[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

E-cărți, cărți audio, cărți de hârtie...

Unde puteți găsi cărți în limba engleză? 📘

Read this article in English: Where can you find books in English? 📘.

Citirea în limba engleză este minunată, dar unde puteți găsi cărți în limba engleză, fie că este vorba de cărți electronice, cărți de hârtie sau cărți audio?

Și unde puteți găsi gratuit sau plătit Cărți? Astăzi, veți primi câteva recomandări minunate, astfel încât să vă puteți petrece timpul citirea în limba engleză spre deosebire de irosirea ei în căutarea resurselor.

Unde puteți descărca cărți în limba engleză?

Aveți două opțiuni pentru descărcare - fie cărți electronice (cărți electronice) sau cărți audio.

Unde puteți găsi cărți electronice?

Cărți electronice gratuite

Pentru a descărcați gratuit cărți în limba engleză și legal, cea mai bună opțiune este site-ul web Project Gutenberg. Acest proiect colectează cărți care s-au aflat în domeniul public încă din 1971! Le digitizează și apoi le oferă pentru descărcare gratuită.

⚠️ Atenție! Site-ul are sediul în SUA și, din moment ce drepturile autorilor nu sunt aceleași peste tot, o carte care este deja în domeniul public în Statele Unite ar putea, de fapt, să nu fie în domeniul public din țara dvs. și, prin urmare, să fie descărcată ilegal. Evident că nu este foarte practic, dar ce poți face? Pentru a rezuma - dacă doriți să fiți sigur că respectați legea, trebuie să vă uitați la data publicării cărții în propria țară.

Books in English

Site-ul Project Gutenberg, unde puteți găsi cărți electronice în limba engleză

Având în vedere natura proiectului, Project Gutenberg oferte în mare parte clasice în literatură. În lor top 100 cele mai populare cărți puteți găsi lui Jane Austen Pride and Prejudice, Lui Lewis Carroll Alice in Wonderland, Lui Mary Shelley Frankenstein și chiar Kama Sutra... ceea ce arată că există ceva pentru orice gust!

O mulțime de cărți nu sunt super recente, dar s-au stabilit ca clasice. Am putea numi, de asemenea, lui Mark Twain Machiavelli, Kafka, Oscar Wilde, H. G. Wells... și o mulțime de alții!

Din punct de vedere tehnic, cărțile sunt oferite în următoarele formate: Servicii de curatenie si curatenie, care vă va asigura că îl puteți utiliza pe aproape orice dispozitiv, computere, telefoane, tablete etc.!

Proiectul Gutenberg, mai mult de 54.000 de cărți electronice în domeniul public.

Cărți electronice plătite

A avea lucruri gratuite este minunat, dar dacă doriți să obțineți ceva mai recent, va trebui să vă deschideți portofelul. De unde puteți cumpăra cărți în limba engleză pentru a descărca?

Cea mai populară opțiune este în mod clar Amazon și ei Kindle. Marele avantaj Amazon are este varietatea sa incomparabilă de comentarii ale clienților pe site-ul lor American, Amazon.com. Având atât de multe opinii vă va ajuta să vă alegeți, în timp ce faptul că Amazon este cea mai mare bibliotecă în lume face gigantul American imbatabil.

Books in English

Cărți în limba engleză pentru Kindle

Un mic truc pe care îl folosesc de mai multe ori pe lună: faceți cercetări despre cărțile în limba engleză pe site-ul American și bucurați-vă de numărul mare de comentarii lăsate de clienți. Apoi, după ce ați găsit o carte care vă place, editați adresa paginii: înlocuiți .com cu codul țării tale. Dacă sunteți din Spania, de exemplu, ar fi . es și dacă ești din Rusia, ar fi . ru. Acest lucru vă va duce la versiunea țării dvs. a site-ului și puteți obține un extras pe Kindle.

De asemenea, puteți merge direct la Amazonadresa în țara dumneavoastră și adresa sa Kindle apoi faceți clic pe" cărți în limba engleză", dar rețineți că criticile nu sunt la fel de multe.

Dacă preferați să evita Amazon, cealaltă opțiune mare pentru cumpărarea de cărți electronice în limba engleză este Kobo. Kobo este numele unei varietăți de cititoare electronice similare cu Kindle și, un site puteți utiliza pentru a cumpăra cărți pentru Kobo este Kobo.com.

Amazon.com, mai mult de 1,4 milioane de cărți electronice

Kobo.com, cărți electronice

Unde puteți găsi cărți audio

Citirea este bună, dar de lucru pe dvs înțelegerea ascultării (și practica limba engleză în transportul public) este chiar mai bine! Cărți Audio în limba engleză vă va ajuta să faceți progrese mari în învățarea limbii engleze - indiferent dacă o considerați limba lui Shakespeare sau Britney Spears!

