[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Научете английски с YouTube

Англоговорящи ютубери ▶️

Read this article in English: English speaking YouTubers ▶️.

Научете английски с YouTube-това е едновременно ефективно и завладяващо. Открийте най-известните англоговорящи ютуберов!

Ние всички обичаме гледайте видеоклипове в YouTube - това се превърна в един от най-популярните и влиятелни медии. Но знаехте ли, че гледането на видеоклипове в YouTube също може да бъде един от най-добрите начини за практикуване на английски език? Днес ще видим как можете да подобрите английския си, като същевременно се наслаждавате на видеоклипове в YouTube. Ще видим и някои от най – популярните канали в YouTube на английски език-естествено съдържание, създадено от местни англоговорящи за местни англоговорящи!

Но обърнете внимание-Ние няма да говорим за YouTube канали за изучаване на английски езикезик с видео на граматика или речник – не! Ние ще говорим за канали, които обичат и редовно гледат англоговорящиезик . Сигурно се чудите, защо успяхме...

Защо да гледате видеоклипове в YouTube на английски език?

За мен YouTube е един от най-приятните методи за изучаване на езици, но и един от най-ефективните. Помислете за това-това са истински хора, които използват автентични думи, жаргон, произношение и изрази. Това е, което обикновено казват истинските хора, които срещате на улицата. Ако свикнете с начина, по който говорят Youtube, Вие по-добре разберете всички носители на езика.

Това е по-добре, отколкото да използвате Ръководство за изучаване на английски език, където можете да намерите само думи и изрази, които хората са използвали преди 20 или 30 години. Езиците се развиват много бързо и ако не живеете в англоезична страна, един от най-добрите начини да се запознаете с английския език-чета или чуя същото като англоговорящите.

Мога да ви кажа точно какво благодарение на YouTube научих по-голямата част от моя английски и френски език.

Ето защо решихме да създадем списък на англоговорящите yutuberov, които са едновременно популярни и интересни. Те ще ви позволят да подобрите английския си език, както и да се насладите на видеоклипове, които бихте искали да гледате на родния си език.

Тази статия има много съдържание, затова ви препоръчваме да я запазите в списъка си с любими, за да можете да се връщате към нея всеки път, когато искате да отворите нов канал.

Добре., изберете вида на видеоклипа, който ви харесва, и открийте най-добрите канали в YouTube, които можете да използвате, за да научите английски!

Комедия

Това несъмнено е най-популярният тип видео. Покажа смешни клипове в YouTube не само ще се смеете добре, но и ще се научите да се шегувате на английски, да измисляте каламбури и да научите за английския хумор!

Ето някои от най-популярните комици в YouTube:

JennaMarbles

Джена заснема видеоклипове, които показват реалността – като например как хората карат кола, душ или заспиват. Всеки може да се отнася до нейните видеоклипове!

Shane Dawson

Шейн-ютубер, който предизвиква, често говори за конспиративни теории и клюки в света на YouTube. Може би благодарение на разнообразното си съдържание той има 20 милиона абонати!

Smosh

Smosh това е група от YouTube, които заснемат пародийни видеоклипове за популярни ситуации от реалния живот, като например хора в интернет или в ресторант за бързо хранене, например.

Ето една пародийна реклама на говеждо месо, добър апетит.:

nigahiga

Райън Хига, известен също като nigahiga, заглавието на канала му прави хумористични видеоклипове, често осмиващи определени групи хора. Например "Как да бъдеш емо", "Как да бъдеш гангстер" и най-популярното му видео " Добри момчета":

IISuperwomanII (Канада)

Лили Сингх е родена в Канада, но родителите й са от Индия. Ето защо тя заснема много видеоклипове, имитирайки родителите си, и често можете да чуете индийски акцент. Други популярни видеоклипове са "типове XXX", например "типове родители"или" видове реклами".

Liza Koshy

Причината, поради която хората обичат Лайза Коши, е, че тя прави изключително забавни видеоклипове, които също са малко странни! За да ви дам представа – в един от най-популярните си видеоклипове тя показва всичко, което можете да си купите само за един долар. Тя пее и танцува в средата на магазин за долари – интернет хумор в най-добрия!

AmazingPhil (Англия)

Фил и неговият приятел Дан решават сложни задачи, като имитират растения, пеят за гущери или рисуват своите абонати, например. Без съмнение, благодарение на оригиналността на тяхното съдържание, те се превърнаха в един от най-популярните британски ютубери!

