[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Benzi desenate gratuite și manga în engleză

Învață limba engleză cu benzi desenate 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Learn English through comics-iată selecția noastră de cele mai bune cărți de benzi desenate pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți!

De ce să citiți cărți de benzi desenate în limba engleză? Dacă este unul dintre hobby - urile tale și deja petreci mult timp făcând-o, atunci poate fi modul perfect de a vă îmbunătăți limba engleză. Imaginați-vă dacă tot timpul petrecut citind cărțile de benzi desenate preferate a devenit timpul pe care îl investiți în învățarea limbii engleze... pare prea frumos să fie adevărat?

De asemenea, le puteți folosi în așa-numitul "timp mort" - acestea sunt toate momentele mici din ziua dvs. când corpul dvs. este ocupat, dar mintea dvs. este liberă să practice limba engleză! Acest lucru poate fi în timp ce așteptați autobuzul, în transportul public sau în timp ce așteptați la coadă. Petreceți câteva minute (chiar ore) citind nu numai Cărți, dar și benzi desenate în engleză cu povești interesante și ilustrații fantastice! (Dar fii atent - s-ar putea pierde autobuzul.)

Dacă nu ați citit niciodată o carte de benzi desenate în limba engleză, de ce nu încercați astăzi? Este ocazia perfectă de a descoperi noi surse de învățare și acest lucru vă va garanta că nu vă veți mai plictisi niciodată!

Benzi desenate serie

Să începem cu cele mai bune benzi desenate pentru a vă îmbunătăți limba engleză pe Internet. Sunt adesea scurte și ușoare, distractive și veți risca să deveniți dependenți de lectură comic strips fără să-și dea seama!

Nedroid

Una dintre benzile mele preferate - e amuzant, original, iar personajele sunt destul de speciale, pentru a spune cel mai puțin. Au tu ai mai văzut un hibrid de urs-cartof?

Learn English with comics

Jocurile de cuvinte în limba engleză sunt cele mai bune!

The Oatmeal

Explorați varietatea de benzi desenate scurte, adesea similare cu memele. Poveștile sunt independente unele de altele, astfel încât să puteți începe cu oricare dintre ele. Citirea chiar și a unei benzi desenate pe zi vă va ajuta să vă îmbunătățiți.

Learn English with comics

Cum să mănânci un burrito

You're all just jealous of my jetpack

Nu suntem doar geloși pe jetpack-ul său, ci și pe talentul său de a scrie benzi desenate! Creatorul, Tom Gauld, este bine-cunoscut pentru ilustrațiile sale nu numai pe Tumblr, dar, de asemenea, pentru benzi desenate sale, care sunt publicate în mod regulat în ziar The Guardian. Asta merge să spun - nu veți fi dezamăgiți!

Learn English with comics

Cele mai bune benzi desenate ale lui Tom Gauld pentru a învăța limba engleză

Moonbeard

Creatorul are un simț interesant al umorului, benzile sale desenate te vor șoca, te vor face să râzi și chiar te vor face să pui la îndoială viața!

Learn English with comics

Cum să salut pe cineva

Webconic Name

S-ar putea să fii surprins să afli cum o singură frază, Oh no!, poate fi folosit în atât de multe moduri diferite! Glumele și ilustrațiile sunt simple, dar rezultatele sunt uimitoare!

Learn English with comics

Primul sărut

Cassandra Calin

Cassandra creează cărți de benzi desenate amuzante și oneste la care oricine se poate referi!

Learn English with comics

Productivitate

Calvin & Hobbes

Practicarea limbii engleze pe Twitter ar putea părea puțin probabil pentru tine, poate chiar imposibil? Descoperiți celebrele benzi desenate ale Calvin and Hobbes, creat de Bill Watterson și faceți Twitter noul dvs. Mod de îmbunătățire a limbii engleze!

Learn English with comics

Nimănui nu-i place când luăm lucrurile la propriu

Hark! A vagrant

Kate Beaton, creatorul Hark! A vagrant are o diplomă în istorie, dar energia ei creatoare a fost prea puternică pentru ca ea să rămână într-un muzeu toată viața ei. Așa că a decis să-și înceapă blogul pentru cărți de benzi desenate unde împărtășește povestiri amuzante, care sunt întotdeauna pline de spirit!

Learn English with comics

Ce sa întâmplat în Grecia antică...

Dilbert

Creatorul acestei benzi desenate, Scott Adams, a publicat prima sa lucrare în 1989 și a avut un succes remarcabil - există cărți, desene animate și chiar jocuri video! Toată lumea sa îndrăgostit de umorul satiric al autorului și de personajul său principal, Dilbert inginerul!

