Brezplačni stripi in manga v angleščini

Učenje angleščine s stripi 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Učite se angleščine s pomočjo stripov - tukaj je naš izbor najboljših stripovskih knjig, s katerimi se lahko izpopolnjujete!

Zakaj brati stripe v angleščini? Če je to eden od vaših hobijev in mu posvečate veliko časa, je to lahko odličen način za izboljšanje vaše angleščine. Predstavljajte si, da bi ves čas, ki ga porabite za branje svojih najljubših stripov, postal čas, ki ga vlagate v učenje angleščine... se vam zdi predobro, da bi bilo res?

Uporabite jih lahko tudi med tako imenovanim "mrtvim časom" - to so vsi majhni trenutki v dnevu, ko je vaše telo zaposleno, vaš um pa je prost za vadbo angleščine! To je lahko med čakanjem na avtobus, v javnem prevoznem sredstvu ali med čakanjem v vrsti. Preživite nekaj minut (tudi ur) ob branju ne le knjig, temveč tudi stripov v angleščini z zanimivimi zgodbami in fantastičnimi ilustracijami! (Vendar bodite previdni - lahko zamudite avtobus.)

Če še nikoli niste brali stripa v angleščini, zakaj ne bi poskusili danes? To je odlična priložnost, da odkrijete nove vire učenja, kar vam bo zagotovilo, da vam nikoli več ne bo dolgčas!

Serija stripov

Začnimo z najboljšimi stripi za izboljšanje angleščine na internetu. Pogosto so kratki in lahkotni, zabavni in tvegate, da boste zasvojeni z branjem comic strips, ne da bi se tega sploh zavedali!

Nedroid

Eden mojih najljubših stripov - je smešen, izviren in liki so milo rečeno precej posebni. Ste že kdaj videli križanca med krompirjem in medvedom?

Learn English with comics

Punce v angleščini so najboljše!

The Oatmeal

Raziščite raznolikost kratkih stripov, ki so pogosto podobni memom. Zgodbe so med seboj neodvisne, zato lahko začnete s katero koli od njih. Če boste prebrali celo samo en strip na dan, vam bo to pomagalo pri izboljšanju.

Learn English with comics

Kako jesti burrito

You're all just jealous of my jetpack

Nismo ljubosumni le na njegov jetpack, ampak tudi na njegov talent za pisanje stripov! Ustvarjalec Tom Gauld je znan ne le po svojih ilustracijah na Tumblrju, temveč tudi po stripih, ki jih redno objavlja v časopisu The Guardian. To pomeni, da ne boste razočarani!

Learn English with comics

Najboljši stripi Toma Gaulda za učenje angleščine

Moonbeard

Ustvarjalec ima zanimiv smisel za humor, njegovi stripi vas bodo šokirali, nasmejali in vas celo prisilili, da se vprašate o življenju!

Learn English with comics

Kako pozdraviti nekoga

Webconic Name

Morda boste presenečeni, ko boste ugotovili, kako lahko eno samo besedno zvezo, Oh no!, uporabimo na toliko različnih načinov! Šale in ilustracije so preproste, vendar so rezultati osupljivi!

Learn English with comics

Prvi poljub

Cassandra Calin

Cassandra ustvarja zabavne in iskrene stripe, s katerimi se lahko poistoveti vsak!

Learn English with comics

Produktivnost

Calvin & Hobbes

Vadba angleščine na Twitterju se vam morda zdi malo verjetna, morda celo nemogoča? Odkrijte znamenite stripe Calvin and Hobbes, ki jih je ustvaril Bill Watterson, in poskrbite, da bo Twitter vaš novi način za izboljšanje angleščine!

Learn English with comics

Nikomur ni všeč, če stvari jemljemo dobesedno

Hark! A vagrant

Kate Beaton, avtorica spletne strani Hark! A vagrant, je diplomirala iz zgodovine, vendar je bila njena ustvarjalna energija premočna, da bi lahko vse življenje preživela v muzeju. Zato se je odločila, da bo začela pisati svoj blog za stripe, na katerem deli zabavne kratke zgodbe, ki so vedno polne duhovitosti!

Learn English with comics

Kaj se je dogajalo v stari Grčiji...

Dilbert

Ustvarjalec tega stripa Scott Adams je svoje prvo delo objavil leta 1989 in doživel izjemen uspeh - izšle so knjige, risanke in celo videoigre! Vsi so se zaljubili v avtorjev satirični humor in v njegov glavni lik, inženirja Dilberta!

