[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Lær engelsk med YouTube

Engelsktalende YouTubers ▶️

Read this article in English: English speaking YouTubers ▶️.

Lær engelsk med YouTube - det er både effektivt og spændende. Opdag de mest berømte engelsktalende YouTubere!

Vi elsker alle at se YouTube-videoer - det er blevet et af de mest populære og indflydelsesrige medier. Men vidste du, at det at se YouTube-videoer også kan være en af de bedste teknikker til at øve dit engelsk? I dag vil vi se, hvordan du kan forbedre dit engelsk, mens du samtidig nyder YouTube-videoer. Vi vil også se nogle af de mest populære YouTube-kanaler på engelsk - naturligt indhold lavet af engelsktalende til engelsktalende!

Men vær opmærksom - vi vil ikke tale om YouTube-kanaler til at lære engelsk, med videoer om grammatik eller ordforråd - nej! Vi vil tale om kanaler, som engelsktalende kan lide og ser regelmæssigt. Du undrer dig sikkert over, hvorfor vi gør det ...

Hvorfor se YouTube-videoer på engelsk?

For mig er YouTube en af de mest fornøjelige teknikker til at lære et sprog, men også en af de mest effektive. Tænk over det - det er rigtige mennesker, der bruger autentiske ord, slang, udtale og udtryk. Det er den måde, som rigtige mennesker, du møder på gaden, har tendens til at tale på. Hvis du vænner dig til den måde, som youtubere taler på, vil du bedre kunne forstå alle indfødte talere.

Det er bedre end at bruge en manual til at lære engelsk, hvor du kun kan finde ord og udtryk, som folk brugte for 20 eller 30 år siden. Sprog udvikler sig meget hurtigt, og hvis du ikke bor i et engelsktalende land, er en af de bedste måder at udsætte dig selv for engelsk på at læse og lytte til de samme ting, som engelsktalende gør.

Jeg kan fortælle dig, at det er takket være YouTube, at jeg har lært en stor del af mit engelsk og mit fransk.

Derfor besluttede vi os for at lave en liste over engelsktalende Youtubere, som både er populære og interessante. De vil give dig mulighed for at forbedre dit engelsk, samtidig med at du kan nyde videoer, som du også gerne ville se på dit modersmål.

Der er meget indhold i denne artikel, så vi anbefaler, at du gemmer den i din favoritliste, så du kan vende tilbage til den, hver gang du vil opdage en ny kanal.

vælg den type video, du kan lide, og opdag de bedste YouTube-kanaler, som du kan bruge til at øve dit engelsk!

Comedy

Dette er utvivlsomt den mest populære type videoer. Ved at se sjove videoer på YouTube vil du ikke kun få et godt grin, men også lære at lave vittigheder på engelsk, lave ordspil og lære om engelsk humor!

Her er nogle af de mest populære komikere på YouTube:

JennaMarbles

Jenna laver videoer, der viser virkeligheden - f.eks. hvordan folk kører bil, tager et bad eller falder i søvn. Alle kan relatere til hendes videoer!

Shane Dawson

Shane er en youtuber, der laver udfordringer, og som ofte taler om konspirationsteorier og sladder i YouTube-verdenen. Måske er det takket være hans varierede indhold, at han har fået 20 millioner abonnenter!

Smosh

Smosh er en gruppe YouTubere, der laver parodivideoer om populære situationer i det virkelige liv, som f.eks. folk på internettet eller på en fastfoodrestaurant.

Her er en parodi på en reklame for oksekød, bon appétit:

nigahiga

Ryan Higa, også kendt som nigahiga, navnet på hans kanal, laver humoristiske videoer, der ofte gør grin med bestemte grupper af mennesker. For eksempel "How to be emo", "How to be a gangster" og hans mest populære video "Nice guys":

IISuperwomanII (Canada)

Lilly Singh er født i Canada, men hendes forældre er fra Indien. Derfor laver hun mange videoer, hvor hun efterligner sine forældre, og man kan ofte høre den indiske accent. Andre populære videoer af hende er "Typer af XXX", for eksempel "Typer af forældre" eller "Typer af reklamer".

