[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Lär dig engelska med YouTube

Engelska talar YouTubers ▶️

Read this article in English: English speaking YouTubers ▶️.

Lär dig engelska med YouTube – det är både effektivt och enaging. Upptäck de mest kända engelsktalande YouTubers!

Vi älskar alla titta på YouTube-videor - det har blivit en av de mest populära och inflytelserika medierna. Men visste du att titta på YouTube-videor kan också vara en av de bästa teknikerna för att öva din engelska? Idag kommer vi att se hur du kan förbättra din engelska samtidigt njuta av YouTube-videor. Vi kommer också att se några av de mest populära YouTube-kanalerna på engelska-naturligt innehåll som gjorts av engelska talare för engelsktalande!

Men var uppmärksam-Vi kommer inte att prata om YouTube-kanaler för att lära sig engelska, Med videor på grammatik eller ordförråd-Nej! Vi kommer att prata om kanaler som engelska högtalare gillar och tittar regelbundet. Du undrar nog varför det skulle vi göra...

Varför titta på YouTube-videor på engelska?

För mig är YouTube en av de roligaste teknikerna för att lära sig ett språk, men också en av de mest effektiva. Tänk på det – det här är riktiga människor som använder autentiska ord, slang, uttal och uttryck. Det här är hur riktiga människor du stöter på på gatan tenderar att tala. Om du vänjer dig på det sätt dutubers talar, kommer du bättre förstå alla modersmål.

Det är bättre än att använda en manual för att lära sig engelska, där du bara kan hitta ord och uttryck som folk använde för 20 eller 30 år sedan. Språk utvecklas mycket snabbt och om du inte bor i ett engelsktalande land, är ett av de bästa sätten att utsätta dig för engelska att läsa och lyssna till samma saker som engelska talare gör.

Jag kan säga att det är tack vare YouTube har jag lärt mig en stor del av min engelska och min franska.

Därför bestämde vi oss för att skapa en lista över engelsktalande Youtubers som är både populära och intressanta. De låter dig förbättra din engelska, samtidigt som du njuter av videoklipp som du gärna skulle titta på på ditt modersmål också.

Det finns mycket innehåll i den här artikeln, Så vi rekommenderar att du sparar det i din favoritlista, så att du kan komma tillbaka till det varje gång du vill upptäcka en ny kanal.

Så, välj vilken typ av video du gillar och upptäck de bästa YouTube-kanalerna du kan använda för att träna din engelska!

Komedi

Detta är utan tvekan den mest populära typen av videor. Genom att titta på rolig videor på YouTube kommer du inte bara att ha ett gott skratt, utan också lära dig att skämta på engelska, göra ordlekar och lära dig om engelsk humor!

Här är några av de mest populära komikerna på YouTube:

JennaMarbles

Jenna gör videor som visar verkligheten – hur människor kör, ta en dusch eller somna, till exempel. Alla kan relatera till hennes videor!

Shane Dawson

Shane är en youtuber som gör utmaningar, talar ofta om konspirationsteorier och skvaller i YouTube-världen. Kanske är det tack vare hans mångsidiga innehåll att han har fått 20 miljoner abonnenter!

Smosh

Smosh är en grupp av YouTube som gör parodi Videor på populära situationer i verkliga livet, till exempel människor på Internet eller på en snabbmatsrestaurang, till exempel.

Här är en parodi reklam på nötkött, Bon appétit:

nigahiga

Ryan Higa, vet också som nigahiga, namnet på hans kanal, gör humoristiska videor ofta hånar vissa grupper av människor. Till exempel, "hur man är emo", "hur man är en gangster" och hans mest populära video " trevliga killar":

IISuperwomanII (Kanada)

Lilly Singh föddes i Kanada, men hennes föräldrar är från Indien. Det är anledningen till att hon gör många videoklipp som imiterar sina föräldrar och du kan ofta höra den indiska accenten. Andra populära videoklipp av hennes är "typer av XXX", till exempel "typer av föräldrar" eller "typer av reklamfilmer".

Liza Koshy

Anledningen till att människor älskar Liza Koshy är att hon gör extremt roliga videor som också är lite konstigt! För att ge dig en idé-i en av hennes mest populära videoklipp visar hon allt du kan köpa för bara en dollar. Hon sjunger och dansar mitt i en dollar butik - internet humor på sitt finaste!

