[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Învață limba engleză cu YouTube

YouTubers vorbitori de limba engleză ▶️

Read this article in English: English speaking YouTubers ▶️.

Învață limba engleză cu YouTube – este atât eficient, cât și enaging. Descoperiți cei mai cunoscuți Youtuberi vorbitori de engleză!

Cu toții iubim vizionarea videoclipurilor YouTube – a devenit una dintre cele mai populare și influente mass-media. Dar știați că vizionarea videoclipurilor YouTube poate fi, de asemenea, una dintre cele mai bune tehnici pentru a vă exersa engleza? Astăzi vom vedea cum vă puteți îmbunătăți limba engleză în timp ce vă bucurați și de videoclipuri YouTube. Vom vedea, de asemenea, unele dintre cele mai populare canale YouTube în limba engleză – conținut natural realizat de vorbitori de engleză pentru vorbitori de engleză!

Dar atenție – nu vom vorbi despre Canale YouTube pentru a învăța limba engleză, cu videoclipuri despre gramatică sau vocabular – nu! Vom vorbi despre canale pe care vorbitorii de limba engleză le plac și le urmăresc în mod regulat. Probabil vă întrebați de ce am face asta...

De ce să vizionați videoclipuri YouTube în engleză?

Pentru mine, YouTube este una dintre cele mai placute tehnici de invatare a unei limbi, dar si una dintre cele mai eficiente. Gândiți – vă-aceștia sunt oameni reali care folosesc cuvinte autentice, argou, pronunție și expresii. Acesta este modul în care oamenii adevărați pe care îi întâlniți pe stradă tind să vorbească. Dacă te obișnuiești cu modul în care youtubers vorbesc, o vei face înțelegeți mai bine toți vorbitorii nativi.

Este mai bine decât să folosiți un manual pentru a învăța limba engleză, unde puteți găsi doar cuvinte și expresii pe care oamenii le-au folosit acum 20 sau 30 de ani. Limbile evoluează foarte repede și dacă nu locuiți într-o țară de limbă engleză, una dintre cele mai bune modalități de a vă expune la limba engleză este să citește și asculta la aceleași lucruri ca și vorbitorii de engleză.

Pot să vă spun că este datorită YouTube că am învățat o mare parte din engleza mea și franceza mea.

De aceea am decis să creăm un lista Youtuberilor vorbitori de limba engleză cine sunt atât populare, cât și interesante. Acestea vă vor permite să vă îmbunătățiți limba engleză, în timp ce vă bucurați, de asemenea, de videoclipuri pe care le-ați viziona cu plăcere și în limba maternă.

Există o mulțime de conținut în acest articol, așa că vă recomandăm să îl salvați în lista de Favorite, astfel încât să puteți reveni la el de fiecare dată când doriți să descoperiți un nou canal.

Deci, alegeți tipul de videoclip care vă place și descoperiți cele mai bune canale YouTube pe care le puteți utiliza pentru a vă exersa limba engleză!

Comedie

Acesta este, fără îndoială, cel mai popular tip de videoclipuri. Prin vizionarea videoclipuri amuzante pe YouTube, nu veți avea doar un râs bun, ci veți învăța cum să glumiți în engleză, să faceți jocuri de cuvinte și să învățați despre umorul englez!

Iată câteva dintre cele mai populare comedianți de pe YouTube:

JennaMarbles

Jenna face videoclipuri care arată realitatea-cum conduc oamenii, fac un duș sau adorm, de exemplu. Toată lumea se poate referi la videoclipurile ei!

Shane Dawson

Shane este un youtuber care face provocări, adesea vorbește despre teorii ale conspirației și bârfe în lumea YouTube. Poate datorită conținutului său divers, a primit 20 de milioane de abonați!

Smosh

Smosh este un grup de YouTubers care realizează videoclipuri parodice pe situații populare din viața reală, cum ar fi oamenii de pe Internet sau la un restaurant fastfood, de exemplu.