Liza Koshy

Grunden til at folk elsker Liza Koshy er, at hun laver ekstremt sjove videoer, som også er en smule underlige! For at give dig en idé - i en af hendes mest populære videoer viser hun alt det, du kan købe for kun én dollar. Hun synger og danser midt i en dollarbutik - internethumor når den er bedst!

AmazingPhil (England)

Phil og hans ven Dan laver udfordringer, som f.eks. at efterligne planter, synge om øgler eller tegne deres abonnenter. Det er helt sikkert på grund af originaliteten i deres indhold, at de er blevet blandt de mest populære britiske YouTubers!

Joey Graceffa

Joeys videoer er meget forskellige - han laver udfordringer, prøver forskellige typer mærkelige produkter, musik og frem for alt er han vært for YouTube-showet Escape The Night, et samarbejde med flere YouTubere, som er mystisk og en smule skræmmende!

Her er det første afsnit af showet:

Jacksfilms

Jacks humor er uden tvivl unik. Han laver ikke kun parodivideoer, men også flere segmenter, som YIAY (Yesterday I asked you) hvor han redigerer fotos, flag og billeder for at gøre dem endnu sjovere. Et andet segment, som måske kan hjælpe dig i dine engelskstudier, hedder Your grammar sucks, hvor han læser kommentarer med pinlige fejl, der ikke giver mening.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=AEmPk7uAQ34&feature=emb_title&ab_channel=jacksfilms

CollegeHumor

CollegeHumor laver sketches, videoer om dagligdagens virkelighed og også parodivideoer:

Troye Sivan(Australien)

Måske kender du allerede Troye takket være hans musikkarriere, men vidste du, at han også startede på YouTube? Han laver sjove videoer som f.eks. en, hvor hans veninde vokser hans ben eller laver hans makeup:

Jamie's World (New Zealand)

Jamie kunne uden tvivl lave et one-woman show, fordi hun har en fremragende måde at fortælle historier om sit liv på, som er både sjove og interessante:

Caspar Lee (Sydafrika)

Parodier, udfordringer og practical jokes - bare et lille overblik over Caspars videoer:

Gaming

Overraskende nok er de mest populære videoer på YouTube dem om gaming, hvor folk spiller videospil og viser os, hvordan man klarer de svære niveauer eller streamer, mens de spiller.

PewDiePie (Sverige)

Måske har du allerede hørt om PewDiePie - han er den mest populære YouTuber med mere end 110 millioner abonnenter! Det er virkelig svært at placere ham i en af disse kategorier, fordi hans videoer er virkelig forskellige, men vi besluttede, at det er spilvideoerne, hvor hans personlighed skinner:

VanossGaming (Canada)

Evan Fong, også kendt som VanossGaming, er en anden af de mest populære YouTubere med mere end 9 milliarder visninger på sin kanal. Det er nok takket være hans sjove kommentarer og redigering af høj kvalitet, at han har fortjent dem!

Markiplier

Marks specialitet er helt sikkert videoerne i segmentet Let's play. Denne type videoer falder i kategorien play-through, hvor en person spiller et helt spil igennem, ofte med kommentarer:

Jacksepticeye (Irland)

Det er helt sikkert takket være hans talent for at spille videospil og hans humor, at Jack har fået mere end 10 milliarder visninger på sin YouTube-kanal. Ligesom Markplier laver han videoer, der hedder Let's play:

DanTDM (England)

Daniel spiller mange videospil på sin kanal, men han er mest kendt for sine videoer om Minecraft og Spiderman PS4. Han er en af de mest populære YouTubers i Storbritannien.

