[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Δωρεάν κόμικς και μάνγκα στα αγγλικά

Μάθετε αγγλικά με κόμικς 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Μάθετε αγγλικά μέσω κόμικς-εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα κόμικς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε!

Γιατί να διαβάσετε κόμικς στα αγγλικά; Εάν είναι ένα από τα χόμπι σας και ήδη ξοδεύετε πολύ χρόνο να το κάνετε, τότε μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να βελτιώσετε τα αγγλικά σας. Φανταστείτε αν όλη την ώρα που ξοδεύετε την ανάγνωση των αγαπημένων σας κόμικς έγινε χρόνος που επενδύετε στην εκμάθηση αγγλικών... φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του λεγόμενου "νεκρού χρόνου" σας-αυτές είναι όλες οι μικρές στιγμές της ημέρας σας όταν το σώμα σας είναι κατειλημμένο, αλλά το μυαλό σας είναι ελεύθερο να ασκεί Αγγλικά! Αυτό μπορεί να είναι ενώ περιμένετε το λεωφορείο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ενώ περιμένετε στη γραμμή. Περάστε λίγα λεπτά (ακόμη και ώρες) διαβάζοντας όχι μόνο βιβλίων, αλλά και κόμικς στα αγγλικά με συναρπαστικές ιστορίες και φανταστικές εικονογραφήσεις! (Αλλά προσέξτε-μπορεί να χάσετε το λεωφορείο.)

Αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ ένα κόμικ στα αγγλικά, γιατί να μην δοκιμάσετε σήμερα; Είναι η τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες πηγές μάθησης και αυτό θα εγγυηθεί ότι ποτέ δεν θα αισθανθείτε βαρεθεί και πάλι!

Σειρά κόμικς

Ας ξεκινήσουμε με το καλύτερα κόμικς για να βελτιώσετε τα αγγλικά σας στο Διαδίκτυο. Είναι συχνά σύντομες και ελαφρές, διασκεδαστικές και θα διακινδυνεύσετε να εθιστείτε στην ανάγνωση comic strips χωρίς καν να το συνειδητοποιούν!

Nedroid

Ένα από τα αγαπημένα μου ταινίες - είναι αστείο, πρωτότυπο και οι χαρακτήρες είναι αρκετά ιδιαίτερη, για να πώ το λιγότερο. Έχει εσύ. έχεις ξαναδεί υβρίδιο πατάτας-αρκούδας;

Learn English with comics

Λογοπαίγνια στα αγγλικά είναι τα καλύτερα!

The Oatmeal

Εξερευνήστε την ποικιλία των σύντομων κόμικς, συχνά παρόμοια με τα μιμίδια. Οι ιστορίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με οποιοδήποτε από αυτά. Η ανάγνωση ακόμη και μιας μόνο ταινίας κόμικς την ημέρα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε.

Learn English with comics

Πώς να φάτε ένα burrito

You're all just jealous of my jetpack

Δεν ζηλεύουμε μόνο το jetpack του, αλλά και το ταλέντο του για τη συγγραφή κόμικς! Ο δημιουργός, Tom Gauld, είναι γνωστός για τις εικονογραφήσεις του όχι μόνο στο Tumblr, αλλά και για τα κόμικς του που δημοσιεύονται τακτικά στην εφημερίδα The Guardian. Αυτό πηγαίνει να πει - δεν θα είναι απογοητευμένοι!

Learn English with comics

Τα καλύτερα κόμικς του Tom Gauld για να μάθουν αγγλικά

Moonbeard

Ο δημιουργός έχει μια ενδιαφέρουσα αίσθηση του χιούμορ, τα κόμικς του θα σας σοκάρουν, θα σας κάνουν να γελάσετε και ακόμη και να σας κάνουν να αμφισβητήσετε τη ζωή!