Iată o reclamă parodie pe carne de vită, bon appétit:

nigahiga

Ryan Higa, de asemenea, știu ca nigahiga, numele canalului său, face videoclipuri umoristice adesea batjocorind anumite grupuri de oameni. De exemplu, "cum să fii emo", "cum să fii gangster" și cel mai popular videoclip al său " băieți drăguți":

IISuperwomanII (Canada)

Lilly Singh sa născut în Canada, dar părinții ei sunt din India. Acesta este motivul pentru care face o mulțime de videoclipuri care imită părinții ei și puteți auzi adesea accentul Indian. Alte videoclipuri populare ale ei sunt "tipuri de XXX", de exemplu "tipuri de părinți" sau "tipuri de reclame".

Liza Koshy

Motivul pentru care oamenii iubesc Liza Koshy este că ea face videoclipuri extrem de amuzante, care sunt, de asemenea, un pic ciudat! Pentru a vă face o idee – într-unul dintre cele mai populare videoclipuri, ea arată tot ce puteți cumpăra pentru doar un dolar. Ea cântă și dansează în mijlocul unui magazin de dolari – umor pe internet la cele mai bune!

AmazingPhil (Anglia)

Phil și prietenul său Dan fac provocări, cum ar fi imitarea plantelor, cântând despre șopârle sau desenând abonații lor, de exemplu. Cu siguranță datorită originalității conținutului lor, au devenit printre cei mai populari YouTuberi britanici!

Joey Graceffa

Videoclipurile lui Joey sunt foarte diverse – face provocări, încearcă diferite tipuri de produse ciudate, muzică și, mai ales, este gazda emisiunii YouTube Escape The Night, o colaborare cu mai mulți YouTubers, care este misterios și un pic înfricoșător!

Iată primul episod al emisiunii:

Jacksfilms

Umorul lui Jack este fără îndoială unic. Nu numai că face videoclipuri parodice, ci și mai multe segmente, cum ar fi YIAY (Yesterday I asked you) unde editează fotografii, steaguri și imagini pentru a le face și mai amuzante. Un alt segment care v-ar putea ajuta în studiile dvs. de engleză se numește Your grammar sucks, unde citește comentarii cu greșeli jenante care nu au sens.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=AEmPk7uAQ34&feature=emb_title&ab_channel=jacksfilms

CollegeHumor

CollegeHumor are schițe, videoclipuri despre realitatea vieții de zi cu zi și, de asemenea, videoclipuri parodice:

Troye Sivan(Australia)

Poate că îl cunoști deja pe Troye datorită carierei sale muzicale, dar știai că a început și pe YouTube? El face videoclipuri amuzante ca unul în care prietenul său își ceară picioarele sau își face machiajul:

Jamie's World (Noua Zeelandă)

Jamie ar putea, fără îndoială, să facă un spectacol cu o singură femeie, deoarece are un mod excelent de a spune povești despre viața ei, care este atât amuzantă, cât și interesantă:

Caspar Lee (Africa De Sud)

Parodii, provocări și glume practice – doar o mică privire de ansamblu asupra videoclipurilor lui Caspar:

Jocuri

Surprinzător, cele mai populare videoclipuri de pe YouTube sunt cele de pe jocuri în care oamenii joacă jocuri video și arată-ne cum să treacă nivelurile dificile sau flux în timp ce joacă.

PewDiePie (Suedia)

Poate că ați auzit deja despre PewDiePie – el este cele mai populare YouTuber, cu mai mult de 110 milioane de abonați! Este foarte greu să-l pui într-una din aceste categorii, deoarece videoclipurile sale sunt cu adevărat diverse, dar am decis că sunt videoclipurile de jocuri în care strălucește personalitatea lui:

VanossGaming (Canada)

Evan Fong, de asemenea, cunoscut sub numele de VanossGaming este unul dintre cei mai populari YouTuberi cu peste 9 miliarde de vizualizări pe canalul său. Probabil datorită comentariilor sale amuzante și editării de înaltă calitate le-a câștigat!

Markiplier

Specialitatea lui Mark sunt cu siguranță videoclipurile segmentului Let's play. Acest tip de videoclipuri se încadrează în play-through categorie, în cazul în care o persoană joacă printr-un întreg joc, de multe ori cu comentarii:

Jacksepticeye (Irlanda)

Cu siguranță, datorită talentului său de a juca jocuri video și umorului său, Jack a primit peste 10 miliarde de vizualizări pe canalul său YouTube. La fel ca Markplier, el face videoclipuri numite Let's play:

DanTDM (Anglia)

Daniel joacă o mulțime de jocuri video pe canalul său, dar este cunoscut mai ales pentru videoclipurile sale Minecraft și Spiderman PS4. Este unul dintre cei mai populari YouTuberi din Regatul Unit.

