[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Opi englantia YouTuben avulla

Englanninkieliset YouTubettajat ▶️

Read this article in English: English speaking YouTubers ▶️.

Opi englantia YouTuben avulla - se on sekä tehokasta että mukaansatempaavaa. Tutustu tunnetuimpiin englantia puhuviin YouTubereihin!

Me kaikki rakastamme YouTube-videoiden katselua - siitä on tullut yksi suosituimmista ja vaikutusvaltaisimmista medioista. Mutta tiesitkö, että YouTube-videoiden katselu voi olla myös yksi parhaista tekniikoista harjoitella englantia? Tänään katsomme, miten voit parantaa englantia samalla kun nautit YouTube-videoista. Näemme myös joitakin suosituimpia englanninkielisiä YouTube-kanavia - luonnollista sisältöä, jota englanninkieliset ovat tehneet englanninkielisille!

Mutta ole tarkkana - emme puhu englannin oppimiseen tarkoitetuista YouTube-kanavista, joissa on kielioppia tai sanastoa käsitteleviä videoita - ei! Puhumme kanavista, joista englanninkieliset pitävät ja joita he katsovat säännöllisesti. Ihmettelet varmaan , miksi teemme niin...

Miksi katsoa englanninkielisiä YouTube-videoita?

Minulle YouTube on yksi miellyttävimmistä tekniikoista oppia kieltä, mutta myös yksi tehokkaimmista. Ajattele - nämä ovat oikeita ihmisiä, jotka käyttävät aitoja sanoja, slangia, ääntämistä ja ilmaisuja. Näin puhuvat yleensä oikeat ihmiset, joihin törmäät kadulla. Jos totut siihen, miten youtubettajat puhuvat, ymmärrät paremmin kaikkia äidinkielisiä puhujia.

Se on parempi kuin käyttää englannin oppikirjaa, josta löydät vain sanoja ja ilmaisuja, joita ihmiset käyttivät 20 tai 30 vuotta sitten. Kielet kehittyvät hyvin nopeasti, ja jos et asu englanninkielisessä maassa, yksi parhaista tavoista tutustua englantiin on lukea ja kuunnella samoja asioita kuin englanninkieliset.

Voin kertoa, että YouTuben ansiosta olen oppinut suuren osan englannistani ja ranskastani.

Siksi päätimme laatia listan englantia puhuvista Youtubettajista, jotka ovat sekä suosittuja että mielenkiintoisia. Heidän avullaan voit parantaa englannin kielen taitojasi ja samalla nauttia videoista, joita katsoisit mielellään myös omalla äidinkielelläsi.

Tässä artikkelissa on paljon sisältöä, joten suosittelemme, että tallennat sen suosikkilistallesi, jotta voit palata siihen aina, kun haluat löytää uuden kanavan.

Valitse siis haluamasi videotyyppi ja tutustu parhaisiin YouTube-kanaviin, joilla voit harjoitella englantia !

Komedia

Tämä on epäilemättä suosituin videotyyppi. Katsomalla hauskoja videoita YouTubesta et vain naura, vaan opit myös vitsailemaan englanniksi, tekemään sanaleikkejä ja oppimaan englantilaisesta huumorista!

Tässä on joitakin YouTuben suosituimpia koomikoita:

JennaMarbles

Jenna tekee videoita, joissa näytetään todellisuutta - esimerkiksi miten ihmiset ajavat, käyvät suihkussa tai nukahtavat. Kaikki voivat samaistua hänen videoihinsa!

Shane Dawson

Shane on youtubaaja, joka tekee haasteita, puhuu usein salaliittoteorioista ja juoruista YouTube-maailmassa. Ehkä hänen monipuolisen sisältönsä ansiosta hän on saanut 20 miljoonaa tilaajaa!

Smosh

Smosh on joukko YouTubettajia, jotka tekevät parodiavideoita tosielämän suosituista tilanteista, kuten ihmisistä internetissä tai esimerkiksi pikaruokaravintolassa.

