jó angol nyelvű penpal megtalálásáról.

  • HelloTalk egy mobiltelefon alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy könnyen vegye fel a kapcsolatot az anyanyelvi beszélőkkel. Ez lehetővé teszi, hogy szöveges formátumban cseréljen csevegésen keresztül, de ha úgy tetszik, mindig hívhatja beszélgetőpartnerét.
  • Tandem lehetővé teszi az üzenetek cseréjét a mobiltelefonján.

Kibővítem ezt a listát, amikor megkapom a javaslataidat, és amikor újakat fedez fel.

Hogyan lehet megtalálni a megfelelő angol nyelvű penpal-t

Új emberekkel találkozni, különösen azokkal, akik más nyelvet beszélnek, megváltoztathatják az életed, és sok rendkívüli kalandot élhetsz. Személy szerint ez segített több kontinensen barátkozni, városokat, sőt egész országokat meglátogatni, valamint néhány kapcsolatot is létesíteni.

De mindezt, meg kell, hogy megfeleljen a megfelelő embereket. Így, itt van néhány tipp, példa üzeneteket lehet küldeni egymásnak.

Tippek a kezdéshez

Az angol nyelvtanulás nagyrészt társadalmi tapasztalat minél jobban érezzük magunkat új emberekkel találkozni, annál egyszerűbb. (Ez egy olyan készség, amellyel nemcsak az angol nyelvedre dolgozhatsz-minél barátságosabb vagy, annál több lehetőséget kapsz).

Így, itt van néhány egyszerű tipp, hogy megtalálja, és tartsa az angol nyelvű penpals.

  • Legyen érdekelt az emberek légy kíváncsi, Légy jó hallgató. Minél többet érdekli őket, annál többet fognak találni te érdekes.
  • Beszélj arról, amit szeretsz. A lelkesedés fertőző!
  • Légy pozitív. Az angol nyelvtanulás tökéletes alkalom arra, hogy elfelejtsd a saját problémáidat.
  • Ahelyett, hogy beszélne arról, hogy mit csinálsz (senkinek nincs tökéletes élete), beszélhetsz arról, hogy mit csinálsz lenne ösztönözze partnereit, hogy ugyanezt tegyék. Az álmaidról és a projektjeidről beszélni jó módja annak, hogy megtörjük a jeget.

Végül, uraim, kérjük, kerülje ezeket a webhelyeket a nyelvi cserék szempontjából társkereső alkalmazások. Ha jól kijössz valakivel, a vonzerő kölcsönös, a dolgok természetesen fejlődnek. Nem kell, hogy egy drag, hogy visszatartsa az embereket használja ezeket a webhelyeket.

Egy nagyszerű könyv a kommunikációról, amely könnyen kezelhető olvassa el vagy hallgassa meg Angolul, jelentése How to Win Friends and Influence People Dale Carnegie. Ez egy klasszikus, még egy vágott a személyes fejlődés területén. A cím kissé ostobanak tűnhet, de a könyv tele van jó tanácsokkal.

Példák a küldendő üzenetekre

Íme néhány példa arra, hogy üzeneteket küldtem, valamint sikeresen használják, hogy angol nyelvű barátaim pedig először nyelv cserék különböző nyelvek (én használtam, hogy megtanulják, magyar, valamint, hogy a gyakorlatban spanyol, de alkalmazkodtak a példa, hogy angol nyelven).

Üzenet Couchsurfing Angolul (szállás 1):

Hello [A SZEMÉLY NEVE]!

If you feel like traveling without leaving [A VÁROSOD], let meet sleep on your couch! :) I'll be in [AZ ORSZÁGOD] for [X HÓNAP / X HÉT] and I would like to CouchSurf a little in [A VÁROSOD] because I definitely want to spend time with locals. I'm here to learn English.

Ciao

[AZ ÖN NEVE]

Üzenet Couchsurfing Angolul (accommodation 2):

Hi [THE PERSON'S NAME],

My name is [YOUR NAME]. I'm from France and started a little trip around the world two weeks ago. Right now I'm in [CITY A] and next week I'll be in [YOUR CITY]. I'd like to couchsurf with someone chill with who I could speak English, because I'm learning this nice language. I only know a few words (this sucks!), but I'm trying my best. I would only need a couch to sleep on for 2-3 nights, or whatever is most convenient for you, of course.

Have a nice day!

[YOUR NAME]

Üzenet a Couchsurfing Angolul (inni):

Hi girls, (egy üzenetet küldtem egy baráti CouchSurfing)

I've just moved to [CITY] and I am looking to make friends around a drink, chatting in English or French. I have been learning English for a few months and now have the chance to practice and make faster progress!

[YOUR NAME]

A többi webhely esetében, nincs példa az egyik üzenetemre, de valami ilyesmi megteszi a trükköt:

Hi [THE PERSON'S NAME]!

My name is [YOUR NAME]. I'm from [YOUR COUNTRY] and am planning to travel and see the world. Right now, I'd like to find someone cool to practice my English with. In exchange, I'll be happy to help you with your [YOUR LANGUAGE]. I definitely want to spend time chatting with [AMERICANS / ENGLISH / AUSTRALIANS OR WHEREVER YOU WANT TO GO]. I love [HOBBY 1], [HOBBY 2] and just to talk to people and make friends.

All the best,

[YOUR NAME]

Ezek olyan üzenetek, amelyek meglehetősen általánosak, amelyek működtek, de ha szeretné, nyilvánvalóan adaptálhatja vagy személyre szabhatja őket a saját érdekeitől és a kapcsolatba lépő személyétől függően (különösen akkor, ha van valami közös). Ez felkészíti Önt arra, hogy érdekes dolgokról beszéljen angolul!

Jó szórakozást új emberekkel találkozni!

UI hiányzott-e olyan jó webhely, ahol angolul beszélő penpals található? És mi a helyzet veled, hogy találtál embereket angolul beszélni? Ossza meg az információkat, valamint anekdoták a megjegyzéseket!

P. P. S. Ha azt szeretnénk, hogy az angol nyelvű barátok, kérjük, használja az egyik fent említett források nem a megjegyzés szakasz.

Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: June 4, 2021, 10:52 am