[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
  • Correct your pronunciation in English
  • Learn sentences from daily life
  • Memorize for good
  • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Gratis tegneserier og manga på engelsk

Lær engelsk med tegneserier 📰

Read this article in English: Learn English with comics 📰.

Lær engelsk gennem tegneserier - her er vores udvalg af de bedste tegneserier, som du kan bruge til at forbedre dig!

Hvorfor læse tegneserier på engelsk? Hvis det er en af dine hobbyer, og du allerede bruger meget tid på det, så kan det være den perfekte måde at forbedre dit engelsk på. Forestil dig, at al den tid, du bruger på at læse dine yndlingstegneserier, bliver tid, som du investerer i at lære engelsk ... virker det for godt til at være sandt?

Du kan også bruge dem i din såkaldte "døde tid" - det er alle de små øjeblikke i din dag, hvor din krop er optaget, men dit sind er frit til at øve dig på engelsk! Det kan være, mens du venter på bussen, i de offentlige transportmidler eller mens du står i kø. Brug et par minutter (endda timer) på at læse ikke kun bøger, men også tegneserier på engelsk med spændende historier og fantastiske illustrationer! (Men vær forsigtig - du risikerer at gå glip af bussen).

Hvis du aldrig har læst en tegneserie på engelsk, hvorfor så ikke prøve i dag? Det er den perfekte lejlighed til at opdage nye kilder til læring, og det vil garantere, at du aldrig vil kede dig igen!

Serier af tegneserier

Lad os starte med de bedste tegneserier til at forbedre dit engelsk på internettet. De er ofte korte og lette, underholdende, og du risikerer at blive afhængig af at læse comic strips uden at være klar over det!

Nedroid

En af mine yndlingsstriber - den er sjov, original og karaktererne er mildest talt helt specielle. Har du set en kartoffelbjørnehybrid før?

Learn English with comics

Ordspil på engelsk er de bedste!

The Oatmeal

Udforsk de mange forskellige korte tegneserier, der ofte minder om memes. Historierne er uafhængige af hinanden, så du kan starte med en hvilken som helst af dem. Hvis du læser bare én tegneserie om dagen, vil du blive bedre.

Learn English with comics

Hvordan man spiser en burrito

You're all just jealous of my jetpack

Vi er ikke kun misundelige på hans jetpack, men også på hans talent for at skrive tegneserier! Skaberen, Tom Gauld, er kendt for sine illustrationer ikke kun på Tumblr, men også for sine tegneserier, som jævnligt offentliggøres i avisen The Guardian. Det vil sige - du vil ikke blive skuffet!

Learn English with comics

Tom Gaulds bedste tegneserier til at lære engelsk

Moonbeard

Skaberen har en interessant humoristisk sans, hans tegneserier vil chokere dig, få dig til at grine og endda få dig til at sætte spørgsmålstegn ved livet!

Learn English with comics

Sådan hilser du på nogen

Webconic Name

Du vil måske blive overrasket over at finde ud af, hvordan et enkelt slagord, Oh no!, kan bruges på så mange forskellige måder! Vittighederne og illustrationerne er enkle, men resultaterne er fantastiske!

Learn English with comics

Første kys

Cassandra Calin

Cassandra skaber sjove og ærlige tegneserier, som alle kan relatere til!

Learn English with comics

Produktivitet

Calvin & Hobbes

At øve sig i engelsk på Twitter virker måske usandsynligt for dig, måske endda umuligt? Oplev de berømte tegneserier fra Calvin and Hobbes, skabt af Bill Watterson, og gør Twitter til din nye måde at forbedre dit engelsk på!

Learn English with comics

Ingen kan lide, når vi tager ting bogstaveligt

Hark! A vagrant

Kate Beaton, skaberen af Hark! A vagrant, har en uddannelse i historie, men hendes kreative energi var for stærk til, at hun kunne blive på et museum hele livet. Så hun besluttede at starte sin blog for tegneserier, hvor hun deler sjove noveller, som altid er fulde af humor!

Learn English with comics

Hvad skete der i det antikke Grækenland...

Dilbert

Skaberen af denne tegneserie, Scott Adams, udgav sit første værk i 1989 og har haft en bemærkelsesværdig succes - der findes bøger, tegneserier og endda videospil! Alle har forelsket sig i forfatterens satiriske humor og i hans hovedperson, ingeniøren Dilbert!

Learn English with comics

Ikke så let ikke at fornærme nogen!

