[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

E-könyvek, hangoskönyvek, papírkönyvek...

Hol talál könyveket angolul? 📘

Read this article in English: Where can you find books in English? 📘.

Az angol nyelvű olvasás nagyszerű, de hol talál könyveket angolul e-könyvek, papírkönyvek vagy hangoskönyvek?

És hol lehet megtalálni ingyenes vagy fizetett könyvek? Ma, akkor kap néhány nagy ajánlásokat, így tölteni az idejét olvasás angolul ahelyett, hogy pazarolja az erőforrásokat.

Hol lehet letölteni könyveket angolul?

Két lehetősége van a letöltésre - bármelyik e-könyvek (Elektronikus könyvek) vagy hangoskönyvek.

Hol talál e-könyveket?

Ingyenes e-könyvek

Annak érdekében, hogy töltse le az angol nyelvű könyveket ingyen jogilag a legjobb megoldás a weboldal Project Gutenberg. Ez a projekt 1971 óta gyűjti azokat a könyveket, amelyek a közkincs területén találhatók! Digitalizálják őket, majd ingyenes letöltést kínálnak nekik.

⚠️ Figyelmeztetés! Az oldal az USA-ban található, és mivel a szerzők jogai nem mindenhol azonosak, egy olyan könyv, amely már az Egyesült Államokban közkinccsé vált, valójában nem lehet az Ön országában közkincs,így letölthető. Ez nyilvánvalóan nem túl praktikus, de mit tehetsz? Összefoglalva - ha biztos akar lenni abban, hogy tiszteletben tartja a törvényt, meg kell vizsgálnia a könyv közzétételének dátumát a saját országában.

Books in English

A honlap Project Gutenberg, hol talál e-könyveket angolul

Tekintettel a projekt jellegére, Project Gutenberg ajánlatok többnyire klasszikusok az irodalomban. A saját felső 100 legnépszerűbb könyvek megtalálja Jane Austen-ét Pride and Prejudice, Lewis Carroll ' s Alice in Wonderland, Mary Shelley ' s Frankenstein és még Kama Sutra... ami azt mutatja, hogy van egy kis valami minden ízléshez!

Sok könyv nem szuper friss, de klasszikusnak bizonyultak. Megnevezhetnénk Mark Twain-ét is Machiavelli, Kafka, Oscar Wilde, H. G. Wells... és egy csomó más!

Technikai szempontból a könyveket a következő formátumokban kínálják: HTML, EPUB, Mobi / Kindle, PDF és egyszerű szöveg, amely biztosítja, hogy nagyjából bármilyen eszközön, számítógépen, telefonon, táblagépen stb.!

Gutenberg Projekt, több mint 54 000 elektronikus könyv a nyilvánosság számára.

Fizetett e-könyvek

Miután ingyenes cucc jó, de ha azt szeretnénk, hogy valami egy kicsit újabb, akkor meg kell nyitni a pénztárca. Hol vásárolhat angol nyelvű könyveket a letöltéshez?

A legnépszerűbb lehetőség egyértelműen Amazon és a Kindle. A nagy előny Amazon van a páratlan különféle vásárlói megjegyzéseket az amerikai oldalon, Amazon.com. Miután olyan sok vélemény segít abban, hogy a választás, míg az a tény, hogy Amazon az legnagyobb könyvtár a világ teszi az amerikai óriás verhetetlen.

Books in English

Angol nyelvű könyvek Kindle

Egy kis trükk, amit havonta többször használok: ne a kutatás angol könyvek Az Amerikai oldalon élvezze az ügyfelek által hagyott nagyszámú megjegyzést. Ezután, miután megtalálta a kívánt könyvet, szerkessze az oldal címét: cserélje ki . com a saját országod kódjával. Ha például Spanyolországból származik, az lenne . es és ha Oroszországból származol, az lenne . ru. Ez elviszi az ország változata a helyszínen, akkor kap egy kivonat a Kindle.

Azt is megy közvetlenül Amazoncíme az Ön országában és annak Kindle szakasz, majd kattintson a "könyvek angolul", de ne feledje, hogy a kritikák nem annyi.

Ha jobban szeretné, hogy kerülje Amazon, a másik nagy lehetőség az angol nyelvű e-könyvek vásárlására Kobo. Kobo a különböző elektronikus olvasók neve hasonló Kindle egy olyan webhely, amelyet könyvek vásárlására használhat Kobo van Kobo.com.

Amazon.com, több mint 1,4 millió e-könyv

Kobo.com, Elektronikus könyvek

Hol talál hangoskönyveket

Az olvasás jó, de dolgozik a hallgatás megértése (és gyakorold az angol nyelvet a tömegközlekedésben) még jobb! Hangoskönyvek angol nyelven segít abban, hogy nagy előrehaladást érjen el az angol nyelvtanulásban - függetlenül attól, hogy Shakespeare vagy Britney Spears nyelvének tekinti-e!