Learn English with comics

Ni tako lahko, da ne bi koga užalili!

Strange Planet

Strange Planet je strip, ki ga je ustvaril Nathan W. Pyle in prikazuje običajne situacije, o katerih niti ne razmišljamo, vendar so v alternativnem vesolju predstavljene na nepotrebno pomemben način. Njegova knjiga je postala številka 1 New York Times bestseller, zato si vsekakor zasluži vašo pozornost! Spremljajte ga na Instagramu in redno vadite angleščino na svojem kanalu, morda pa celo kupite njegovo knjigo!

Learn English with comics

Zakaj bi rekli "čaj", če mu lahko rečemo "listna tekočina"!

Garfield

Klasični strip, ki ga je ustvaril Jim Davis. Garfield je očarljiv, smešen in (presenetljivo pogosto) relativen lik. Mislim, da so to eni najboljših stripov za učenje angleščine!

Learn English with comics

Ali vas včasih napade dremež?

Agregatorji stripov

Tukaj je seznam agregatorjev stripov. To so spletna mesta, na katerih so zbrani stripi različnih avtorjev:

Commaful

Pomikajte se po straneh in izbirajte med stotinami stripov, ki so jih ustvarili neodvisni ustvarjalci!

Daily Comics

Kot pove že ime, to spletišče ponuja dnevne stripe, ki so tudi eni najboljših stripov za učenje angleščine! Navadite se, da si vsako jutro vzamete eno ali dve minuti za branje dnevnega stripa, na primer med pitjem kave. Tudi če se vam to ne zdi veliko, je pomembnost v rednosti. Na dolgi rok boste nedvomno videli rezultat!

Learn English with comics

Doba robotov

Platforme

Nadaljujmo naš ogled stripov na internetu z nekaterimi najboljšimi platformami! Na njih lahko objavljate in berete stripe in mange v angleškem jeziku. Srečno branje!

Tapas

Tapas vam ponuja širok izbor izvirnih mang v angleščini. Mangi so japonski stripi ali grafični romani. Stran je bila ustvarjena za pomoč neodvisnim ustvarjalcem pri objavljanju njihovih del. Vse te neverjetne zgodbe komaj čakajo, da jih odkrijete!

ComiXology

To spletno mesto lahko uporabljate na več načinov - lahko se naročite in tako uživate v velikanskem seznamu stripov in mang, za tiste, ki imate omejen proračun, pa spletno mesto ponuja tudi velikodušen seznam brezplačnih naslovov!

Amazon Best Sellers

Amazon verjetno ni prvo mesto, kjer bi iskali brezplačne stripe v angleščini, vendar pa stran ponuja seznam 100 najboljših stripov v kategoriji "Best Sellers" brezplačno na spletni strani Kindle! S pomočjo mnenj drugih bralcev boste lažje izbrali naslov za svojo naslednjo literarno pustolovščino, poleg tega pa ste lahko prepričani, da boste dobili kakovostno vsebino!

Marvel

Še eno mesto, ki nam ne pride samodejno na misel, ko želimo na spletu najti brezplačne stripe v angleškem jeziku, vendar Marvel dejansko ponuja seznam naslovov, ki jih lahko prenesete in berete brezplačno! Da bi to storili, se morate le registrirati.

Comic Book +

Zbirka tega spletnega mesta je s tisoči naslovov iz zlate dobe stripov resnično impresivna! Na njej lahko najdete klasike, kot so na primer romantični stripi iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Vendar vas moram opozoriti, da lahko na tem spletnem mestu zlahka preživite več ur, saj so možnosti skoraj neomejene!

Go Comics

Na tej strani so vsak dan objavljeni kratki stripi. Prejmete jih lahko tudi po elektronski pošti, kar je zelo priročno. Pridružite se 44.000 naročnikom z vsega sveta in raziskujte nove stripe v angleščini.

Ustvarite svoje lastne stripe!

Ste si kdaj želeli ustvariti svoj lasten spletni strip v angleščini? Če ste polni idej in želite začeti svojo serijo stripov, lahko poskusite Canva! Bonus točke, če so v angleščini!

Oglejte si tudi

Potopiti se v tuji jezik, ne da bi prestopili mejo ali celo stopili iz hiše, je postalo tako enostavno! Zahvaljujoč internetu je število razpoložljivih virov, s katerimi se lahko učite in vadite angleščino, naravnost neverjetno. Učenje angleščine na lastno pest je postalo mogoče. Tukaj je še nekaj odličnih virov:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 7:32 pm