Tässä on parodia mainos naudanlihasta, hyvää ruokahalua:

nigahiga

Ryan Higa, joka tunnetaan myös nimellä nigahiga, joka on hänen kanavansa nimi, tekee humoristisia videoita, joissa usein pilkataan tiettyjä ihmisryhmiä. Esimerkiksi "How to be emo", "How to be a gangster" ja hänen suosituin videonsa "Nice guys":

IISuperwomanII (Kanada)

Lilly Singh syntyi Kanadassa, mutta hänen vanhempansa ovat kotoisin Intiasta. Siksi hän tekee paljon videoita imitoiden vanhempiaan, ja usein kuulee intialaisen aksentin. Muita hänen suosittuja videoitaan ovat "Types of XXX", esimerkiksi "Types of parents" tai "Types of commercials".

Liza Koshy

Syy, miksi ihmiset rakastavat Liza Koshya, on se, että hän tekee äärimmäisen hauskoja videoita, jotka ovat myös hieman outoja! Esimerkkinä mainittakoon, että yhdessä hänen suosituimmista videoistaan hän näyttää kaiken, mitä voi ostaa yhdellä dollarilla. Hän laulaa ja tanssii keskellä dollarikauppaa - nettihuumoria parhaimmillaan!

AmazingPhil (Englanti)

Phil ja hänen ystävänsä Dan tekevät haasteita, kuten imitoivat kasveja, laulavat liskoista tai piirtävät esimerkiksi tilaajiaan. Varmasti heidän sisällönsä omaperäisyyden ansiosta he ovat nousseet suosituimpien brittiläisten YouTubettajien joukkoon!

Joey Graceffa

Joeyn videot ovat hyvin monipuolisia - hän tekee haasteita, kokeilee erilaisia outoja tuotteita, musiikkia ja ennen kaikkea hän on YouTube-ohjelman juontaja. Escape The Night, joka on yhteistyö useiden YouTubettajien kanssa ja joka on salaperäinen ja hieman pelottava!

Tässä on ohjelman ensimmäinen jakso:

Jacksfilms

Jackin huumori on epäilemättä ainutlaatuista. Hän ei ainoastaan tee parodiavideoita, vaan myös useita segmenttejä, kuten YIAY (Yesterday I asked you), joissa hän muokkaa valokuvia, lippuja ja kuvia tehdäkseen niistä vielä hauskempia. Toinen segmentti, joka saattaa auttaa sinua englannin opinnoissasi, on nimeltään Your grammar sucks, jossa hän lukee kommentteja, joissa on noloja virheitä, joissa ei ole mitään järkeä.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=AEmPk7uAQ34&feature=emb_title&ab_channel=jacksfilms

CollegeHumor

CollegeHumor tekee sketsejä, videoita arkielämän todellisuudesta ja myös parodiavideoita:

Troye Sivan(Australia)

Ehkä tunnet jo Troyen musiikkiuransa ansiosta, mutta tiesitkö, että hän aloitti myös YouTubessa? Hän tekee hauskoja videoita, kuten sellaisen, jossa hänen ystävänsä vahaa hänen jalkansa tai meikkaa hänet:

Jamie's World (Uusi-Seelanti)

Jamie voisi epäilemättä tehdä yhden naisen show'n, sillä hänellä on erinomainen tapa kertoa elämästään tarinoita, jotka ovat sekä hauskoja että mielenkiintoisia:

Caspar Lee (Etelä-Afrikka)

Parodioita, haasteita ja käytännön vitsejä - vain pieni katsaus Casparin videoihin:

Gaming

Yllättävää kyllä, YouTuben suosituimmat videot ovat pelaamista käsitteleviä videoita, joissa ihmiset pelaavat videopelejä ja näyttävät, miten vaikeat tasot läpäistään tai striimaavat pelatessaan.

