[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Безплатни комикси и манга на английски език

Научете английски с комикси 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Научете английски чрез комикси - тук е нашата селекция от най-добрите комикси, които можете да използвате, за да подобрите!

Защо да четете комикси на английски? Ако това е едно от вашите хобита и вече прекарвате много време в него, то може да бъде идеалният начин да подобрите английския си. Представете си, че цялото време, което прекарвате в четенето на любимите си комикси, става времето, което инвестирате в изучаването на английски език... изглежда твърде добър, за да е истина?

Можете също така да ги използвате по време на така нареченото "мъртво време"-това са всички малки моменти в деня, когато тялото ви е заето, но умът ви е свободен да практикува английски! Това може да бъде, докато чакате автобуса, в обществения транспорт или докато чакате на опашка. Прекарайте няколко минути (дори часове), за да четете повече от просто книга, но и комикси на английски език с вълнуващи истории и фантастични илюстрации! (Но бъдете внимателни-може да закъснеете за автобуса.)

Ако никога не сте чели комикси на английски език, защо не опитате днес? Това е идеалното извинение да откриете нови източници на знания и гарантира, че никога повече няма да се отегчите!

Комикс серия

Да започнем с най-добрите комикси за подобряване на вашия английски онлайн. Те често са кратки и лесни, забавни и рискувате да бъдете пристрастени към четенето comic strips без дори да го осъзнаваш!

Nedroid

Една от любимите ми ленти е смешна, оригинална и героите са съвсем специални, най - малкото. Преди Виждали ли сте хибрид от картофена мечка?

Learn English with comics

Каламбурите на английски език са най-добрите!

The Oatmeal

Разгледайте разнообразието от кратки комикси, често подобни на мемите. Историите са независими един от друг, така че можете да започнете с някоя от тях. Четенето дори на един комикс на ден ще ви помогне да станете по-добри.

Learn English with comics

Как да ядем бурито

You're all just jealous of my jetpack

Завиждаме не само на джетпака му, но и на таланта му да пише комикси! Създателят, Том Голд, е добре известен с илюстрациите си не само на Tumblr, но и с комиксите си, които редовно се публикуват във вестника The Guardian Което се разбира от само себе си-няма да бъдете разочаровани!

Learn English with comics

Най-добрите комикси на Том Голд за изучаване на английски език

Moonbeard

Създателят има интересно чувство за хумор, комиксите му ви шокират, ви карат да се смеете и дори да се съмнявате в живота!

Learn English with comics

Как да поздравя някого

Webconic Name

Може да се изненадате да научите как една-единствена крилата фраза, Oh no!, можете да използвате толкова много различни начини! Шегите и илюстрациите са прости, но резултатите са зашеметяващи!

Learn English with comics

Първата целувка

Cassandra Calin

Касандра създава забавни и честни комикси, които всеки може да се отнася!

Learn English with comics

Изпълнение

Calvin & Hobbes

Практикуването на английски език в Twitter може да изглежда малко вероятно за вас, а може би дори невъзможно? Открийте известните комикси Calvin and Hobbes, създаден от Бил Уотсън и направете Twitter новия си начин за подобряване на английския език!

Learn English with comics

Никой не харесва, когато възприемаме нещата буквално

Hark! A vagrant

Кейт Бийтън, създателката Hark! A vagrant Има научна степен по история, но творческата й енергия е твърде силна, за да може да остане в музея през целия си живот. Така че тя реши да започне своя блог за комикси, където споделя забавни кратки истории, които винаги са пълни с остроумие!

Learn English with comics

Това, което се случи в Древна Гърция...

Dilbert

Създателят на този комикс Скот Адамс публикува първата си работа през 1989 г. и постигна забележителен успех - появиха се книги, карикатури и дори видеоигри! Всеки се влюби в сатиричния хумор на автора и в неговия главен герой, инженер Дилбърт!

Learn English with comics

Не е лесно да не нараниш никого.