TheSyndicateProject (Anglia)

Tom, creatorul canalului TheSyndicateProject. într-o mare măsură își datorează faima videoclipurilor în care joacă Call of Duty și Minecraft.

Nu numai că puteți folosi limba engleză pentru a vă distra, dar și pentru a aflați lucruri noi. Cu conținutul abundent disponibil pe YouTube, puteți găsi informații despre orice vă interesează.

Știință

Chiar dacă subiectul este un pic complex, dacă doriți știință, încercați aceste canale aici pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre limba engleză și lumea din jur!

Vsauce

Vsauce este un canal care oferă videoclipuri pe teme precum știința, psihologia, matematica, filosofia și multe altele! V-ați întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă toți oamenii de pe Pământ ar sări dintr-o dată? Iată răspunsul:

AsapSCIENCE (Canada)

Cu animația lor rece și videoclipurile informative pe diferite teme, AsapSCIENCE canalul ne oferă răspunsuri la multe întrebări. De exemplu, vă amintiți audio Yanny or Laurel pe Twitter? Este o înregistrare audio care se aude diferit în funcție de persoană - unii aud Yanny în timp ce alții aud Laurel . Iată explicația despre mister:

(Personal, aud mereu Yanny... dar tu?)

SmarterEveryDay

Destin Sandlin este inginer și în 2007 a decis să-și creeze canalul SmarterEveryDay. În videoclipurile sale, Destin ne explică cum funcționează lucrurile în viața de zi cu zi, lucruri despre care, fără îndoială, te-ai întrebat! Știți că tatuajele sunt făcute sau de ce sunt atât de durabile?

Big Think

Cu experți precum Bill Clinton și Bill Nye, acest canal YouTube oferă mii de videoclipuri pe diferite teme pentru a deveni mai inteligent și mai responsabil.

Vrei să înțelegi cum funcționează universul? Urmăriți prezentarea lui Michio Kaku pe această temă:

Kurzgesagt - In a Nutshell (Germania)

Numele acestui canal vine din limba germană – kurz gesagt se traduce prin"Pe scurt". Într-adevăr, acest canal oferă videoclipuri pe diferite teme din domeniul științei... pe scurt! Vorbim adesea despre sistemul imunitar, dar știți cum funcționează de fapt?

SciShow

We live in a fascinating universe... and here, at SciShow, we hate not knowing.

Ăsta e sloganul canalului. Aflați lucruri precum ceea ce este de fapt glutenul, de ce pisicile purr, cum au dispărut dinozaurii și multe altele!

Veritasium

Un alt inginer de profesie, Derek Muller este pasionat de știință și dorește să-și împărtășească cunoștințele cu lumea. Știți care este efectul Magnus și cum puteți aplica acest lucru în propria viață?

minutephysics

Arătându-ne desene și ilustrații, Henry Reich ne explică fenomene fizice. Ce se întâmplă atunci când un obiect imobil întâlnește o forță de neoprit – care ar câștiga?

It's Okay To Be Smart

Cum un iglu ține oamenii de cald? Aparținem cu toții aceleiași familii? De ce februarie are 28 de zile? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările interesante la care veți găsi răspunsurile urmărind canalul It's Okay To Be Smart.

Home Science

Îți place să faci experimente științifice acasă? După cum sugerează și numele, Home Science este un canal YouTube dedicat științei acasă!

Istoric

Big History Project

Acesta este un canal YouTube care analizează modul în care Universul s-a dezvoltat de-a lungul istoriei sale de 13, 8 miliarde de ani! Ne ajută să înțelegem mai bine oamenii, civilizația și modul în care totul din jurul nostru este conectat, de la formarea planetelor la viața în societate!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SrvPOkMs4U4&feature=emb_title&ab_channel=OERProject

Simple History

După cum sugerează și numele său, Simple History este un canal care prezintă evenimente istorice într-un mod simplu și interesant, cu ilustrații pentru a ajuta la o mai bună înțelegere a noilor informații.