PewDiePie (Ruotsi)

Ehkä olet jo kuullut PewDiePiestä - hän on suosituin YouTuber, jolla on yli 110 miljoonaa tilaajaa! Häntä on todella vaikea luokitella johonkin näistä kategorioista, koska hänen videonsa ovat todella monipuolisia, mutta päätimme, että hänen persoonallisuutensa loistaa pelivideoissa:

VanossGaming (Kanada)

Evan Fong, joka tunnetaan myös nimellä VanossGaming, on toinen suosituimmista YouTubereista, jonka kanavalla on yli 9 miljardia katselukertaa. Hän on luultavasti ansainnut ne hauskojen kommenttiensa ja laadukkaan editointinsa ansiosta!

Markiplier

Markin erikoisuutena ovat varmasti segmentin Let's play videot. Tämäntyyppiset videot kuuluvat play-through -kategoriaan, jossa henkilö pelaa koko pelin läpi, usein kommenttien kera:

Jacksepticeye (Irlanti)

On varmasti hänen videopelien pelaamisen lahjakkuutensa ja huumorinsa ansiota, että Jack on saanut yli 10 miljardia katselukertaa YouTube-kanavallaan. Aivan kuten Markplier, hän tekee videoita nimeltä Let's play:

DanTDM (Englanti)

Daniel pelaa kanavallaan paljon videopelejä, mutta hänet tunnetaan lähinnä videoistaan Minecraft ja Spiderman PS4. Hän on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suosituimmista YouTubereista.

TheSyndicateProject (Englanti)

Tom, kanavan TheSyndicateProject luoja, on suurelta osin velkaa kuuluisuutensa videoille, joissa hän pelaa Call of Duty ja Minecraft.

Englantia voi käyttää paitsi hauskanpitoon myös uusien asioiden oppimiseen. YouTubessa olevan runsaan sisällön ansiosta voit löytää tietoa kaikesta, mikä sinua kiinnostaa.

Tiede

Vaikka aihe olisi hieman monimutkainen, jos pidät tieteestä, kokeile näitä kanavia täällä, jotta voit parantaa tietämystäsi englannin kielestä ja ympäröivästä maailmasta!

Vsauce

Vsauce on kanava, joka tarjoaa videoita esimerkiksi tieteestä, psykologiasta, matematiikasta, filosofiasta ja monista muista aiheista! Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, mitä tapahtuisi, jos kaikki ihmiset maapallolla hyppäisivät kerralla? Tässä on vastaus:

AsapSCIENCE (Kanada)

AsapSCIENCE -kanava antaa meille vastauksia moniin kysymyksiin siistien animaatioidensa ja eri aiheita käsittelevien informatiivisten videoidensa avulla. Muistatko esimerkiksi äänen Yanny or Laurel Twitterissä? Se on äänitallenne, joka kuuluu eri tavalla henkilöstä riippuen - toiset kuulevat Yanny ja toiset Laurel. Tässä on selitys mysteeriin:

(Henkilökohtaisesti kuulen aina Yanny... entä sinä?).

SmarterEveryDay

Destin Sandlin on insinööri, ja vuonna 2007 hän päätti perustaa kanavansa SmarterEveryDay. Hänen videoillaan Destin selittää meille, miten arkielämän asiat toimivat, asioita, joita olet epäilemättä ihmetellyt! Tiedätkö, miten tatuoinnit tehdään tai miksi ne ovat niin kestäviä?

Big Think

Tämä YouTube-kanava tarjoaa Bill Clintonin ja Bill Nyen kaltaisten asiantuntijoiden avulla tuhansia videoita eri aiheista, jotta voisit tulla älykkäämmäksi ja vastuullisemmaksi.

Haluatko ymmärtää, miten maailmankaikkeus toimii? Katso Michio Kakun esitys aiheesta:

Kurzgesagt - In a Nutshell (Saksa)

Tämän kanavan nimi tulee saksasta - kurz gesagt tarkoittaa suomeksi "pähkinänkuoressa". Tämä kanava tarjoaa todellakin videoita eri tieteenalan aiheista... pähkinänkuoressa! Puhumme usein immuunijärjestelmästä, mutta tiedätkö, miten se oikeastaan toimii?

