[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Tanuljon angolul a YouTube-on

Angol nyelvű YouTubers ▶️

Read this article in English: English speaking YouTubers ▶️.

Tanuljon angolul a YouTube-on - mind hatékony, mind enaging. Fedezze fel a leghíresebb angol nyelvű YouTubers!

Mindannyian szeretjük YouTube videók megtekintése ez lett az egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb média. De tudta, hogy a YouTube-videók megtekintése az egyik legjobb módszer az angol nyelv gyakorlására? Ma látni fogjuk, hogyan javíthatja angol nyelvét, miközben élvezheti a YouTube-videókat is. Látni fogjuk az angol nyelvű legnépszerűbb YouTube-csatornákat is-természetes tartalom, amelyet az angol hangszórók készítettek angol hangszórók számára!

De figyeljen-nem fogunk beszélni YouTube-csatornák angolul tanulni, videókkal a nyelvtanról vagy a szókincsről – nem! Majd beszélünk csatornák, amelyeket az angol hangszórók szeretnek, rendszeresen néznek. Valószínűleg kíváncsi vagy miért megtennénk...

Miért néz YouTube videókat Angolul?

Számomra a YouTube az egyik legélvezetesebb módszer a nyelv megtanulására, de az egyik leghatékonyabb is. Gondolj bele – ezek valódi emberek, akik hiteles szavakat, szlenget, kiejtést, kifejezéseket használnak. Ez az út igazi emberek találkoznak az utcán hajlamosak beszélni. Ha megszokja, ahogy a youtubers beszél, akkor jobb megérteni az összes anyanyelvi beszélőt.

Jobb, mint egy kézikönyv használata az angol nyelvtanuláshoz, ahol csak 20 vagy 30 évvel ezelőtt használt szavakat vagy kifejezéseket találhat. A nyelvek nagyon gyorsan fejlődnek, és ha nem egy angol nyelvű országban élsz, az egyik legjobb módja annak, hogy felfedd magad az angol nyelvnek olvassa el és figyelj! ugyanazok a dolgok, mint az angol hangszórók.

Azt lehet mondani, hogy ez a YouTube-nak köszönhetően megtanultam az angol nyelvem nagy részét és a franciámat.

Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy az angol nyelvű youtuberek listája akik mind népszerűek, mind érdekesek. Ezek lehetővé teszik, hogy javítsa az angol, miközben élvezi videók szívesen nézni az anyanyelvén is.

Sok tartalom van ebben a cikkben, ezért javasoljuk, hogy mentse el a kedvencek listájába, így minden alkalommal visszatérhet hozzá, amikor új csatornát szeretne felfedezni.

Tehát, válassza ki a kívánt videó típusát fedezze fel a legjobb YouTube-csatornákat, amelyeket az angol nyelv gyakorlásához használhat!

Vígjáték

Ez kétségtelenül a legnépszerűbb típusú videók. Nézéssel vicces videók a YouTube-on, akkor nem csak egy jó nevetés, hanem megtanulják, hogyan kell viccelni angolul, hogy szójátékok, valamint tanulni angol humor!

Íme néhány a legnépszerűbb humoristák a YouTube-on:

JennaMarbles

Jenna olyan videókat készít, amelyek megmutatják a valóságot-hogyan vezetnek az emberek, zuhanyoznak vagy elaludnak, például. Mindenki kapcsolódhat a videóihoz!

Shane Dawson

Shane egy youtuber, aki kihívásokat csinál, gyakran beszél összeesküvés-elméletekről és pletykákról a YouTube világában. Talán a változatos tartalmának köszönhetően 20 millió előfizetőt kapott!

Smosh

Smosh olyan youtuberek csoportja, akik paródiás videókat készítenek a valós élet népszerű helyzeteiről,például az interneten vagy egy gyorsétteremben.

Itt egy paródia reklám marhahús, bon appétit:

nigahiga

Ryan Higa, is tudom, mint nigahiga, a csatorna neve miatt a humorista videók gyakran gúnyolják az emberek bizonyos csoportjait. Például: "Hogyan lehet emo", "hogyan lehet gengszter", valamint a legnépszerűbb videó " kedves srácok":

IISuperwomanII (Kanada)

Lilly Singh Kanadában született, de szülei Indiából származnak. Ez az oka annak, hogy sok videót készít a szüleit utánozva, és gyakran hallani az indiai akcentust. Más népszerű videói a "XXX típusok", például a" szülők típusai "vagy a"reklámok típusai".

