[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Učenje angleščine z YouTubom

Angleško govoreči YouTuberji ▶️

Read this article in English: English speaking YouTubers ▶️.

Učenje angleščine z YouTubom je učinkovito in zanimivo. Odkrijte najbolj znane angleško govoreče YouTuberje!

Vsi radi gledamo videoposnetke v YouTubu - postal je eden najbolj priljubljenih in vplivnih medijev. Toda ali ste vedeli, da je gledanje videoposnetkov na YouTubu lahko tudi ena od najboljših tehnik za vadbo angleščine? Danes si bomo ogledali, kako lahko izboljšate svojo angleščino in obenem uživate v videoposnetkih na YouTubu. Ogledali si bomo tudi nekaj najbolj priljubljenih kanalov YouTube v angleščini - naravne vsebine, ki jih ustvarjajo angleški govorci za angleške govorce!

Vendar bodite pozorni - ne bomo govorili o kanalih YouTube za učenje angleščine z videoposnetki o slovnici ali besedišču - ne! Govorili bomo o kanalih, ki so všeč angleškim govorcem in jih redno gledajo. Verjetno se sprašujete, zakaj bi to storili...

Zakaj gledati videoposnetke na YouTubu v angleščini?

Zame je YouTube ena najprijetnejših tehnik učenja jezika, hkrati pa tudi ena najučinkovitejših. Pomislite - to so resnični ljudje, ki uporabljajo pristne besede, sleng, izgovorjavo in izraze. Tako običajno govorijo resnični ljudje, ki jih srečujete na ulici. Če se navadite na način, kako govorijo youtuberji, boste bolje razumeli vse rojene govorce.

To je bolje kot uporaba priročnika za učenje angleščine, v katerem lahko najdete le besede in izraze, ki so jih ljudje uporabljali pred 20 ali 30 leti. Jeziki se zelo hitro razvijajo in če ne živite v angleško govoreči državi, je eden najboljših načinov, da se izpostavite angleščini, branje in poslušanje istih stvari, kot jih počnejo angleški govorci.

Lahko vam povem, da sem se prav po zaslugi YouTuba naučil velik del svoje angleščine in francoščine.

Zato smo se odločili ustvariti seznam angleško govorečih youtuberjev, ki so priljubljeni in zanimivi. Z njimi boste lahko izboljšali svojo angleščino, hkrati pa uživali v videoposnetkih, ki bi jih z veseljem gledali tudi v svojem maternem jeziku.

V tem članku je veliko vsebine, zato priporočamo, da ga shranite na seznam priljubljenih, da se boste k njemu lahko vrnili vsakič, ko boste želeli odkriti nov kanal.

Izberite torej vrsto videoposnetka, ki vam je všeč, in odkrijte najboljše kanale YouTube, ki jih lahko uporabite za vadbo angleščine!

Komedija

To je nedvomno najbolj priljubljena vrsta videoposnetkov. Z gledanjem smešnih videoposnetkov na YouTubu se ne boste samo dobro nasmejali, ampak se boste tudi naučili, kako se šaliti v angleščini, delati besedne igre in spoznati angleški humor!

Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih komikov na YouTubu:

JennaMarbles

Jenna snema videoposnetke, ki prikazujejo resničnost - na primer, kako ljudje vozijo, se tuširajo ali zaspijo. Z njenimi videoposnetki se lahko poistoveti vsak!

Shane Dawson

Shane je youtuber, ki opravlja izzive, pogosto govori o teorijah zarote in govoricah v svetu YouTuba. Morda je prav zaradi svojih raznolikih vsebin prejel 20 milijonov naročnikov!

Smosh

Smosh je skupina youtuberjev, ki ustvarjajo parodične videoposnetke o priljubljenih situacijah iz resničnega življenja, kot so na primer ljudje na internetu ali v restavraciji s hitro prehrano.

Tukaj je parodija na reklamo za govedino, bon appétit:

nigahiga

Ryan Higa, znan tudi kot nigahiga, kar je ime njegovega kanala, ustvarja humoristične videoposnetke, v katerih se pogosto norčuje iz določenih skupin ljudi. Na primer "Kako biti emo", "Kako biti gangster" in njegov najbolj priljubljen videoposnetek "Nice guys":

IISuperwomanII (Kanada)

Lilly Singh se je rodila v Kanadi, njeni starši pa so iz Indije. Zato v številnih videoposnetkih posnema svoje starše in pogosto lahko slišite indijski naglas. Drugi njeni priljubljeni videoposnetki so "Tipi XXX", na primer "Tipi staršev" ali "Tipi reklam".