SciShow

We live in a fascinating universe... and here, at SciShow, we hate not knowing.

Se on kanavan iskulause. Opi esimerkiksi, mitä gluteeni oikeastaan on, miksi kissat kehräävät, miten dinosaurukset katosivat ja paljon muuta!

Veritasium

Ammatiltaan insinööri Derek Muller suhtautuu intohimoisesti tieteeseen ja haluaa jakaa tietonsa maailman kanssa. Tiedätkö, mitä Magnus-ilmiö on ja miten voit soveltaa sitä omassa elämässäsi?

minutephysics

Henry Reich selittää meille fysikaalisia ilmiöitä näyttämällä piirroksia ja kuvituksia. Mitä tapahtuu, kun liikkumaton esine kohtaa pysäyttämättömän voiman - kumpi voittaa?

It's Okay To Be Smart

Miten iglu pitää ihmiset lämpimänä? Kuuluuko me kaikki samaan perheeseen? Miksi helmikuussa on 28 päivää? Nämä ovat vain muutamia mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin löydät vastaukset katsomalla kanavaa It's Okay To Be Smart.

Home Science

Tykkäätkö tehdä tieteellisiä kokeita kotona? Kuten nimestä voi päätellä, Home Science on YouTube-kanava, joka on omistettu tieteelle kotona!

Historia

Big History Project

Tämä YouTube-kanava analysoi, miten maailmankaikkeus on kehittynyt 13,8 miljardin vuoden aikana! Se auttaa meitä ymmärtämään paremmin ihmisiä, sivilisaatiota ja sitä, miten kaikki ympärillämme on yhteydessä toisiinsa aina planeettojen muodostumisesta yhteiskunnan elämään!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SrvPOkMs4U4&feature=emb_title&ab_channel=OERProject

Simple History

Nimensä mukaisesti Simple History on kanava, joka esittelee historiallisia tapahtumia yksinkertaisella ja mielenkiintoisella tavalla, ja kuvitukset auttavat ymmärtämään paremmin uutta tietoa.

Crash Course - History

Crash Course on itse asiassa YouTube-kanava, joka tarjoaa kursseja eri aiheista, kuten biologiasta, kemiasta, teatterista ja monista muista aiheista, mutta päätimme ottaa mukaan heidän historian kurssinsa. Tunnetun kirjailijan John Greenin esittelemällä kurssilla on 42 jaksoa, jotka käsittelevät maanviljelyn vallankumouksesta globalisaatioon.

The Great War

Ensimmäiselle maailmansodalle omistettu kanava, joka seuraa konfliktin aikaisia tapahtumia viikoittain.

Epic History TV (Englanti)

Maailmansodat, Venäjän historia ja Aleksanteri Suuri ovat vain muutamia videoita, joita löydät osoitteesta Epic History TV.

Feature History (Australia)

Tutustu asioihin vähemmän tunnetuista aiheista, kuten Kiinan sisällissodasta tai Neuvostoliiton ja Afganistanin välisestä sodasta, jotka kaikki esitetään kevyesti ja humoristisesti viihdyttävän kertojan ansiosta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jJr3KVM3lBo&feature=emb_title&ab_channel=FeatureHistory

Matkailu

Tutustu maailmamme kauneuteen katsomalla YouTuben suosituimpia englanninkielisiä matkailijoita!

FunForLouis (Englanti)

Louis tekee laadukkaita videoita, joilla hän esittelee maailmamme kauneutta. Yhdessä hänen suosituimmista videoistaan hän tapaa afrikkalaisen heimon ja esittelee meille joitakin heidän perinteitään:

Hey Nadine (Kanada)

Nadine ei ainoastaan dokumentoi matkojaan ja jaa niitä kanssamme, vaan hän antaa myös vinkkejä matkustamisesta pienellä budjetilla, siitä, mitä kannattaa välttää matkoilla, miten matkalaukut kannattaa pakata ja paljon muuta.