Liza Koshy

Az ok, amiért az emberek szeretik Liza Koshy, hogy ő teszi rendkívül vicces videók, amelyek szintén egy kicsit furcsa! Hogy ötletet adjon neked – az egyik legnépszerűbb videójában mindent megmutat, amit csak egy dollárért vásárolhat. Énekel és táncol a közepén egy dollár bolt-Internet humor a legjobb!

AmazingPhil (Anglia)

Phil és barátja, Dan olyan kihívásokat tesznek, mint például a növények utánozása, a gyíkokról éneklés vagy előfizetőik rajzolása. A tartalom eredetiségének köszönhetően biztosan a legnépszerűbb brit youtuberek közé kerültek!

Joey Graceffa

Joey videói nagyon változatosak – kihívásokat vet fel, különféle furcsa termékeket, zenét próbál ki, mindenekelőtt a YouTube show házigazdája Escape The Night, egy együttműködés több YouTubers, ami titokzatos, egy kicsit ijesztő!

Itt az első epizód a show:

Jacksfilms

Jack humora kétségtelenül egyedülálló. Nem csak paródia videókat készít, hanem több szegmenst is, például YIAY (Yesterday I asked you), ahol fotókat, zászlókat és képeket szerkesztett, hogy még viccesebbé tegye őket. Egy másik szegmens, amely segíthet az angol tanulmányok hívják Your grammar sucks, ahol a megjegyzéseket kínos hibákkal olvassa, amelyeknek nincs értelme.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=AEmPk7uAQ34&feature=emb_title&ab_channel=jacksfilms

CollegeHumor

CollegeHumor vázlatok, videók a mindennapi élet valóságáról, valamint paródia videók:

Troye Sivan(Ausztrália)

Talán már ismeri Troye-t zenei karrierjének köszönhetően, de tudta, hogy a YouTube-on is indult? Vicces videókat készít, mint például az, ahol barátja viaszolja a lábát, vagy sminkeli:

Jamie's World (Új-Zéland)

Jamie kétségtelenül egy nő show-t tehetne, mert kiváló módja annak, hogy történeteket meséljen az életéről, ami mind vicces, mind érdekes:

Caspar Lee (Dél-Afrika)

Paródiák, kihívások és praktikus viccek - csak egy kis áttekintés Caspar videóiról:

Játék

Meglepő módon a YouTube legnépszerűbb videói a következők játék amelyben az emberek játszanak videojátékok és mutasd meg, hogyan kell átadni a nehéz szinteket, vagy patak közben játszanak.

PewDiePie (Svédország)

Talán már hallottál PewDiePie - ről – ő a legnépszerűbb YouTuber, több mint 110 millió előfizetővel! Nagyon nehéz ebbe a kategóriába helyezni, mert videói nagyon változatosak, de úgy döntöttünk, hogy ez a játékvideók, ahol személyisége ragyog:

VanossGaming (Kanada)

Evan Fong, más néven VanossGaming egy másik az egyik legnépszerűbb YouTubers, több mint 9 milliárd megtekintéssel a csatornáján. Valószínűleg vicces megjegyzéseinek és kiváló minőségű szerkesztésének köszönhetően érdemelte ki őket!

Markiplier

Mark specialitása biztosan a szegmens videói Let's play. Az ilyen típusú videók a play-through kategória, ahol egy személy egy egész játékon keresztül játszik, gyakran megjegyzésekkel:

Jacksepticeye (Írország)

A videojátékok iránti tehetségének és humorának köszönhetően Jack több mint 10 milliárd nézetet kapott YouTube-csatornáján. Csakúgy, mint Markplier, videókat készít Let's play:

DanTDM (Anglia)

Daniel sok videojátékot játszik a csatornáján, de leginkább a videóiról ismert Minecraft és Spiderman PS4. Ő az egyik legnépszerűbb Youtuber az Egyesült Királyságban.

TheSyndicateProject (Anglia)

Tom, a csatorna alkotója TheSyndicateProject, nagymértékben köszönheti hírnevét a videóknak, ahol játszik Call of Duty és Minecraft.