Liza Koshy

Razlog, zakaj ljudje obožujejo Lizo Koshy, je, da snema izjemno smešne videoposnetke, ki so tudi nekoliko čudaški! Za predstavo - v enem od njenih najbolj priljubljenih videoposnetkov prikazuje, kaj vse lahko kupite za samo en dolar. Pri tem poje in pleše sredi dolarske trgovine - internetni humor v najboljši luči!

AmazingPhil (Anglija)

Phil in njegov prijatelj Dan opravljata izzive, kot so na primer posnemanje rastlin, petje o kuščarjih ali risanje svojih naročnikov. Zagotovo sta zaradi izvirnosti svojih vsebin postala med najbolj priljubljenimi britanskimi YouTuberji!

Joey Graceffa

Joeyjevi videoposnetki so zelo raznoliki - opravlja izzive, preizkuša različne vrste čudnih izdelkov, glasbo, predvsem pa je voditelj oddaje na YouTubu Escape The Night, ki sodeluje z več YouTuberji in je skrivnostna in malce strašljiva!

Tukaj je prva epizoda oddaje:

Jacksfilms

Jackov humor je nedvomno edinstven. Ne ustvarja le parodičnih videoposnetkov, ampak tudi več segmentov, kot je YIAY (Yesterday I asked you), kjer ureja fotografije, zastave in slike, da bi jih naredil še bolj smešne. Še en segment, ki vam bo morda pomagal pri učenju angleščine, se imenuje Your grammar sucks, kjer bere komentarje s trapastimi napakami, ki nimajo smisla.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=AEmPk7uAQ34&feature=emb_title&ab_channel=jacksfilms

CollegeHumor

CollegeHumor dela skeče, videoposnetke o resničnosti vsakdanjega življenja in tudi parodične videoposnetke:

Troye Sivan(Avstralija)

Morda Troyea že poznate zaradi njegove glasbene kariere, toda ali ste vedeli, da je začel tudi na YouTubu? Ustvarja smešne videoposnetke, kot je tisti, v katerem mu prijatelj depilira noge ali ga liči:

Jamie's World (Nova Zelandija)

Jamie bi nedvomno lahko pripravila one-woman show, saj zna odlično pripovedovati o svojem življenju, kar je hkrati smešno in zanimivo:

Caspar Lee (Južna Afrika)

Parodije, izzivi in potegavščine - samo majhen pregled Casparjevih videoposnetkov:

Igre na srečo

Presenetljivo so najbolj priljubljeni videoposnetki na YouTubu tisti o igrah, v katerih ljudje igrajo videoigre in nam pokažejo, kako premagati težke stopnje, ali pa med igranjem prenašajo.

PewDiePie (Švedska)

Morda ste že slišali za PewDiePieja - je najbolj priljubljen YouTuber z več kot 110 milijoni naročnikov! Zelo težko ga je uvrstiti v eno od teh kategorij, saj so njegovi videoposnetki zelo raznoliki, vendar smo se odločili, da so to videoposnetki o igrah, kjer njegova osebnost izstopa:

VanossGaming (Kanada)

Evan Fong, znan tudi kot VanossGaming, je še eden izmed najbolj priljubljenih YouTuberjev z več kot 9 milijardami ogledov na svojem kanalu. Verjetno si jih je prislužil zaradi svojih smešnih komentarjev in kakovostne montaže!

Markiplier

Markova posebnost so zagotovo videoposnetki iz segmenta Let's play. Ta vrsta videoposnetkov spada v kategorijo play-through, kjer oseba odigra celotno igro, pogosto s komentarji:

Jacksepticeye (Irska)

Zagotovo se Jack zahvaljuje svojemu talentu za igranje videoiger in humorju, saj je njegov kanal na YouTubu dosegel že več kot 10 milijard ogledov. Tako kot Markplier, tudi on snema videoposnetke z imenom Let's play:

DanTDM (Anglija)

Daniel na svojem kanalu igra veliko videoiger, vendar je znan predvsem po svojih videoposnetkih o Minecraft in Spiderman PS4. Je eden izmed najbolj priljubljenih uporabnikov YouTuba v Združenem kraljestvu.