AmazingPhil (England)

Phil och hans vän Dan gör utmaningar, som att imitera växter, sjunga om ödlor eller rita sina abonnenter, till exempel. Det är säkert på grund av originaliteten i deras innehåll att de har blivit bland de mest populära brittiska Youtube!

Joey Graceffa

Joeys videor är väldigt olika - han utmanar, provar olika typer av konstiga produkter, musik och framför allt är han värd för YouTube-showen Escape The Night, ett samarbete med flera YouTube, vilket är mystiskt och lite läskigt!

Här är den första episoden av showen:

Jacksfilms

Jacks humor är utan tvekan unik. Inte bara gör han Parodi videor, men också flera segment, som YIAY (Yesterday I asked you) där han redigerar bilder, flaggor och bilder för att göra dem ännu roligare. Ett annat segment som kan hjälpa dig i dina engelska studier kallas Your grammar sucks, där han läser kommentarer med pinsamma misstag som inte är meningsfulla.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=AEmPk7uAQ34&feature=emb_title&ab_channel=jacksfilms

CollegeHumor

CollegeHumor gör skisser, Videor på verkligheten i det dagliga livet och även Parodi videor:

Troye Sivan(Australien)

Kanske vet du redan Troye tack vare sin musikkarriär, men visste du att han också började på YouTube? Han gör roliga videor som en där hans vän vaxar benen eller gör sin smink:

Jamie's World (nyzeeländsk)

Jamie kunde utan tvekan göra en en kvinna show eftersom hon har ett utmärkt sätt att berätta historier om sitt liv som är både roligt och intressant:

Caspar Lee (Sydafrika)

Parodier, utmaningar och praktiska skämt – bara en liten översikt över Caspars videor:

Gaming

Överraskande är de mest populära videoklippen på YouTube de på Gaming där människor spelar videospel och visa oss hur man klarar de svåra nivåerna eller strömmen medan de spelar.

PewDiePie (Sverige)

Kanske har du redan hört talas om PewDiePie-han är mest populära YouTuber, med mer än 110 miljoner abonnenter! Det är verkligen svårt att sätta honom i en av dessa kategorier, för hans videor är verkligen olika, men vi bestämde oss för att det är spelvideorna där hans personlighet lyser:

VanossGaming (Kanada)

Evan Fong, även känd som VanossGaming är en annan av de mest populära YouTubers med mer än 9 miljarder visningar på sin kanal. Det är förmodligen tack vare hans roliga kommentarer och högkvalitativ redigering att han har förtjänat dem!

Markiplier

Marks specialitet är säkert videon i segmentet Let's play. Denna typ av videoklipp faller in i play-through kategori, där en person spelar igenom ett helt spel, ofta med kommentarer:

Jacksepticeye (Irland)

Det är verkligen tack vare sin talang för att spela videospel och hans humor att Jack har fått mer än 10 miljarder visningar på sin YouTube-kanal. Precis som Markplier, han gör videor kallas Let's play:

DanTDM (England)

Daniel spelar en hel del videospel på sin kanal, men han är mest känd för sina filmer på Minecraft och Spiderman PS4. Han är en av de mest populära YouTubers i Storbritannien.

TheSyndicateProject (England)

Tom, skaparen av kanalen TheSyndicateProject, i stor utsträckning skyldig sin berömmelse till de videor där han spelar Call of Duty och Minecraft.

Inte bara kan du använda engelska för att ha kul, men också för att lära nya saker. Med det rikliga innehållet som finns tillgängligt på YouTube kan du hitta information om allt du är intresserad av.

Vetenskap

Även om ämnet är lite komplicerat, om du vill vetenskap prova dessa kanaler här för att förbättra dina kunskaper i det engelska språket och omvärlden!

Vsauce

Vsauce är en kanal som erbjuder videor om ämnen som vetenskap, psykologi, matematik, filosofi och många fler! Har du någonsin frågat dig själv vad som skulle hända om alla människor på jorden hoppade på en gång? Här är svaret:

AsapSCIENCE (Kanada)

Med sin coola animering och informativa videor om olika ämnen AsapSCIENCE kanal ger oss svar på många frågor. Till exempel, kommer du ihåg ljudet Yanny or Laurel på Twitter? Det är en ljudinspelning som hörs olika beroende på personen - vissa hör Yanny medan andra hör Laurel . Här är förklaringen på mysteriet:

(Personligen hör jag alltid Yanny... du då?)