Nem csak az angol nyelvet használhatja szórakozásra, hanem Ismerje meg Új dolgok. A bőséges tartalom elérhető a YouTube-on, megtalálja az információt, amit érdekel.

Tudomány

Még akkor is, ha a téma egy kicsit összetett, ha tetszik tudomány, próbálja ki ezeket a csatornákat itt, hogy javítsa az angol nyelv ismereteit és a környező világ!

Vsauce

Vsauce egy olyan csatorna, amely videókat kínál olyan témákról, mint a tudomány, a pszichológia, a matematika, a filozófia, és még sok más! Kérdezted már valaha magadtól, mi történne, ha a Föld összes embere egyszerre ugrana? Itt a válasz:

AsapSCIENCE (Kanada)

A hűvös animációs, informatív videók különböző témákban, a AsapSCIENCE csatorna ad nekünk választ sok kérdésre. Például emlékszel a hangra Yanny or Laurel a Twitteren? Ez egy hangfelvétel, amelyet a személytől függően eltérően hallanak – egyesek hallanak Yanny míg mások hallják Laurel . Itt van a rejtély magyarázata:

(Személy szerint mindig hallom Yanny... És mi van önökkel?)

SmarterEveryDay

Destin Sandlin mérnök, 2007-ben úgy döntött, hogy létrehozza csatornáját SmarterEveryDay. A videókban Destin elmagyarázza nekünk, hogyan működnek a dolgok a mindennapi életben, olyan dolgok, amelyekre kétségtelenül kíváncsi volt! Tudod, hogy a tetoválások készülnek, vagy miért olyan tartósak?

Big Think

Olyan szakértőkkel, mint Bill Clinton és Bill Nye, ez a YouTube-csatorna több ezer videót kínál különböző témákban, hogy intelligensebbé és felelősebbé váljon.

Szeretné megérteni, hogyan működik az univerzum? Nézze meg Michio Kaku előadását a témáról:

Kurzgesagt - In a Nutshell (Németország)

A csatorna neve németből származik – kurz gesagt lefordítva "dióhéjban". Valójában ez a csatorna videókat kínál a tudomány különböző témáiról... dióhéjban! Gyakran beszélünk az immunrendszerről, de tudod, hogyan működik valójában?

SciShow

We live in a fascinating universe... and here, at SciShow, we hate not knowing.

Ez a csatorna szlogenje. Ismerje meg a dolgokat, mint mi glutén valójában, miért macskák dorombol, hogyan a dinoszauruszok eltűnt, és még sok más!

Veritasium

Egy másik mérnök szakma szerint Derek Muller szenvedélyesen foglalkozik a tudománygal, és meg akarja osztani tudását a világgal. Tudja, mi a Magnus hatás, és hogyan tudja ezt alkalmazni a saját életében?

minutephysics

A rajzok és illusztrációk bemutatásával Henry Reich elmagyarázza nekünk a fizikai jelenségeket. Mi történik, ha egy mozdulatlan tárgy megállíthatatlan erővel találkozik-melyik nyerne?

It's Okay To Be Smart

Hogyan tartja az igloo az embereket melegen? Mind ugyanahhoz a családhoz tartozunk? Miért van február 28 napja? Ezek csak néhány érdekes kérdés, amelyekre a csatorna megtekintésével megtalálja a válaszokat It's Okay To Be Smart.

Home Science

Szeretsz otthon tudományos kísérleteket végezni? Ahogy a neve is sugallja, Home Science egy YouTube-csatorna szentelt tudomány otthon!

Történelem

Big History Project

Ez egy YouTube-csatorna, amely elemzi, hogy az univerzum Hogyan fejlődött 13, 8 milliárd éves története során! Segít jobban megérteni az embereket, a civilizációt, valamint azt, hogy a körülöttünk lévő dolgok hogyan kapcsolódnak egymáshoz, a bolygók kialakulásától a társadalom életéig!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SrvPOkMs4U4&feature=emb_title&ab_channel=OERProject

Simple History

Ahogy a neve is sugallja, Simple History egy olyan csatorna, amely bemutatja a történelmi események egyszerű és érdekes módon, illusztrációk, hogy segítsen jobban megérteni az új információkat.