Joey Graceffa

Видеоклиповете на Джоуи са много разнообразни - той предизвиква, опитва различни видове странни продукти, Музика и преди всичко е водещ на шоу в YouTube Escape The Night, сътрудничество с няколко YouTube, което е загадъчно и малко страшно!

Ето първия епизод на шоуто:

Jacksfilms

Хуморът на Джак без съмнение е уникален. Той не само заснема пародийни видеоклипове, но и няколко сегмента като YIAY (Yesterday I asked you) където редактира снимки, знамена и снимки, за да ги направи още по-забавни. Друг сегмент, който може да ви помогне да научите английски, се нарича Your grammar sucks, където чете коментари с неудобни грешки, които нямат смисъл.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=AEmPk7uAQ34&feature=emb_title&ab_channel=jacksfilms

CollegeHumor

CollegeHumor прави скици, видеоклипове за реалността на ежедневието, както и пародийни видеоклипове:

Troye Sivan(Австралия)

Може би вече познавате Трой благодарение на музикалната му кариера, но знаехте ли, че той също е започнал в YouTube? Той заснема забавни видеоклипове, като например къде приятелят му разтрива краката си с восък или прави грим:

Jamie's World (Нова Зеландия)

Джейми без съмнение може да направи шоу за една жена, защото има чудесен начин да разказва истории за живота си, които са едновременно забавни и интересни:

Caspar Lee (ЮАР)

Пародии, предизвикателства и равенства са само малък преглед на видеоклипа на Каспар:

Игрален

Изненадващо, най-популярните видеоклипове в YouTube са видеоклипове за игра, в които хората играят видео игри и ни показват как да преминем трудни нива или да ги излъчваме по време на игра.

PewDiePie (Швеция)

Може би вече сте чували за PewDiePie-той най-популярният ютуберс над 110 милиона абонати! Наистина е трудно да се припише на една от тези категории, защото видеоклиповете му са наистина разнообразни, но решихме, че това е видео игра, която показва неговата личност:

VanossGaming (Канада)

Евън Фонг, известен също като VanossGaming е друг от най-популярните YouTube с над 9 милиарда показвания на канала си. Вероятно благодарение на забавните си коментари и качествено редактиране, той ги е спечелил!

Markiplier

Специалитетът на марката определено са видеоклиповете от този сегмент Let's play. Този тип видео попада в play-through категория, в която човек играе цялата игра, често с коментари:

Jacksepticeye (Ирландия)

Разбира се, благодарение на таланта си да играе видео игри и хумора си, Джак е получил повече от 10 милиарда гледания на канала си в YouTube. Колкото Markplier, той заснема видеоклип, наречен Let's play:

DanTDM (Англия)

Даниел играе много видеоигри на канала си, но най - вече е известен с видеоклиповете си на Minecraft или Spiderman PS4. Той е един от най-популярните ютубери в Обединеното Кралство.

TheSyndicateProject (Англия)

Том, създател на канала TheSyndicateProject, до голяма степен дължи славата си на видеоклиповете, в които играе Call of Duty или Minecraft.

Можете да използвате английски не само за забавление, но и за проучване нови неща. Благодарение на изобилното съдържание, налично в YouTube, можете да намерите информация за всичко, което ви интересува.

Наука

Дори ако темата е малко сложна, ако ви харесва наука, опитайте тези канали тук, за да подобрите знанията си по английски език или околния свят!

Vsauce

Vsauce това е канал, който предлага видеоклипове на теми като наука, психология, математика, философия и много други! Питали ли сте се някога какво ще се случи, ако всички хора на Земята скочат едновременно? Това е отговорът.:

AsapSCIENCE (Канада)

С тяхната готина анимация и информативни видеоклипове по различни теми, AsapSCIENCE Каналът ни дава отговори на много въпроси. Например, Спомняте ли си звука Yanny or Laurel в Туитър? Това е аудио запис, който се чува по различен начин в зависимост от човека-някои чуват Yanny докато другите чуват Laurel . Ето обяснението на тази мистерия:

(Лично аз винаги чувам Yanny... Ами ти?)

SmarterEveryDay

Дестин Сандлин е инженер и през 2007 г. решава да създаде свой канал SmarterEveryDay. Във видеоклиповете си Destin ни обяснява как работят нещата в ежедневието, неща, за които несъмнено сте се чудили! Знаете ли, че татуировките са направени или защо са толкова здрави?

