[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Ingyenes képregény és manga angol nyelven

Tanuljon angolul képregényekkel 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Tanuljon angolul a képregényeken keresztül-itt van a legjobb képregények kiválasztása, amelyeket javíthat!

Miért olvassa el a képregényeket Angolul? Ha ez az egyik hobbija, de már sok időt töltesz vele, akkor lehet a tökéletes módja annak, hogy javítsa az angol. Képzelje el, ha minden alkalommal, amikor kedvenc képregényeit olvassa, olyan idővé válik, amelyet az angol nyelvtanulásba fektet be... túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen?

Használhatja őket az úgynevezett "halott idő" alatt is - ezek azok a kis pillanatok a napodban, amikor a tested elfoglalt, de az elméd szabadon gyakorolhatja az angol nyelvet! Ez lehet, amíg vár a buszra, a tömegközlekedésre vagy a sorban várakozásra. Töltsön el néhány percet (akár órákat is) olvasás nem csak könyvek, de angol nyelvű képregények is izgalmas történetekkel és fantasztikus illusztrációkkal! (De légy óvatos - lehet, hogy hiányzik a busz.)

Ha még soha nem olvastál képregényt Angolul, miért nem próbálja meg ma? Ez a tökéletes alkalom arra, hogy új tanulási forrásokat fedezzen fel, ez garantálja, hogy soha többé nem fog unatkozni!

Képregény sorozat

Kezdjük a a legjobb képregények az angol nyelv javítására az Interneten. Gyakran rövidek és könnyűek, szórakoztatóak, és azt kockáztatod, hogy rabja leszel az olvasásnak. comic strips anélkül, hogy észrevennénk!

Nedroid

Az egyik kedvenc csík-ez vicces, eredeti, a karakterek nagyon különleges, hogy mondjuk a legkevésbé. Van te látott már burgonyamedve-hibridet?

Learn English with comics

Az angol nyelvű szójátékok a legjobbak!

The Oatmeal

Fedezze fel a különböző rövid képregények, gyakran hasonló mémek. A történetek egymástól függetlenek, így bármelyikükkel elkezdheti. Olvasás még csak egy képregény egy nap segít javítani.

Learn English with comics

Hogyan kell enni egy burritót

You're all just jealous of my jetpack

Mi nem csak féltékeny a jetpack, hanem a tehetsége írásban képregények! Az alkotó, Tom Gauld, jól ismert az ő illusztrációk nem csak a Tumblr, hanem az ő képregények, amelyek rendszeresen megjelent az újságban The Guardian. Ez azt jelenti, hogy nem fog csalódni!

Learn English with comics

Tom Gauld legjobb képregényei angolul tanulni

Moonbeard

Az alkotónak érdekes humorérzéke van, képregényei sokkolnak, nevetnek, sőt megkérdőjelezik az életet!

Learn English with comics

Hogyan üdvözölni valakit

Webconic Name

Lehet, hogy meglepett, hogy megtudja, hogyan egyetlen mondat, Oh no!, sokféle módon használható! A viccek és az illusztrációk egyszerűek, de az eredmények lenyűgözőek!

Learn English with comics

Első csók

Cassandra Calin

Cassandra vicces és őszinte képregényeket készít, amelyekhez bárki kapcsolódhat!

Learn English with comics

Termelékenység

Calvin & Hobbes

Az angol nyelv gyakorlása a Twitteren valószínűtlennek tűnhet számodra, talán még lehetetlen is? Fedezze fel a híres képregények Calvin and Hobbes, készítette Bill Watterson, hogy a Twitter az új módja az angol nyelv javításának!

Learn English with comics

Senki sem szereti, ha szó szerint vesszük a dolgokat

Hark! A vagrant

Kate Beaton, az Hark! A vagrant diplomája van a történelemben, bur kreatív energiája túl erős volt ahhoz, hogy egész életében Múzeumban maradjon. Ezért úgy döntött, hogy elkezdi a blogját képregényekhez, ahol vicces novellákat oszt meg, amelyek mindig tele vannak szellemességgel!

Learn English with comics

Mi történt az ókori Görögországban...

Dilbert

A képregény alkotója, Scott Adams 1989 - ben tette közzé első munkáját, amely figyelemre méltó sikert aratott-vannak könyvek, rajzfilmek, sőt videojátékok is! Mindenki beleszeretett a szerző szatirikus humorába, főszereplője, Dilbert a mérnök!

Learn English with comics

Nem olyan könnyű senkit sem megbántani!