Crash Course - History

Crash Course valójában egy YouTube-csatorna, amely kurzusokat kínál különböző témákban, mint például a biológia, a kémia, a színház, és még sok más, de úgy döntöttünk, hogy bevonjuk a történelem tanfolyamait. A híres író, John Green által bemutatott kurzusnak 42 epizódja van, amelyek a mezőgazdasági forradalomtól a Globalizációig terjednek.

The Great War

Az első világháborúnak szentelt csatorna, amely heti rendszerességgel követi a konfliktus során bekövetkezett eseményeket.

Epic History TV (Anglia)

A világháborúk, Oroszország történelme és Nagy Sándor csak néhány a videók közül Epic History TV.

Feature History (Ausztrália)

Fedezze fel a kevésbé ismert témákat, például a kínai polgárháborút vagy a Szovjetunió és Afganisztán közötti háborút, mindezt könnyű és humoros módon, a szórakoztató narrátornak köszönhetően.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jJr3KVM3lBo&feature=emb_title&ab_channel=FeatureHistory

Utazás

Fedezze fel világunk szépségét a legnépszerűbbek megtekintésével Angol nyelvű utazók a YouTube-on!

FunForLouis (Anglia)

Louis kiváló minőségű videókat készít, hogy megmutassa világunk szépségét. Az egyik legnépszerűbb videójában találkozik egy afrikai törzzsel, és megmutatja nekünk néhány hagyományukat:

Hey Nadine (Kanada)

Nadine nem csak dokumentálja az utazásait, és megosztja velünk, de tippeket is ad a költségvetésen való utazáshoz, mit kell elkerülni utazás közben, hogyan kell csomagolni a bőröndöket, és még sok más.

Mr Ben Brown

Ben Brown Úr megmutatja nekünk az olyan országok szépségét, mint Kanada vagy az Egyesült Államok, de azt is, hogy miért fontos biztonsági öv viselése, és mi történik egy autóbaleset során:

Mark Wiens (Thaiföld)

Mark videói az ételre összpontosítanak. Megmutatja nekünk az egyes meglátogatott országok konyháját:

Wolters World

Ennek a csatornának a célja, hogy az utazóknak minden olyan információt megadjon, amelyre szükségük van ahhoz, hogy egy országba menjenek – az egyes városok legjobbjai és legrosszabbak, hogyan utazhatnak költségvetéssel, így több pénzük van a következő utakra stb. Ha azt szeretnénk, hogy látogassa meg az Egyesült Államokban, lenne egy jó ötlet, hogy tudja, mit kell és kell nem tedd ott:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2w6ephOxnTY&feature=emb_title&ab_channel=WoltersWorld

Kristen & Siya

Videóikban Kristen és Siya olyan országokba visz minket, mint India, Finnország vagy Thaiföld, és tippeket ad nekünk arról, hogyan lehet túlélni a hosszú járatokat, vagy hogyan kell hatékonyan csomagolni.

Életmód

Tyler Oakley

Nehéz Tylert egyetlen kategóriába sorolni, mivel videói annyira sokszínűek – sok komédia, sok kihívás, valamint szakács videók, terméktesztek stb.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HZJ2U-lYc30&feature=emb_title

CaseyNeistat

Casey videóinak sokfélesége hihetetlen-csatornáján videókat találhat utazásról, termék-és szolgáltatásvizsgálatról, csínyekről és még sok másról. Az egyik legnépszerűbb videójában megmutatja nekünk, hogy néz ki egy első osztályú repülőgép-ülés, amely 21 000 dollárba kerül.

Zoella (Anglia)

Zoella valószínűleg az egyik legnépszerűbb angol YouTubers. Videóiban termékeket tesztel (néha furcsákat), tanácsokat ad a szorongással, a mindennapi élet stresszével, bevásárol, és mint sok Youtuber, vicces kihívásokat is csinál!

David Dobrik

Akkor biztosan jó szórakozást nézni David videók, ahol úszik 1,400 Font szénsavas hó, nem csínyek vagy eszik a legnagyobb pizza a világon.

Ingrid Nilsen

Apartman túrák, reggeli és esti rutinok, vicces kihívások és egészséges receptek csak néhány a videók megtalálható Ingrid csatornáján.