TheSyndicateProject (Anglija)

Tom, ustvarjalec kanala TheSyndicateProject, svojo slavo v veliki meri dolguje videoposnetkom, v katerih igra Call of Duty in Minecraft.

Z angleščino se lahko ne le zabavate, temveč se tudi učite novih stvari. Z bogato vsebino, ki je na voljo na YouTubu, lahko najdete informacije o vsem, kar vas zanima.

Znanost

Tudi če je tema nekoliko zapletena, če vam je všeč znanost, preizkusite te kanale tukaj, da izboljšate svoje znanje angleškega jezika in okoliškega sveta!

Vsauce

Vsauce je kanal, ki ponuja videoposnetke o temah, kot so znanost, psihologija, matematika, filozofija in številne druge! Ste se kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi vsi ljudje na Zemlji naenkrat skočili? Tukaj je odgovor:

AsapSCIENCE (Kanada)

Kanal AsapSCIENCE nam s svojo kul animacijo in informativnimi videoposnetki o različnih temah ponuja odgovore na številna vprašanja. Se na primer spomnite zvočnega zapisa Yanny or Laurel na Twitterju? Gre za zvočni posnetek, ki se glede na osebo sliši različno - nekateri slišijo Yanny, drugi pa Laurel. Tukaj je razlaga o tej skrivnosti:

(Osebno vedno slišim Yanny... kaj pa vi?)

SmarterEveryDay

Destin Sandlin je inženir in leta 2007 se je odločil ustvariti svoj kanal SmarterEveryDay. V svojih videoposnetkih nam Destin razlaga, kako delujejo stvari v vsakdanjem življenju, stvari, o katerih ste se nedvomno spraševali! Ali veste, kako nastanejo tetovaže ali zakaj so tako trpežne?

Big Think

S strokovnjaki, kot sta Bill Clinton in Bill Nye, ta kanal na YouTubu ponuja na tisoče videoposnetkov o različnih temah, da bi postali bolj inteligentni in odgovorni.

Želite razumeti, kako deluje vesolje? Oglejte si predstavitev Michia Kakuja na to temo:

Kurzgesagt - In a Nutshell (Nemčija)

Ime tega kanala izvira iz nemščine - kurz gesagt pomeni "v malem". Ta kanal dejansko ponuja videoposnetke o različnih temah s področja znanosti ... v kratkem! Pogosto govorimo o imunskem sistemu, toda ali veste, kako dejansko deluje?

SciShow

We live in a fascinating universe... and here, at SciShow, we hate not knowing.

To je slogan tega kanala. Izvedite, kaj je pravzaprav gluten, zakaj mačke mrkajo, kako so izginili dinozavri in še veliko več!

Veritasium

Derek Muller je po poklicu inženir in je navdušen nad znanostjo, svoje znanje pa želi deliti s svetom. Ali veste, kaj je Magnusov učinek in kako ga lahko uporabite v svojem življenju?

minutephysics

Henry Reich nam s pomočjo risb in ilustracij razloži fizikalne pojave. Kaj se zgodi, ko se nepremični predmet sreča z neustavljivo silo - katera bi zmagala?

It's Okay To Be Smart

Kako igluju ohranja toploto? Ali vsi pripadamo isti družini? Zakaj ima februar 28 dni? To je le nekaj zanimivih vprašanj, na katera boste našli odgovore ob gledanju kanala It's Okay To Be Smart.

Home Science

Ali doma radi izvajate znanstvene poskuse? Kot pove že ime, je Home Science kanal na YouTubu posvečen znanosti doma!

Zgodovina

Big History Project

To je kanal na YouTubu, ki analizira razvoj vesolja v njegovi 13,8 milijarde let dolgi zgodovini! Pomaga nam bolje razumeti ljudi, civilizacijo in kako je vse okoli nas povezano, od oblikovanja planetov do življenja v družbi!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SrvPOkMs4U4&feature=emb_title&ab_channel=OERProject

Simple History

Kot pove že ime, je Simple History kanal, ki na preprost in zanimiv način predstavlja zgodovinske dogodke z ilustracijami, ki pomagajo bolje razumeti nove informacije.