TheSyndicateProject (England)

Tom, der er skaberen af kanalen TheSyndicateProject, skylder i høj grad sin berømmelse til de videoer, hvor han spiller Call of Duty og Minecraft.

Du kan ikke kun bruge engelsk til at have det sjovt, men også til at lære nye ting. Med det rigelige indhold, der er tilgængeligt på YouTube, kan du finde oplysninger om alt, hvad du er interesseret i.

Videnskab

Selv om emnet er lidt komplekst, kan du, hvis du kan lide videnskab, prøve disse kanaler her for at forbedre din viden om det engelske sprog og den omgivende verden!

Vsauce

Vsauce er en kanal, som tilbyder videoer om emner som videnskab, psykologi, matematik, filosofi og mange flere! Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad der ville ske, hvis alle mennesker på Jorden hoppede på én gang? Her er svaret:

AsapSCIENCE (Canada)

Med deres seje animationer og informative videoer om forskellige emner giver kanalen AsapSCIENCE os svar på mange spørgsmål. Kan du f.eks. huske lyden Yanny or Laurel på Twitter? Det er en lydoptagelse, som høres forskelligt alt efter person - nogle hører Yanny, mens andre hører Laurel. Her er forklaringen på mysteriet:

(Personligt hører jeg altid Yanny... hvad med dig?)

SmarterEveryDay

Destin Sandlin er ingeniør, og i 2007 besluttede han at oprette sin kanal SmarterEveryDay. I sine videoer forklarer Destin os, hvordan ting i hverdagen fungerer, ting du utvivlsomt har undret dig over! Ved du, hvordan tatoveringer er lavet, eller hvorfor de er så holdbare?

Big Think

Med eksperter som Bill Clinton og Bill Nye tilbyder denne YouTube-kanal tusindvis af videoer om forskellige emner, så du kan blive mere intelligent og ansvarlig.

Vil du forstå, hvordan universet fungerer? Se Michio Kakus præsentation om emnet:

Kurzgesagt - In a Nutshell (Tyskland)

Navnet på denne kanal kommer fra tysk - kurz gesagt betyder "i en nøddeskal". Denne kanal tilbyder nemlig videoer om forskellige emner inden for videnskab... i en nøddeskal! Vi taler ofte om immunsystemet, men ved du, hvordan det egentlig fungerer?

SciShow

We live in a fascinating universe... and here, at SciShow, we hate not knowing.

Det er kanalens slogan. Lær ting som, hvad gluten egentlig er, hvorfor katte spinder, hvordan dinosaurerne forsvandt og meget mere!

Veritasium

Derek Muller er også ingeniør af profession, men han er passioneret omkring videnskab og ønsker at dele sin viden med verden. Ved du, hvad Magnus-effekten er, og hvordan du kan anvende den i dit eget liv?

minutephysics

Ved at vise os tegninger og illustrationer forklarer Henry Reich os fysiske fænomener. Hvad sker der, når en ubevægelig genstand møder en ustoppelig kraft - hvilken af dem vil vinde?

It's Okay To Be Smart

Hvordan holder en iglo folk varme? Hører vi alle sammen til den samme familie? Hvorfor har februar 28 dage? Dette er blot nogle få af de interessante spørgsmål, som du kan finde svarene på ved at se kanalen It's Okay To Be Smart.

Home Science

Kan du lide at lave videnskabelige eksperimenter derhjemme? Som navnet antyder, er Home Science en YouTube-kanal, der er dedikeret til videnskab derhjemme!

Historie

Big History Project

Dette er en YouTube-kanal, som analyserer, hvordan universet har udviklet sig i løbet af dets 13,8 milliarder år! Den hjælper os til bedre at forstå mennesker, civilisation og hvordan alt omkring os hænger sammen, lige fra planeternes dannelse til livet i samfundet!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SrvPOkMs4U4&feature=emb_title&ab_channel=OERProject

Simple History

Som navnet antyder, er Simple History en kanal, der præsenterer historiske begivenheder på en enkel og interessant måde med illustrationer, der hjælper til bedre at forstå de nye oplysninger.