Learn English with comics

Πώς να χαιρετήσετε κάποιον

Webconic Name

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε πώς ένα ενιαίο σλόγκαν, Oh no!, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Τα αστεία και οι εικόνες είναι απλές, αλλά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Learn English with comics

Πρώτο φιλί

Cassandra Calin

Κασσάνδρα δημιουργεί αστεία και ειλικρινής κόμικς που ο καθένας μπορεί να αφορούν!

Learn English with comics

Παραγωγικότητα

Calvin & Hobbes

Η άσκηση αγγλικών στο Twitter μπορεί να σας φανεί απίθανο, ίσως ακόμη και αδύνατο; Ανακαλύψτε τα διάσημα κόμικς του Calvin and Hobbes, που δημιουργήθηκε από τον Bill Watterson και κάνει το Twitter τον νέο σας τρόπο βελτίωσης της αγγλικής γλώσσας!

Learn English with comics

Κανείς δεν αρέσει όταν παίρνουμε τα πράγματα κυριολεκτικά

Hark! A vagrant

Kate Beaton, ο δημιουργός του Hark! A vagrant έχει πτυχίο στην ιστορία, bur δημιουργική ενέργεια της ήταν πολύ ισχυρή για να μείνει σε ένα μουσείο όλη της τη ζωή. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει το blog της για κόμικς όπου μοιράζεται αστεία διηγήματα, τα οποία είναι πάντα γεμάτα πνεύμα!

Learn English with comics

Τι συνέβη στην αρχαία Ελλάδα...

Dilbert

Ο δημιουργός αυτής της κόμικς, Scott Adams, δημοσίευσε το πρώτο του έργο το 1989 και είχε κάποια αξιοσημείωτη επιτυχία - υπάρχουν βιβλία, κινούμενα σχέδια και ακόμη και βιντεοπαιχνίδια! Ο καθένας έχει ερωτευτεί το σατιρικό χιούμορ του συγγραφέα και στον κύριο χαρακτήρα του, τον Dilbert τον μηχανικό!

Learn English with comics

Δεν είναι τόσο εύκολο να μην προσβάλω κανέναν!

Strange Planet

Strange Planet είναι ένα κόμικ που δημιουργήθηκε από τον Nathan W.Pyle, το οποίο δείχνει συνηθισμένες καταστάσεις που δεν σκεφτόμαστε καν, αλλά σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, που παρουσιάζεται με άσκοπα σημαντικό τρόπο. Το βιβλίο του έγινε το #1 New York Times bestseller, γι ' αυτό αξίζει σίγουρα την προσοχή σας! Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Instagram και να πάρετε κάποια τακτική αγγλική πρακτική στη ζωοτροφή σας, ή ίσως ακόμη και αγοράστε το βιβλίο του!

Learn English with comics

Γιατί να πείτε " τσάι "όταν μπορείτε να το ονομάσετε"υγρό φύλλων";!

Garfield

Μια κλασική ταινία που δημιουργήθηκε από τον Jim Davis. Ο Γκάρφιλντ είναι ένας γοητευτικός, αστείος και (εκπληκτικά συχνά) σχετικός χαρακτήρας. Νομίζω ότι αυτά είναι από τα καλύτερα κόμικς για να μάθουν αγγλικά!

Learn English with comics

Παίρνετε μερικές φορές επιθέσεις υπνάκο;

Συγκεντρωτές κόμικς

Εδώ είναι μια λίστα με τους συλλέκτες κόμικς. Αυτές είναι ιστοσελίδες που συλλέγουν κόμικς από διαφορετικούς συγγραφείς:

Commaful

Μετακινηθείτε μέσα από τις σελίδες στο τέλος και να επιλέξετε ανάμεσα στις εκατοντάδες των κόμικς, που δημιουργήθηκε από ανεξάρτητους δημιουργούς!

Daily Comics

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει καθημερινές ταινίες κόμικς, και αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα κόμικς για να μάθουν αγγλικά, πάρα πολύ! Πάρτε τη συνήθεια να ξοδεύετε ένα ή δύο λεπτά κάθε πρωί για να διαβάσετε το καθημερινό κόμικ, ενώ πίνετε τον καφέ σας, για παράδειγμα. Ακόμα κι αν δεν σας φαίνεται πολύ, η σημασία έγκειται στην κανονικότητα. Θα δείτε αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα!