Ingyenes hangoskönyvek

Kezdjük a szabad források.

LoyalBooks (korábban ismert BooksShouldbeFree) angol nyelvű hangoskönyvek gyűjteménye. Ezeket a hangoskönyveket a projekt önkéntesei rögzítették Librivox a köztulajdonban lévő könyvekből (vö. Project Gutenberg fent).

A könyvek a MP3 formátum az oldalon, az egyes hangoskönyvek alatt, linkeket találhat az ingyenes e-könyv verziókhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy kövesse az hangoskönyv angolul a szöveggel. Ez rendkívül praktikus, hogy újra tanulni olvasni angol év után töltött fejlődő rossz szokások az iskolában.

Books in English

Az oldal LoyalBooks

Csakúgy, mint a Project Gutenberg, van egy egész gyűjtemény klasszikusok előttünk. Ezek többsége fikció, de találunk néhány híres címet is, mint például Henry David Thoreau Walden vagy Charles Darwiné On the Origin of Species.

Tájékoztatásul, a narrátorok az egész világból származnak. Akkor nézd meg a az elbeszélők ékezeteinek táblázata vagy talán ezek az Aesop mesék, amelyeket az egész világ különféle ékezeteiben rögzítettek (az második kötet itt van).

FYI, LoyalBooks és Libribox többé-kevésbé ugyanaz a tartalom. A könyveket önkéntesek rögzítették Librivox, míg a webhely LoyalBooks talán több felhasználóbarát, lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférhet a változat a könyv.

LoyalBooks, több mint 7000 hangoskönyv és e-könyv a nyilvánosság számára.

Librivox, több mint 11.000 hangoskönyv a nyilvánosság számára.

Fizetett hangoskönyvek

A legnagyobb hangoskönyv eladó van Audible, a cég által Amazon. Fő versenytársuk Kobo, amelyet korábban említettünk, amely hangot is kínál. Sajnos nem ajánlom egyiket sem.

Rant

Jelenleg az összes hangoskönyvet egy védett formátum DRM. Ez azt jelenti, hogy ha veszel egy könyvet minden cég csak akkor olvassa el a saját szoftver, bármelyik Audible vagy Kobo.

Szeretné hallgatni a könyvet egy másik szoftverrel? Más formátumba szeretné konvertálni? Olyan eszközön szeretné használni, amely nem támogatja a szoftvert? Hát, nem teheted.

(Ha azt szeretnénk, hogy hagyja ki a henceg, menj a következő szakasz).

Vagy, ahogy az Audible súgója fogalmaz:

Konvertálhatom a hallható hangoskönyveimet MP3 fájlokká?

Sajnos az Audible audio fájlokat nem lehet MP3-ra vagy más fájlformátumra konvertálni. Ennek oka az, hogy biztonsági technológiákat használunk tartalomszolgáltatóink és szerzőink szellemi tulajdonjogainak védelme érdekében.

Utoljára rendeltem valamit Audible, Találtam magam gravírozás a könyv CD-n... így aztán a CD-t MP3-ra vághatom... hogy végre meghallgassam a telefonomat! Vettem két könyvet. A második-csak letöltöttem egy torrentoldalról, így könnyen hozzáférhetek az MP3 verzióhoz(ami legális ,mivel az eredeti). Persze, ez tíz évvel ezelőtt volt, de a DRM a helyzet azóta nem igazán változott.

Books in English

A kampány FSF hogy elleni küzdelem DRM

Megértem, hogy a termelők meg akarják védeni termelésüket(független szerzőként valószínűleg jobban megértem őket). A probléma az, hogy a rendszer bünteti az ügyfelet. Ha azt akarom, hogy kalóz egy könyvet, ez nem olyan nehéz megtalálni, a peer-to-peer a webhelyek túlcsordulnak a letöltési lehetőségekkel! A nagy irónia az, hogy ha kalóz, élvezheti a terméket, ahogy szeretné, míg ha fizet, mindenhol blokkolva van.

Összegezve: büntetik, mert jogszerűen vásároltunk egy terméket... Ez a végeredmény. Látod a problémát, ugye?

A könyvipar, csakúgy, mint a korábbi zeneipar, még mindig nagyon érzékeny, és úgy tűnik, hogy elfelejti, hogy ügyfeleinek kellene szolgálnia, de a gyakorlatban lebontja őket. Arra ösztönzi a kalózkodást, hogy bosszút álljon, ahelyett, hogy ösztönözné ügyfeleit.

(Nem megyek bele a részletekbe, hogy lehetetlen olvasni egy könyvet a vokális szintézis rendszerével, vagy akár az országtól függően a korlátozás problémájával... Figyeljük meg, hogy Kindle/ Kobo nem sokkal jobb, amikor a DRM de az egyszerűség és az a tény, hogy ők több felhasználóbarát csinálni valamit, ami segít elfelejteni a problémát.)