Learn English with comics

Nu este atât de ușor să nu jignești pe nimeni!

Strange Planet

Strange Planet este o bandă desenată creată de Nathan W. Pyle, care prezintă situații obișnuite la care nici nu ne gândim, ci într-un univers alternativ, prezentat într-un mod inutil de important. Cartea sa a devenit #1 New York Times bestseller, deci merită cu siguranță atenția ta! Puteți să-l urmați pe Instagram și să obțineți o practică regulată în limba engleză pe feed-ul dvs. sau poate chiar cumpără-i cartea!

Learn English with comics

De ce să spui "ceai" când îl poți numi "lichid de frunze"?!

Garfield

O bandă clasică creată de Jim Davis. Garfield este un personaj fermecător, amuzant și (surprinzător de des) relatabil. Cred că acestea sunt printre cele mai bune benzi desenate pentru a învăța limba engleză!

Learn English with comics

Ai uneori atacuri de somn?

Benzi desenate agregatoare

Iată o listă de agregatoare de benzi desenate. Acestea sunt site-uri web care colectează cărți de benzi desenate de la diferiți autori:

Commaful

Parcurgeți paginile la sfârșit și alegeți dintre sutele de cărți de benzi desenate, create de creatori independenți!

Daily Comics

După cum sugerează și numele, acest site oferă de zi cu zi benzi de benzi desenate, și acestea sunt unele dintre cele mai bune cărți de benzi desenate pentru a învăța limba engleză, de asemenea! Intrați în obiceiul de a petrece unul sau două minute în fiecare dimineață pentru a citi comicul zilnic, în timp ce beți cafeaua, de exemplu. Chiar dacă nu vi se pare prea mult, importanța constă în regularitate. Veți vedea, fără îndoială, rezultatul pe termen lung!

Learn English with comics

Era roboților

Platforme

Să continuăm turul nostru de cărți de benzi desenate pe Internet cu unele dintre cele mai bune platforme! Acestea vă permit să publicați și citiți cărți de benzi desenate și mangas în engleză. Lectură plăcută!

Tapas

Tapas vă oferă o selecție largă de mangas originale în limba engleză. Mangas sunt benzi desenate sau romane grafice originare din Japonia. Site-ul a fost creat pentru a ajuta creatorii independenți să-și publice lucrările. Toate aceste povești uimitoare abia așteaptă să fie descoperite!

ComiXology

Există mai multe moduri în care puteți utiliza acest site - vă puteți abona pentru a vă bucura de o listă uriașă de benzi desenate și mangas, iar pentru aceia dintre voi care au un buget, site-ul oferă, de asemenea, o listă generoasă de titluri gratuite!

Amazon Best Sellers

Amazon probabil că nu este primul loc în care ați căuta cărți de benzi desenate gratuite în engleză, cu toate acestea site-ul oferă o listă cu cele mai bune 100 de benzi desenate din categoria "Cele mai vândute" gratuit pe Kindle! Având opiniile altor cititori, puteți alege cu ușurință titlul pentru următoarea aventură literară și puteți fi sigur că aveți un conținut de calitate!

Marvel

Un alt loc care nu apare automat în minte atunci când vrem să găsim cărți de benzi desenate gratuite în limba engleză online, dar Marvel de fapt, oferă o listă de titluri pe care le puteți descărca și citi gratuit! Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați.

Comic Book +

Cu mii de titluri din Epoca de aur a cărților de benzi desenate, colecția acestui site este cu adevărat impresionantă! Acolo puteți găsi clasice precum benzile desenate romantice din anii ' 50, de exemplu. Ar trebui să vă avertizez, totuși, puteți petrece cu ușurință ore pe acest site, deoarece oportunitățile sunt aproape nelimitate!

Go Comics

Acest site publică cărți scurte de benzi desenate în fiecare zi. De asemenea, le puteți primi prin e-mail, ceea ce este foarte convenabil. Alăturați-vă celor 44.000 de abonați din întreaga lume și explorați noile benzi desenate în limba engleză

Creați-vă propriile cărți de benzi desenate!

V-ați dorit vreodată să creați propria benzi desenate în limba engleză on-line? Dacă sunteți plin de idei și sunteți în căutarea de a începe propria serie de cărți de benzi desenate, puteți încerca Canva! Puncte Bonus dacă sunt în engleză!

Vezi și

Cufundarea într-o limbă străină fără a trece granița sau chiar a ieși din casa ta a devenit atât de ușoară! Datorită Internetului, numărul de resurse disponibile pentru a învăța și a practica limba engleză este incredibil. Învățarea limbii engleze pe cont propriu a devenit posibilă. Iată câteva alte resurse excelente:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: April 19, 2021, 7:41 am