Strange Planet

Strange Planet er en tegneserie skabt af Nathan W. Pyle, som viser almindelige situationer, som vi ikke engang tænker over, men i et alternativt univers, præsenteret på en unødvendig vigtig måde. Hans bog blev nr. 1 New York Times bestseller, så den fortjener helt sikkert din opmærksomhed! Du kan følge ham på Instagram og få noget regelmæssig engelsk træning på dit feed, eller måske endda købe hans bog!

Learn English with comics

Hvorfor sige "te", når man kan kalde det "bladvæske"!

Garfield

En klassisk stribe skabt af Jim Davis. Garfield er en charmerende, sjov og (overraskende ofte) relaterbar figur. Jeg synes, at disse er blandt de bedste tegneserier til at lære engelsk!

Learn English with comics

Får du nogle gange lurpakkeanfald?

Tegneserieaggregatorer

Her er en liste over tegneserieaggregatorer. Det er websteder, der samler tegneserier fra forskellige forfattere:

Commaful

Rul gennem siderne i enden og vælg blandt de hundredvis af tegneserier, der er skabt af uafhængige skabere!

Daily Comics

Som navnet antyder, tilbyder dette websted daglige tegneserier, og det er også nogle af de bedste tegneserier til at lære engelsk! Gør det til en vane at bruge et eller to minutter hver morgen på at læse den daglige tegneserie, mens du f.eks. drikker din kaffe. Selv om det ikke virker som meget for dig, ligger vigtigheden i regelmæssigheden. Du vil uden tvivl se resultatet i det lange løb!

Learn English with comics

Robotternes æra

Platforme

Lad os fortsætte vores rundtur i tegneserier på internettet med nogle af de bedste platforme! De giver dig mulighed for at udgive og læse tegneserier og mangaer på engelsk. God læsning!

Tapas

Tapas tilbyder dig et bredt udvalg af originale mangaer på engelsk. Mangas er tegneserier eller grafiske romaner, der stammer fra Japan. Webstedet blev oprettet for at hjælpe uafhængige skabere med at udgive deres værker. Alle disse fantastiske historier kan ikke vente med at blive opdaget!

ComiXology

Der er flere måder, du kan bruge dette websted på - du kan abonnere for at få glæde af en gigantisk liste af tegneserier og mangaer, og for dem af jer, der er på et budget, tilbyder webstedet også en generøs liste af gratis titler!

Amazon Best Sellers

Amazon er nok ikke det første sted, hvor du ville lede efter gratis tegneserier på engelsk, men sitet tilbyder en liste over de 100 bedste tegneserier i kategorien "Best Sellers" gratis på Kindle! Ved at få andre læseres meninger kan du nemt vælge titlen til dit næste litterære eventyr, og du kan være sikker på at få noget kvalitetsindhold!

Marvel

Et andet sted, som man ikke automatisk kommer til at tænke på, når vi ønsker at finde gratis tegneserier på engelsk online, men Marvel tilbyder faktisk en liste over titler, som du kan downloade og læse gratis! For at gøre det skal du blot registrere dig.

Comic Book +

Med tusindvis af titler fra tegneseriernes gyldne tidsalder er denne hjemmesides samling virkelig imponerende! Her kan du finde klassikere som f.eks. de romantiske tegneserier fra 50'erne. Jeg skal dog advare dig om, at du nemt kan bruge timer på dette websted, da mulighederne er næsten ubegrænsede!

Go Comics

Dette websted udgiver korte tegneserier hver dag. Du kan også modtage dem via e-mail, hvilket er super praktisk. Slut dig til de 44.000 abonnenter fra hele verden, og gå på opdagelse i de nye tegneserier på engelsk

Opret dine egne tegneserier!

Har du nogensinde haft lyst til at lave din egen tegneserie på engelsk online? Hvis du er fuld af idéer og ønsker at starte din egen tegneserie, kan du prøve Canva! Bonuspoint, hvis de er på engelsk!

Se også

Det er blevet så nemt at fordybe dig i et fremmedsprog uden at krydse grænsen eller endda komme ud af dit hus! Takket være internettet er antallet af tilgængelige ressourcer til at lære og øve engelsk med bare utroligt. Det er blevet muligt at lære engelsk på egen hånd. Her er nogle andre gode ressourcer:

Profile picture for Dimitar Dimitrov

Dimitar Dimitrov

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: November 2, 2021, 4:44 pm