Mr Ben Brown

Ben Brown näyttää meille Kanadan ja Yhdysvaltojen kaltaisten maiden kauneuden, mutta myös sen, miksi on tärkeää käyttää turvavyötä ja mitä tapahtuu auto-onnettomuudessa:

Mark Wiens (Thaimaa)

Markin videot keskittyvät ruokaan. Hän esittelee meille jokaisen vierailemansa maan keittiön:

Wolters World

Tämän kanavan tavoitteena on antaa matkailijoille kaikki tiedot, joita he tarvitsevat matkustaakseen johonkin maahan - kunkin kaupungin parhaat ja huonoimmat puolet, miten matkustaa pienellä budjetilla, jotta sinulla olisi enemmän rahaa seuraaviin matkoihin jne. Jos haluat vierailla Yhdysvalloissa, olisi hyvä tietää, mitä siellä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2w6ephOxnTY&feature=emb_title&ab_channel=WoltersWorld

Kristen & Siya

Kristen ja Siya vievät meidät videoillaan esimerkiksi Intiaan, Suomeen tai Thaimaahan ja antavat vinkkejä siitä, miten selvitä pitkistä lennoista tai miten pakata tehokkaasti.

Lifestyle

Tyler Oakley

Tyleria on vaikea sijoittaa yhteen kategoriaan, sillä hänen videonsa ovat niin monipuolisia - paljon komediaa, monia haasteita, mutta myös kokkausvideoita, tuotetestausta ja paljon muuta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HZJ2U-lYc30&feature=emb_title

CaseyNeistat

Caseyn videoiden monipuolisuus on aivan uskomatonta - hänen kanavaltaan löytyy videoita matkustamisesta, tuote- ja palvelutestauksesta, kepposista ja paljon muuta. Yhdessä hänen suosituimmista videoistaan hän näyttää, miltä näyttää 21 000 dollaria maksava ensimmäisen luokan lentokoneen istuin.

Zoella (Englanti)

Zoella on luultavasti yksi suosituimmista englantilaisista YouTubereista. Hän testaa videoillaan tuotteita (joskus outoja), antaa neuvoja ahdistuksen kanssa elämiseen, arjen stressiin, tekee ostosreissuja ja kuten monet muutkin YouTubettajat, hän tekee hauskoja haasteita!

David Dobrik

Sinulla on varmasti hauskaa katsoa Davidin videoita, joissa hän ui 1400 kilon hiilihappolumessa, tekee kepposia tai syö maailman suurinta pizzaa.

Ingrid Nilsen

Asuntokierrokset, aamu- ja iltarutiinit, hauskat haasteet ja terveelliset reseptit ovat vain osa videoista, joita löydät Ingridin kanavalta.

The ACE Family

Tällä kanavalla seurataan hurmaavan perheen elämää - kosinnasta lasten syntymään ja elämään!

Wengie (Australia)

Wengie houkuttelee katsojia värikkäillä videoillaan, huumorillaan ja sillä, että hän antaa mielenkiintoisia neuvoja eri aiheista, testaa tuotteita ja tekee DIY-videoita:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o9XoHms0IEc&feature=emb_title&ab_channel=Wengie

Politiikka

VisualPolitik EN (Englanti)

Tämä kanava käsittelee muun muassa politiikkaa, taloutta ja maailman tapahtumia. Tiedätkö esimerkiksi, miksi Qatar on maailman rikkain maa tai miksi Israelin armeija on niin voimakas?

The Daily Wire

The Daily Wire on poliittinen YouTube-kanava, joka julkaisee videoita, joissa he ilmaisevat mielipiteitään erilaisista politiikkaan liittyvistä aiheista.

C-Span

Jos olet kiinnostunut amerikkalaisesta politiikasta, tämä kanava on varmasti mielenkiintoinen:

Jordan B Peterson (Kanada)

Jordan on professori ja terapeutti, ja videoillaan hän puhuu politiikasta, uskonnosta, persoonallisuudesta ja käsittelee myös monia muita aiheita.