Crash Course - History

Crash Course je pravzaprav kanal na YouTubu, ki ponuja tečaje o različnih temah, kot so biologija, kemija, gledališče in številne druge, vendar smo se odločili, da vključimo njihove tečaje o zgodovini. Ta tečaj, ki ga predstavlja znani pisatelj John Green, ima 42 epizod, ki segajo od kmetijske revolucije do globalizacije.

The Great War

Kanal, posvečen prvi svetovni vojni, ki tedensko spremlja dogodke med spopadom.

Epic History TV (Anglija)

Svetovne vojne, zgodovina Rusije in Aleksander Veliki so le nekateri od videoposnetkov, ki jih najdete na Epic History TV.

Feature History (Avstralija)

Odkrijte stvari o manj znanih temah, kot so državljanska vojna na Kitajskem ali vojna med Sovjetsko zvezo in Afganistanom, vse to pa je zaradi zabavnega pripovedovalca predstavljeno na lahkoten in humoren način.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jJr3KVM3lBo&feature=emb_title&ab_channel=FeatureHistory

Potovanja

Odkrijte lepote našega sveta z ogledom nekaterih najbolj priljubljenih angleško govorečih popotnikov na YouTubu!

FunForLouis (Anglija)

Louis ustvarja visokokakovostne videoposnetke, v katerih prikazuje lepote našega sveta. V enem od svojih najbolj priljubljenih videoposnetkov se sreča z afriškim plemenom in nam predstavi nekaj njihovih običajev:

Hey Nadine (Kanada)

Nadine ne le dokumentira svoja potovanja in jih deli z nami, ampak tudi daje nasvete o potovanjih s proračunom, čemu se morate izogibati na potovanjih, kako spakirati kovčke in še veliko več.

Mr Ben Brown

Gospod Ben Brown nam predstavi lepote držav, kot sta Kanada ali Združene države Amerike, pa tudi, zakaj je pomembno uporabljati varnostni pas in kaj se zgodi med prometno nesrečo:

Mark Wiens (Tajska)

Markovi videoposnetki se osredotočajo na hrano. Predstavlja nam kuhinjo vsake države, ki jo obišče:

Wolters World

Cilj tega kanala je popotnikom ponuditi vse informacije, ki jih potrebujejo za potovanje v določeno državo - najboljše in najslabše v vsakem mestu, kako potovati s proračunom, da boste imeli več denarja za naslednja potovanja itd. Če želite obiskati Združene države Amerike, bi bilo dobro vedeti, kaj morate in česa ne smete početi tam:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2w6ephOxnTY&feature=emb_title&ab_channel=WoltersWorld.

Kristen & Siya

Kristen in Siya nas v svojih videoposnetkih popeljeta v države, kot so Indija, Finska ali Tajska, in nam svetujeta, kako preživeti dolge lete ali kako učinkovito spakirati.

Življenjski slog

Tyler Oakley

Tylerja je težko uvrstiti v eno kategorijo, saj so njegovi videoposnetki tako raznoliki - veliko komedije, veliko izzivov, pa tudi videoposnetki o kuhanju, testiranju izdelkov in še veliko več.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HZJ2U-lYc30&feature=emb_title

CaseyNeistat

Raznolikost Caseyjevih videoposnetkov je naravnost neverjetna - na njegovem kanalu lahko najdete videoposnetke o potovanjih, testiranju izdelkov in storitev, potegavščinah in še veliko več. V enem od svojih najbolj priljubljenih videoposnetkov nam pokaže, kako je videti sedež v prvem razredu letala, ki stane 21.000 dolarjev.

Zoella (Anglija)

Zoella je verjetno med najbolj priljubljenimi angleškimi YouTuberji. V svojih videoposnetkih testira izdelke (včasih čudne), svetuje o življenju s tesnobo, vsakodnevnem stresu, opravlja nakupovalne pohode in kot številni YouTuberji opravlja zabavne izzive!

David Dobrik

Zagotovo se boste zabavali ob ogledu Davidovih videoposnetkov, v katerih plava v 1 400 kilogramih ogljikovega snega, dela potegavščine ali poje največjo pico na svetu.