Strange Planet

Strange Planet това е комикс, създаден от Нейтън у.Пайл, който показва обикновени ситуации, за които дори не мислим, а в алтернативна вселена, представена по ненужно важен начин. Книгата му стана № 1 New York Times bestseller, така че определено заслужава вашето внимание! Можете да го следвате на Instagram и да практикувате английски редовно в лентата си и може би дори Купете книгата му!

Learn English with comics

Защо да кажем "чай", когато можем да го наречем"листна течност"?!

Garfield

Класически Стриптийз, създаден от Джим Дейвис. Гарфийлд е очарователен, забавен и (изненадващо често) общителен характер. Мисля, че това е един от най-добрите комикси за изучаване на английски език!

Learn English with comics

Понякога имате ли пристъпи на дрямка?

Агрегатори на комикси

Ето списък на агрегаторите на комикси. Това са сайтове, които събират комикси от различни автори:

Commaful

Прелистете страниците подред и изберете сред стотици комикси, създадени от независими създатели!

Daily Comics

Както подсказва името, този сайт предлага дневни комични ленти, и това са някои от най-добрите комикси за изучаване на английски език! Вземете навика да прекарвате една до две минути всяка сутрин, като четете ежедневен комикс, като пиете кафе. Дори ако ви се струва, че това не е много, значението е редовността. Със сигурност ще видите резултата в дългосрочен план!

Learn English with comics

Ерата на роботите

Платформа

Нека продължим нашето турне на комикси онлайн с някои от най-добрите платформи! Те позволяват публикуване и четене комикси и манга на английскиезик . Честит четене!

Tapas

Tapas предлага ви богат избор от оригинални манга на английски език. Мангите са комикси или графични романи, произхождащи от Япония. Сайтът е създаден, за да помогне на независимите създатели да публикуват своите произведения. Всички тези невероятни истории не могат да чакат да бъдат открити!

ComiXology

Има няколко начина да използвате този сайт, можете да се абонирате, за да се насладите на гигантски списък на комикси и манго, а за тези от вас, които имат бюджет, сайтът предлага и щедри списък с безплатни заглавия!

Amazon Best Sellers

Amazon това вероятно не е първото място, където ще търсите безплатни комикси на английски език, но сайтът предлага списък на 100-те най-добри комикси в категорията "бестселъри" безплатно. Kindle! С мнението на други читатели можете лесно да изберете заглавие за следващото си литературно приключение и можете да сте сигурни, че ще имате качествено съдържание!

Marvel

Друго място, което не идва автоматично на ум, когато искаме да намерим безплатни комикси на английски език онлайн, но Marvel всъщност предлага списък с заглавия, които можете да изтеглите и прочетете безплатно! За да направите това, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате.

Comic Book +

С хиляди заглавия от златната ера на комиксите, колекцията на този сайт е наистина впечатляваща! Там можете да намерите класики като романтични комикси от 50-те години. Трябва обаче да ви предупредя, че можете лесно да прекарате часове на този сайт, тъй като възможностите са почти неограничени!

Go Comics

На този сайт всеки ден се публикуват кратки комикси. Можете също така да ги получите по имейл, което е много удобно. Присъединете се към 44 000 абонати от цял свят и разгледайте нови комикси на английски език

Създайте свои собствени комикси!

Искали ли сте някога да създадете свой собствен комикс на английски език онлайн? Ако сте пълни с идеи и искате да започнете своя собствена серия от комикси, можете да опитате Canva Бонус точки, ако те са на английски език!

Вижте също

Да се потопите в изучаването на чужд език, без да пресичате границите и дори да напускате дома си, стана толкова лесно! Благодарение на интернет, количеството налични ресурси за изучаване и практикуване на английски език е просто невероятно. Изучаването на английски език самостоятелно стана възможно. Ето някои други чудесни ресурси:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: April 19, 2021, 7:40 am