Big Think

С експерти като Бил Клинтън и Бил Най, този канал в YouTube предлага хиляди видеоклипове на различни теми, за да стане по-умен и отговорен.

Искате ли да разберете как работи Вселената? Вижте презентацията на Michio Kaku по тази тема:

Kurzgesagt - In a Nutshell (Германия)

Името на този канал идва от немски – kurz gesagt преведено като "накратко". Всъщност този канал предлага видеоклипове на различни теми в областта на науката... с две думи! Често говорим за имунната система, но знаете ли как всъщност работи?

SciShow

We live in a fascinating universe... and here, at SciShow, we hate not knowing.

Това е мотото на канала. Научете неща като това, което всъщност е глутен, защо котките се търкат, как динозаврите са изчезнали и много повече!

Veritasium

Друг инженер по професия, Дерек Мюлер е страстен за науката и иска да сподели знанията си със света. Знаете ли какъв е ефектът на Магнус и как можете да го приложите в собствения си живот?

minutephysics

Показвайки ни рисунки и илюстрации, Хенри Райх ни обяснява физическите явления. Какво се случва, когато неподвижен обект срещне непреодолима сила – кой от тях ще спечели?

It's Okay To Be Smart

Как иглата затопля хората? Всички ли принадлежим към едно семейство? Защо през февруари 28 дни? Това са само някои от интересните въпроси, на които ще намерите отговори, като разгледате канала It's Okay To Be Smart.

Home Science

Обичате ли да провеждате научни експерименти у дома? Както подсказва името, Home Science това е канал в YouTube, посветен на науката у дома!

История

Big History Project

Това е канал в YouTube, който анализира как се е развила Вселената през нейните 13,8 милиарда години история! Това ни помага да разберем по-добре хората, цивилизацията и как всичко около нас е свързано, от формирането на планетите до живота в обществото!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SrvPOkMs4U4&feature=emb_title&ab_channel=OERProject

Simple History

Както подсказва името му, Simple History това е канал, който представя исторически събития по прост и интересен начин, с илюстрации, които помагат за по-добро разбиране на новата информация.

Crash Course - History

Crash Course това всъщност е канал в YouTube, който предлага курсове по различни теми като биология, химия, театър и др., но решихме да включим курсове по история. Представен от известния писател Джон Грийн, този курс се състои от 42 епизода, които преминават от селскостопанската революция до глобализацията.

The Great War

Канал, посветен на Първата световна война, който ежеседмично следи събитията по време на конфликта.

Epic History TV (Англия)

Световните войни, историята на Русия и Александър Велики са само някои от видеоклиповете, които можете да намерите на Epic History TV.

Feature History (Австралия)

Научете повече за по-малко познати теми, като например Гражданска война в Китай или война между Съветския Съюз и Афганистан, всичко това е представено в лесна и хумористична форма благодарение на занимательному рассказчику.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jJr3KVM3lBo&feature=emb_title&ab_channel=FeatureHistory

Пътувам

Открийте красотата на нашия свят, като разгледате някои от най-популярните англоговорящите пътници в YouTube!

FunForLouis (Англия)

Луи Заснема висококачествени видеоклипове, за да покаже красотата на нашия свят. В един от най-популярните си видеоклипове той се запознава с африканско племе и ни показва някои от техните традиции:

Hey Nadine (Канада)

Надин не само документира пътуванията си и ги споделя с нас, но и дава съвети как да пътувате с ограничен бюджет, какво да избягвате по време на пътуване, как да опаковате куфарите си и др.

Mr Ben Brown

Г-н Бен Браун ни показва красотата на страни като Канада или Съединените щати и също така обяснява защо е важно да се сложи предпазен колан и какво се случва по време на автомобилна катастрофа:

Mark Wiens (Тайланд)

Видеоклиповете на Марк са посветени на храната. Той ни показва кухнята на всяка страна, която посещава:

Wolters World

Целта на този канал – да предоставят на пътниците цялата информация, необходима им за пътуване в една или друга страна-най-добрите и най-лошите от всеки град, тъй като пътуват с ограничен бюджет, за да сте имали повече пари в следните пътуване и т.н. Ако искате да посетите Сащ, това би било добра идея да научите за това, че трябва да и какво не трябва там правя:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2w6ephOxnTY&feature=emb_title&ab_channel=WoltersWorld

Kristen & Siya

Във видеоклиповете си Кристен и Сия ни водят в страни като Индия, Финландия или Тайланд и ни дават съвети как да преживеем дълги полети или как да опаковаме нещата ефективно.

