[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Gratis strips en manga in het Engels

Engels leren met strips 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Engels leren via strips - hier is onze selectie van de beste stripboeken die je kunt gebruiken om beter te worden!

Waarom stripboeken lezen in het Engels? Als het een van uw hobby's is en u er al veel tijd aan besteedt, dan kan het de perfecte manier zijn om uw Engels te verbeteren. Stel u voor dat alle tijd die u besteedt aan het lezen van uw favoriete stripboeken tijd wordt die u investeert in het leren van Engels... lijkt te mooi om waar te zijn?

U kunt ze ook gebruiken tijdens uw zogenaamde "dode tijd" - dit zijn alle kleine momenten in uw dag waarop uw lichaam bezig is, maar uw geest vrij is om Engels te oefenen! Dit kan zijn terwijl u op de bus wacht, in het openbaar vervoer of terwijl u in de rij staat. Spendeer een paar minuten (zelfs uren) aan het lezen van niet alleen boeken, maar ook Engelstalige strips met spannende verhalen en fantastische illustraties! (Maar wees voorzichtig - je zou de bus kunnen missen.)

Als je nog nooit een stripverhaal in het Engels hebt gelezen, waarom zou je het vandaag dan niet proberen? Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe leerbronnen te ontdekken en dit zal je garanderen dat je je nooit meer zult vervelen!

Stripseries

Laten we beginnen met de beste strips om uw Engels op het internet te verbeteren. Ze zijn vaak kort en luchtig, onderhoudend, en je loopt het risico verslaafd te raken aan het lezen van comic strips zonder het zelfs te beseffen!

Nedroid

Een van mijn favoriete strips - het is grappig, origineel en de personages zijn op zijn zachtst gezegd heel bijzonder. Heb je ooit eerder een aardappel-beer hybride gezien?

Learn English with comics

Engelse woordspelingen zijn de beste!

The Oatmeal

Ontdek de verscheidenheid aan korte strips, vaak vergelijkbaar met memes. De verhalen staan los van elkaar, dus je kunt met elk verhaal beginnen. Het lezen van zelfs maar één stripverhaal per dag zal je helpen om beter te worden.

Learn English with comics

Hoe eet je een burrito?

You're all just jealous of my jetpack

We zijn niet alleen jaloers op zijn jetpack, maar ook op zijn talent om strips te schrijven! De maker, Tom Gauld, staat niet alleen bekend om zijn illustraties op Tumblr, maar ook om zijn strips die regelmatig worden gepubliceerd in de krant The Guardian. Dat wil zeggen - je zult niet teleurgesteld worden!

Learn English with comics

Tom Gauld's beste strips om Engels te leren

Moonbeard

De maker heeft een interessant gevoel voor humor, zijn strips zullen je shockeren, je aan het lachen maken, en je zelfs vragen doen stellen bij het leven!

Learn English with comics

Hoe begroet je iemand

Webconic Name

Je zult verbaasd zijn hoe één enkele slagzin, Oh no!, op zoveel verschillende manieren kan worden gebruikt! De grappen en de illustraties zijn eenvoudig, maar de resultaten zijn verbluffend!

Learn English with comics

Eerste kus

Cassandra Calin

Cassandra maakt grappige en eerlijke stripboeken waar iedereen zich in kan vinden!

Learn English with comics

Productiviteit

Calvin & Hobbes

Engels oefenen op Twitter lijkt u misschien onwaarschijnlijk, misschien zelfs onmogelijk? Ontdek de beroemde strips van Calvin and Hobbes, gemaakt door Bill Watterson en maak van Twitter uw nieuwe manier om uw Engels te verbeteren!

Learn English with comics

Niemand vindt het leuk als we dingen letterlijk nemen

Hark! A vagrant

Kate Beaton, de bedenker van Hark! A vagrant heeft een graad in geschiedenis, maar haar creatieve energie was te sterk om haar hele leven in een museum te blijven. Daarom besloot ze haar blog voor strips te beginnen, waar ze grappige korte verhalen deelt, die altijd vol geestigheid zitten!

Learn English with comics

Wat gebeurde er in het oude Griekenland...

Dilbert

De bedenker van dit stripverhaal, Scott Adams, publiceerde zijn eerste werk in 1989 en heeft een opmerkelijk succes gekend - er zijn boeken, cartoons en zelfs videogames! Iedereen is verliefd geworden op de satirische humor van de auteur en op zijn hoofdpersonage, Dilbert de ingenieur!

