[ Close ]
👂
Understand spoken English, and speak!
Stop wasting your time! Instead:
 • Correct your pronunciation in English
 • Learn sentences from daily life
 • Memorize for good
 • Speak and listen to a ton of English!
Learn English and change your life, click here:

Bine ați venit pe blog!

👋 Cum de a învăța limba engleză

Read this article in English: 👋 How to learn English.

Câteva cuvinte despre cum să înveți limba engleză și cum blogul nostru vă poate ajuta (mai ales cu pronunția dvs.).

Bine ați venit pe noul nostru blog pentru a învăța limba engleză!

Engleza are o reputație ca o limbă ușoară. Dar e chiar atât de simplu? Dacă ați încercat vreodată să spuneți cuvintele "colonel" sau "squirrel", sau ați amestecat pronunția cuvintelor care arată similar "beer", cum ar fi, "bear" și "beard", știi că poate fi o provocare.

Me fail English? That's unpossible!

Marea problemă este: engleza nu se scrie așa cum se pronunță! Daca esti ca mine si ai invatat engleza la scoala cu o tona de text si gramatica... Apoi, mai devreme sau mai târziu, veți afla că pronunția dvs. este greșită și că trebuie să o remediați.

Acest blog vă va arăta cum.

Recalifice urechile 👂

Vă vom învăța limba engleză americană standard cu General American accent (accentul standard, non-regional, educat în America de Nord.) Vă vom oferi o mulțime de exemple cu transcrieri audio și fonemice , astfel încât să puteți re-instrui urechile și gura pentru a pronunța limba engleză în mod corespunzător.

Iată câteva exemple. Faceți clic pe cuvinte și repetați:

Includem transcrieri fonemice în IPA pentru a vă arăta ce sunete alcătuiesc un cuvânt. De exemplu, nu "colonel" este pronunțată /ˈkoʊ·roʊ·nɛl/, dar /ˈkɝ·nəl/!

Aceste simboluri pot părea un pic confuz prima dată când le vezi, dar ai încredere în noi: după ce le vezi peste tot pentru o vreme, te vei obișnui cu ele. Și vă vor face cu adevărat viața mai ușoară: vă vor ajuta să verificați pronunția oricărui cuvânt rapid, ușor și precis.

Cu cât citiți mai mult acest blog, cu atât mai mult vă veți îmbunătăți pronunția.

Care este cel mai bun mod de a învăța limba engleză?

👀

E frumos să înveţi, dar te-ai gândit vreodată cum înveţi? Pentru a învăța limba engleză, trebuie să stăpânești patru abilități:

Înțelegere Expresie
Vorbit Ascultarea Vorbind
Scrisă Citire Scrierea

Ordinul contează? Hell, yeah!

Pentru a învăța mai ușor și pentru a ridica un accent bun care este ușor de înțeles pentru oameni, în mod ideal, vrem să facem lucrurile în această ordine:

 1. Ascultă
 2. Vorbește
 3. Citește
 4. Scrie

Aceasta este ceea ce face un copil (și ei iau timp pentru a face acest lucru.) Ca adolescent sau adult, poate vrei să amesteci lucrurile un pic, și asta e în regulă. Dar amintiți-vă: puteți spune corect doar ceea ce auziți corect.

Pentru a dezvolta aceste patru abilități, va trebui să studiați următoarele trei domenii:

 • Fonetică. Sunetele care alcătuiesc o limbă și muzica sa.
 • Vocabular. Cuvintele care alcătuiesc o limbă, inclusiv stresul cuvintelor, pronunția, contextul în care le folosim și modul în care le provocăm.
 • Gramatica. Regulile sau modelele de utilizat pentru a forma propoziții care au sens, sunt ușor de înțeles și sunet corect.

Vom vorbi despre toate acestea pe blog și vă vom ajuta să deveniți un profesionist la English 😃

Povestea noastră 🤓

Acest blog a început ca un blog pentru francezii care învață limba engleză. Cu 150.000 de cititori pe lună, o traducem în engleză.

Blogul este condus de Fabien și Misha, precum și de alți colaboratori ocazionali.

 • Fabien a învățat limba engleză în Franța și apoi a călătorit în jurul lumii. Vorbește franceză (nativă), engleză (fluent), maghiară (C1/avansat), rusă (intermediat-avansat) și unele spaniolă.
 • Dimitar (AKA Misha) a învățat limba engleză în Bulgaria. Vorbește bulgară (nativă), engleză (fluent), franceză (avansată), rusă, norvegiană, suedeză și spaniolă.

Sperăm că vă putem ajuta să găsiți o modalitate de a învăța limba engleză care funcționează pentru dvs. și de a evita greșelile noastre.

Urmează 🚀

În articolele viitoare, vom vedea:

 • Cât durează să înveţi limba engleză? (în ore și pe nivel)
 • Cum să vă îmbunătățiți înțelegerea ascultării.
 • Ce să citiți în limba engleză
 • Câte cuvinte trebuie să știți în limba engleză
 • Metode care funcționează, și metode care nu!

... şi mult mai mult.

În cazul în care acest lucru sună ca ceva ce doriți să citiți, vă rugăm faceți clic aici pentru a păstra legătura cu noi și pentru a primi următoarele articole. Fără spam, doar materiale pentru a învăța limba engleză. Peste 2.400 de persoane s-au înscris deja!

😙

Vă doresc mult succes în limba engleză!
Fabien & Misha

Profile picture for Fabien Snauwaert

Fabien Snauwaert

Author

Machine Translation

Translated from the English

Last modified: February 11, 2021, 2:06 pm