Живот

Tyler Oakley

Трудно е да се припише Тайлър в една категория, тъй като видеоклиповете му са толкова разнообразни – много комедии, много предизвикателства, както и видеоклипове за готвене, тестване на продукти и др.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HZJ2U-lYc30&feature=emb_title

CaseyNeistat

Разнообразието от видеоклипове на Кейси е просто невероятно-в канала му можете да намерите видеоклипове за пътуване, тестване на продукти и услуги, томболи и др. В един от най-популярните си видеоклипове той ни показва как изглежда стол в самолет от първа класа, струващ 21 000 долара.

Zoella (Англия)

Zoella вероятно е сред най-популярните английски ютубери. В видеоклиповете си тя тества продукти (понякога странни), дава съвети как да живеете с тревожност, стрес в ежедневието, да пазарувате и колкото се може повече ютубери да решават забавни задачи!

David Dobrik

Определено ще се забавлявате да гледате видеоклипа на Дейвид, където той плува в 1400 килограма въглероден сняг, шегува се или яде най-голямата пица в света.

Ingrid Nilsen

Обиколки на апартаменти, сутрешни и вечерни процедури, забавни задачи и полезни рецепти са само някои от видеоклиповете, които можете да намерите на канала Ingrid.

The ACE Family

Този канал проследява живота на очарователното семейство-от предлагането на ръка и сърце до раждането и живота на децата им!

Wengie (Австралия)

Венги привлича зрителите с цветните си видеоклипове, хумора и факта, че тя дава интересни съвети по различни теми, тества продукти и прави видеоклипове със собствените си ръце:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o9XoHms0IEc&feature=emb_title&ab_channel=Wengie

Политик

VisualPolitik EN (Англия)

Този канал обхваща теми като политика, икономика и какво се случва в света. Знаете ли например защо Катар е най-богатата страна в света или защо израелската армия е толкова силна?

The Daily Wire

The Daily Wire това е политически канал в YouTube, който публикува видеоклипове, в които те изразяват мнението си по различни теми, свързани с политиката.

C-Span

Ако се интересувате от американската политика, ще се интересувате от този канал:

Jordan B Peterson (Канада)

Йордан е професор и терапевт, а във видеоклиповете си той говори за политика, религия, личност и обхваща много други теми.

LiberalViewer

Адвокат, страстен към политиката и обществото, който силно вярва в свободата на словото, споделя своите мнения и анализира текущите събития.

Кухня

Gordon Ramsay (Великобритания)

Гордън Рамзи без съмнение е един от най-известните готвачи в Обединеното Кралство и света. В своите видеоклипове той споделя кулинарни техники, съвети и трикове, как да стане най-добрият готвач, както и интересни и екзотични рецепти!

Binging with Babish

Бабиш съчетава страстта си към производството и кухнята на канала си в YouTube. Научете как да се готви пица в Ню Йорк стил, Ratatouille или известен Krabby Patty от карикатурата Sponge Bob:

Food Wishes

Развийте кулинарния си талант с видеоклиповете на готвача Джон!

Munchies

Munchies това е канал за готвене в YouTube, който показва как да направите чийзбургер, леки палачинки или как да ядете суши правилно.

Bon Appétit

Кук с увереност, докато гледате Bon appétit видео, където можете да намерите прости рецепти, съвети за най-добро готвене и ръководства за ресторанти. Вижте как професионален готвач готви изящни орео:

Laura in the Kitchen

Лора споделя страстта си към готвенето и ни показва лесни за използване рецепти, които са наистина вкусни:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngN4TWgL3sY&feature=emb_title&ab_channel=LauraintheKitchen

Красота

Rclbeauty101

Рейчъл предлага голям избор от видеоклипове-съвети и трикове, занаяти, комедия и, разбира се, видеоклипове за красота:

Bethany Mota

Бетани заснема видеоклипове за пазаруване, дава съвети и идеи за дрехи и преподава грим и прически:

NikkieTutorials (Холандия)

Ники де Ягър, която всъщност е холандка, е един от най-популярните ютубери за красота в света. Тя стана популярна в интернет благодарение на видеоклипа си The Power of MAKEUP! какво вдъхнови другите ютубери да покажат лицата си със и без грим.