Learn English with comics

Niet zo gemakkelijk om niemand te beledigen!

Strange Planet

Strange Planet is een strip gecreëerd door Nathan W. Pyle, die gewone situaties laat zien waar we niet eens over nadenken, maar in een alternatief universum, gepresenteerd op een onnodig belangrijke manier. Zijn boek werd de #1 New York Times bestseller, dus het verdient zeker je aandacht! Je kunt hem volgen op Instagram en regelmatig wat Engels oefenen op je feed, of misschien zelfs zijn boek kopen!

Learn English with comics

Waarom "tea" zeggen als je het ook "leaf liquid" kunt noemen!

Garfield

Een klassieke strip gemaakt door Jim Davis. Garfield is een charmant, grappig, en (verrassend vaak) relateerbaar personage. Ik denk dat dit een van de beste strips is om Engels te leren!

Learn English with comics

Krijg jij soms dutaanvallen?

Strip aggregators

Hier is een lijst van strip aggregators. Dit zijn websites die strips verzamelen van verschillende auteurs:

Commaful

Scroll door pagina's en kies uit de honderden stripboeken, gemaakt door onafhankelijke makers!

Daily Comics

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze website dagelijkse stripverhalen, en dit zijn ook enkele van de beste stripboeken om Engels te leren! Maak er een gewoonte van om elke ochtend een of twee minuten te besteden aan het lezen van de dagelijkse strip, terwijl u uw koffie drinkt, bijvoorbeeld. Ook al lijkt het u niet veel, het belang ligt in de regelmaat. U zult ongetwijfeld op lange termijn het resultaat zien!

Learn English with comics

Het tijdperk van de robots

Platforms

Laten we onze tour van strips op het internet voortzetten met enkele van de beste platforms! Ze laten je toe om stripverhalen en manga's in het Engels te publiceren en te lezen. Veel leesplezier!

Tapas

Tapas biedt u een ruime keuze aan originele manga's in het Engels. Manga's zijn strips of grafische romans afkomstig uit Japan. De site werd opgericht om onafhankelijke makers te helpen hun werk te publiceren. Al deze verbazingwekkende verhalen kunnen niet wachten om ontdekt te worden!

ComiXology

Er zijn verschillende manieren waarop je deze site kunt gebruiken - je kunt je abonneren om te genieten van een gigantische lijst van stripboeken en manga's, en voor degenen onder u die op een budget, de site biedt ook een royale lijst van gratis titels!

Amazon Best Sellers

Amazon is waarschijnlijk niet de eerste plaats waar je zou zoeken naar gratis stripboeken in het Engels, maar de site biedt een lijst van de 100 beste strips in de categorie "Best Sellers" gratis op Kindle! Door de mening van andere lezers te kennen, kan je gemakkelijk de titel voor je volgende literaire avontuur kiezen en ben je zeker van kwaliteitsvolle inhoud!

Marvel

Een andere plaats die niet automatisch in je opkomt als we online gratis stripboeken in het Engels willen vinden, maar Marvel biedt in feite een lijst van titels die je gratis kunt downloaden en lezen! Om dat te doen, hoef je je alleen maar te registreren.

Comic Book +

Met duizenden titels uit de Gouden Eeuw van het stripverhaal is de collectie van deze site werkelijk indrukwekkend! Je vindt er bijvoorbeeld klassiekers als de romantische strips uit de jaren '50. Ik moet je wel waarschuwen, je kunt gemakkelijk uren doorbrengen op deze site, want de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

Go Comics

Deze site publiceert elke dag korte stripverhalen. Je kunt ze ook per e-mail ontvangen, wat superhandig is. Sluit je aan bij de 44.000 abonnees van over de hele wereld en ontdek de nieuwe Engelstalige stripboeken

Maak je eigen stripboeken!

Heb je ooit je eigen stripverhaal in het Engels online willen maken? Als je vol ideeën zit en je eigen stripboekenreeks wilt beginnen, kun je proberen Canva! Bonuspunten als ze in het Engels zijn!

Zie ook

Jezelf onderdompelen in een vreemde taal zonder de grens over te steken of zelfs maar je huis uit te komen is zo gemakkelijk geworden! Dankzij het internet is het aantal beschikbare bronnen om Engels te leren en te oefenen gewoon ongelooflijk. Engels leren in je eentje is mogelijk geworden. Hier zijn enkele andere geweldige bronnen:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: April 19, 2021, 7:41 am