Crash Course - History

Crash Course er faktisk en YouTube-kanal, der tilbyder kurser om forskellige emner som biologi, kemi, teater og mange flere, men vi besluttede os for at medtage deres kurser om historie. Dette kursus, der præsenteres af den berømte forfatter John Green, har 42 episoder, som går fra landbrugsrevolutionen til globaliseringen.

The Great War

En kanal dedikeret til Første Verdenskrig, som følger begivenhederne under konflikten på ugentlig basis.

Epic History TV (England)

Verdenskrigene, Ruslands historie og Alexander den Store er blot nogle få af de videoer, du kan finde på Epic History TV.

Feature History (Australien)

Oplev ting om de mindre kendte emner, såsom borgerkrigen i Kina eller krigen mellem Sovjetunionen og Afghanistan, alt sammen præsenteret på en let og humoristisk måde takket være den underholdende fortælleren.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jJr3KVM3lBo&feature=emb_title&ab_channel=FeatureHistory

Rejser

Oplev skønheden i vores verden ved at se nogle af de mest populære engelsktalende rejsende på YouTube!

FunForLouis (England)

Louis laver videoer af høj kvalitet for at vise skønheden i vores verden. I en af hans mest populære videoer møder han en afrikansk stamme og viser os nogle af deres traditioner:

Hey Nadine (Canada)

Nadine dokumenterer ikke kun sine rejser og deler dem med os, men hun giver også tips om at rejse på et budget, hvad du bør undgå på rejsen, hvordan du pakker dine kufferter og meget mere.

Mr Ben Brown

Hr. Ben Brown viser os skønheden i lande som Canada og USA, men også hvorfor det er vigtigt at bruge sikkerhedssele, og hvad der sker under en bilulykke:

Mark Wiens (Thailand)

Marks videoer er fokuseret på mad. Han viser os køkkenet i hvert land, han besøger:

Wolters World

Denne kanals mål er at give rejsende alle de oplysninger, de har brug for, når de skal rejse til et land - det bedste og det værste ved hver by, hvordan man rejser på et budget, så man har flere penge til de næste rejser osv. Hvis du ønsker at besøge USA, ville det være en god idé at vide, hvad du bør og ikke bør gøre der:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2w6ephOxnTY&feature=emb_title&ab_channel=WoltersWorld

Kristen & Siya

I deres videoer tager Kristen og Siya os med til lande som Indien, Finland og Thailand og giver os tips om, hvordan man overlever lange flyrejser eller hvordan man pakker effektivt.

Livsstil

Tyler Oakley

Det er svært at placere Tyler i en enkelt kategori, da hans videoer er så forskellige - en masse komedie, mange udfordringer, men også madlavningsvideoer, produkttest og meget mere.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HZJ2U-lYc30&feature=emb_title

CaseyNeistat

Mangfoldigheden i Caseys videoer er bare utrolig - på hans kanal kan du finde videoer om rejser, produkt- og servicetest, pranks og meget mere. I en af hans mest populære videoer viser han os, hvordan et flysæde på første klasse, der koster 21.000 dollars, ser ud.

Zoella (England)

Zoella er nok blandt de mest populære engelske YouTubere. I sine videoer tester hun produkter (nogle gange mærkelige produkter), hun giver råd om at leve med angst, hverdagsstress, hun laver shopping hauls og som mange andre YouTubere laver hun sjove udfordringer!

David Dobrik

Du vil helt sikkert have det sjovt at se Davids videoer, hvor han svømmer i 1.400 pund kulsyreholdig sne, laver pranks eller spiser den største pizza i verden.

Ingrid Nilsen

Lejlighedsvisninger, morgen- og aftenrutiner, sjove udfordringer og sunde opskrifter er blot nogle af de videoer, du kan finde på Ingrids kanal.