SmarterEveryDay

Destin Sandlin är ingenjör och 2007 bestämde han sig för att skapa sin kanal SmarterEveryDay. I hans filmer förklarar Destin för oss hur saker i vardagen fungerar, saker du utan tvekan undrat över! Vet du att tatueringar är gjorda eller varför de är så hållbara?

Big Think

Med experter som Bill Clinton och Bill Nye erbjuder denna YouTube-kanal tusentals videor om olika ämnen för att bli mer intelligent och ansvarsfull.

Vill du förstå hur universum fungerar? Titta på Michio Kakus presentation om ämnet:

Kurzgesagt - In a Nutshell (Tyskland)

Namnet på denna kanal kommer från tyska – kurz gesagt översätter till"i ett nötskal". Faktum är att den här kanalen erbjuder videor om olika ämnen inom vetenskapsområdet... i ett nötskal! Vi pratar ofta om immunsystemet, men vet du hur det faktiskt fungerar?

SciShow

We live in a fascinating universe... and here, at SciShow, we hate not knowing.

Det är kanalens slogan. Lär dig saker som vad gluten faktiskt är, varför katter spinner, hur dinosaurierna försvann och mycket mer!

Veritasium

En annan ingenjör av yrke, Derek Muller brinner för vetenskap och vill dela sin kunskap med världen. Vet du vad Magnus effekt är och hur du kan tillämpa det i ditt eget liv?

minutephysics

Genom att visa oss ritningar och illustrationer förklarar Henry Reich för oss fysiska fenomen. Vad händer när ett fast föremål möter ostoppbar kraft-vilken skulle vinna?

It's Okay To Be Smart

Hur håller en igloo människor varma? Tillhör vi alla samma familj? Varför har Februari 28 dagar? Det här är bara några av de intressanta frågorna som du hittar svaren på genom att titta på kanalen It's Okay To Be Smart.

Home Science

Gillar du att göra vetenskapliga experiment hemma? Som namnet antyder, Home Science är en YouTube-kanal tillägnad vetenskap hemma!

Historia

Big History Project

Detta är en YouTube-kanal som analyserar hur universum har utvecklats under dess 13,8 miljarder års historia! Det hjälper oss att bättre förstå människor, civilisation och hur allt omkring oss är kopplat, från planets formning till livet i samhället!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SrvPOkMs4U4&feature=emb_title&ab_channel=OERProject

Simple History

Som namnet antyder, Simple History är en kanal som presenterar historiska händelser på ett enkelt och intressant sätt, med illustrationer för att bättre förstå den nya informationen.

Crash Course - History

Crash Course är faktiskt en YouTube-kanal som erbjuder kurser om olika ämnen som biologi, kemi, teater och många fler, men vi bestämde oss för att inkludera sina kurser om historia. Presenterad av den berömda författaren, John Green, har kursen 42 episoder som går från jordbruksrevolutionen till globaliseringen.

The Great War

En kanal tillägnad första världskriget, som följer händelserna under konflikten varje vecka.

Epic History TV (England)

Världskrigen, Rysslands historia och Alexander Den Store är bara några av de videoklipp du kan hitta på Epic History TV.

Feature History (Australien)

Upptäck saker om de mindre kända ämnen, såsom inbördeskriget i Kina eller kriget mellan Sovjetunionen och Afghanistan, alla presenteras på ett lätt och humoristiskt sätt, tack vare underhållande berättare.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jJr3KVM3lBo&feature=emb_title&ab_channel=FeatureHistory

Resa

Upptäck skönheten i vår värld genom att titta på några av de mest populära Engelsktalande resenärer på YouTube!

FunForLouis (England)

Louis gör högkvalitativa videor för att visa skönheten i vår värld. I en av hans mest populära videor möter han en afrikansk stam och visar oss några av deras traditioner:

Hey Nadine (Kanada)

Nadine dokumenterar inte bara sina resor och delar dem med oss, men hon ger också tips om att resa på en budget, vad du bör undvika när du reser, hur man packar dina resväskor och mycket mer.

Mr Ben Brown

Mr Ben Brown visar oss skönheten i länder som Kanada eller USA, men också varför det är viktigt att bära ett säkerhetsbälte och vad som händer under en bilolycka:

Mark Wiens (Thailand)

Marks videor är inriktade på mat. Han visar oss köket i varje land han besöker:

Wolters World

Denna kanal mål är att ge resenärer med all information de behöver för att gå till ett land-det bästa och det värsta av varje stad, hur man reser på en budget så att du har mer pengar för nästa resor, etc. Om du vill besöka USA, skulle det vara en bra idé att veta om vad du bör och bör inte göra det:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2w6ephOxnTY&feature=emb_title&ab_channel=WoltersWorld

Kristen & Siya

I sina videor tar Kristen och Siya oss i länder som Indien, Finland eller Thailand och ger oss tips om hur man överlever långa flygningar eller hur man packar effektivt.