LiberalViewer

Politiikkaan ja yhteiskuntaan intohimoisesti suhtautuva lakimies, joka uskoo vahvasti sananvapauteen, jakaa mielipiteitään ja analysoi ajankohtaisia tapahtumia.

Cuisine

Gordon Ramsay (Yhdistynyt kuningaskunta)

Gordon Ramsay on epäilemättä yksi Yhdistyneen kuningaskunnan ja maailman tunnetuimmista kokkeista. Hän jakaa videoillaan ruoanlaittotekniikoita, vinkkejä ja temppuja paremmaksi kokiksi kehittymiseen sekä mielenkiintoisia ja eksoottisia reseptejä!

Binging with Babish

Babish yhdistää YouTube-kanavallaan intohimonsa tuotantoon ja keittiöön. Opi valmistamaan newyorkilaistyylinen pizza, ratatouille tai sarjakuvan kuuluisa Krabby Patty Sponge Bob :

Food Wishes

Paranna kulinaristista lahjakkuuttasi Chef Johnin videoiden avulla!

Munchies

Munchies on kulinaristinen YouTube-kanava, joka näyttää, miten valmistetaan juustohampurilainen, kevyitä kreppejä tai miten sushia syödään oikein.

Bon Appétit

Kokkaa itsevarmasti katsomalla Bon appétit videoita, joista löydät helppoja reseptejä, vinkkejä parempaan ruoanlaittoon ja ravintolaoppaita. Katso, miten ammattikokki valmistaa gourmet Oreoja:

Laura in the Kitchen

Laura jakaa intohimonsa ruoanlaittoon ja näyttää meille helppoja reseptejä, jotka ovat todella herkullisia:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngN4TWgL3sY&feature=emb_title&ab_channel=LauraintheKitchen

Kauneus

Rclbeauty101

Rachel tarjoaa laajan valikoiman videoita - vinkkejä ja temppuja, DIY-videoita, komediaa ja tietysti kauneusvideoita:

Bethany Mota

Bethany tekee ostosreissuvideoita, antaa vinkkejä ja ideoita asuihin sekä meikki- ja hiusopastuksia:

NikkieTutorials (Alankomaat)

Nikkie de Jager, joka on itse asiassa hollantilainen, on yksi maailman suosituimmista kauneus YouTubereista. Hänestä tuli suosittu verkossa videonsa The Power of MAKEUP! ansiosta, joka on innoittanut muita YouTubettajia näyttämään kasvonsa meikattuna ja ilman meikkiä.

Tanya Burr (Englanti)

Tanya ei ole vain intohimoinen meikkaaja, vaan hän on myös kirjailija ja näyttelijä. Vuonna 2014 hän perusti jopa oman kauneussarjan nimeltä Tanya Burr Cosmetics.

Shaaanxo (Uusi-Seelanti)

Testaa, ymmärrätkö Uuden-Seelannin aksenttia, ja nauti samalla videoista meikistä, kosmetiikasta ja kauneudesta:

Kunto ja ravitsemus

FitnessBlender

FitnessBlender tarjoaa yli 500 treenituntia ja vinkkejä, joiden avulla voit tulla parhaaksi versioksi itsestäsi!

Nikki Blackketter

Nikki tekee kanavallaan vlogeja (toisin sanoen videoblogia) - hän kertoo elämästään, siitä, mitä hän syö ja mitä hän tekee pysyäkseen kunnossa.

Bodybuilding.com

Bodybuilding.com -kanavan tavoitteena on tukea sinua, opettaa sinulle ravitsemuksesta ja antaa sinulle parhaita harjoituksia, joilla pääset kuntoon:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o9zCgPtsups&feature=emb_title&ab_channel=Bodybuilding.com

Lauren Toyota

YouTube-kanavallaan Lauren jakaa intohimonsa vastuulliseen, luovaan ja hetkessä elämiseen. Jos olet kiinnostunut vegaanisesta elämäntavasta, pidät varmasti hänen videoistaan:

Sixpackfactory (Etelä-Afrikka)

Jos haluat laihtua, polttaa rasvaa tai kasvattaa lihaskuntoa, tämä kanava kiinnostaa sinua:

Keskusteluohjelmat

Katso samoja tv-ohjelmia kuin amerikkalaiset YouTubessa!