Crash Course - History

Crash Course este de fapt un canal YouTube care oferă cursuri pe diferite teme precum biologie, chimie, Teatru și multe altele, dar am decis să includem cursurile lor despre istorie. Prezentat de celebrul scriitor, John Green, acest curs are 42 de episoade care merg de la revoluția agricolă la Globalizare.

The Great War

Un canal dedicat primului război mondial, care urmărește evenimentele din timpul conflictului săptămânal.

Epic History TV (Anglia)

Războaiele Mondiale, istoria Rusiei și Alexandru cel Mare sunt doar câteva dintre videoclipurile pe care le puteți găsi pe Epic History TV.

Feature History (Australia)

Descoperiți lucruri despre subiectele mai puțin cunoscute, cum ar fi Războiul Civil din China sau războiul dintre Uniunea Sovietică și Afganistan, toate prezentate într-un mod ușor și plin de umor, datorită naratorului distractiv.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jJr3KVM3lBo&feature=emb_title&ab_channel=FeatureHistory

Călătorii

Descoperiți frumusețea lumii noastre urmărind unele dintre cele mai populare Călătorii vorbitori de limbă engleză pe YouTube!

FunForLouis (Anglia)

Louis face videoclipuri de înaltă calitate pentru a arăta frumusețea lumii noastre. Într-unul dintre cele mai populare videoclipuri ale sale, el întâlnește un trib African și ne arată câteva dintre tradițiile lor:

Hey Nadine (Canada)

Nu numai că Nadine își documentează călătoriile și le împărtășește cu noi, dar oferă și sfaturi despre călătoriile cu un buget, ce ar trebui să evitați în timp ce călătoriți, cum să vă împachetați valizele și multe altele.

Mr Ben Brown

Domnul Ben Brown ne arată frumusețea unor țări precum Canada sau Statele Unite, dar și de ce este important să purtăm centura de siguranță și ce se întâmplă în timpul unui accident de mașină:

Mark Wiens (Thailanda)

Videoclipurile lui Mark se concentrează pe mâncare. Ne arată bucătăria fiecărei țări pe care o vizitează:

Wolters World

Scopul acestui canal este de a oferi călătorilor toate informațiile de care au nevoie pentru a merge într – o țară-cea mai bună și cea mai rea din fiecare oraș, cum să călătorești cu un buget, astfel încât să ai mai mulți bani pentru următoarele călătorii etc. Dacă doriți să vizitați Statele Unite, ar fi o idee bună să știți despre ce ar trebui și ar trebui nu fă acolo:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2w6ephOxnTY&feature=emb_title&ab_channel=WoltersWorld

Kristen & Siya

În videoclipurile lor, Kristen și Siya ne duc în țări precum India, Finlanda sau Thailanda și ne oferă sfaturi despre cum să supraviețuim zborurilor lungi sau cum să împachetăm eficient.

Stil de viață

Tyler Oakley

Este dificil să – l pui pe Tyler într-o singură categorie, deoarece videoclipurile sale sunt atât de diverse-o mulțime de comedie, multe provocări și, de asemenea, videoclipuri de gătit, testarea produselor și multe altele.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HZJ2U-lYc30&feature=emb_title

CaseyNeistat

Diversitatea videoclipurilor lui Casey este incredibilă-pe canalul său puteți găsi videoclipuri despre călătorii, testarea produselor și serviciilor, farse și multe altele. Într-unul dintre cele mai populare videoclipuri ale sale, ne arată cum arată un scaun de avion de primă clasă care costă 21,000 de dolari.

Zoella (Anglia)

Zoella este probabil printre cei mai populari YouTuberi englezi. În videoclipurile ei, testează produse (uneori ciudate), oferă sfaturi despre trăirea cu anxietate, stresul vieții de zi cu zi, face cumpărături și, la fel de mulți YouTubers, face provocări amuzante!

David Dobrik

Cu siguranță te vei distra vizionând videoclipurile lui David, unde înoată în 1,400 de kilograme de zăpadă carbonică, face farse sau mănâncă cea mai mare pizza din lume.