Livsstil

Tyler Oakley

Det är svårt att sätta Tyler i en enda kategori eftersom hans videor är så olika-en hel del komedi, många utmaningar, och även matlagning videor, produkttester, och mycket mer.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HZJ2U-lYc30&feature=emb_title

CaseyNeistat

Mångfalden av Caseys videor är bara otroligt - på sin kanal kan du hitta videor på resor, produkt-och servicetestning, pranks och mycket mer. I en av hans mest populära videor visar han oss hur en förstklassig flygplanssäte som kostar $ 21,000 ser ut.

Zoella (England)

Zoella är förmodligen bland de mest populära engelska YouTubers. I hennes videor testar hon produkter (ibland konstiga), hon ger råd om att leva med ångest, vardagsspänning, hon gör shoppingdrag och så många YouTube gör hon roliga utmaningar!

David Dobrik

Du kommer definitivt ha kul att titta på Davids videor där han simmar i 1,400 pounds av kolsyra snö, gör upptåg eller äter den största pizza i världen.

Ingrid Nilsen

Lägenhetsturer, morgon-och kvällsrutiner, roliga utmaningar och hälsosamma recept är bara några av de videoklipp du hittar på Ingrids kanal.

The ACE Family

Denna kanal följer livet för en charmig familj-från äktenskapsförslaget till deras barns födelse och liv!

Wengie (Australien)

Wengie lockar tittarna med sina färgglada videor, hennes humor och det faktum att hon ger intressanta råd om olika ämnen, hon testar produkter och gör DIY-videor:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o9XoHms0IEc&feature=emb_title&ab_channel=Wengie

Politik

VisualPolitik EN (England)

Denna kanal täcker ämnen som politik, ekonomi och vad som händer i världen. Vet du varför Qatar är det rikaste landet i världen eller varför den israeliska armén är så mäktig, till exempel?

The Daily Wire

The Daily Wire är en politisk YouTube-kanal som lägger upp videor där de uttrycker sina åsikter om olika ämnen relaterade till politik.

C-Span

Om du är intresserad av amerikansk politik, hittar du denna kanal intressant:

Jordan B Peterson (Kanada)

Jordan är professor och terapeut, och i hans videoklipp talar han om politik, religion, personlighet och täcker också många andra ämnen.

LiberalViewer

En advokat som brinner för politik och samhälle, som starkt tror på yttrandefrihet delar sina åsikter och analyserar aktuella händelser.

Rätter

Gordon Ramsay (Storbritannien)

Gordon Ramsay är utan tvekan en av de mest kända kockarna i Storbritannien och världen. I hans filmer delar han matlagningstekniker, tips och tricks om att bli en bättre kock, samt intressanta och exotiska recept!

Binging with Babish

Babish kombinerar sin passion för produktion och mat på sin YouTube-kanal. Lär dig att förbereda en New York-stil pizza, en ratatouille eller den berömda Krabby Patty från tecknet Sponge Bob:

Food Wishes

Förbättra din kulinariska talang med Chef Johns videor!

Munchies

Munchies är en kulinarisk YouTube-kanal som visar hur man förbereder en ostburgare, lätta crepes eller hur man äter sushi korrekt.

Bon Appétit

Koka med tillförsikt genom att titta på Bon appétit videor där du kan hitta enkla recept, tips om bättre matlagning och restaurangguider. Titta på hur en professionell kock förbereder gourmet Oreos:

Laura in the Kitchen

Laura delar sin passion för matlagning och visar oss lätt att följa recept, som är riktigt läckra:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngN4TWgL3sY&feature=emb_title&ab_channel=LauraintheKitchen

Skönhet

Rclbeauty101

Rachel erbjuder ett stort utbud av videor-tips och tricks, DIY, komedi, och naturligtvis, skönhet videor:

Bethany Mota

Bethany gör shopping dra videor, ger tips och idéer för kläder, samt make - up och hår tutorials:

NikkieTutorials (Nederländerna)

Nikkie De Jager, som faktiskt är holländska, är en av de mest populära skönhet Youtube i världen. Hon blev populär online tack vare sin video The Power of MAKEUP! som har inspirerat andra youtube att visa sina ansikten med och utan smink.