Cărți audio gratuite

Să începem de la resursele gratuite.

LoyalBooks (cunoscut anterior ca BooksShouldbeFree) este o colecție de cărți audio în limba engleză în domeniul public. Aceste cărți audio au fost înregistrate de voluntari prin proiect Librivox din cărțile din domeniul public (cf. Project Gutenberg mai sus).

Cărțile sunt în Format MP3 și pe site, sub fiecare carte audio, puteți găsi link-uri către versiuni gratuite de cărți electronice, care vă vor permite urmați carte audio în limba engleză cu textul. Acest lucru este extrem de practic pentru a vă reînvăța să citiți limba engleză după ani petrecuți în dezvoltarea obiceiurilor proaste la școală.

Books in English

Site-ul LoyalBooks

La fel ca pentru Project Gutenberg, avem o întreagă colecție de clasici în fața noastră. Majoritatea acestora sunt ficțiune, dar putem găsi și câteva titluri celebre, cum ar fi Henry David Thoreau Walden sau Charles Darwin On the Origin of Species.

Pentru informarea dumneavoastră, naratorii sunt din întreaga lume. Puteți verifica un tabelul accentelor naratorilor sau poate aceste fabule de Aesop, înregistrate într-o varietate de accente din întreaga lume (a al doilea volum este aici).

FYI, LoyalBooks și Libribox au mai mult sau mai puțin același conținut. Cărțile au fost înregistrate de voluntari pentru Librivox, în timp ce site-ul LoyalBooks este poate mai ușor de utilizat și permite accesul cu ușurință la versiunea cărții.

LoyalBooks, mai mult de 7.000 de cărți audio și cărți electronice în domeniul public.

Librivox, mai mult de 11.000 de cărți audio în domeniul public.

Cărți audio plătite

Cel mai mare vânzător de cărți audio este Audible, o companie de Amazon. Principalul lor concurent este Kobo, pe care am menționat-o mai devreme, care oferă și audio. Din păcate, nu aș recomanda nici unul.

Declama

În prezent, toate cărțile audio sunt vândute într-un format protejat cu DRM. Aceasta înseamnă că atunci când cumpărați o carte de la fiecare companie, o puteți citi doar pe propriul software Audible sau Kobo.

Vrei să asculți cartea cu un alt software? Vrei să-l transforme într-un format diferit? Doriți să-l utilizați pe un dispozitiv care nu acceptă software-ul lor? Ei bine, nu poți.

(Dacă doriți să săriți peste declama mea, Du-te la secțiunea următoare).

Sau modul în care pagina de ajutor a Audible o pune:

Pot converti cărțile audio audibile în fișiere MP3?

Din păcate, fișierele audio audibile nu pot fi convertite în format MP3 sau în orice alt format de fișier. Motivul pentru aceasta se datorează faptului că utilizăm tehnologii de securitate pentru a proteja drepturile de proprietate intelectuală ale furnizorilor și autorilor de conținut.

Ultima dată când am comandat ceva de la Audible, M-am trezit gravat cartea pe CD... așa că am putut rupe apoi CD-ul în MP3... Deci, eu pot asculta în cele din urmă pe telefonul meu! Cumpărasem două cărți. Al doilea - tocmai am descărcat de pe un site torrents, astfel încât să pot avea acces cu ușurință la versiunea MP3 (ceea ce este legal, deoarece am originalul). Sigur, asta a fost acum zece ani, dar DRM situația nu sa schimbat cu adevărat de atunci.

Books in English

O campanie de FSF la lupta împotriva DRM

Am înțeles că producătorii doresc să-și protejeze producția (ca autor independent, probabil că o înțeleg mai bine decât ei). Problema este că sistemul lor penalizează clientul. Dacă vreau să piratez o carte, nu este atât de greu să o găsești, peer-to-peer site-urile sunt pline de opțiuni pentru descărcare! Și ironia mare este că, dacă pirat, vă puteți bucura de produsul oricum doriți, în timp ce dacă plătiți, sunteți blocat de pretutindeni.

Pentru a rezuma, suntem penalizat pentru că am cumpărat un produs legal... Asta e răsplata. Vezi problema, nu?

Industria cărții, la fel ca cea muzicală de dinainte, este încă foarte sensibilă și pare să uite că ar trebui să-și servească clienții, dar, în practică, îi diservează. Încurajează pirateria dintr-un sentiment de răzbunare, în loc să-și încurajeze clienții.

(Nu voi intra în detalii despre imposibilitatea de a citi o carte cu un sistem de sinteză vocală sau chiar o problemă de restricție în funcție de țară... Observați că Kindle/ Kobo nu sunt atât de mult mai bine atunci când vine vorba de DRM dar simplitatea lor și faptul că sunt mai ușor de utilizat fac ceva care ajută la uitarea problemei.)