Ingrid Nilsen

Ogledi stanovanja, jutranje in večerne rutine, smešni izzivi in zdravi recepti so le nekateri videoposnetki, ki jih lahko najdete na Ingridinem kanalu.

The ACE Family

Ta kanal spremlja življenje očarljive družine - od predloga za poroko do rojstva in življenja njihovih otrok!

Wengie (Avstralija)

Wengie privablja gledalce s svojimi barvitimi videoposnetki, humorjem in dejstvom, da daje zanimive nasvete o različnih temah, testira izdelke in snema videoposnetke "naredi sam":

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o9XoHms0IEc&feature=emb_title&ab_channel=Wengie

Politika

VisualPolitik EN (Anglija)

Ta kanal pokriva teme, kot so politika, gospodarstvo in dogajanje v svetu. Ali veste, zakaj je Katar najbogatejša država na svetu ali zakaj je na primer izraelska vojska tako močna?

The Daily Wire

The Daily Wire je politični kanal na YouTubu, ki objavlja videoposnetke, v katerih izraža svoje mnenje o različnih temah, povezanih s politiko.

C-Span

Če vas zanima ameriška politika, se vam bo ta kanal zdel zanimiv:

Jordan B Peterson (Kanada)

Jordan je profesor in terapevt, v svojih videoposnetkih pa govori o politiki, religiji, osebnosti in pokriva tudi številne druge teme.

LiberalViewer

Pravnik, ki se strastno zanima za politiko in družbo ter močno verjame v svobodo govora, deli svoja mnenja in analizira aktualne dogodke.

Kuhinja

Gordon Ramsay (Združeno kraljestvo)

Gordon Ramsay je nedvomno eden najbolj znanih kuharskih mojstrov v Združenem kraljestvu in na svetu. V svojih videoposnetkih deli kuharske tehnike, nasvete in trike, kako postati boljši kuhar, ter zanimive in eksotične recepte!

Binging with Babish

Babish na svojem kanalu na YouTubu združuje svojo strast do proizvodnje in kulinarike. Naučite se pripraviti pico po newyorško, ratatouille ali slavni Krabby Patty iz risanke Sponge Bob:

Food Wishes

Izboljšajte svojo kulinarično nadarjenost z videoposnetki šefa Johna!

Munchies

Munchies je kulinarični kanal na YouTubu, ki prikazuje, kako pripraviti cheeseburger, lahke palačinke ali kako pravilno jesti suši.

Bon Appétit

Kuhajte samozavestno z ogledom videoposnetkov Bon appétit, v katerih boste našli enostavne recepte, nasvete za boljše kuhanje in vodnike po restavracijah. Oglejte si, kako profesionalni kuhar pripravi gurmanske orehe:

Laura in the Kitchen

Laura deli svojo strast do kuhanja in nam pokaže enostavne recepte, ki so zares okusni:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngN4TWgL3sY&feature=emb_title&ab_channel=LauraintheKitchen

Lepota

Rclbeauty101

Rachel ponuja veliko različnih videoposnetkov - nasvete in trike, DIY, komedije in seveda lepotne videoposnetke:

Bethany Mota

Bethany snema videoposnetke o nakupovanju, daje nasvete in ideje za obleke ter vaje za ličenje in pričeske:

NikkieTutorials (Nizozemska)

Nikkie de Jager, ki je pravzaprav Nizozemka, je ena najbolj priljubljenih lepotnih YouTuberk na svetu. Na spletu je postala priljubljena zaradi svojega videoposnetka The Power of MAKEUP!, ki je navdihnil druge YouTuberje, da so pokazali svoj obraz z ličili in brez njih.

Tanya Burr (Anglija)

Tanya ni samo strastna ljubiteljica ličil, ampak je tudi pisateljica in igralka. Leta 2014 je celo ustanovila svojo lepotno linijo z imenom Tanya Burr Cosmetics.

Shaaanxo (Nova Zelandija)

Preizkusite svoje razumevanje novozelandskega naglasa, hkrati pa uživajte v videoposnetkih o ličenju, kozmetiki in lepoti:

in prehrani.

FitnessBlender

FitnessBlender ponuja več kot 500 vadb in nasvetov, kako postati najboljša različica sebe!

Nikki Blackketter

Nikki na svojem kanalu pripravlja vloge (z drugimi besedami, video blog) - deli svoje življenje, kaj je in kaj počne, da ostane v formi.