The ACE Family

Ez a csatorna egy bájos család életét követi-a házassági javaslattól a gyermekeik születéséig!

Wengie (Ausztrália)

Wengie vonzza a nézőket színes videóival, humorával, valamint azzal a ténnyel, hogy érdekes tanácsokat ad különböző témákban, teszteli a termékeket, DIY videókat készít:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o9XoHms0IEc&feature=emb_title&ab_channel=Wengie

Politika

VisualPolitik EN (Anglia)

Ez a csatorna olyan témákat fed le, mint a politika, a gazdaság, és hogy mi történik a világban. Tudja, miért Katar a leggazdagabb ország a világon, vagy miért olyan erős például az izraeli hadsereg?

The Daily Wire

The Daily Wire egy politikai YouTube-csatorna, amely videókat tesz közzé, ahol a politikával kapcsolatos különböző témákról fejezik ki véleményüket.

C-Span

Ha érdekli az amerikai politika, érdekesnek találja ezt a csatornát:

Jordan B Peterson (Kanada)

Jordánia professzor és terapeuta, videójában a politikáról, a vallásról, a személyiségről beszél, és számos más témát is lefed.

LiberalViewer

A politika és a társadalom iránt szenvedélyes ügyvéd, aki erősen hisz a szólásszabadságban, osztja a véleményét és elemzi az aktuális eseményeket.

Konyha

Gordon Ramsay (Egyesült Királyság)

Gordon Ramsay kétségkívül az Egyesült Királyság és a világ egyik legismertebb séfje. Videóiban a főzési technikákat, tippeket és trükköket osztja meg, hogy jobb szakács szakács legyen, valamint érdekes és egzotikus recepteket!

Binging with Babish

Babish a produkció és a konyha iránti szenvedélyét ötvözi YouTube-csatornáján. Ismerje meg, hogyan készítsen egy New York-i stílusú pizzát, egy ratatouille-t vagy a híres Krabby Patty a rajzfilmből Sponge Bob:

Food Wishes

Javítsa kulináris tehetségét John séf videóival!

Munchies

Munchies egy kulináris YouTube-csatorna, amely megmutatja, hogyan kell főzni egy sajtburgert, könnyű palacsintát vagy hogyan kell helyesen enni a sushit.

Bon Appétit

Szakács bizalommal figyeli a Bon appétit videók, ahol könnyű recepteket, tippeket találhat a jobb szakács-és éttermi útmutatókról. Nézze meg, hogyan készít egy profi szakács ínyenc Oreókat:

Laura in the Kitchen

Laura megosztja a szakács iránti szenvedélyét, és megmutatja nekünk a könnyen követhető recepteket, amelyek nagyon finomak:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngN4TWgL3sY&feature=emb_title&ab_channel=LauraintheKitchen

Szépség

Rclbeauty101

Rachel széles skáláját kínálja a videók-Tippek és trükkök, DIY, vígjáték, és persze, szépség Videók:

Bethany Mota

Bethany teszi vásárlás fogás videók, ad tippeket, ötleteket ruhák, valamint a make-up, haj oktatóanyagok:

NikkieTutorials (Hollandia)

Nikkie De Jager, aki valójában holland, az egyik legnépszerűbb szépség YouTubers a világon. Videójának köszönhetően népszerűvé vált az interneten The Power of MAKEUP! ami arra ösztönözte a többi YouTubers - t, hogy megmutassák arcukat smink nélkül.

Tanya Burr (Anglia)

Tanya nemcsak a smink iránt szenvedélyes, hanem író és színésznő is. 2014-ben még saját szépségvonalát is elindította Tanya Burr Cosmetics.

Shaaanxo (Új-Zéland)

Tesztelje megértését az Új-zélandi akcentussal, miközben élvezi videók smink, kozmetikumok, szépség:

Fitness & Táplálkozás

FitnessBlender

FitnessBlender kínál több mint 500 edzés ülés, tippek egyre a legjobb változata magad!

Nikki Blackketter

Nikki nem vlogs (más szóval, egy videoblog) a csatornáján-ő osztja az életét, mit eszik, és mit csinál, hogy formában maradjon.