TheEllenShow

TheEllenShow on noussut yhdeksi Yhdysvaltojen suosituimmista keskusteluohjelmista juontaja Ellen DeGeneresin huumorin ja älykkyyden ansiosta.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Ohjelmassa on monia jaksoja, mutta suosituin niistä on varmasti Wheel of Musical Impressions, jossa laulajat, kuten Christina Aguilera, Ariana Grande tai Céline Dion, imitoivat muita suosittuja artisteja:

Jimmy Kimmel Live

Jimmy Kimmel tekee ohjelmassaan paljon haastatteluja, piloja ja sosiaalisia kokeiluja:

The Kelly Clarkson Show

Suosikkini amerikkalaisessa talk show'ssa! Kelly Clarkson tunnetaan tietysti lähinnä musiikkiurastaan, mutta parin viime vuoden ajan hän on myös juontanut yhtä suosituimmista päiväohjelmista - The Kelly Clarkson Show! Hänen ohjelmansa ei ole ainoastaan hulvaton hänen loistavan persoonallisuutensa ja huumorinsa ansiosta, vaan hän kutsuu usein vieraita, jotka ovat tavallisia ihmisiä, jotka ovat tehneet jotain mielenkiintoista ja/tai tärkeää:

FBE

Reaktiovideot ovat joitakin webin suosituimmista. Siksi veljekset Benny ja Rafi päättivät perustaa YouTube-kanavan, jossa useat eri-ikäiset ihmiset reagoivat ajankohtaisiin tapahtumiin, videoihin, musiikkiin ja muuhun. Try not to laugh -osion videot ovat olleet valtava menestys miljoonilla katselukerroilla:

TED talks

Kuuntele satoja ihmisiä ympäri maailmaa jakamassa tietojaan, kokemuksiaan ja tarinoitaan!

Huomaatko usein viivytteleväsi?

Tutustu YouTubeen omatoimisesti

Jos et pidä mistään suosittelemistamme kanavista, voit myös kokeilla tutkia YouTuben maailmaa omin päin ja löytää juuri sinun makuusi sopivat kanavat! Käytä tätä sivustoa, valitse suosikkigenresi, -maasi tai -kielesi ja tutustu siihen, ketkä ovat kyseisen alan suosituimpia YouTubettajia!

Pysy aina ajan tasalla

Jos haluat pysyä aina ajan tasalla ja tietää, mitä YouTube-maailmassa tapahtuu englanninkielisessä suosikkimaassasi, napsauta jotakin näistä linkeistä nähdäksesi trenditietoja valitsemassasi maassa:

Tässä ovat suosituimmat YouTube-kanavat englannin harjoitteluun. On tietysti mahdotonta sisällyttää kaikkia YouTubereita, joten auta meitä kertomalla, mitkä ovat sinun suosikkisi YouTubereista!

Katso myös

  • Tässä artikkelissa keskityttiin englanninkielisiin YouTubettajiin. Jos haluat oppia englantia YouTubessa perinteisemmällä lähestymistavalla, toisin sanoen opiskelemalla eikä harjoittelemalla, tutustu artikkeliin parhaista YouTube-kanavista englannin oppimiseen. Sieltä löydät englanninopettajia, kielioppi- ja ääntämiskursseja aloittelijoille ja keskitason oppijoille. Palaa sitten takaisin tähän artikkeliin ja harjoittele englantia aidon sisällön avulla.

  • Jos et vieläkään ymmärrä englantia tarpeeksi hyvin nauttiaksesi YouTuben sisällöstä, suosittelemme, että tutustut koulutukseemme Click & Speak, jonka avulla ymmärrät ja käytät 96 % puhutusta englannista.

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 6:42 pm