Bodybuilding.com

Cilj, ki ga ima kanal Bodybuilding.com, je podpirati vas, vas poučiti o prehrani in vam ponuditi najboljše vaje za pridobivanje kondicije:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o9zCgPtsups&feature=emb_title&ab_channel=Bodybuilding.com

Lauren Toyota

Lauren na svojem kanalu na YouTubu deli svojo strast do odgovornega življenja, ustvarjalnosti in življenja v trenutku. Če vas zanima veganski način življenja, vam bodo njeni videoposnetki zagotovo všeč:

Sixpackfactory (Južna Afrika)

Če želite shujšati, kuriti maščobe ali pridobiti mišično maso, bo ta kanal za vas zanimiv:

Pogovorne oddaje

Na YouTubu si oglejte iste televizijske oddaje kot Američani!

TheEllenShow

TheEllenShow je zaradi humorja in bistrosti voditeljice Ellen DeGeneres postala ena najbolj priljubljenih pogovornih oddaj v Združenih državah Amerike.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

V tej oddaji je veliko segmentov, vendar je najbolj priljubljen Wheel of Musical Impressions, kjer pevke, kot so Christina Aguilera, Ariana Grande ali Céline Dion, posnemajo druge priljubljene izvajalce:

Jimmy Kimmel Live

Jimmy Kimmel v svoji oddaji opravlja veliko intervjujev, potegavščin in družbenih eksperimentov:

The Kelly Clarkson Show

Moja najljubša ameriška pogovorna oddaja! Kelly Clarkson je seveda znana predvsem po svoji glasbeni karieri, zadnjih nekaj let pa je tudi voditeljica ene najbolj priljubljenih dnevnih oddaj - The Kelly Clarkson Show! Njena oddaja ni le zabavna zaradi njene sijajne osebnosti in humorja, temveč pogosto v goste povabi tudi običajne ljudi, ki so naredili nekaj zanimivega in/ali pomembnega:

FBE

Videoposnetki z odzivi so med najbolj priljubljenimi na spletu. Zato sta se brata Benny in Rafi odločila ustvariti kanal YouTube, na katerem se več ljudi različnih starosti odziva na aktualne dogodke, videoposnetke, glasbo in drugo. Videoposnetki iz segmenta Try not to laugh so doživeli izjemen uspeh z več milijoni ogledov:

TED talks

Prisluhnite stotinam ljudi z vsega sveta, ki delijo svoje znanje, izkušnje in zgodbe!

Se vam pogosto zgodi, da odlašate z delom?

Odkrijte YouTube na lastno pest

Če vam ni všeč noben od kanalov, ki smo vam jih priporočili, lahko svet YouTuba poskusite raziskati tudi sami in poiščete kanale po svojem okusu! Uporabite to spletno mesto, izberite svoj najljubši žanr, državo, jezik in odkrijte, kdo so najbolj priljubljeni YouTuberji na tem področju!

Vedno bodite na tekočem

Če želite biti vedno na tekočem in vedeti, kaj se dogaja v svetu YouTuba v vaši najljubši angleško govoreči državi, potem kliknite na eno od teh povezav in si oglejte trendovske videoposnetke v izbrani državi:

Tukaj so najbolj priljubljeni kanali na YouTubu za vadbo angleščine. Seveda je nemogoče vključiti vse YouTubere, zato nam pomagajte in nam povejte, kateri so vaši najljubši YouTuberji!

Oglejte si tudi

  • Ta članek je bil osredotočen na angleško govoreče YouTuberje. Če se želite na YouTubu naučiti angleščine z bolj tradicionalnim pristopom, torej z učenjem in ne z vadbo, si oglejte naš članek o najboljših kanalih YouTube za učenje angleščine. Tam boste našli učitelje angleščine, tečaje o slovnici in izgovorjavi za začetnike in srednje zahtevne učence. Nato se vrnite na ta članek in vadite angleščino z avtentično vsebino.

  • Če angleščine še vedno ne razumete dovolj dobro, da bi lahko uživali v vsebinah na YouTubu, vam predlagamo, da si ogledate naše usposabljanje Click & Speak, ki vam bo omogočilo razumeti in uporabljati 96 % govorjene angleščine.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 7:34 pm