The ACE Family

Denne kanal følger livet i en charmerende familie - fra frieri til fødslen og livet for deres børn!

Wengie (Australien)

Wengie tiltrækker seerne med sine farverige videoer, sin humor og det faktum, at hun giver interessante råd om forskellige emner, hun tester produkter og laver DIY-videoer:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o9XoHms0IEc&feature=emb_title&ab_channel=Wengie

Politik

VisualPolitik EN (England)

Denne kanal dækker emner som politik, økonomi, og hvad der sker i verden. Ved du f.eks. hvorfor Qatar er verdens rigeste land, eller hvorfor den israelske hær er så magtfuld?

The Daily Wire

The Daily Wire er en politisk YouTube-kanal, som lægger videoer op, hvor de udtrykker deres holdninger til forskellige emner relateret til politik.

C-Span

Hvis du er interesseret i amerikansk politik, vil du finde denne kanal interessant:

Jordan B Peterson (Canada)

Jordan er professor og terapeut, og i sine videoer taler han om politik, religion, personlighed og dækker også mange andre emner.

LiberalViewer

En advokat, der brænder for politik og samfund, og som tror stærkt på ytringsfrihed, deler sine holdninger og analyserer aktuelle begivenheder.

Cuisine

Gordon Ramsay (Det Forenede Kongerige)

Gordon Ramsay er uden tvivl en af de mest kendte kokke i Storbritannien og i verden. I sine videoer deler han madlavningsteknikker, tips og tricks til at blive en bedre kok, samt interessante og eksotiske opskrifter!

Binging with Babish

Babish kombinerer sin passion for produktion og madlavning på sin YouTube-kanal. Lær at tilberede en pizza i New York-stil, en ratatouille eller den berømte Krabby Patty fra tegnefilmen Sponge Bob:

Food Wishes

Forbedr dit kulinariske talent med Chef Johns videoer!

Munchies

Munchies er en kulinarisk YouTube-kanal, der viser, hvordan man tilbereder en cheeseburger, lette crepes eller hvordan man spiser sushi korrekt.

Bon Appétit

Lav mad med selvtillid ved at se videoerne på Bon appétit, hvor du kan finde nemme opskrifter, tips til bedre madlavning og restaurantguider. Se, hvordan en professionel kok tilbereder gourmet Oreos:

Laura in the Kitchen

Laura deler sin passion for madlavning og viser os nemme opskrifter, der er lette at følge, og som er virkelig lækre:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngN4TWgL3sY&feature=emb_title&ab_channel=LauraintheKitchen

Skønhed

Rclbeauty101

Rachel tilbyder et stort udvalg af videoer - tips og tricks, DIY, komedie og selvfølgelig skønhedsvideoer:

Bethany Mota

Bethany laver videoer om shopping, giver tips og ideer til tøj og giver også vejledning om makeup og hår:

NikkieTutorials (Nederlandene)

Nikkie de Jager, som faktisk er hollænder, er en af de mest populære skønheds YouTubere i verden. Hun blev populær på nettet takket være sin video The Power of MAKEUP!, som har inspireret andre YouTubere til at vise deres ansigt med og uden makeup.

Tanya Burr (England)

Tanya er ikke kun passioneret omkring makeup, hun er også forfatter og skuespiller. I 2014 startede hun endda sin egen skønhedsserie kaldet Tanya Burr Cosmetics.

Shaaanxo (New Zealand)

Test din forståelse af den newzealandske accent, mens du også kan nyde videoer om makeup, kosmetik og skønhed:

Fitness og ernæring

FitnessBlender

FitnessBlender tilbyder mere end 500 træningspas og tips til at blive den bedste version af dig selv!

Nikki Blackketter

Nikki laver vlogs (med andre ord en videoblog) på sin kanal - hun deler sit liv, hvad hun spiser, og hvad hun gør for at holde sig i form.

