[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Ilmaisia sarjakuvia ja mangaa englanniksi

Opi englantia sarjakuvien avulla 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Opettele englantia sarjakuvien avulla - tässä on valikoima parhaita sarjakuvia, joiden avulla voit parantaa kielitaitoasi!

Miksi lukea englanninkielisiä sarjakuvia? Jos se on yksi harrastuksistasi ja vietät jo paljon aikaa sen parissa, se voi olla täydellinen tapa parantaa englantia. Kuvittele, että kaikki aika, jonka käytät suosikkisarjakuviesi lukemiseen, käytettäisiin englannin oppimiseen... Tuntuuko liian hyvältä ollakseen totta?

Voit käyttää niitä myös niin sanotun "kuolleen ajan" aikana - nämä ovat kaikki ne pienet hetket päivässäsi, kun kehosi on varattu, mutta mielesi on vapaa harjoittelemaan englantia! Tämä voi olla esimerkiksi bussia odottaessasi, julkisissa liikennevälineissä tai jonottaessasi. Vietä muutama minuutti (jopa tunteja) lukemalla kirjojen lisäksi myös englanninkielisiä sarjakuvia, joissa on jännittäviä tarinoita ja upeita kuvituksia! (Mutta ole varovainen - saatat myöhästyä bussista.)

Jos et ole koskaan lukenut englanninkielistä sarjakuvaa, mikset kokeilisi sitä tänään? Se on täydellinen tilaisuus löytää uusia oppimisen lähteitä, ja tämä takaa, ettet enää koskaan tunne itseäsi tylsäksi!

Sarjakuvasarja

Aloitetaan parhaista sarjakuvista, joiden avulla voit parantaa englannin kielen taitojasi internetissä. Ne ovat usein lyhyitä ja kevyitä, viihdyttäviä, ja olet vaarassa jäädä koukkuun lukemiseen comic strips huomaamattasi!

Nedroid

Yksi suosikkistrippeistäni - se on hauska, omaperäinen ja hahmot ovat vähintäänkin erikoisia. Oletko nähnyt peruna-karhuhybridiä aiemmin?

Learn English with comics

Englanninkieliset vitsit ovat parhaita!

The Oatmeal

Tutustu lyhyiden, usein meemejä muistuttavien sarjakuvien monipuolisuuteen. Tarinat ovat toisistaan riippumattomia, joten voit aloittaa minkä tahansa niistä. Jo yhdenkin sarjakuvan lukeminen päivässä auttaa sinua kehittymään.

Learn English with comics

Miten syödään burritoa

You're all just jealous of my jetpack

Emme ole kateellisia vain hänen rakettirepulleen, vaan myös hänen lahjakkuudelleen sarjakuvien kirjoittamisessa! Tekijä Tom Gauld on tunnettu kuvituksistaan paitsi Tumblrissa, myös sarjakuvistaan, joita julkaistaan säännöllisesti sanomalehdessä The Guardian. Eli sanotaanko näin - et tule pettymään!

Learn English with comics

Tom Gauldin parhaat sarjakuvat englannin oppimiseen

Moonbeard

Luojalla on mielenkiintoinen huumorintaju, hänen sarjakuvansa järkyttävät sinua, saavat sinut nauramaan ja jopa kyseenalaistamaan elämää!

Learn English with comics

Miten tervehtiä jotakuta

Webconic Name

Saatat yllättyä siitä, miten yhtä ainoaa sanontaa, Oh no!, voi käyttää niin monella eri tavalla! Vitsit ja kuvitukset ovat yksinkertaisia, mutta tulokset ovat huikeita!

Learn English with comics

Ensimmäinen suudelma

Cassandra Calin

Cassandra luo hauskoja ja rehellisiä sarjakuvia, joihin kuka tahansa voi samaistua!

Learn English with comics

Tuottavuus

Calvin & Hobbes

Englannin harjoittelu Twitterissä saattaa tuntua sinusta epätodennäköiseltä, ehkä jopa mahdottomalta? Tutustu Bill Wattersonin luomiin kuuluisiin sarjakuviin Calvin and Hobbes, ja tee Twitteristä uusi tapa parantaa englantia!

Learn English with comics

Kukaan ei pidä siitä, että otamme asiat kirjaimellisesti.

Hark! A vagrant

Kate Beaton, Hark! A vagrant -sivuston luoja, on koulutukseltaan historioitsija, mutta hänen luova energiansa oli liian voimakasta pysyäkseen museossa koko elämänsä ajan. Niinpä hän päätti perustaa sarjakuvabloginsa, jossa hän jakaa hauskoja novelleja, jotka ovat aina täynnä nokkeluutta!

Learn English with comics

Mitä tapahtui antiikin Kreikassa...

Dilbert

Tämän sarjakuvan luoja Scott Adams julkaisi ensimmäisen teoksensa vuonna 1989, ja sen jälkeen hän on saavuttanut huomattavaa menestystä - on olemassa kirjoja, sarjakuvia ja jopa videopelejä! Kaikki ovat rakastuneet kirjoittajan satiiriseen huumoriin ja hänen päähenkilöönsä, insinööri Dilbertiin!

Learn English with comics

Ei ole niin helppoa olla loukkaamatta ketään!