Tanya Burr (England)

Tanya är inte bara passionerad om smink, hon är också en författare och en skådespelerska. I 2014 började hon till och med sin egen skönhetslinje som heter Tanya Burr Cosmetics.

Shaaanxo (nyzeeländsk)

Testa din förståelse av Nya Zeelands accent, samtidigt som du njuter av Videor på smink, kosmetika och skönhet:

Fitness & Näring

FitnessBlender

FitnessBlender erbjuder mer än 500 träningspass och tips om att bli den bästa versionen av dig själv!

Nikki Blackketter

Nikki gör vlogs (med andra ord en videoblogg) på hennes kanal – hon delar sitt liv, vad hon äter och vad hon gör för att hålla sig i form.

Bodybuilding.com

Målet att Bodybuilding.com channel har är att stödja dig, lära dig om näring och ge dig de bästa övningarna för att komma i form:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o9zCgPtsups&feature=emb_title&ab_channel=Bodybuilding.com

Lauren Toyota

På hennes YouTube-kanal delar Lauren sin passion för att leva ansvarsfullt, med kreativitet och leva i ögonblicket. Om du är intresserad av den veganska livsstilen, kommer du definitivt att tycka om hennes videor:

Sixpackfactory (Sydafrika)

Om du vill gå ner i vikt, bränna fett eller lägga på muskelvikt, hittar du den här kanalen intressant:

Pratshower

Titta på samma tv-program som amerikaner på YouTube!

TheEllenShow

TheEllenShow har blivit en av de mest populära pratshower i USA tack vare humor och intelligens av värden, Ellen DeGeneres.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Det finns många segment på denna show, men den mest populära måste vara Wheel of Musical Impressions där sångare som Christina Aguilera, Ariana Grande eller Céline Dion härma andra artister:

Jimmy Kimmel Live

På hans show gör Jimmy Kimmel många intervjuer, pranks och sociala experiment:

The Kelly Clarkson Show

Min favorit amerikanska talkshow! Kelly Clarkson är naturligtvis mest känd för sin musikaliska karriär, men under de senaste åren har hon också varit värd för en av de mest populära dagsutställningarna – The Kelly Clarkson Show! Inte bara är hennes show lustiga tack vare hennes lysande personlighet och humor; hon inbjuder ofta gäster som är vanliga människor som har gjort något intressant och/eller viktigt:

FBE

Reaktionsvideor är några av de mest populära på webben. Det är därför de två bröderna Benny och Rafi bestämde sig för att skapa en YouTube-kanal där flera personer i olika åldrar reagerar på aktuella händelser, videor, musik och andra. Videon från Try not to laugh segment har haft en enorm framgång med miljontals åsikter:

TED talks

Lyssna på hundratals människor runt om i världen som delar sin kunskap, erfarenheter och berättelser!

Befinner du dig ofta förhalande?

Upptäck YouTube på egen hand

Om du inte gillar någon av de kanaler vi rekommenderade, kan du också prova att utforska YouTube världen på egen hand och hitta de perfekta kanalerna för din smak! Använda denna webbplats, välj din favorit genre, land, språk och upptäck vem de mest populära YouTube på det området är!

Håll dig alltid uppdaterad

Om du alltid vill hålla dig uppdaterad och veta vad som händer i YouTube-världen i ditt favorit engelsktalande land, Klicka sedan på en av dessa länkar för att se trending videor i det land du väljer:

Där har du dem, de mest populära YouTube-kanalerna för att träna engelska. Det är uppenbarligen omöjligt att inkludera varje enskild YouTuber, så hjälp oss genom att berätta vad dina favorit YouTubers är!

Se även

  • Denna artikel var inriktad på engelsktalande YouTubers. Om du vill lär dig engelska på YouTube med ett mer traditionellt tillvägagångssätt, med andra ord genom att studera snarare än att öva, gå och kolla in vår artikel om bästa YouTube-kanaler för att lära sig engelska. Där hittar du engelska lärare, kurser om grammatik och uttal, för nybörjare och mellanliggande elever. Kom sedan tillbaka till den här artikeln för att öva engelska med autentiskt innehåll.

  • Om du fortfarande inte kan förstå engelska tillräckligt bra för att njuta av innehållet på YouTube, föreslår vi att du kolla in vår utbildning Klicka & Tala vilket gör att du kan förstå och använda 96% av talat engelska.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: July 23, 2021, 2:10 pm