Ingrid Nilsen

Tururile de apartament, rutinele de dimineață și de seară, provocările amuzante și rețetele sănătoase sunt doar câteva dintre videoclipurile pe care le puteți găsi pe canalul Ingrid.

The ACE Family

Acest canal urmează viața unei familii fermecătoare-de la propunerea de căsătorie la nașterea și viața copiilor lor!

Wengie (Australia)

Wengie atrage spectatorii cu videoclipurile sale colorate, umorul ei și faptul că oferă sfaturi interesante pe diferite teme, testează produse și face videoclipuri DIY:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o9XoHms0IEc&feature=emb_title&ab_channel=Wengie

Politică

VisualPolitik EN (Anglia)

Acest canal acoperă subiecte precum politica, economia și ceea ce se întâmplă în lume. Știți de ce Qatar este cea mai bogată țară din lume sau de ce armata israeliană este atât de puternică, de exemplu?

The Daily Wire

The Daily Wire este un canal YouTube politic care postează videoclipuri în care își exprimă opiniile pe diferite subiecte legate de politică.

C-Span

Dacă sunteți interesat de politica americană, veți găsi acest canal interesant:

Jordan B Peterson (Canada)

Jordan este profesor și terapeut și, în videoclipurile sale, vorbește despre politică, religie, personalitate și acoperă multe alte subiecte.

LiberalViewer

Un avocat pasionat de politică și societate, care crede cu tărie în libertatea de exprimare își împărtășește opiniile și analizează evenimentele actuale.

Bucătărie

Gordon Ramsay (Regatul Unit)

Gordon Ramsay este fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din Regatul Unit și din lume. În videoclipurile sale, el împărtășește tehnici de gătit, sfaturi și trucuri pentru a deveni un bucătar mai bun, precum și rețete interesante și exotice!

Binging with Babish

Babish își combină pasiunea pentru producție și bucătărie pe canalul său YouTube. Aflați cum să pregătiți o pizza în stil New York, un ratatouille sau celebrul Krabby Patty din desene animate Sponge Bob:

Food Wishes

Îmbunătățește-ți talentul culinar cu videoclipurile bucătarului John!

Munchies

Munchies este un canal YouTube culinar care arată cum să pregătești un cheeseburger, crepe ușoare sau cum să mănânci sushi corect.

Bon Appétit

Gatiti cu incredere prin vizionarea Bon appétit videoclipuri unde puteți găsi rețete ușoare, sfaturi despre gătit mai bun și ghiduri pentru restaurante. Urmăriți cum un bucătar profesionist pregătește Oreos gourmet:

Laura in the Kitchen

Laura își împărtășește pasiunea pentru gătit și ne arată rețete ușor de urmărit, care sunt cu adevărat delicioase:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngN4TWgL3sY&feature=emb_title&ab_channel=LauraintheKitchen

Frumusețe

Rclbeauty101

Rachel oferă o gamă largă de videoclipuri – sfaturi și trucuri, DIY, comedie și, desigur, videoclipuri de frumusețe:

Bethany Mota

Bethany face videoclipuri de cumpărături, oferă sfaturi și idei pentru ținute, precum și tutoriale de machiaj și păr:

NikkieTutorials (Țările de jos)

Nikkie de Jager, care este de fapt olandez, este unul dintre cei mai populari YouTuberi de frumusețe din lume. A devenit populară online datorită videoclipului ei The Power of MAKEUP! ceea ce a inspirat alți Youtuberi să-și arate fețele cu și fără machiaj.

Tanya Burr (Anglia)

Tanya nu este doar pasionată de machiaj, ci este și scriitoare și actriță. În 2014 a început chiar și propria linie de frumusețe numită Tanya Burr Cosmetics.

Shaaanxo (Noua Zeelandă)

Testați-vă înțelegerea accentului din Noua Zeelandă, bucurându-vă în același timp de videoclipuri despre machiaj, cosmetice și frumusețe:

Fitness & Nutriție

FitnessBlender

FitnessBlender oferă mai mult de 500 de sesiuni de antrenament și sfaturi pentru a deveni cea mai bună versiune a ta!

Nikki Blackketter

Nikki face vloguri (cu alte cuvinte, un blog video) pe canalul ei – își împărtășește viața, ce mănâncă și ce face pentru a rămâne în formă.