Strange Planet

Strange Planet Nathan W. Pyle által készített képregény, amely olyan hétköznapi helyzeteket mutat be, amelyekre nem is gondolunk, hanem egy alternatív univerzumban, szükségtelenül fontos módon bemutatva. Könyve lett a #1 New York Times bestseller, tehát határozottan megérdemli a figyelmet! Követheti őt az Instagram - on, és kaphat egy rendszeres angol gyakorlatot a hírcsatornán, vagy talán még vásárolja meg a könyvet!

Learn English with comics

Miért mondja azt, hogy "tea", amikor"levélfolyadéknak" hívhatja?!

Garfield

A klasszikus szalag által létrehozott Jim Davis. Garfield egy bájos, vicces, (meglepően gyakran) relatable karakter. Azt hiszem, ezek a legjobb képregények közé tartoznak, hogy angolul tanuljanak!

Learn English with comics

Néha szundikálsz?

Képregény aggregátorok

Itt van egy lista a képregény aggregátorok. Ezek olyan webhelyek, amelyek különböző szerzőktől gyűjtenek képregényeket:

Commaful

Lapozzunk végig oldalak végén, és válasszon a több száz képregény, által létrehozott független alkotók!

Daily Comics

Ahogy a neve is sugallja, ez a weboldal kínál napi képregény csík és ezek a legjobb képregények, amikkel angolul is tanulhatunk! Vegyen be egy szokást, hogy minden reggel egy vagy két percet töltsön el a napi képregény olvasására, miközben például kávét iszik. Még ha nem is tűnik soknak, a fontosság a szabályszerűségben rejlik. Biztosan látni fogja az eredményt hosszú távon!

Learn English with comics

A robotok kora

Platformok

Folytassuk a képregény-turnénkat az interneten a legjobb platformokkal! Lehetővé teszik, hogy közzététel és olvasás képregények és mangák Angolul. Boldog olvasást!

Tapas

Tapas az eredeti mangák széles választékát kínálja Angolul. A mangák Japánból származó képregények vagy grafikus regények. Az oldal azért jött létre, hogy segítse a független alkotókat munkájuk közzétételében. Ezek a csodálatos történetek alig várják, hogy felfedezzék őket!

ComiXology

Számos módja van, akkor használja ezt az oldalt-lehet feliratkozni annak érdekében, hogy élvezze a hatalmas listát a képregények, mangák, és azok számára, akik a költségvetés, a helyszínen is kínál egy nagylelkű listát ingyenes címek!

Amazon Best Sellers

Amazon valószínűleg nem az első hely, ahol ingyen képregényeket keresne Angolul, azonban a webhely ingyenesen kínálja a 100 legjobb képregény listáját a "Best Sellers" kategóriában Kindle! Más olvasók véleményével könnyedén kiválaszthatja a következő irodalmi kaland címét, és biztos lehet benne, hogy van néhány minőségi tartalom!

Marvel

Egy másik hely, amely nem automatikusan eszébe jut, amikor online ingyenes képregényeket akarunk találni angolul, de Marvel valójában kínál egy listát a címek, amelyek letölthetők, olvasni ingyen! Ehhez csak regisztrálnia kell.

Comic Book +

A képregények aranykorának több ezer címével ez a webhely gyűjteménye valóban lenyűgöző! Itt olyan klasszikusok találhatók, mint például az 50-es évek romantikus képregényei. Figyelmeztetnem kell, bár, könnyen órákat tölthet ezen az oldalon, mivel a lehetőségek szinte korlátlanok!

Go Comics

Ez az oldal minden nap rövid képregényeket tesz közzé. E-mailben is megkaphatja őket, ami szuper kényelmes. Csatlakozz a 44,000 előfizetők a világ minden tájáról, és fedezze fel az új képregény Angolul

Készítsen saját képregényeket!

Valaha is akartam, hogy saját képregény angol online? Ha tele van ötletekkel, és szeretné elindítani a saját képregény sorozat, akkor próbálja meg Canva! Bónuszpontok, ha angolul vannak!

Lásd még

Az idegen nyelvbe merítés anélkül, hogy átlépné a határt, vagy akár ki is szállna a házából, olyan egyszerűvé vált! Az internetnek köszönhetően hihetetlen a rendelkezésre álló források száma az angol nyelv tanulásához és gyakorlásához. Az angol nyelvtanulás önmagában lehetővé vált. Íme néhány más nagyszerű erőforrás:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: April 19, 2021, 7:41 am