Bodybuilding.com

Målet, som Bodybuilding.com -kanalen har, er at støtte dig, lære dig om ernæring og give dig de bedste øvelser til at komme i form:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o9zCgPtsups&feature=emb_title&ab_channel=Bodybuilding.com

Lauren Toyota

På sin YouTube-kanal deler Lauren sin passion for at leve ansvarligt, med kreativitet og leve i nuet. Hvis du er interesseret i den veganske livsstil, vil du helt sikkert kunne lide hendes videoer:

Sixpackfactory (Sydafrika)

Hvis du ønsker at tabe dig, forbrænde fedt eller tage på i muskelvægt, vil du finde denne kanal interessant:

Talkshows

Se de samme tv-shows som amerikanerne på YouTube!

TheEllenShow

TheEllenShow er blevet et af de mest populære talkshows i USA takket være værten Ellen DeGeneres' humor og klogskab.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Der er mange afsnit i showet, men det mest populære må være Wheel of Musical Impressions, hvor sangere som Christina Aguilera, Ariana Grande og Céline Dion imiterer andre populære kunstnere:

Jimmy Kimmel Live

I sit show laver Jimmy Kimmel en masse interviews, spøg og skæmt og sociale eksperimenter:

The Kelly Clarkson Show

Mit foretrukne amerikanske talkshow! Kelly Clarkson er selvfølgelig mest kendt for sin musikalske karriere, men i de sidste par år har hun også været vært på et af de mest populære dagshows - The Kelly Clarkson Show! Ikke alene er hendes show hylende morsomt takket være hendes lysende personlighed og humor; hun inviterer ofte gæster, som er helt almindelige mennesker, der har gjort noget interessant og/eller vigtigt:

FBE

Reaktionsvideoerne er nogle af de mest populære på nettet. Derfor besluttede de to brødre Benny og Rafi at oprette en YouTube-kanal, hvor flere mennesker i forskellige aldre reagerer på aktuelle begivenheder, videoer, musik og andet. Videoerne fra segmentet Try not to laugh har haft en enorm succes med millioner af visninger:

TED talks

Lyt til hundredvis af mennesker over hele verden, der deler deres viden, erfaringer og historier!

Oplever du ofte, at du udsætter dig selv?

Oplev YouTube på egen hånd

Hvis du ikke kan lide nogen af de kanaler, vi har anbefalet, kan du også prøve at udforske YouTube-verdenen på egen hånd og finde de perfekte kanaler efter din smag! Brug dette websted, vælg din yndlingsgenre, dit yndlingsland eller dit yndlingssprog, og find ud af, hvem de mest populære YouTubere inden for det pågældende område er!

Hold dig altid opdateret

Hvis du altid vil holde dig opdateret og vide, hvad der sker i YouTube-verdenen i dit engelsktalende yndlingsland, skal du klikke på et af disse links for at se de trendende videoer i det land, du vælger:

Der har du dem, de mest populære YouTube-kanaler til at øve dig i engelsk. Det er naturligvis umuligt at medtage alle YouTubere, så hjælp os ved at fortælle os, hvilke YouTubere du foretrækker!

Se også

  • Denne artikel fokuserede på engelsktalende YouTubere. Hvis du ønsker at lære engelsk på YouTube på en mere traditionel måde, dvs. ved at studere i stedet for at øve dig, så tjek vores artikel om de bedste YouTube-kanaler til at lære engelsk. Der finder du engelsklærere, kurser om grammatik og udtale, for begyndere og mellemliggende lærere. Derefter kan du vende tilbage til denne artikel for at øve dig i engelsk med autentisk indhold.

  • Hvis du stadig ikke kan forstå engelsk godt nok til at nyde indholdet på YouTube, så foreslår vi, at du tjekker vores træning Click & Speak, som vil gøre dig i stand til at forstå og bruge 96 % af det talte engelsk.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 4:47 pm