Bodybuilding.com

Scopul pe care Bodybuilding.com channel has este să vă sprijine, să vă învețe despre nutriție și să vă ofere cele mai bune exerciții pentru a vă forma:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o9zCgPtsups&feature=emb_title&ab_channel=Bodybuilding.com

Lauren Toyota

Pe canalul ei de YouTube, Lauren împărtășește pasiunea ei pentru a trăi în mod responsabil, cu creativitate și trăind în acest moment. Dacă sunteți interesat de stilul de viață vegan, veți dori cu siguranță videoclipurile ei:

Sixpackfactory (Africa De Sud)

Dacă doriți să pierdeți în greutate, să ardeți grăsimi sau să puneți greutatea musculară, veți găsi acest canal interesant:

Talk show-uri

Urmăriți aceleași emisiuni TV ca americanii pe YouTube!

TheEllenShow

TheEllenShow a devenit unul dintre cele mai populare talk-show-uri din Statele Unite datorită umorului și inteligenței gazdei, Ellen DeGeneres.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Există mai multe segmente de pe acest spectacol, dar cel mai popular trebuie să fie Wheel of Musical Impressions, unde cântăreți precum Christina Aguilera, Ariana Grande sau Céline Dion imită alți artiști populari:

Jimmy Kimmel Live

În emisiunea sa, Jimmy Kimmel face o mulțime de interviuri, farse și experimente sociale:

The Kelly Clarkson Show

Talk-show-ul meu preferat American! Kelly Clarkson este, desigur, cunoscut mai ales pentru cariera ei muzicală, dar în ultimii ani a fost, de asemenea, gazda unuia dintre cele mai populare spectacole de zi – The Kelly Clarkson Show! Nu numai că spectacolul ei este hilar datorită personalității și umorului strălucitor; ea invită adesea oaspeții care sunt oameni obișnuiți care au făcut ceva interesant și / sau important:

FBE

Videoclipurile de reacție sunt unele dintre cele mai populare de pe Web. De aceea, cei doi frați Benny și Rafi au decis să creeze un canal YouTube în care mai multe persoane de vârste diferite reacționează la evenimente curente, videoclipuri, muzică și altele. Videoclipurile de la Try not to laugh segment au avut un succes enorm, cu milioane de opinii:

TED talks

Ascultați sute de oameni din întreaga lume împărtășind cunoștințele, experiențele și poveștile lor!

Te găsești adesea amânând?

Descoperiți YouTube pe cont propriu

Dacă nu vă place niciunul dintre canalele pe care le-am recomandat, puteți încerca, de asemenea, să explorați lumea YouTube pe cont propriu și să găsiți canalele perfecte pentru gustul dvs.! Utilizare acest site, alegeți genul preferat, țara, limba și descoperiți cine cele mai populare YouTubers în acest domeniu sunt!

Rămâneți mereu la curent

Dacă doriți să fiți mereu la curent și să știți ce se întâmplă în lumea YouTube în țara dvs. preferată de limbă engleză, Faceți clic pe unul dintre aceste link-uri pentru a vedea videoclipurile în trend din țara aleasă:

Acolo le ai, cele mai populare canale YouTube pentru a practica limba engleză. Este evident imposibil să includeți fiecare YouTuber, așa că ajutați-ne spunându-ne care sunt youtuberii dvs. preferați!

Vezi și

  • Acest articol sa concentrat pe YouTubers vorbitori de limba engleză. Dacă vrei învață limba engleză pe YouTube cu o abordare mai tradițională, cu alte cuvinte, studiind mai degrabă decât practicând, atunci mergeți să consultați articolul nostru despre cele mai bune canale YouTube pentru a învăța limba engleză. Aici veți găsi profesori de engleză, cursuri de gramatică și pronunție, pentru începători și cursanți intermediari. Apoi, reveniți la acest articol pentru a practica limba engleză cu conținut autentic.

  • Dacă încă nu înțelegeți limba engleză suficient de bine pentru a vă bucura de conținutul de pe YouTube, vă sugerăm să consultați instruirea noastră Faceți Clic Pe & Vorbește ceea ce vă va permite să înțelegeți și să utilizați 96% din limba engleză vorbită.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: July 23, 2021, 2:10 pm