Learn English with comics

Η εποχή των ρομπότ

Πλατφόρμα

Ας συνεχίσουμε την περιήγησή μας στα κόμικς στο Διαδίκτυο με μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες! Σας επιτρέπουν να δημοσιεύστε και διαβάστε κόμικς και mangas στα αγγλικά. Καλή ανάγνωση!

Tapas

Tapas σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα mangas στα αγγλικά. Τα Mangas είναι κόμικς ή γραφικά μυθιστορήματα που προέρχονται από την Ιαπωνία. Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανεξάρτητους δημιουργούς να δημοσιεύσουν το έργο τους. Όλες αυτές οι εκπληκτικές ιστορίες δεν μπορούν να περιμένουν να ανακαλυφθούν!

ComiXology

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο - μπορείτε να εγγραφείτε για να απολαύσετε μια γιγαντιαία λίστα κόμικς και μάνγκας και για όσους από εσάς είστε σε έναν προϋπολογισμό, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια γενναιόδωρη λίστα δωρεάν τίτλων!

Amazon Best Sellers

Amazon δεν είναι πιθανώς το πρώτο μέρος όπου θα αναζητούσατε δωρεάν κόμικς στα αγγλικά, Ωστόσο ο ιστότοπος προσφέρει μια λίστα με τα 100 καλύτερα κόμικς στην κατηγορία "Best Sellers" δωρεάν Kindle! Έχοντας απόψεις άλλων αναγνωστών, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τον τίτλο για την επόμενη λογοτεχνική σας περιπέτεια και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάποιο ποιοτικό περιεχόμενο!

Marvel

Ένα άλλο μέρος που δεν έρχεται αυτόματα στο μυαλό όταν θέλουμε να βρούμε δωρεάν κόμικς στα Αγγλικά σε απευθείας σύνδεση, αλλά Marvel στην πραγματικότητα προσφέρει μια λίστα με τίτλους που μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε δωρεάν! Για να το κάνετε αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε.

Comic Book +

Με χιλιάδες τίτλους από τη Χρυσή Εποχή των κόμικς, η συλλογή αυτού του ιστότοπου είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Εκεί μπορείτε να βρείτε κλασικά όπως τα ρομαντικά κόμικς από τη δεκαετία του ' 50, για παράδειγμα. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσω, όμως, μπορείτε εύκολα να περάσετε ώρες σε αυτό το site, καθώς οι ευκαιρίες είναι σχεδόν απεριόριστες!

Go Comics

Αυτός ο ιστότοπος δημοσιεύει σύντομα κόμικς κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να τα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είναι εξαιρετικά βολικό. Ενώστε τους 44.000 συνδρομητές από όλο τον κόσμο και Εξερευνήστε τα νέα κόμικς στα αγγλικά

Δημιουργήστε τα δικά σας κόμικς!

Θελήσατε ποτέ να δημιουργήσετε το δικό σας κόμικ στα Αγγλικά σε απευθείας σύνδεση; Εάν είστε γεμάτοι ιδέες και ψάχνετε να ξεκινήσετε τη δική σας σειρά κόμικς, μπορείτε να δοκιμάσετε Canva! Πόντοι μπόνους αν είναι στα αγγλικά!

Δείτε επίσης

Βυθίζοντας τον εαυτό σας σε μια ξένη γλώσσα χωρίς να διασχίσετε τα σύνορα ή ακόμα και να βγείτε από το σπίτι σας έχει γίνει τόσο εύκολο! Χάρη στο Διαδίκτυο, ο αριθμός των διαθέσιμων πόρων για να μάθουν και να εξασκήσουν αγγλικά με είναι απλά απίστευτο. Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από μόνος σας έχει καταστεί δυνατή. Ακολουθούν μερικοί άλλοι μεγάλοι πόροι:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: April 19, 2021, 7:41 am