Bodybuilding.com

A cél, hogy a Bodybuilding.com a csatorna az, hogy támogassa Önt, tanítsa meg a táplálkozásról, és adja meg a legjobb gyakorlatokat, hogy formába kerüljön:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o9zCgPtsups&feature=emb_title&ab_channel=Bodybuilding.com

Lauren Toyota

A YouTube-csatornáján Lauren megosztja szenvedélyét a felelősségteljes élet iránt, a kreativitással,a pillanatban él. Ha érdekli a vegán életmód, akkor biztosan tetszik neki videók:

Sixpackfactory (Dél-Afrika)

Ha azt szeretnénk, hogy lefogy, zsírt éget, vagy tegye az izomtömeg, meg fogja találni ezt a csatornát érdekes:

Talk show

Nézze meg ugyanazokat a TV-műsorokat, mint az amerikaiak a YouTube-on!

TheEllenShow

TheEllenShow az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb talk show-jává vált a házigazda, Ellen DeGeneres humorának és szellemének köszönhetően.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Sok szegmens van ebben a show-ban, de a legnépszerűbbnek kell lennie Wheel of Musical Impressions, ahol az olyan énekesek, mint Christina Aguilera, Ariana Grande vagy Céline Dion, más népszerű művészeket utánoznak:

Jimmy Kimmel Live

A műsorban Jimmy Kimmel sok interjút, csínytevést és társadalmi kísérletet végez.:

The Kelly Clarkson Show

A kedvenc amerikai talk show! Kelly Clarkson természetesen leginkább zenei karrierjéről ismert, de az elmúlt néhány évben ő is az egyik legnépszerűbb nappali show házigazdája volt – The Kelly Clarkson Show! Nem csak a show Vidám köszönhetően ragyogó személyiség és humor; gyakran meghívja a vendégeket, akik hétköznapi emberek, akik tettek valami érdekes és / vagy fontos:

FBE

A reakcióvideók a legnépszerűbbek az Interneten. Ezért döntött úgy a két testvér, Benny és Rafi, hogy létrehoznak egy YouTube-csatornát, ahol több különböző korú ember reagál az aktuális eseményekre, videókra, zenére stb. A videók a Try not to laugh a szegmens óriási sikert aratott több millió megtekintéssel:

TED talks

Hallgassa meg több száz ember a világ minden tájáról megosztják tudás, tapasztalatok, történetek!

Gyakran találja magát halogatni?

Fedezze fel a YouTube-ot önmagában

Ha nem tetszik az általunk ajánlott csatornák egyike sem, akkor kipróbálhatja a YouTube világának felfedezését is, valamint megtalálhatja az ízlésének megfelelő csatornákat! Használat ez az oldal, válassza ki a kedvenc műfaját, országát, nyelvét, majd fedezze fel, ki a legnépszerűbb YouTubers ezen a területen vannak!

Mindig legyen naprakész

Ha azt szeretné, hogy mindig naprakész legyen, és tudja, mi történik a YouTube világában a kedvenc angol nyelvű országában, akkor kattintson az egyik linkre, hogy megnézze a választott ország felkapott videóit:

Ott vannak, a legnépszerűbb YouTube-csatornák az angol nyelv gyakorlásához. Ez nyilvánvalóan lehetetlen, hogy tartalmazza minden egyes YouTuber, így segít nekünk elmondja nekünk, mi a kedvenc YouTubers vannak!

Lásd még

  • Ez a cikk az angol nyelvű Youtuberekre összpontosított. Ha akarod Tanuljon angolul a YouTube-on a hagyományosabb megközelítés, más szóval a tanulás helyett gyakorló, akkor nézd meg a cikket a a legjobb YouTube-csatornák angolul tanulni. Ott talál angol tanárok, nyelvtanfolyamok és kiejtés, kezdőknek és közbenső tanulók. Ezután térjen vissza erre a cikkre, hogy hiteles tartalommal gyakorolja az angol nyelvet.

  • Ha még mindig nem tudja eléggé megérteni az angol nyelvet, hogy élvezze a YouTube-on található tartalmat, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a képzésünket Kattints & Beszélj ami lehetővé teszi a beszélt angol nyelv 96% - ának megértését és használatát.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: July 23, 2021, 2:09 pm