Pe scurt, nu pot recomanda cu adevărat nimic legal.

Rezumate ale cărților non-ficțiune

Ar trebui să menționăm cu siguranță Blinklist în lista noastră, care este o aplicație și un site web care permit ascultați rezumatele cărților non-ficțiune.

Fiecare titlu este disponibil sub forma unui rezumat în format audio (15 minute) sau text, în întregime în limba engleză. Foarte practic să asculți limba engleză și să înveți ceva în timp ce te plimbi sau poate în timp ce te afli în transportul public (încearcă doar să deschizi o carte pe o linie de metrou aglomerată!).

Producția de cărți non-ficțiune a fost extrem de bogată de ani de zile și este imposibil să urmăriți totul. Blinklist ajută să facă față acestui flux de informații și permite răsfoiți rapid prin multe cărți.

Books in English

Un ecran de ecran al aplicației Blinklist

Acest sistem este și mai util având în vedere numărul mare de cărți (cred în special cele din domeniul antreprenorial). Modul în care văd este că autorul începe cu o idee bună, dar primul capitol conține totul, în timp ce restul cărții este repetarea a ceea ce sa spus deja.

Cu Blinklist, puteți aflați ceva în fiecare zi, în timp ce lucrați la limba engleză. Dacă cunosc bine oamenii care citesc blogul nostru, cred că vor fi mulți dintre voi care îl vor aprecia!

Acum, să nu ne păcălim - aceste rezumate vă permit să răsfoiți pe scurt o carte, astfel încât să puteți gestiona avalanșa de informații disponibile în lumea noastră actuală... dar este încă destul de superficial.

Dacă doriți să mergeți mai adânc, cu toate beneficiile pe care lectură are de oferit (gândiți-vă cu o minte clară, beneficiați de experiența unui autor care și-a luat timpul pentru a-și organiza gândurile pe hârtie, pentru a vedea lucrurile în detaliu etc.), nimic nu va înlocui citirea versiunii complete a unei cărți grozave.

Blinklist este totuși un instrument excelent de descoperit.

Blinklist, rezumate ale peste 2.000 de cărți non-ficțiune.

De unde puteți cumpăra cărți în limba engleză?

Lectură pe hârtie aduce întotdeauna o anumită plăcere pe care pur și simplu nu o putem obține de pe un ecran rece, indiferent de cât de practică a devenit tehnologia (în special pentru salvarea anumitor pasaje).

Online

Este încă o dată greu să nu mai vorbim Amazon, fie că este vorba de site-ul American, domeniul utilizat în țara dvs. sau una dintre numeroasele sale variații regionale (Marea Britanie, Germania, Italia...)

Cărțile devin din ce în ce mai disponibile în întreaga lume în același timp, astfel încât să puteți comanda doar pe cel mai apropiat site. Dacă doriți cu adevărat să, puteți comanda, de asemenea, de la un site American, dar rețineți că de obicei va dura între 2 și 4 săptămâni, în funcție de transport maritim de peste mări.

Ce seturi Amazon în afară de concurența sa este varietatea și calitatea comentariilor clienților, precum și sentimentul lor de asistență pentru clienți de neegalat.

Dacă există câteva opțiuni independente pe care le-ați recomanda, anunțați-ne!

Offline

Ei bine, da, înainte de Internet, oamenii obișnuiau să meargă la magazine pentru a cumpăra lucruri. Și mai sunt câteva librării mici care au rezistat invadatorilor.

Aproape fiecare oraș mare are o bibliotecă engleză specializată. Uita-te pentru English bookshop în orașul care vă interesează și ar trebui să puteți găsi unul.

Books in English

Bine, deci de ce ai nevoie? Cărți, multe cărți...

➤ Căutați "librăria engleză" pe Google Maps.

Sper că am răspuns la întrebările dvs. despre unde să găsiți cărți în limba engleză. Acum, este de până la tine pentru a găsi cele mai bune! Explorați, citiți și descoperiți cărți în limba engleză... Adaptați-le la gusturile și modul dvs. de învățare. Sper că vor avea un loc important în viața ta!

Vezi și

Tocmai am văzut unde să găsim cărți în engleză. Acum, cu siguranță doriți câteva sfaturi despre cum să citiți în engleză, așa că verificați acest lucru:

  • Citirea în limba engleză - Care ar trebui să fie prima ta carte? Unde puteți găsi cărți bilingve? Ce instrumente puteți utiliza pentru a vă ajuta să citiți în engleză, online, pe Internet? Și multe alte sfaturi despre citirea pe care o veți iubi și vă vor ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză!
Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: May 20, 2021, 10:53 am