Strange Planet

Strange Planet on Nathan W. Pylen luoma sarjakuva, joka esittää tavallisia tilanteita, joita emme edes ajattele, mutta vaihtoehtoisessa universumissa, tarpeettoman tärkeinä esitettynä. Hänen kirjastaan tuli #1 New York Times bestseller, joten se ansaitsee ehdottomasti huomiosi! Voit seurata häntä Instagramissa ja saada säännöllisiä englannin kielen harjoituksia syötteeseesi, tai ehkä jopa ostaa hänen kirjansa!

Learn English with comics

Miksi sanoa "teetä", kun voit kutsua sitä "lehtinesteeksi"?!

Garfield

Jim Davisin luoma klassikkostrippi. Garfield on hurmaava, hauska ja (yllättävän usein) samaistuttava hahmo. Mielestäni nämä ovat parhaita sarjakuvia englannin oppimiseen!

Learn English with comics

Saatko sinä joskus nokosihottumakohtauksia?

Sarjakuvien kokoajat

Tässä on luettelo sarjakuva-aggregaattoreista. Nämä ovat verkkosivustoja, jotka keräävät eri tekijöiden sarjakuvia:

Commaful

Selaa sivuja loputtomiin ja valitse satojen sarjakuvien joukosta, jotka ovat riippumattomien tekijöiden luomia!

Daily Comics

Nimensä mukaisesti tämä verkkosivusto tarjoaa päivittäisiä sarjakuvasarjakuvia, ja nämä ovat parhaita sarjakuvia myös englannin oppimiseen! Ota tavaksi käyttää joka aamu yksi tai kaksi minuuttia päivittäisen sarjakuvan lukemiseen esimerkiksi kahvia juodessasi. Vaikka se ei tuntuisikaan sinusta paljolta, tärkeintä on säännöllisyys. Tuloksen näet epäilemättä pitkällä aikavälillä!

Learn English with comics

Robottien aikakausi

Alustat

Jatketaanpa kierrostamme sarjakuvien parissa internetissä eräiden parhaiden alustojen avulla! Niiden avulla voit julkaista ja lukea sarjakuvia ja mangoja englanniksi. Hyvää lukemista!

Tapas

Tapas tarjoaa laajan valikoiman alkuperäisiä englanninkielisiä mangoja. Mangat ovat Japanista peräisin olevia sarjakuvia tai graafisia romaaneja. Sivusto perustettiin auttamaan riippumattomia tekijöitä julkaisemaan teoksiaan. Kaikki nämä upeat tarinat eivät malta odottaa, että niihin tutustutaan!

ComiXology

Voit käyttää tätä sivustoa usealla eri tavalla - voit tilata sen nauttiaksesi jättimäisestä sarjakuvien ja mangojen listasta, ja niille, joilla on pieni budjetti, sivusto tarjoaa myös runsaan listan ilmaisia nimikkeitä!

Amazon Best Sellers

Amazon ei luultavasti ole ensimmäinen paikka, josta etsisit ilmaisia sarjakuvia englanniksi, mutta sivusto tarjoaa kuitenkin listan 100 parhaasta sarjakuvasta kategoriassa "Best Sellers" ilmaiseksi osoitteessa Kindle! Kun sinulla on muiden lukijoiden mielipiteitä, voit helposti valita otsikon seuraavaa kirjallista seikkailuasi varten ja voit olla varma, että saat laadukasta sisältöä!

Marvel

Toinen paikka, joka ei tule automaattisesti mieleen, kun haluamme löytää ilmaisia englanninkielisiä sarjakuvia netistä, mutta Marvel tarjoaa itse asiassa luettelon nimistä, joita voit ladata ja lukea ilmaiseksi! Sitä varten sinun tarvitsee vain rekisteröityä.

Comic Book +

Tuhansia sarjakuvien kulta-aikakauden nimikkeitä sisältävän sivuston kokoelma on todella vaikuttava! Sieltä löydät esimerkiksi 50-luvun romanttisten sarjakuvien kaltaisia klassikoita. Varoitan kuitenkin, että tällä sivustolla voi helposti viettää tuntikausia, sillä mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Go Comics

Tämä sivusto julkaisee lyhyitä sarjakuvia joka päivä. Voit saada niitä myös sähköpostitse, mikä on super kätevää. Liity 44 000 tilaajan joukkoon eri puolilta maailmaa ja tutustu uusiin englanninkielisiin sarjakuvakirjoihin.

Luo omia sarjakuvia!

Oletko koskaan halunnut luoda oman englanninkielisen sarjakuvan verkossa? Jos olet täynnä ideoita ja haluat aloittaa oman sarjakuvasarjasi, voit kokeilla seuraavaa Canva! Bonuspisteitä, jos ne ovat englanniksi!

Katso myös

Vieraaseen kieleen uppoutuminen ilman rajan ylittämistä tai edes kotoa poistumista on tullut niin helpoksi! Internetin ansiosta käytettävissä olevien resurssien määrä, joiden avulla voit oppia ja harjoitella englantia, on aivan uskomaton. Englannin opiskelusta yksin on tullut mahdollista. Tässä on muutamia muita loistavia resursseja:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 6:40 pm