Tanya Burr (Англия)

Таня не само е страстна за грима, тя също е писателка и актриса. През 2014 г. Тя дори откри своя собствена линия за красота, наречена Tanya Burr Cosmetics.

Shaaanxo (Нова Зеландия)

Проверете разбирането си за новозеландския акцент и се насладете на видеоклипове за грим, грим и красота:

Фитнес и хранене

FitnessBlender

FitnessBlender предлага над 500 тренировки и съвети за това как да се превърне в най-добрата версия на себе си!

Nikki Blackketter

Ники води влог (с други думи, видео блог) на канала си – тя споделя живота си, какво яде и какво прави, за да остане във форма.

Bodybuilding.com

Целта, която преследва Bodybuilding.com целта на канала е да ви подкрепи, да ви научи на правилното хранене и да ви даде най-добрите упражнения за привеждане във форма:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o9zCgPtsups&feature=emb_title&ab_channel=Bodybuilding.com

Lauren Toyota

В канала си в YouTube Лорън споделя страстта си да живее отговорно, творчески и да живее настоящия момент. Ако се интересувате от вегетариански начин на живот, определено ще харесате видеоклипа й:

Sixpackfactory (ЮАР)

Ако искате да отслабнете, да изгорите мазнини или да натрупате мускулна маса, ще се интересувате от този канал:

Токшоу

Гледайте същите телевизионни предавания като американците в YouTube!

TheEllenShow

TheEllenShow се превърна в един от най-популярните предавания в Съединените щати, благодарение на хумора и остроумието на водещия Елън Дегенерес.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Има много сегменти в това шоу, но най-популярният трябва да бъде Wheel of Musical Impressions, където певци като Кристина Агилера, Ариана Гранде или Селин Дион имитират други популярни изпълнители:

Jimmy Kimmel Live

В шоуто си Джими Кимел дава много интервюта, шеги и социални експерименти:

The Kelly Clarkson Show

Любимото ми американско токшоу! Кели Кларксън, разбира се, е известна най-вече с музикалната си кариера, но през последните няколко години тя също е водеща на едно от най-популярните дневни предавания – The Kelly Clarkson Show! Нейното шоу е не само забавно благодарение на ярката си личност и хумор; тя често кани гости, които са обикновени хора, които са направили нещо интересно и / или важно:

FBE

Видеоклиповете с реакции са едни от най-популярните в интернет. Ето защо двамата братя Бени и Рафи решиха да създадат канал в YouTube, където няколко души от различни възрасти реагират на текущи събития, видеоклипове, музика и други. Видео от Try not to laugh сегментът имаше огромен успех с милиони изгледи:

TED talks

Слушайте стотици хора по целия свят да споделят своите знания, опит и истории!

Често ли се улавяте, че отлагате нещата за по-късно?

Открийте YouTube сами

Ако не ви харесва нито един от препоръчаните от нас канали, можете също така да опитате сами да изследвате света на YouTube и да намерите перфектните канали по ваш вкус! Използувам този сайт, изберете любимия си жанр, държава, език и разберете кой най-популярните ютубери в тази област!

Винаги бъдете информирани

Ако искате винаги да сте в крак с времето и да знаете какво се случва в света на YouTube в любимата ви англоезична страна, кликнете върху една от тези връзки, за да видите актуални видеоклипове в избраната от вас държава:

Ето ги., най-популярните канали в YouTube за уроци по английскиезик . Очевидно е невъзможно да се включат всички ютубери, така че ни помогнете, като ни кажете кои са любимите ви ютубери!

Вижте също

  • Тази статия е посветена на англоезичните YouTube. Ако искате Научете английски в YouTube с по-традиционен подход, с други думи, изучаване, а не практикуване, след това проверете нашата статия за най-добрите канали в YouTube за изучаване на английски езикезик . Там ще намерите учители по английски език, курсове по граматика и произношение за начинаещи и ученици на средно ниво. След това се върнете към тази статия, за да практикувате английски с автентично съдържание.

  • Ако все още не разбирате английски достатъчно добре, за да се насладите на съдържанието в YouTube, Ви предлагаме да прегледате нашето обучение Click & Speak, което ще ви позволи да разберете и използвате 96% от говоримия английски език.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: July 23, 2021, 2:08 pm