Röviden, nem tudok igazán ajánlani semmit jogi.

A nem-fikciós könyvek összefoglalása

Mindenképpen meg kell említenünk Blinklist a lista, amely egy alkalmazás, valamint egy weboldal, amely lehetővé teszi, hogy hallgassa meg a nem-fikciós könyv összefoglalóit.

Minden cím áll rendelkezésre formájában összefoglaló audio formátum (15 perc) vagy szöveg, teljes egészében angol nyelven. Nagyon praktikus hallgatni az angol nyelvet, tanulni valamit, miközben sétál, vagy talán közben a tömegközlekedés (csak próbáljon meg egy könyvet nyitni egy forgalmas metróvonalon!).

A nem-fikciós könyvek gyártása évek óta rendkívül gazdag, és lehetetlen mindent követni. Blinklist segít szembenézni ezzel az információárammal, és lehetővé teszi, hogy gyorsan böngészhet sok könyvet.

Books in English

Az alkalmazás képernyőképe Blinklist

Ez a rendszer még hasznosabb, tekintettel a könyvek nagy számára (azt hiszem, különösen a vállalkozói területen lévőkre). Úgy látom, hogy a szerző egy jó ötlettel kezdődik, de az első fejezet mindent tartalmaz, míg a könyv többi része megismétli azt, amit már mondtak.

A Blinklist, akkor tanuljon valamit minden nap, miközben Angolul dolgozik. Ha jól ismerem azokat az embereket, akik jól olvasják a blogunkat, azt hiszem, sokan lesznek köztük, akik értékelni fogják!

Most ne áltassuk magunkat-ezek az összefoglalók lehetővé teszik, hogy röviden böngészhess egy könyvet, így kezelheted a jelenlegi világunkban elérhető információk lavináját... de még mindig elég felületes.

Ha azt szeretnénk, hogy mélyebbre, a minden előnye, hogy olvasás kínál (gondolkodjon tiszta elmével, használja ki a szerző tapasztalatait, aki időt vett arra, hogy gondolataikat papírra szervezze, hogy részletesen megnézze a dolgokat stb.), semmi sem helyettesíti a nagyszerű könyv teljes verziójának olvasását.

Blinklist még mindig kiváló eszköz a felfedezéshez.

Blinklist, több mint 2000 Nem-fikciós könyv összefoglalója.

Hol vásárolhat könyveket angolul?

Olvasás papíron mindig hoz egy bizonyos öröm, amit egyszerűen nem kap a hideg képernyőn, függetlenül attól, hogy milyen gyakorlati technológia vált (különösen a megtakarítás bizonyos részeket).

Online

Ez ismét nehéz nem is beszélve Amazon, legyen az amerikai webhely, az Ön országában használt domain vagy annak számos regionális változata (Egyesült Királyság, Németország, Olaszország...)

A könyvek egyre inkább elérhetők az egész világon egyszerre, így csak megrendelheti a legközelebbi webhelyet. Ha igazán akar-hoz, akkor is rendelhet egy amerikai honlap, de ne feledje, hogy ez ' ll általában vesz között 2 és 4 hét, attól függően, hogy a tengerentúli szállítás.

Mi határozza meg Amazon eltekintve a verseny a az ügyfél észrevételeinek változatossága és minősége, valamint a páratlan ügyfélszolgálat érzése.

Ha van néhány független lehetőség, amit ajánlani, ne tudassa velünk!

Offline

Nos, igen, az Internet előtt az emberek üzletekbe mentek vásárolni dolgokat. És van még néhány kis könyvesbolt, amely ellenállt a megszállóknak.

Szinte minden nagyvárosban van egy speciális angol könyvtár. Keresse meg English bookshop a városban, amely érdekli Önt, képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja az egyiket.

Books in English

Oké, akkor mire van szükséged? Könyvek, sok könyv...

➤ Keresse meg az" angol könyvesboltot " a Google Térképen.

Remélem, válaszoltam a kérdéseire, hogy hol találok angol nyelvű könyveket. Most rajtad múlik, hogy megtalálja a legjobbakat! Fedezze fel, olvassa el, és fedezze fel a könyveket angolul... Alkalmazkodj az ízlésedhez és a tanulási módodhoz. Remélem, hogy nagy helyet foglalnak el az életedben!

Lásd még

Most láttuk, hol talál könyveket angolul. Most, biztosan szeretne néhány tippet arról, hogyan kell angolul olvasni, ezért nézd meg ezt:

  • Olvasás angolul - Mi legyen az első könyved? Hol talál kétnyelvű könyveket? Milyen eszközöket használhat, hogy segítsen olvasni angolul, online, az Interneten? És még sok tipp az olvasás, amely szeretni fogja, és segít javítani az angol!
Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: May 20, 2021, 10:52 am